napim canım doktora gidicem cuma açlık kan şekerini ölçtür gel dedi yersem devamı gelir diye korkuyorum hiç bugünki kadr olmamıştım ondan şekeri çıkanlara soruyorum ayrıca açlık kan şekeri parmaktanda ölçülüyormuşya koldan yaptırsam akşama kadar tahlil beklicem parmaktanmı yaptırıp gitsem acaba doktor düşük çıksa bile doğuma kadar diyettesin dedi:84::84::84:
canım benim tam öle oldu kızım 2yaş 3aylıkken hamile kaldım:)))
canım benim tam öle oldu kızım 2yaş 3aylıkken hamile kaldım:)))
Aaaa benim kızımla oğlumun arası da tam bu kadar olacak, hayırlısıyla. Bir hafta arayla kutlayacağız doğum günlerini:) Güzel kızım tam 3 yaşında abla olacak!
günaydınlar..kızlar benim 2 gündür sabahları midem bulanıyor.özellikle kahvaltıdan sonra.burda havalar çok soğudu.23derece gösteriyo hava sıcaklığı ve bulutlu.bana inanmıyacaksınız belki ama kışlık polar ve ayaklarımda panduflar var.çok üşüyorum.acaba midemi mi üşüttüm o nedenle mi bulantı diyorum.yoksa bu aylarda bulantı olur mu ki?
günaydın güzeller iyi haftalar
dün cibinlik,dönence ve lambamızı da aldık. halımızla duvar için ufak tefek süslerimiz kaldı alıncak oda için
çok güzel heyecan ya
melis37 cnm benim hala midem bulanıyor çıkarıyorum
tatlım bende almadım..ki almıcam zaten abimin kızının beşiğini alıcam..içine ya nevresim diktiricem ya alıcam...aranızda yoksa sona mı kaldım ben tek başıma
sanada geçmiş olsun cnm diyet zor olur sanırım.bulantı kötü bişi ne yesem çıkarıyorum geneldeayy geçmiş olsun canım.2 gün öncesine kadar canım tatlı istiyordu.diyetteyim bir de şeker yüzünden.2 gündür hiç bişi yemek canım istemiyor.iştahsızlık ta başladı.diyette hep aynı şeyleri yemek zorundayım.dön dolaş aynı sebzeleri pişiriyorum.sıkıldım valla şimdiden.inşallah 9temmuzda randevuya gittiğimde hersey düzelmiş olur da diyetten kurtulurum,çok sıkıldım
günaydın güzeller iyi haftalar
dün cibinlik,dönence ve lambamızı da aldık. halımızla duvar için ufak tefek süslerimiz kaldı alıncak oda için
çok güzel heyecan ya
http://www.casaul.com.tr/images/stories/superb/1-SuperB_apple.jpg
abimlerin park yatağı bu..
annem alalım diyor ama ben istemiyorum büyükleri çok yer kaplıyo en azından 1 sene idare eder diye düşündüm:)
http://www.casaul.com.tr/images/stories/superb/1-SuperB_apple.jpg
abimlerin park yatağı bu..
annem alalım diyor ama ben istemiyorum büyükleri çok yer kaplıyo en azından 1 sene idare eder diye düşündüm:)
oyyy çok güzelmiş cnm bayıldım yaa:)hayırlı günlerde kullan tatlım. basta ben de park yatak düsünüyordum ama artık normal besiğe döndüm sonra da büyüyene döndük. hayırlısı olsun bakalım... yataga bir karar
verebilsek uyku seti nevresimi vs herseyi belli olacak ama işte...
dün civilimde bir mevlüt takımı gördüm eğer tekrar satısa girerse ( tükenmiş cünkü) hemen sipariş etmeyi düsünüyorum
Eki Görüntüle 456265
yatagı almak için erken olmamıs mı tatlım. biz hala düsünüyoruz acaba eylüle mi bıraksak yoksa bu ay sonu mu alsak diye :18: benim gibi henuz yatağını almayan var mı
aranızda yoksa sona mı kaldım ben tek başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?