2012 Ekim Anneleri

ben hiçç düşünmüyorum arkası gelsin, bi tane daha olsun bundan sonraki 2013 2014 2015 anneleri topiklerinde beni bulabilirsiniz :111:

3 sene ara vermek gerekiyormuş en az dedi geçen bir prof ama nie öyle dedi bilmiyorum :44: 3 senede kadın vücudu anca kendinemi geliyo acaba ? 9 ayı şimdi gitti desek bebeğin 2 yaş 3 aylıkken hamiş olsan olur demekki

canım çok canın çekiyosa tatmak için ye bence türk kahvesinide ben içiyorum arada şekersiz içsen birşey olmaz heralde :)

3 sene ara vermek gerekiyormuş en az dedi geçen bir prof ama nie öyle dedi bilmiyorum :44: 3 senede kadın vücudu anca kendinemi geliyo acaba ? 9 ayı şimdi gitti desek bebeğin 2 yaş 3 aylıkken hamiş olsan olur demekki

evet banada doktor en az 2 sene ara vermen gerek dedı vucudun kendını toparlaması eksıklerı yerıne koyması gerek dedı ama benım kuzenın emzırırken gebe kaldı ve dogurdu bende onun gıbı olmak ıstıyorum emzırırken de kızıma hamıle kalırım inşallah sağlıkla büyür yavrucaklarım..ara vermıcem ben dogumdan sonra ıyılesır ıyılesmez baslayacam valla banane

arasıra bende yiyorum dayanamıyorum benim şekerde sorun çıkmadı çok şükür ,diyet falan vermedi bana doktorum ama yine de pek yememeye çalışıyorum kalorisi fazla şeyleri lakin dediğim gibi yinede dayanamıyorum...eşim sağolsun hiç dayanamaaz kendisi pastaya, baklavaya eee tabii o alıp getirince bende tıkınıyorum :125:

Nekadar cesursunuz yaaa.... Ben daha ilkini anca düşünüyorum. Eksiklerine maddi manevi anca yetişiriz diyorum... Siz ikinciyi bile planlamışsınız. Allah kolaylık versin ne diyim :)

öfff sende abartma bu kadar yaa , az bişey ye 1 bardak sütle araöğün niyetine , bebeğin biyeri eksik olur derler bizde canının istediğini yemezsen , eziyet resmen seninkide

sünnet düğün yemeği derken eve geldim uyudum anca kalktım offf birdaha gitmeyeceğim sıcatan mahvoldum zaten etten soğudum yağlı yağlı midem kalktı yemedim hiçbirini şimdi kendime yemek hazırlıyorum.
birincisini doğurmadan bende ikincisini isteyenlerdenim ama bu bebeğim kız diğeri erkek olsun istiyorum onu ayarlayamam tabi ama burda bir topik var ordakiler kan yenilenmesine göre bakıyor orda bir kız banada baktı bu bebeğim için kız dedi doğru çıktı erkek olması için 2017 de çocuk yapman lazım diyo öffff herkesin doğru çıkıyormu bilemedim nerdeyse herkes doğru yazmış siz baktınız mı oraya sizinki tuttumu merak ettim. inş ikincisi erkek olur kendimi bildim bileli erkek isteğim var o yüzden yani eşim yada ailesinden bir sıkıntım yok şükür onlar kız hastası. ne zaman ikinciyi düşünmek lazım onu bilmiyorum ama aradan fazla geçmesin diyorum bir ikisine bakmak zor olur belki önce kızımı doğurayımda sağsalim onu sonra düşünürüz artık. eşim 27 yaşında ben 29 o yüzden ben acele ediyorum :) benim yaşım geçiyor Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar

Nekadar cesursunuz yaaa.... Ben daha ilkini anca düşünüyorum. Eksiklerine maddi manevi anca yetişiriz diyorum... Siz ikinciyi bile planlamışsınız. Allah kolaylık versin ne diyim :)

bende bi ara niyetlendim ama yok 1 tane yeter , daha emzirme sürecide hamilelik gibi dikkat isteyen bir süreç , yeter bize nazlı kızım , o bi sağlıkla gelsinde başka bişey istemiyorum , zaten kolay değil bir çocuğu dört dörtlük bakıp büyütüp okutmak , heleki artık eğitimde paraya döküldü , kreşi , dersanesi derken , ohooooo

kan yenilenmesine göre mi? aa hic duymadim, o topigin linkini atsana kiz bi bakiyim bende, ne kadar dogrudur bilemem ama cokta sartlanmamak lazim ikincisi kiz olsun yada erkek olsun diye, öyle olunca olmuyo Rabbim önce saglikla sonra gönlumuze göre versin.

doğru diyorsun şartlanmamak lazım en iyisini Allah bilir erkek olup sağlıksız olucaksa zaten hiç istemem illlaki olacak diye birşey yok tabi. ben duamı ederim Allah nasip ederse inş olur elden başka birşey gelmez. bunda kendimi çok şartladım erkek diye kime erkek dediysem hep çıktı ama ailelerimiz hep kız istedi hayırlısı böyleymiş demekki kızımda sağlıklı gelsin yeter bana. ikincisine erkek diye dua ederim rabbim ne uygun görürse artık.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek.../278925-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.html
bak bakalım seninkide uyuyormu canım

öfff sende abartma bu kadar yaa , az bişey ye 1 bardak sütle araöğün niyetine , bebeğin biyeri eksik olur derler bizde canının istediğini yemezsen , eziyet resmen seninkide

napim canım doktora gidicem cuma açlık kan şekerini ölçtür gel dedi yersem devamı gelir diye korkuyorum hiç bugünki kadr olmamıştım ondan şekeri çıkanlara soruyorum ayrıca açlık kan şekeri parmaktanda ölçülüyormuşya koldan yaptırsam akşama kadar tahlil beklicem parmaktanmı yaptırıp gitsem acaba doktor düşük çıksa bile doğuma kadar diyettesin dedi:84::84::84:

ya ben hic bisi anlamadim nasil hesaplicaz sen yapabilirmisin

canım benim tam öle oldu kızım 2yaş 3aylıkken hamile kaldım:)))

off kızlar birileri ikinci çocuk mu dedi :))) hele ki bu bulantıların üzerinden daha bir ay geçmişken..anneme hep onu soruyordum zaten bu kadar miden bulanmış nasıl yaptın ikinciyi.bir de bunun doğumu var tabi..onun da cevabı unutuyorsun kızım oluyor.bakalım unutacak mıyız.ama unutsak bile maddi olarak da yetişmek çok zor.allah bu bebişlerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.başka da birşey diyemiyorum.büyük konuşmak istemiyorum :)))

sadece sağlıklımı ? ben hep dua ettim rabbim hayırlı olucaksa bir evlat nasip et die , erkek olmuş sağlıklı olmuş ama hayırsız olmuş , neye yarar ? önce hayırlısını dile , hangisi hayırlı olucaksa onu versin rabbim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…