biz çok aceleciyiz galiba canımherşeyimiz hazır ,inşallah rabbim kullanmayı nasip etsin
amin inşallah. 1 hafta kalmış olsun azcık daha sabır
biz aldık canım peg perego aldık çok beğenerek aldık bebek arabamızı da anakucağımızı da
tatildeydim, sıcağa dayanamadım, Altınoluk'un denizi de çok soğuktu, hasta olurum diye cesaret edemedim, döndüm 1 kere bile denize giremeden! Neyse ki kuduruk kızım hava sıcak deniz soğuk demeden annane ve dedeyle benim yerime de yüzdü bol bol:)
Hayırlı haftalar diliyorum kızlar hepimize..
Bugün kayınvalidemle alışverişe çıkcaz 3 haftadır yayladalar biz yalnızdık evde yine gidecekler çarşamba günü gitmeden biraz alalım dedi belki doğuma kadar alamayız dedi saolsun, artık bebeğimizin eşyalarını almaya başlicaz 3 aydan az kaldı Rabbim hayırlısıyla o günleri göstersin bizlere
günaydın kızlar eşim geliyor yolda yemekler hazırladk annemle ve kızımla heyecanla bekliyooruzz
sadece sağlıklımı ? ben hep dua ettim rabbim hayırlı olucaksa bir evlat nasip et die , erkek olmuş sağlıklı olmuş ama hayırsız olmuş , neye yarar ? önce hayırlısını dile , hangisi hayırlı olucaksa onu versin rabbim
hayırlı günlerde kullan tatlım. basta ben de park yatak düsünüyordum ama artık normal besiğe döndüm sonra da büyüyene döndük. hayırlısı olsun bakalım... yataga bir karar
verebilsek uyku seti nevresimi vs herseyi belli olacak ama işte...
dün civilimde bir mevlüt takımı gördüm eğer tekrar satısa girerse ( tükenmiş cünkü) hemen sipariş etmeyi düsünüyorum
Eki Görüntüle 456265
Günaydın güzel anneler ve güzel bebişleri ii haftalar olsun benim gibi çalışan annelere de allahım güç versinde bu günleride atlatalımm..
bencede almayanlar için tam zamanı , ben aldıklarımı hep açtım havalanıyorlar , bikaç hafta sonra bi yıkicam hepsini zeytinyağlı sabunla , sonra birde doğumdan önce yıkicam ohh misss , ne pamuğun zararlı maddeleri kalıcak nede boyaların , beşiği bi sirkeli suyla sildim bilebence erken almak bu açıdan önemli
esimin dogum tarihi: 14.09.1979
benimki: 04.09.1990
sat:11 ocak 2012
canım seninki erkek çıkıyor bu takvime göre cevap verdim sandım kusura bakma alıntı yapmamışım şimdi farkettim
kızlar arada hafif kasılmalar hissetmeye başladınız mı karnınızda ? 1 haftadır bende olmaya başladı ara ara oluyor ama
tatlım karnımda sertleşme oluyordu ara ara doktoruma sormuştum o sertleşme kasılma işte dedii ve olması gayet normal dedi
tatlım karnımda sertleşme oluyordu ara ara doktoruma sormuştum o sertleşme kasılma işte dedii ve olması gayet normal dedi
hmm bu bahsettiğiniz konuyu daha önce bende görmüştüm bi topikte hatta hamile değildim o zaman, sanırım hamile kalmadan 2 ay önce falandı yanlış hatırlamıyorsam ve bana da erkek çıkmıştı hatta eşime söylemiştim hamile kalırsam erkek olurmuş demiştim bana gülmüştü inanma bunlara demişti
aynen canım bende öyle hissediyorum ,yorulduğumda çok hareket ettiğimde oluyor özellikle
kuzucuklarla şu 3 ayı da tamamlasak hayırlısıyla
canım seninki erkek çıkıyor bu takvime göre cevap verdim sandım kusura bakma alıntı yapmamışım şimdi farkettim
benim eşimde aynısını söylüyor inanma diyor % 50 ihtimal var zaten ya kız ya erkek doğruluk payı o yüzden çıkıyor diyo manatıklı yani başka seçenek yok zaten. Allahın işine karışılmazda insan görünce meraktan bir bakayım diyor biz baktık kiminde doğru çıktı kiminde yanlış çıktı. bana kız çıktı benim kızım olacak herkes hala erkek diyor tabi değişme ihtimali oluyormuş 5 hafta olacak doktora gitmeyeli perşembe gidececğiz nasipse kızım olacak doktor söyledi ben kafamı karıştırmamaya çalışıyorum ama perşembe emin olacağım artık. pembe ciciler alındı bile kızıma sağlıklı haberlerini alırım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?