2012 Ekim Anneleri

sağolun kızlar dün çok ağrııısı vardı resmen inliyordu buakşam heyecandan hiç uyumamış sabah çok mutlu geliyordu sesi kaynım acil tıp teknisyeni inşallah iğne vermiştirde ağrısı oldukça vurur 10 dakkaya burda inşallah çıkıp balkonda bekleyeyim

Günaydın güzel anneler ve güzel bebişleri ii haftalar olsun benim gibi çalışan annelere de allahım güç versinde bu günleride atlatalımm..

bencede almayanlar için tam zamanı , ben aldıklarımı hep açtım havalanıyorlar , bikaç hafta sonra bi yıkicam hepsini zeytinyağlı sabunla , sonra birde doğumdan önce yıkicam ohh misss , ne pamuğun zararlı maddeleri kalıcak nede boyaların , beşiği bi sirkeli suyla sildim bile bence erken almak bu açıdan önemli

hmmm ondan görünmüyordun yaniii , eee döndünmü şimdi artık eve? özletme bu kadar şekerim , merak ediyoruz göremeyince bikaç gün

bende çarşamba günü annemle çıkıcam alışverişe ne güzel duygular , heyecanlar yaşıyoruz hamdolsun , Allah isteyen herkesede nasip etsin inşallah

günaydın kızlar bu geç yatmaya son vermem lazım kesin zor uyanıyorum artık sıcaktan yatamaz oldum erken yatmak bebek içinde iyimiş akşam erken yatmayı deniyeyim en iyisi. bebek yataklarından bahsetmişsiniz bende hala almayanlardanım odamızda kendime ait 3 lü dolap vardı onu boyatalım da bari renk uyumu olsun dedim eşimle dün akşam onu söktük boyatacağız nasipse eşyalarını beyaz düşünüyoruz bakalım nasiip ne zaman alacağız bana kalsa hemen alırım da eşim biraz daha bekleyelim diyor. yengemde park yatak verecek yiğenimin var onuda yatak odasına yatağımın yanına koymayı düşünüyorum 40ından sonra gidince herkes yatak odamızda beraber yatarız emzirmeye odasına git gel zor olur gibi geliyor

canım bir düşük yaşamıştım hatırlarmısın bilmem 2 ay bekledim 3cü ay yumurtlama dönemini kaçırdım sanırım olmadı 4.cü ay hamile kaldım. bu süre içinde de sanki hiç bebeğim olmayacak gibi geldi hep dular ettim yasinler okudum ki hala okurum kızım için Allaha dularımda hep hayırlı bir evlat ver dedim cinsiyet hiç söylemedim hayırlı olmayacaksa evlat arat ama yine verme dedim. Allaha şükürler olsun hamile kaldım ve kızım olacak şükür namazları kıldım yani bende hayırlısını istiyorum canım. her insanın da kendi bir isteği olur bende nasipse birdahakine Allahım hem erkek hem kız çocuğunu tatdır hayırlı evlat ver diye dua ediyorum nasip tabi bilemeyiz belki ikincide kız olur Allahın bir bildiği vardır

ayyyy bayıldım çok güzel bir kıyafet görmemiştim gittiğim mağzada mevlüt kıyafeti vardır heralde orada. bende mevlüt okuturken kızıma alayım nasip olur inş giydirmek

Günaydın güzel anneler ve güzel bebişleri ii haftalar olsun benim gibi çalışan annelere de allahım güç versinde bu günleride atlatalımm..

amin canım hepimize inşallah

ben yıkamadan yerleştirdim şimdilik ,eylülde doğum iznine çıkınca annemle halledicez hepsini nasipse

canım seninki erkek çıkıyor bu takvime göre cevap verdim sandım kusura bakma alıntı yapmamışım şimdi farkettim

hmm bu bahsettiğiniz konuyu daha önce bende görmüştüm bi topikte hatta hamile değildim o zaman, sanırım hamile kalmadan 2 ay önce falandı yanlış hatırlamıyorsam ve bana da erkek çıkmıştı hatta eşime söylemiştim hamile kalırsam erkek olurmuş demiştim bana gülmüştü inanma bunlara demişti

kızlar arada hafif kasılmalar hissetmeye başladınız mı karnınızda ? 1 haftadır bende olmaya başladı ara ara oluyor ama

kızlar arada hafif kasılmalar hissetmeye başladınız mı karnınızda ? 1 haftadır bende olmaya başladı ara ara oluyor ama

tatlım karnımda sertleşme oluyordu ara ara doktoruma sormuştum o sertleşme kasılma işte dedii ve olması gayet normal dedi

tatlım karnımda sertleşme oluyordu ara ara doktoruma sormuştum o sertleşme kasılma işte dedii ve olması gayet normal dedi

aynen canım bende öyle hissediyorum ,yorulduğumda çok hareket ettiğimde oluyor özellikle

kuzucuklarla şu 3 ayı da tamamlasak hayırlısıyla

canm bende yaşıyorum bu kasılmaları ama rahim bölgemde sanki heran çıkacakmış gibi ve tedirgin oluyorum.doktoruma sordum normal olduğunu söyledi öyle durumlarda yatacakmışız

benim eşimde aynısını söylüyor inanma diyor % 50 ihtimal var zaten ya kız ya erkek doğruluk payı o yüzden çıkıyor diyo manatıklı yani başka seçenek yok zaten. Allahın işine karışılmazda insan görünce meraktan bir bakayım diyor biz baktık kiminde doğru çıktı kiminde yanlış çıktı. bana kız çıktı benim kızım olacak herkes hala erkek diyor tabi değişme ihtimali oluyormuş 5 hafta olacak doktora gitmeyeli perşembe gidececğiz nasipse kızım olacak doktor söyledi ben kafamı karıştırmamaya çalışıyorum ama perşembe emin olacağım artık. pembe ciciler alındı bile kızıma sağlıklı haberlerini alırım inş

aynen canım bende öyle hissediyorum ,yorulduğumda çok hareket ettiğimde oluyor özellikle

kuzucuklarla şu 3 ayı da tamamlasak hayırlısıyla

evet canım aynı şekilde bende çok ayakta kaldığımda hissediyorum...

inşallah yaa çoğu gitti azı kaldı miniklerimizin hayırlısıyla bi alsak kollarımıza yavrularımızı

canım detaylın yapıldıysa ve detaylıda da kız dediyse değişmez artık için rahat olsun...benim kuzenimin eşine aynı şekilde kız demişti doktoru ama detaylıda erkek çıktı 21. haftada...hayırlısı tabii ki, sağlıklı, hayırlı evlatlar olsunlar hepimizin gönlünden geçen bu yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…