benim oğlum herkese tepki veriyor,özelliklede babasına
oğlum die seviyor karnımı hemen başlıyor kıpraşmaya:)sanki cvp veriyor
benim oğlum aksine benden baska kimseye tepki vermiyor.babaya hiç tepki vermiyor kıpırdanırken elini koyuyor duruyo bizim ufaklık :)
benim oğlum aksine benden baska kimseye tepki vermiyor.babaya hiç tepki vermiyor kıpırdanırken elini koyuyor duruyo bizim ufaklık :)
olmaz asude daha benim evliliğimin 1. yılı bile dolmadı düşün artık hem utanırım hem çok korkarım
kocam da izin vermez
zaten ben doğumdan korkuyom diye kocişe sezeryan olayım diyodum oda yok normal olsun diyodu
şimdi işte yarın sabah gelince çatı ,matı,dam,teras ne varsa anlatcam
eminim sezeryan ol dicek
benimne aynı. oğluşumun geleceği ay daha 1 yılımızı doldunacağız. dün bende bahsettim biraz. çatı muayenesi şöyle oluyor, parmaklıyorlar falan diye:)) midesi bulandı. çok güldüm ya:)) nasıl yani oda neymiş diyor. garibim doğuma girip pırt diye çıkıp bitecek zannadiyormuş galiba:))
benim oğlumda öyle annesinden başkasına kıpırdamıyor babası elini koyuyo duruyo geçen gün karşıma geçti uzun süre izledikte öyle farketti uzaktan karnımın kabarışını yoksa daha hissettirmedi kendini paşamız
3 sene ara vermek gerekiyormuş en az dedi geçen bir prof ama nie öyle dedi bilmiyorum :44: 3 senede kadın vücudu anca kendinemi geliyo acaba ? 9 ayı şimdi gitti desek bebeğin 2 yaş 3 aylıkken hamiş olsan olur demekki
factor yapma bunu yaaaa
bayılıyorum ben bu hastane çıkışınaaa:)
bi tanıdığımda almış kızına resimlerini gördüm okadar yakışmışki
asudecim bizimde kayınvalidemin komşusu 7,5 8 aylık bu aya kadar kız dediler..
herşeyini alıp yıkadılar pembiş pembiş geçen gitmiş erkek demişler
ben de ilk hamileliğimde asla yaptıramam utanırım diyodum.çatala yatıp o pozisyonda düşününce kendimi hayatta yapamam diyodum.ilk çatı muayenesinde kastım biraz kendimi ama hiç acı falan olmadı.2 parmak sadece2-3sn bişey sürdü zaten.ama normal doğumu beklerken yarım saatte bir parmaklanınca alışmıştım baya hiiiç korkulacak bişey değil kızlar şimdiden bunları düşünmeyin derim ben...
Selam kızlar,
herkesin keyfi yerındedir umarım... bizim keyfimiz gayet yerinde çok şükür.
dün kızımıza oda bakalım dedi, fikir edinelim neler var neler yok görelim dedik... bir de baktık ki karar vermiş almış çıkmışız. İşte bizim odamız teyzeleri:
Eki Görüntüle 456615 Eki Görüntüle 456616 Eki Görüntüle 456617 Eki Görüntüle 456618
evet cnm herşeyini yıkayıp ütülemişler:)ayy şaka gibi asudecim 7,5 8 aylık olana kadar doktor nasıl farketmemiş ki şaşırdım bende duydumda ne bileyim pek mantıklı gelmemişti. şimdi herşey pembe pembe ne yapacaklar yaaa. sağlıklı olması önemli tabi de insan alışıyo ben kızım diye seviyorum şuan öyle birşey olsa çok tuhafıma gider kesin
çok güzell canım bayıldım valla beyaz rengi çok asil duruyo bizde beyaz düşünüyoruz nasipse. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
lotusdream harika cnm bayıldım....güle güle kullanmak nasip olur inşallah...
slm kızlar hafta sonu modoko ya bebek odası bakmaya gittik 3 500 den aşagıya ürün yoktu nerdeyse bir arkadaş modesa da aynı ürünler var daha uygun diyoduu kim di acaba ooo??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?