teşekkür ederim cnm.casaulun sitesinde başka güzel park yataklarda var bakabilirsiniz...çok güzel cnm çok beğendim diğer park yataklardan farklı duruyor
Canim ben de almadim daha. Belki bu ay sonu ya da gelecek ay basi aliriz. kesin degil.
oyyy çok güzelmiş cnm bayıldım yaa:)
ben 1-2 sene sonra oda yapıcam cnm bende çok sevmiyorum park yatakları ama mobilya beşikte istemedim açıkçası.abimlerde mobilya beşikte var..bi kere bile yatmadı şimdi 18 aylık kız bu saatten sonra onda yatırılmaz düşer zaten.yere yatak yapıyolar yatak odasına öyle yatıyor hanım
ben 1-2 sene sonra genç odası yapacağım normal yatak almayı düşünüyorum nasipse
esimin dogum tarihi: 14.09.1979
benimki: 04.09.1990
sat:11 ocak 2012
vallahi yakında bende girecem depresyona .ya arkadaşlar biz yolculuk yapabilirmiyiz mesela 5 saatlik yere
kızlar günaydın aranızda puset alan yada ne alacağına karar kılan varmı çok güzel pusetler var cok pahalı napcağımı bilemedim
canım ben morhipodan aldım wollexin ama daha elime ulaşmadı.%50 indirim vardı.üyeysen bi bak derim.güzele benziyor.evet piyasada çok pahalı olanlar var ben 129a aldım indirimli
Ben terazi eşim aslan..
ben oğlumun terazi olmasını çok istiyordum..Ama sanırım başak olacakk
yatagı almak için erken olmamıs mı tatlım. biz hala düsünüyoruz acaba eylüle mi bıraksak yoksa bu ay sonu mu alsak diye :18: benim gibi henuz yatağını almayan var mı
aranızda yoksa sona mı kaldım ben tek başıma
ayyy ben yanlis yazmisim esimin ayini, ee sabahin 6sinda bilgisayar basina gecinceGunaydin herkeslere
canim bende 4 eylul dogumluyum :) ayrica esim 29 agustos yani bizde kari koca basak burcuyuz ayni sizin gibi :) galiba sizinle evlilik gunlerimizde yakindi 27 haziran bizimkisi
sen yine bi yatak almamissin, ben daha bebisime hic bisey almadimherseyini topluca alicam 1 ay sonra prensimin
günaydın kızlar eşim geliyor yolda yemekler hazırladk annemle ve kızımla heyecanla bekliyooruzz
yatagı almak için erken olmamıs mı tatlım. biz hala düsünüyoruz acaba eylüle mi bıraksak yoksa bu ay sonu mu alsak diye :18: benim gibi henuz yatağını almayan var mı
aranızda yoksa sona mı kaldım ben tek başıma
iyi günlerde sağlıkla kullanırsınız inşallah.evet odasını düzenlemek ayrı bir heyecan yaşatıyor insana.biz de esyalarını aldık ama eşim sınava hazırlanıyor,çalışma odasını bebek odası yapacağımız için hala aldıgımız esyalar magazada bekliyor.ben bir an önce hazırlamak istiyorum,neyse ki 1hafta kaldı sınava,sabırsızlıkla bekliyorum 1hafta gecsin diye
kızlar günaydın aranızda puset alan yada ne alacağına karar kılan varmı çok güzel pusetler var cok pahalı napcağımı bilemedim
günaydın kızlar eşim geliyor yolda yemekler hazırladk annemle ve kızımla heyecanla bekliyooruzz
maşallah.ne kadar güzel kızlar.3 yaş ok ideal abimle benim aramdaki yaş farkıda aynı..
görünmüyodun bu aralar izindemisin.Çalışıyomuydun sen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?