ayy bu sabah bende de var yaa bide boğazlarım acıyor
az ye dondurmaları az
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
valla ben çırılçıplak yatıyorumvantilatörde çalışıyor balkon kapısıda açık oluyor yoksa uyumak ne mümkünnnnn
allh korusun eve hırsız filan girse ne yaparım öyle bilmiyomincecik bir çarşafla popoşu kapatıp uyuyorum eşime tembih ediyom açılınca sende ört görürsen diyeee antalya yanıyorrrrrrrr
kızınıda al gel beraber yiyelim :131:
Gunaydin kizlarrr
Kiz mavibattaniye gecenin 3 de napiyosun,yat uyusana:))))
günaydınlar.kızlar bende 3 gündür mide bulantısı var bazen sabah bazen akşam tutuyor anlamadım gitti
sağol teyzesi yedik biraz önce
bu arada biraz önce kocama aldığınız bordo mavileri gösterdim bayıldıbende hamsiyem için sipariş verdim diyo
bak benden başka fanatikler de varmış diyo
slm kizlar ben ingilterde yasiyorum.gitti gidiyorda bebek uyku seti begendim yurtdisina kargo varmis kartla odeme yapilacak guvenilir mi?burdan daha once alisveris yapan varmi?
slm kizlar ben ingilterde yasiyorum.gitti gidiyorda bebek uyku seti begendim yurtdisina kargo varmis kartla odeme yapilacak guvenilir mi?burdan daha once alisveris yapan varmi?
ben gene bişey merak ettim
doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz
hangi yöntem sağlıklı ve güvenilir??? ben evliliğimden beri normal yöntemle korundum da
e şimdi bebiş var artık sağlam ve sağlıklı bi yol bulmak lazım de mi
ben hiçç düşünmüyorum arkası gelsin, bi tane daha olsunbundan sonraki 2013 2014 2015 anneleri topiklerinde beni bulabilirsiniz :111:
ya tamam olsun dabiraz ara ver canım en az iki yıl
asude yaş kaç canım ,kaç yıllık evlisin ve ne zamandır çocuk istiyodunuz
ne çok soru sordum de miçocukluğuna da inerim belki hazırlıklı ol
27 yaşındayım..4 yıllık evliyim...çocuk isteğimiz her daim vardı daha önce bi rahatsızlığım oldu ve kayıp yaşadık nasip değilmiş...Rabbim bu evladıma ve bundan sonrakilere sağlık versin inşallah hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin
çocukluğuma daha sonrada bebekliğime inebilirsin hazırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?