erkek tutuyorda ben esimi 9. ay diye yazmisim nisanin 14 u
canım detaylın yapıldıysa ve detaylıda da kız dediyse değişmez artık için rahat olsun...benim kuzenimin eşine aynı şekilde kız demişti doktoru ama detaylıda erkek çıktı 21. haftada...hayırlısı tabii ki, sağlıklı, hayırlı evlatlar olsunlar hepimizin gönlünden geçen bu yönde
kızlarrrrrr benim aldığım alt açmasının tulumu ve elbisesini buldum , bi baksanıza ama çok tatlı değilmi yaaa
Eki Görüntüle 456385 Eki Görüntüle 456386
canım bunlar bebepan ürünleri netten de satışı var ben burdan tulum alt üst takım almıştım...sende burdan alabilirsin
BebepanShop.coM ? 0-6 Yaş Bebek ve Çocuk Kıyafetleri Alışveriş Sitesi, Bebek Giyimi, Çocuk Giyimi, Bebek Kıyafetleri, Çocuk Kıyafetleri, Bebek Giyim, Çocuk Giyim, Bebek Kıyafeti, Çocuk Kıyafeti, Bebek Tekstil, Çocuk Tekstil, Bebek Alışveriş, Çocuk Al
ya ben bunları arıyordum ne zamandır , çok kaliteli bir marka ama hem % 100 türk malı , hemde yumuşacık ama pahalı biraz :26:
hehehee biraz pahalı olduğu için bende görümceme linkini vermiştim babanneye aldırdım çoğunukendim sadece bi tulum bide alt üst aldım babanne olmak kolay değil tabii
merhaba kızlarr
zuzucum kokuna geldim nasılsınn nasıl gidiyorr hamilelikkk
hoşgeldin canım , biz iyiyiz minik kızımla , sen nasılsın? ara sıra uğra böyle , illa ekim annesi olman gerekmez ekim teyzeleri içinde açık topiğimizayy gördüğüme çok sevindim , herşey yolundamı ?
hoşbulduk canım teşekkürlerr bende iyiyim hamd olsun bi yaramazlık yok..bir hafta bi izin kullandım ama evdeydim hep bi yerlere gidemedim .. gelirim ben arada ama sende gel yazaten eskisi gibi vaktim olmuyorr uğrayamıyorum sık.. bu arada bebişine bi isim düşündünüzmü canım :))
factor yapma bunu yaaaa
bayılıyorum ben bu hastane çıkışınaaa:)
bi tanıdığımda almış kızına resimlerini gördüm okadar yakışmışki
asudecim bizimde kayınvalidemin komşusu 7,5 8 aylık bu aya kadar kız dediler..
herşeyini alıp yıkadılar pembiş pembiş geçen gitmiş erkek demişler
factor yapma bunu yaaaa
bayılıyorum ben bu hastane çıkışınaaa:)
bi tanıdığımda almış kızına resimlerini gördüm okadar yakışmışki
asudecim bizimde kayınvalidemin komşusu 7,5 8 aylık bu aya kadar kız dediler..
herşeyini alıp yıkadılar pembiş pembiş geçen gitmiş erkek demişler
yok tatlım benimkisi erkek:)seninki kız değilmiydi ? al sende bi tane canım içinde kalmasınbana kalsa tulumundan elbisesinden hepsini alıcamda ama hepsi 6 aya kadar çok az giyebilicek yani ama yinede alıcam bazılarını
karnımın içi kıpır kıpır kıpırzıplatıyo arasıra beni yaramaz kuzu
yok tatlım benimkisi erkek:)
hep kızlara zaten böle güzel şeyler yerim onları
ama bunlarada bayıldımmm
BebepanShop.coM ? 0-6 Yaş Bebek ve Çocuk Kıyafetleri Alışveriş Sitesi, Bebek Giyimi, Çocuk Giyimi, Bebek Kıyafetleri, Çocuk Kıyafetleri, Bebek Giyim, Çocuk Giyim, Bebek Kıyafeti, Çocuk Kıyafeti, Bebek Tekstil, Çocuk Tekstil, Bebek Alışveriş, Çocuk Al
hep diyodum oğlum yada kızım olursa beyaz yada krem alıcam işlemeli düz renk die ama vazgeçiyorum sanırım:)
hümmm o zaman asude almış bak minik erkeğine , erkekler içinde var aynı markanın ama kız cicişleri hakikaten çok şeker oluyorlar , darısı başına o zaman birde kızın olur inşallah ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?