2012 Ekim Anneleri

çok güzel cnm çok beğendim diğer park yataklardan farklı duruyor
teşekkür ederim cnm.casaulun sitesinde başka güzel park yataklarda var bakabilirsiniz...
bunu minik diye almıştı annem onlara.yanında yatması için..110 tl ye alınmıştı sanırım 1,5 sene önce falan.en fazla12 13 aylığa kadar yatabiliyo sanırım sonra biraz alanı daralıo çünkü:)
bambularda güzel ama yer kaplıyorlar ve çok pahalılar.Hiç gerek yok bence 350-400 tllerde fiyatları.Sonra onuda saklamaya yer lazım..bu minicik oluyo çantaya konuluyor:)işim bitince veririm geri.sonrada oğluşuma güzel krem yada beyaz..düz renk bi genç odası yapacağım nasipse..

Canim ben de almadim daha. Belki bu ay sonu ya da gelecek ay basi aliriz. kesin degil.

hayırlısı bakalım elbet kısmette ne varsa o gelicek :) ondan acele etmiyorum ama söyle geriye dönüp baktığım zamanda da son 3,5 aya girdiğimi düsününce de sanki hafiften

almak lazım gibi de geliyor bilmiyorum ki hayırlısı hepimizin hakkında

bende de kararsızlık diz boyu bakalım napcaz... suan benim de oda yapabileceğim bir yer yok aslında. oturduğumuz ev kendimize ait ama odalar ufak olduğundan düğün zamanı

tadilat yapılırken iki odayı tek oda haline getirdik geniş olsun diye simdi simdi pismanlığı çökmeye basladı... odasını yapmaya kalktığımızda yine tadilat derdimiz olacak pff

bakalım dediğim gibi hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

mevlüt atkımına gelince, bursa çarşıda hep aynı modeller var bu cok farklı geldi eşime de dedim tekrar satısa girdiğinde alıcam diye gülüyor ama napayım beğendim bir kere

gözüm kaldı diyebilirim

Gunaydin herkeslere

esimin dogum tarihi: 14.09.1979
benimki: 04.09.1990
sat:11 ocak 2012

canim bende 4 eylul dogumluyum :) ayrica esim 29 agustos yani bizde kari koca basak burcuyuz ayni sizin gibi :) galiba sizinle evlilik gunlerimizde yakindi 27 haziran bizimkisi

vallahi yakında bende girecem depresyona .ya arkadaşlar biz yolculuk yapabilirmiyiz mesela 5 saatlik yere

yapabilirsn korkma. benm düşük tehlikemin olduğu amanlanra bile 5-6 saatlik yola gittim. üstelik arabayıda kendim kullandım. en son mayısta bi daha gittm yine 5 saatlik yoldu. çarşamba günde izne ayrılıcağım. 12 saatlik yol beni bekliyor. rahat ol bir sorun yoksa bişey dlmaz inşallah..

kızlar günaydın aranızda puset alan yada ne alacağına karar kılan varmı çok güzel pusetler var cok pahalı napcağımı bilemedim

günaydın kızlar..
ben de eşimle teraziyim bakalım bizim minik ne olacak zamanını beklerse o da terazi olacak.bizim evdeki dengeyi düşünün artık :)))

bizde de eşim oğlak ben terazi... bakalım dr.un demesine göre bebişimiz 10 gun kadar erken gelebilirmiş o zaman terazi olacak kızım :) yoksa akrep tam bir burç salatası olacak evde o zaman görücez cümbüşü hayırlısı olsun bakalım

kızlar günaydın aranızda puset alan yada ne alacağına karar kılan varmı çok güzel pusetler var cok pahalı napcağımı bilemedim

canım ben morhipodan aldım wollexin ama daha elime ulaşmadı.%50 indirim vardı.üyeysen bi bak derim.güzele benziyor.evet piyasada çok pahalı olanlar var ben 129a aldım indirimli

canım ben morhipodan aldım wollexin ama daha elime ulaşmadı.%50 indirim vardı.üyeysen bi bak derim.güzele benziyor.evet piyasada çok pahalı olanlar var ben 129a aldım indirimli

almışken en iyisinimi almak gerek yoksa normal bütçeye uygun bişeymi almak gerek bilemedim bende kraftın rio modeline baktım 200 tl dediler burda bi mağazada nett daha pahalı eşimle gidip bakıcaz çokta pahalı bişey alamıcam bütçeyi çok zorlucak cünkü

Ben terazi eşim aslan..
ben oğlumun terazi olmasını çok istiyordum..Ama sanırım başak olacakk

sen yine bi yatak almamissin, ben daha bebisime hic bisey almadim herseyini topluca alicam 1 ay sonra prensimin

Gunaydin herkeslere

canim bende 4 eylul dogumluyum :) ayrica esim 29 agustos yani bizde kari koca basak burcuyuz ayni sizin gibi :) galiba sizinle evlilik gunlerimizde yakindi 27 haziran bizimkisi
ayyy ben yanlis yazmisim esimin ayini, ee sabahin 6sinda bilgisayar basina gecince esim koc burcu nisanin 14 u, ben basak, aslinda cok zitiz ama uyum yakalayabiliyoruz

biz çok aceleciyiz galiba canım herşeyimiz hazır ,inşallah rabbim kullanmayı nasip etsin

amin inşallah. 1 hafta kalmış olsun azcık daha sabır

biz aldık canım peg perego aldık çok beğenerek aldık bebek arabamızı da anakucağımızı da

maşallah.ne kadar güzel kızlar.3 yaş ok ideal abimle benim aramdaki yaş farkıda aynı..

görünmüyodun bu aralar izindemisin.Çalışıyomuydun sen cnm

tatildeydim, sıcağa dayanamadım, Altınoluk'un denizi de çok soğuktu, hasta olurum diye cesaret edemedim, döndüm 1 kere bile denize giremeden! Neyse ki kuduruk kızım hava sıcak deniz soğuk demeden annane ve dedeyle benim yerime de yüzdü bol bol:)

Hayırlı haftalar diliyorum kızlar hepimize..
Bugün kayınvalidemle alışverişe çıkcaz 3 haftadır yayladalar biz yalnızdık evde yine gidecekler çarşamba günü gitmeden biraz alalım dedi belki doğuma kadar alamayız dedi saolsun, artık bebeğimizin eşyalarını almaya başlicaz 3 aydan az kaldı Rabbim hayırlısıyla o günleri göstersin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…