2012 Ekim Anneleri

bütün annişlere iyi pazarlar olsunn...
dışarısı yanıyooooooooooooooooooooo
çok sıcak allah yardımcımız olsun yaz hamişliği zormuş be ya

hahahaaa iyi kapa totoşunu üşümesin sonra

Gunaydin kizlarrr

Kiz mavibattaniye gecenin 3 de napiyosun,yat uyusana:))))

canim ben uyuyup uyuyup uyaniyorrum bazi geceler.... ondan oturu :))))

günaydınlar.kızlar bende 3 gündür mide bulantısı var bazen sabah bazen akşam tutuyor anlamadım gitti

hamilelik refluun mu basladi acba? yanma var mi girtlagina dogru gelen???

slm kizlar ben ingilterde yasiyorum.gitti gidiyorda bebek uyku seti begendim yurtdisina kargo varmis kartla odeme yapilacak guvenilir mi?burdan daha once alisveris yapan varmi?

sağol teyzesi yedik biraz önce
bu arada biraz önce kocama aldığınız bordo mavileri gösterdim bayıldı bende hamsiyem için sipariş verdim diyo
bak benden başka fanatikler de varmış diyo

mağazada çalışan kız trabzonlular çok fanatik oluyor kız bebeklerede alıyorlar demişti haklıymış

Son düzenleme:
slm kizlar ben ingilterde yasiyorum.gitti gidiyorda bebek uyku seti begendim yurtdisina kargo varmis kartla odeme yapilacak guvenilir mi?burdan daha once alisveris yapan varmi?

ben yapmadım alışveriş ama yapan biçok arkadaşım var güvenilirmiş canım
bu arada yurt dışına göndermeleri ne güzel ya süper hatta

yurtiçinde oldukça güvenilir bir site yıllardır alışveriş yaparım bu siteden hiç sorun yaşamadım...kargosu oldukça hızlı ve ürünleri sağlam gönderir...tabii yurtdışı hizmeti nasıldır bilemem ama güvenilir olduğu kesin

ben gene bişey merak ettim
doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz
hangi yöntem sağlıklı ve güvenilir??? ben evliliğimden beri normal yöntemle korundum da
e şimdi bebiş var artık sağlam ve sağlıklı bi yol bulmak lazım de mi

ben hiçç düşünmüyorum arkası gelsin, bi tane daha olsun bundan sonraki 2013 2014 2015 anneleri topiklerinde beni bulabilirsiniz :111:

ben hiçç düşünmüyorum arkası gelsin, bi tane daha olsun bundan sonraki 2013 2014 2015 anneleri topiklerinde beni bulabilirsiniz :111:

ya tamam olsun da biraz ara ver canım en az iki yıl
asude yaş kaç canım ,kaç yıllık evlisin ve ne zamandır çocuk istiyodunuz
ne çok soru sordum de mi çocukluğuna da inerim belki hazırlıklı ol

ya tamam olsun da biraz ara ver canım en az iki yıl
asude yaş kaç canım ,kaç yıllık evlisin ve ne zamandır çocuk istiyodunuz
ne çok soru sordum de mi çocukluğuna da inerim belki hazırlıklı ol

27 yaşındayım..4 yıllık evliyim...çocuk isteğimiz her daim vardı daha önce bi rahatsızlığım oldu ve kayıp yaşadık nasip değilmiş...Rabbim bu evladıma ve bundan sonrakilere sağlık versin inşallah hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin

çocukluğuma daha sonrada bebekliğime inebilirsin hazırım

Son düzenleme:

yemek yaptım bu arada ne hamaratım yaw
hmm çok geçmiş olsun canım rabbim bu ve bundan sonrakileri sağlıkla kucağına versinanladım şimdi sonrakiler için korunmama isteğini
ben de 17 temmuzda 1 yıllık evli olucam daha yeniyim anlıcan
bebekliğine daha sonra inicem canım :)

şekerli kızlar 10 gündür diyetteyim aranızda hiç türk kahvesi yada 1 parçada olsa 1 ısırıkta olsa kek pasta browni yiyen oldumu deliricem evimin altı süper market sabahta kızım bi poşet doldurdu yedi tadına bakayım demeden yutmuş bile napsam ki

herkese iyi pazarlar bende ikinci bebis konusunu dusunenlerdenim, Allah nasip ederse oglum dogduktan tam 1 sene sonra 2. yi dusunuyoruz insallah aralarinda cok fazla yas olmasin bi arada buyusunler diye dusunuyoruz esimle. ben gencimde esim 33 yasinda yas gencken cikartalim aradan diyoruz

kızlar selam.. dün arkadaşımla bırlıkteydım oda 33 haftalık gebe karyola ,yatak vs.bakmaya cıktık..esas 30. haftadan sonra başlıyormus zorluklar tekrar halsizlik oluyormus dün başı dönuyordu mesela,ara sıra kıramplar gırıp cıkarmıs karnına vucut kendını dogum kasılmasına hazırlıyormus kısacası şu zamanlarının tadını cıkar dedı ...bende hamılelık zor bırsey degılmıs ,cok cabuk sıkılıyorum gezip duruyorum demıstımde bu cevabı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…