2012 Ekim Anneleri

erkek tutuyorda ben esimi 9. ay diye yazmisim nisanin 14 u

14 nisanda erkek çıkıyor canım değişmedi birşey :)

ben en son 18.ci haftamda gittim doktor % 90 kız demişti gitiiğim doktor iyi biri arkadaşlarımda yanılmadı hiç bende de yanılacağını sanmıyorum. ama eşim hala kızım diyemiyor o kdar çok söyledilerki ben bile artık kızmı değilmi anlamadım diyor perşembe artık kızım demeye başlar :) eşim hamile kaldığım zamandan beri kız istiyordu erken sevinmeyeyim diyo garibim yazık. tabi dediğin gibi inş önce sağlıklı haberlerini alırım hayırlı evlat olsun cümlemizinki (aminnnnnnnn)

kızlarrrrrr benim aldığım alt açmasının tulumu ve elbisesini buldum , bi baksanıza ama çok tatlı değilmi yaaa
Eki Görüntüle 456385 Eki Görüntüle 456386

canım bunlar bebepan ürünleri netten de satışı var ben burdan tulum alt üst takım almıştım...sende burdan alabilirsin

BebepanShop.coM ? 0-6 Yaş Bebek ve Çocuk Kıyafetleri Alışveriş Sitesi, Bebek Giyimi, Çocuk Giyimi, Bebek Kıyafetleri, Çocuk Kıyafetleri, Bebek Giyim, Çocuk Giyim, Bebek Kıyafeti, Çocuk Kıyafeti, Bebek Tekstil, Çocuk Tekstil, Bebek Alışveriş, Çocuk Al

ya ben bunları arıyordum ne zamandır , çok kaliteli bir marka ama hem % 100 türk malı , hemde yumuşacık ama pahalı biraz :26:

ya ben bunları arıyordum ne zamandır , çok kaliteli bir marka ama hem % 100 türk malı , hemde yumuşacık ama pahalı biraz :26:

hehehee biraz pahalı olduğu için bende görümceme linkini vermiştim babanneye aldırdım çoğunu kendim sadece bi tulum bide alt üst aldım babanne olmak kolay değil tabii

kızlar dün bütün gün ikea ve koçtaş taydık :)
kuzumun şifoniyerini alldım,birde kalan eksiklerini :)
çok mutluyum ,şimdi bir tek aldıklarımızın kurulması kaldı.Beşiğini şifonyerini yatak odama kurucam.
Ben oda yapmıyorum oğluma,nasılsa hep yatak odamda olacak.Önümüzdeki yaz taşınıcaz yeni evime yaparım dedim,o yüzden sadece şifoniyer aldım.
Karyolasını da ablamdan aldım,oğluna almıştı 2 yıl kullandı yepyeni duruyor.
Yatak odamın duvarlarını sildirip,bu ay kurmayı düşünüyorum,beşiği ile şifoniyerini.Birde raf falan aldım bir kaç aksesuar.Onların dizaynı var.
Geriye zevkli şeyler kaldı yani :)
Evdeki küçük odam üstüste oğluma aldığım eşyalar ve kıyafetlerle dolu.Bir yıkasam,yerleştirsem onları da rahatlasam,gözüme batıyor.
Hastane çantamı da bu hafta hazırlamayı düşünüyorum

hehehee biraz pahalı olduğu için bende görümceme linkini vermiştim babanneye aldırdım çoğunu kendim sadece bi tulum bide alt üst aldım babanne olmak kolay değil tabii

iyi yapmışsın canım , ben kime versem linki acaba :44: babamız alır gene bize napalım pahalı olsada , şu anda e-bebekte daha uygun ama kampanyaları var haberin olsun

merhaba kızlarr

zuzucum kokuna geldim nasılsınn nasıl gidiyorr hamilelikkk

hoşgeldin canım , biz iyiyiz minik kızımla , sen nasılsın? ara sıra uğra böyle , illa ekim annesi olman gerekmez ekim teyzeleri içinde açık topiğimiz ayy gördüğüme çok sevindim , herşey yolundamı ?

factor yapma bunu yaaaa
bayılıyorum ben bu hastane çıkışınaaa:)
bi tanıdığımda almış kızına resimlerini gördüm okadar yakışmışki

asudecim
bizimde kayınvalidemin komşusu 7,5 8 aylık bu aya kadar kız dediler..
herşeyini alıp yıkadılar pembiş pembiş geçen gitmiş erkek demişler

hoşbulduk canım teşekkürlerr bende iyiyim hamd olsun bi yaramazlık yok..bir hafta bi izin kullandım ama evdeydim hep bi yerlere gidemedim .. gelirim ben arada ama sende gel ya zaten eskisi gibi vaktim olmuyorr uğrayamıyorum sık.. bu arada bebişine bi isim düşündünüzmü canım :))

Son düzenleme:

evet canım HÜMA olucak minişimizin ismi , dinlenmişsindir en azından izninde tatlım , arada bize yazmayı unutma teyzesi

olurmu olur valla :))

seninki kız değilmiydi ? al sende bi tane canım içinde kalmasın bana kalsa tulumundan elbisesinden hepsini alıcamda ama hepsi 6 aya kadar çok az giyebilicek yani ama yinede alıcam bazılarını

seninki kız değilmiydi ? al sende bi tane canım içinde kalmasın bana kalsa tulumundan elbisesinden hepsini alıcamda ama hepsi 6 aya kadar çok az giyebilicek yani ama yinede alıcam bazılarını
yok tatlım benimkisi erkek:)
hep kızlara zaten böle güzel şeyler yerim onları

ama bunlarada bayıldımmm

http://shop.bebepan.com.tr/bebepans...ipan_yenidogan_erkek_bebe_cocuk_kiyafetleri/9

hep diyodum oğlum yada kızım olursa beyaz yada krem alıcam işlemeli düz renk die ama vazgeçiyorum sanırım:)

Son düzenleme:
karnımın içi kıpır kıpır kıpır zıplatıyo arasıra beni yaramaz kuzu

benimde öyle , bazen gülümsüyorum eşim anlıyo hemen , dışarıda filan gülümsesem millet bilmez tabii deli derler mazallah alıştık her sabah babası giderken kızımda uyanıyordu ama bu sabah uyanmadı , bende hemen müzik dinlettim tabiii dururmuyum , başladı kıpırdamaya , alışıncada bu sefer 3-4 saat hareket etmezse insan hemen endişeleniyor

hümmm o zaman asude almış bak minik erkeğine , erkekler içinde var aynı markanın ama kız cicişleri hakikaten çok şeker oluyorlar , darısı başına o zaman birde kızın olur inşallah ilerde

benim oğlum herkese tepki veriyor,özelliklede babasına
oğlum die seviyor karnımı hemen başlıyor kıpraşmaya:)sanki cvp veriyor

hümmm o zaman asude almış bak minik erkeğine , erkekler içinde var aynı markanın ama kız cicişleri hakikaten çok şeker oluyorlar , darısı başına o zaman birde kızın olur inşallah ilerde

inşallah cnm benimm
hemen bakayım nasılmışş..
çarşıda bakalım neler varr 1 ay sonra çıkarım sanırım bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…