2012 Ekim Anneleri

senin doktorda çok acımasızmış , kan şekerini yükseltmedende tatlı yiyebilirsin bence sen onları araştır yada dietisyenini değiştir yeme yeme nereye kadar yani

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu sabah dilerim her şey yolundadır... güzel bir hafta dilerim :)

Aaaa benim kızımla oğlumun arası da tam bu kadar olacak, hayırlısıyla. Bir hafta arayla kutlayacağız doğum günlerini:) Güzel kızım tam 3 yaşında abla olacak!

maşallah.ne kadar güzel kızlar.3 yaş ok ideal abimle benim aramdaki yaş farkıda aynı..

görünmüyodun bu aralar izindemisin.Çalışıyomuydun sen cnm

günaydınlar..kızlar benim 2 gündür sabahları midem bulanıyor.özellikle kahvaltıdan sonra.burda havalar çok soğudu.23derece gösteriyo hava sıcaklığı ve bulutlu.bana inanmıyacaksınız belki ama kışlık polar ve ayaklarımda panduflar var.çok üşüyorum.acaba midemi mi üşüttüm o nedenle mi bulantı diyorum.yoksa bu aylarda bulantı olur mu ki?

tatlım doğuma gidene kadar bulantısı devam edenleri biliyorum... bu yuzden hamilelikten dolayı olan bir bulantı da olabilir, dediğin gibi üşütmekten de olabilir... geçmiş olsun tatlım

günaydın güzeller iyi haftalar

dün cibinlik,dönence ve lambamızı da aldık. halımızla duvar için ufak tefek süslerimiz kaldı alıncak oda için

çok güzel heyecan ya

dün cibinlik,dönence ve lambamızı da aldık. halımızla duvar için ufak tefek süslerimiz kaldı alıncak oda için

çok güzel heyecan ya

yatagı almak için erken olmamıs mı tatlım. biz hala düsünüyoruz acaba eylüle mi bıraksak yoksa bu ay sonu mu alsak diye :18: benim gibi henuz yatağını almayan var mı

aranızda yoksa sona mı kaldım ben tek başıma

melis37 cnm benim hala midem bulanıyor çıkarıyorum

ayy geçmiş olsun canım.2 gün öncesine kadar canım tatlı istiyordu.diyetteyim bir de şeker yüzünden.2 gündür hiç bişi yemek canım istemiyor.iştahsızlık ta başladı.diyette hep aynı şeyleri yemek zorundayım.dön dolaş aynı sebzeleri pişiriyorum.sıkıldım valla şimdiden.inşallah 9temmuzda randevuya gittiğimde hersey düzelmiş olur da diyetten kurtulurum,çok sıkıldım

aranızda yoksa sona mı kaldım ben tek başıma
tatlım bende almadım..ki almıcam zaten abimin kızının beşiğini alıcam..içine ya nevresim diktiricem ya alıcam...
baya bi minik çünkü park yatak..anca yaşına kadar yatabilir.ona göre nevresim bulunurmu bilmiyorum

sanada geçmiş olsun cnm diyet zor olur sanırım.bulantı kötü bişi ne yesem çıkarıyorum genelde

çok güzel heyecan ya

iyi günlerde sağlıkla kullanırsınız inşallah.evet odasını düzenlemek ayrı bir heyecan yaşatıyor insana.biz de esyalarını aldık ama eşim sınava hazırlanıyor,çalışma odasını bebek odası yapacağımız için hala aldıgımız esyalar magazada bekliyor.ben bir an önce hazırlamak istiyorum,neyse ki 1hafta kaldı sınava,sabırsızlıkla bekliyorum 1hafta gecsin diye

http://www.casaul.com.tr/images/stories/superb/1-SuperB_apple.jpg
abimlerin park yatağı bu..
annem alalım diyor ama ben istemiyorum büyükleri çok yer kaplıyo en azından 1 sene idare eder diye düşündüm:)

hayırlı günlerde kullan tatlım. basta ben de park yatak düsünüyordum ama artık normal besiğe döndüm sonra da büyüyene döndük. hayırlısı olsun bakalım... yataga bir karar

verebilsek uyku seti nevresimi vs herseyi belli olacak ama işte...

dün civilimde bir mevlüt takımı gördüm eğer tekrar satısa girerse ( tükenmiş cünkü ) hemen sipariş etmeyi düsünüyorum

oyyy çok güzelmiş cnm bayıldım yaa:)

ben 1-2 sene sonra oda yapıcam cnm bende çok sevmiyorum park yatakları ama mobilya beşikte istemedim açıkçası.abimlerde mobilya beşikte var..bi kere bile yatmadı şimdi 18 aylık kız bu saatten sonra onda yatırılmaz düşer zaten.yere yatak yapıyolar yatak odasına öyle yatıyor hanım
ben 1-2 sene sonra genç odası yapacağım normal yatak almayı düşünüyorum nasipse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…