2012 Ekim Anneleri

benim oğlum herkese tepki veriyor,özelliklede babasına
oğlum die seviyor karnımı hemen başlıyor kıpraşmaya:)sanki cvp veriyor

benim oğlum aksine benden baska kimseye tepki vermiyor.babaya hiç tepki vermiyor kıpırdanırken elini koyuyor duruyo bizim ufaklık :)

benim oğlum aksine benden baska kimseye tepki vermiyor.babaya hiç tepki vermiyor kıpırdanırken elini koyuyor duruyo bizim ufaklık :)

oyyy yerim onu ben mahçup bebiş
elini kim koyarsa koysun tepki veriyo benimki hiç çekinme yok
bide babasının sorularına göre tekmeliyo çok komik oluyo:)

meraba kızlarrrrrr

nasılsınız tatlı bebişler nasıl

sinem kasılmalar hakkında doktoruna danıştınmı çok erken değilmi canım bende kasılma olmadı hiç ama bende de pelvis ağrısı çok oluyor yastıp kalkamıyorum bazen bugün doktora gidip geldim bir sokak ilerimde hastanede eve çok yakın o kadar yorulmayla bile hemen ağrım başladı

benim oğlumda öyle annesinden başkasına kıpırdamıyor babası elini koyuyo duruyo geçen gün karşıma geçti uzun süre izledikte öyle farketti uzaktan karnımın kabarışını yoksa daha hissettirmedi kendini paşamız

kızlarrrrr kacıncı haftada 7. ay a giriyoduk bi türlü ezberleyemedim 25 + 3 oldum 7 aylık hamile oldummu acaba

benimne aynı. oğluşumun geleceği ay daha 1 yılımızı doldunacağız. dün bende bahsettim biraz. çatı muayenesi şöyle oluyor, parmaklıyorlar falan diye:)) midesi bulandı. çok güldüm ya:)) nasıl yani oda neymiş diyor. garibim doğuma girip pırt diye çıkıp bitecek zannadiyormuş galiba:))

güzel ekim bebişleri ve anneleri nasıllar bakalım?biz 1 hafta tatil yaptık geldik.havuza girmedim, denize girdim biraz o da 5ten sonra falan.korktum biraz bişey olur mu diye ama dr.m denize izin vermişti.yüzerken kramp girerse diye çok korktum bi de.henüz kramplarım başlamadı ama oğlumdan biliyorum geceleri çok fena oluyodum.korktuğum da başıma geldi.yüzerken kramp girdi Allahtan çabuk geçti.ayağımı bilekten yukarı aşağı hareket ettirdim fazla sürmedi..1 hafta çabucak geçti.ama bu tatil iyi geldi valla...

ben de ilk hamileliğimde asla yaptıramam utanırım diyodum.çatala yatıp o pozisyonda düşününce kendimi hayatta yapamam diyodum.ilk çatı muayenesinde kastım biraz kendimi ama hiç acı falan olmadı.2 parmak sadece 2-3sn bişey sürdü zaten.ama normal doğumu beklerken yarım saatte bir parmaklanınca alışmıştım bayahiiiç korkulacak bişey değil kızlar şimdiden bunları düşünmeyin derim ben...

benim eşim bir kaç kez yakaladı ama her zaman hissetmek istiyor:) yakaladığı zaman bağıra bağıra sevindi...bende sen böyle bağırırsan bebeğimiz korkuyor ondan sana tekme atmıyor diyorum

3 sene ara vermek gerekiyormuş en az dedi geçen bir prof ama nie öyle dedi bilmiyorum :44: 3 senede kadın vücudu anca kendinemi geliyo acaba ? 9 ayı şimdi gitti desek bebeğin 2 yaş 3 aylıkken hamiş olsan olur demekki

en sağlıklı yaş 3 yaş o yüzden demiştir. 0-3 yaş bebeğin öz güveninin oluştuğu dönem. eğer bu dönemde 2. bir çocuk daha olursa diğer bebeğin öz güveni sağlanamış oluyor. ve ilerde bu bebekler çok sıkıntı çekiyor. kardeş kıskançlığının hemen hemen olmadığı kardeşlerin birbiriyle en iyi anlaştığı yaştır 3 yaş. 2 yaşına kadar bebklerimizin anne sütüne ihtiyacı var. erken gelen 2. gebelik annenin sütünü bozar ve diğer bebeği emziremezsiniz. ayrıca rahim kendini ancak toparlıyor. 2. bebği düşünecek olursanız diğeri 2yaşını doldurduktan sonra düşünün. zaten doğana kadar 3 yaş dolar. ilk bebeğiniz 2 yaşına gelmeden düşünmeyin.( uzman olarak söylüyorum:))

aklınızda olsun bu arada anne sütü gebelikten korur diye bir inanış var. güvenipte doğumdan sonra kontrolü elden bırakmayın. hamile kalabilirsiniz. bu şekilde hamile kalan çok insan var. emzirme döneminde en iyi korunma bebeğe de zarar vermeyecek şekilde kondom kullanımı diye biliyorum. ben gebelik önceside öyle korunmuştum. bundan sonrada hep bu şekilde korunmayı düşünüyorum..

şimdilik aklıma gelen bunlar. başka merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim.

Son düzenleme:

ayy şaka gibi asudecim 7,5 8 aylık olana kadar doktor nasıl farketmemiş ki şaşırdım bende duydumda ne bileyim pek mantıklı gelmemişti. şimdi herşey pembe pembe ne yapacaklar yaaa. sağlıklı olması önemli tabi de insan alışıyo ben kızım diye seviyorum şuan öyle birşey olsa çok tuhafıma gider kesin

temmuz sonu gibi arkdaşım doğum yapacak sordum ona çatı muayenesi yaptırdınmı diye hayır dedi ve yaptırmam diyor. doktor gerekli görüyorsa hoş bir şey değil amayaptırmak gerekli ozaman. çocukluk arkadaşım çayı muayenesi oldu ve çatısının dar olduğunu normal doğumun zor olacağını çocukta bu sırada problem gelişebileceğini söylemiş o yüzden sezeryan oldu bu gibi durumlarda bilgili olmak için gerekli birşey sanırım. ben aklıma getirmemeye çalışıyorum böyle şeyleri ne doğum hikayeleri nede çatı muayenesi herkesin vucudu farklı nasıl olacağını bilmiyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun

çok güzell canım bayıldım valla beyaz rengi çok asil duruyo bizde beyaz düşünüyoruz nasipse. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

evet cnm herşeyini yıkayıp ütülemişler:)
ama geri almış allahtan aldığı yer.heryer kabul etmez çünkü..
bende oğluşuma alıştım kız deseler garip olurum sanırım:)

lotusdream harika cnm bayıldım....güle güle kullanmak nasip olur inşallah...

Son düzenleme:
slm kızlar hafta sonu modoko ya bebek odası bakmaya gittik 3 500 den aşagıya ürün yoktu nerdeyse bir arkadaş modesa da aynı ürünler var daha uygun diyoduu kim di acaba ooo??????

slm kızlar hafta sonu modoko ya bebek odası bakmaya gittik 3 500 den aşagıya ürün yoktu nerdeyse bir arkadaş modesa da aynı ürünler var daha uygun diyoduu kim di acaba ooo??????

selam canım,
bizde dün adlık bebişimizin odasını, bir önceki sayfada resimleri de var. Masko'dan aldık, 3000TL. bu fiyatın altında da odalar var gidip görmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…