ben hiçç düşünmüyorum arkası gelsin, bi tane daha olsunbundan sonraki 2013 2014 2015 anneleri topiklerinde beni bulabilirsiniz :111:
şekerli kızlar 10 gündür diyetteyim aranızda hiç türk kahvesi yada 1 parçada olsa 1 ısırıkta olsa kek pasta browni yiyen oldumu deliricem evimin altı süper market sabahta kızım bi poşet doldurdu yedi tadına bakayım demeden yutmuş bile napsam ki
3 sene ara vermek gerekiyormuş en az dedi geçen bir prof ama nie öyle dedi bilmiyorum :44: 3 senede kadın vücudu anca kendinemi geliyo acaba ? 9 ayı şimdi gitti desek bebeğin 2 yaş 3 aylıkken hamiş olsan olur demekki
şekerli kızlar 10 gündür diyetteyim aranızda hiç türk kahvesi yada 1 parçada olsa 1 ısırıkta olsa kek pasta browni yiyen oldumu deliricem evimin altı süper market sabahta kızım bi poşet doldurdu yedi tadına bakayım demeden yutmuş bile napsam ki
mrb kızlar herkes denizemi gitti bugün yoksa:84::84::84:
herkese iyi pazarlarbende ikinci bebis konusunu dusunenlerdenim, Allah nasip ederse oglum dogduktan tam 1 sene sonra 2. yi dusunuyoruz insallah aralarinda cok fazla yas olmasin bi arada buyusunler diye dusunuyoruz esimle. ben gencimde esim 33 yasinda yas gencken cikartalim aradan diyoruz
evet banada doktor en az 2 sene ara vermen gerek dedı vucudun kendını toparlaması eksıklerı yerıne koyması gerek dedı ama benım kuzenın emzırırken gebe kaldı ve dogurdu bende onun gıbı olmak ıstıyorum emzırırken de kızıma hamıle kalırım inşallah sağlıkla büyür yavrucaklarım..ara vermıcem ben dogumdan sonra ıyılesır ıyılesmez baslayacam valla banane
Nekadar cesursunuz yaaa.... Ben daha ilkini anca düşünüyorum. Eksiklerine maddi manevi anca yetişiriz diyorum... Siz ikinciyi bile planlamışsınız. Allah kolaylık versin ne diyim :)
kan yenilenmesine göre mi? aa hic duymadim, o topigin linkini atsana kizsünnet düğün yemeği derken eve geldim uyudum anca kalktım offf birdaha gitmeyeceğim sıcatan mahvoldum zaten etten soğudum yağlı yağlı midem kalktı yemedim hiçbirini şimdi kendime yemek hazırlıyorum.
birincisini doğurmadan bende ikincisini isteyenlerdenim ama bu bebeğim kız diğeri erkek olsun istiyorum onu ayarlayamam tabi ama burda bir topik var ordakiler kan yenilenmesine göre bakıyor orda bir kız banada baktı bu bebeğim için kız dedi doğru çıktı erkek olması için 2017 de çocuk yapman lazım diyo öffff herkesin doğru çıkıyormu bilemedim nerdeyse herkes doğru yazmış siz baktınız mı oraya sizinki tuttumu merak ettim. inş ikincisi erkek olur kendimi bildim bileli erkek isteğim var o yüzden yani eşim yada ailesinden bir sıkıntım yok şükür onlar kız hastası. ne zaman ikinciyi düşünmek lazım onu bilmiyorum ama aradan fazla geçmesin diyorum bir ikisine bakmak zor olur belki önce kızımı doğurayımda sağsalim onu sonra düşünürüz artık. eşim 27 yaşında ben 29 o yüzden ben acele ediyorum :) benim yaşım geçiyor Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar
kan yenilenmesine göre mi? aa hic duymadim, o topigin linkini atsana kizbi bakiyim bende, ne kadar dogrudur bilemem ama cokta sartlanmamak lazim ikincisi kiz olsun yada erkek olsun diye, öyle olunca olmuyo Rabbim önce saglikla sonra gönlumuze göre versin.
öfff sende abartma bu kadar yaa , az bişey ye 1 bardak sütle araöğün niyetine , bebeğin biyeri eksik olur derler bizde canının istediğini yemezsen , eziyet resmen seninkide
doğru diyorsun şartlanmamak lazım en iyisini Allah bilir erkek olup sağlıksız olucaksa zaten hiç istemem illlaki olacak diye birşey yok tabi. ben duamı ederim Allah nasip ederse inş olur elden başka birşey gelmez. bunda kendimi çok şartladım erkek diye kime erkek dediysem hep çıktı ama ailelerimiz hep kız istedi hayırlısı böyleymiş demekki kızımda sağlıklı gelsin yeter bana. ikincisine erkek diye dua ederim rabbim ne uygun görürse artık.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek.../278925-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.html
bak bakalım seninkide uyuyormu canım
3 sene ara vermek gerekiyormuş en az dedi geçen bir prof ama nie öyle dedi bilmiyorum :44: 3 senede kadın vücudu anca kendinemi geliyo acaba ? 9 ayı şimdi gitti desek bebeğin 2 yaş 3 aylıkken hamiş olsan olur demekki
ya ben hic bisi anlamadim nasil hesaplicazsen yapabilirmisin
yaparım canım sen bana eşinin ve senin gün ay yıl olarak doğum tarihini ve yine gün ay sat tarihini ver bakalım ne çıkacak bizede eğlence oluyo :)
doğru diyorsun şartlanmamak lazım en iyisini Allah bilir erkek olup sağlıksız olucaksa zaten hiç istemem illlaki olacak diye birşey yok tabi. ben duamı ederim Allah nasip ederse inş olur elden başka birşey gelmez. bunda kendimi çok şartladım erkek diye kime erkek dediysem hep çıktı ama ailelerimiz hep kız istedi hayırlısı böyleymiş demekki kızımda sağlıklı gelsin yeter bana. ikincisine erkek diye dua ederim rabbim ne uygun görürse artık.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek.../278925-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.html
bak bakalım seninkide uyuyormu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?