2012 Ekim Anneleri

arkadaşlarr bişeyi çok merak ediyorum fikirlerinizi ve ikizlere hamile olan arkadaşlarımın fikirlerini almak istiyorum

benim adetin 30. günü beta hcg 463 çıktı
adetin 32. günü beta hcg 1043 çıktı......

klomenle 2 yumurtam vardı... bide bu ay inçir kürü uygulamıştım...

çarşamba dr a gidicem sizce ikiz olma ihtimali varmıdır??

ikizlerin topiğinde olabilir dedilerr?

canım bılmıyorum ama ıkız olunca deger yüksek oluyomus baya senınde 2 gunde baya yükselmiş olabilir bence

cnmm öncelikle gözün aydınnn
ya ikiz olabilir yada allah korusun dış gebelik olabilirr..
rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

canım bılmıyorum ama ıkız olunca deger yüksek oluyomus baya senınde 2 gunde baya yükselmiş olabilir bence

çok sağolunn
hayırlısıı çarşambaya kadar sabredicem mecbur:) Allahım hayırlısını versin inşallahh....

canım valla aynı korku bendede var kalp atışları devam ediyomu sağlıklımı büyüyomu ama ben mecbur beklicem benim dr erkEn almıyor

Son düzenleme:

canım benimki tüp bebek olduğundan günlerini hasaplayamıyorum ama neden olmasın olabilir tabi

canım benimki tüp bebek olduğundan günlerini hasaplayamıyorum ama neden olmasın olabilir tabi

hayırlısıı sanırım meraktan geçen gece rüyamda ikizlerim olduğunu gördüm 1 kız 1 erkek:) hayırlısı olsunn sağlıklı olsun tek olsun çift olsunn farketmezz diyoruz ama bi yandanda merakk iştee:)

Rabbim meleklerimizin sağlıkla sıhhatle doğmasını nasip etsin inşallahhh.....

canım değerin ikiz gibi değil aslında
2 günde 2 katından az bişey fazla çıkmış
o da yaptırdıgın saatlerle ilgili olabilir..
hem bhcg ye göre ikiz ya da değil demek zor
en önemli şey kese olayı
ne zaman gidiceksin dr a?

neden dış gebelik olabilir dedin
arkadasın değerleri olması gerektiği gibi yükselmiş
dış gebelikte değerler böyle yükselmez ki..

kızlar hamilelikte kollarınızı yukarı uzatmayın diyorlar ya.siz napıosunuz.ben raflara çok gerilmeden uzanıyorum.bilgisi olan varmı..nekadar uzanırsak tehlikeli olur.

amin canım inşallahhhhhhhh

kızlar hamilelikte kollarınızı yukarı uzatmayın diyorlar ya.siz napıosunuz.ben raflara çok gerilmeden uzanıyorum.bilgisi olan varmı..nekadar uzanırsak tehlikeli olur.

cnm bana da dr özellikle belirtti
sakın uzanma perde falan asma diye
çok tehlikeliymiş
ama ben de bulaşık makinasını boşaltınca bulaşıkları diziyorum yukarıya
acaba o da mı tehlikeli bilemiyorum...

kızlar bende sabah uyanınca insan esneyip gerneşir ya onu yapmamaya çalışıyorum ama kendiliğinden oluyor hemen toparlanıyorum bendeoda bence zararlıdır kolları yukarı kaldırıp gerneşiyoruz dimi:26::26::26:

vallaha kızlar bende aynı şeyler için korkuyorum.tam gerilcem duruyorum:)bide bulaşıklar var tabi...bende raflara çok gerilmeden uzanıp iş yapıyorum.acaba tehlikelimi ki:18::44::44::44:

abuuuuuuuu bu kadar ince eleyip sık dokuyoruz bu korkularla nasıl geçecek 9 aykendime çok kızıyorum bazen hamileliğimi burnumdan getiriyorum ama annelik duygusu sarmaya başladı galiba bütün benliğimiziinsan engel olamıyor kendineeee

allahım sen hepimizin bebeğini koru sana emanetiz rabbimmmmmsağlıkla kucağımıza almayı nasip et hepimizedeayrıca kalbimize ferahlık ver gereksiz vesveselerden sen koru bizi ya rabbimmmmmmaminnn

dış gebeliklerdede çok yükseliyo sonuçlar o yüzden dedim.ama ikizlerdede öyle olabiliyormuş zaten.

9 haftayı okuyacaksın canım çünkü 8 haftayı doldurmuş 9 haftadan gün alıyor oluyorsunn..

dış gebeliklerdede çok yükseliyo sonuçlar o yüzden dedim.ama ikizlerdede öyle olabiliyormuş zaten.

anladım cnm
ben daha önce dış gebelik yaşadım nasıl bişey oldugunu biliyorum
Allah kimseye yaşatmasın
arkadasın sonucu çok güzel
hepimiz de sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza..

canım o ağrılar 2 gündür bende de var sanırım adetimiz yaklaştığından...

anladım cnm
ben daha önce dış gebelik yaşadım nasıl bişey oldugunu biliyorum
Allah kimseye yaşatmasın
arkadasın sonucu çok güzel
hepimiz de sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza..

bende 2 kere kimyasal gebelik yaşadım benimde değerlerim düşüktü hep.ameliyat oldunmu sen?ıolmuşsundur büyük ihtimal çok geçmiş olsunnn

aminnnn canımmmm:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…