2012 Ekim Anneleri

kizlar nasilsiniz

bisey sormak istiyorum benim bebisim cok asagida ya surekli kasiklarimin orda ve bu bikacgundur oynadiginda beni rahatsiz ediyor ozelliklede oturuken hareket ediyorsa dr kafasi asagida dedi onunda etkisi varmi kocaman karnim var ama hareket sadece kasik ve sezeryan bolgemde sizinde bolemi?

benimde aksine göğüslerimin altında hareket ediyor canım daha şimdiden 10 dk fazla oturamıyorum hemen batmaya baslıyor bebeğim.

selam canım, aynı durumu bende yaşıyorum, bende bebişimin hareketlerini baya aşağılarda alt karın / kasıl bölgemde hissediyorum. Bir dahaki kontrolümde doktoruma soracağım bende normal mi diye. :44: aynı dediğin gibi uzanırken bir sorun yok az daha yukarıda oluyor sanki ama otururken aşağılarda

herkese selam
sanırım artık göbeğimi taşıyamıyorum:)))))ayrıca doğumda yaklaştıkca yaklaştığı içinnn acayip tırsmaya başladım her sancıyı doğum sanıcı sanmaya başladım yahu
sizlerde de sancılar oluyormu??

olmazmı hiç oluyor tabi cnm

kızlar sizin haftanızdayken yani geçen haftalarda aynısı bendede vardı telaşlanmayın

2 gündür yoktum bugün eve döndük kayınvalidemdeydikiyi geldi hafta sonu gezmek bana ama çok yoruldum artık eğilemiyorum batmalar oluyor.bebeğim aşağıda hala hareketleri.davul gibiyim resmençok şiştik ya zor günler bizi bekliyor 3.trimestirda zor 1.gibi kolay geçiririz inşallah şafak gittikçe düşüyor
benim ayaklarım uyuşuyor sizdede böyle bir sorun varmı?????????:119::119::112:

2012 Pierre Cardin Yaprak Desenli Sabahlk - Sanalpazar.com

kızlar kendime bu sabahlığı aldım :))sizce nasıl ? pijama takımıda var aynısının ama onu görmem lazımdı karın bölgesi nasıl düşükmü yüksekmi bakmadan güvenemedim

sezeryen olunca azıcık yüksek olması lazım diye düşündüm bakarım yüksekse alırım değilse düz beyaz bir pijama alırım bunun içine bana fikir verin

bu arada bebeklerden önce kendime aldım

birde ben arkadaşım satışına başlamış ondan aldım 40 tl ye
bu kadar pahalı değil yani:))))

valla bikaç kişiye sordum kimi acıyo kimi acımıyo dedi
eşime söledim boşver çatıyı biz direk sezeryan istiyoz diyelim doktora dedi hayırlısı ne ise o olsun canım

herkese iyi akşamlar tombik anneler
sanırım kimse yok
şafak 101 hala yaaaa
iki basamaklı sayılara düşemedim henüz
bu arada 1 haftada 1 kilo almışım süper de mi

kızlar benım dogumuma esımde gırdı sakınlestırmek ıçın belımden ıgneyı vurdular cıplacık bı kaldım esımın bır kaçışı var dayanamadı erkeklerın ıçınde oyle görmeyı kaçış o kaçış

valla bikaç kişiye sordum kimi acıyo kimi acımıyo dedi
eşime söledim boşver çatıyı biz direk sezeryan istiyoz diyelim doktora dedi hayırlısı ne ise o olsun canım

kimsede böyle birşey duymamışsınızdır ama bende sezeryandan(ameliyattan) korkuyorum.şu hayatta ameliyattan ve bir yerimin kırılmasından cok korkuyorum

gözümde canlandı o an sakinleştirmek için girdi güya
peki sonra kocanı kim sakinleştirdi yazık ya korkmuş ve dayanamamış
ayy benim kocam girmez ya da ben izin vermem dışarda beklesin görse dayanamaz heralde

kimsede böyle birşey duymamışsınızdır ama bende sezeryandan(ameliyattan) korkuyorum.şu hayatta ameliyattan ve bir yerimin kırılmasından cok korkuyorum

çatıya bakılmadan sezeryan olmayı mı duymadığımı söylüyosun canım
evet duymadım şansımı denicem benim doktor sezeryan meraklısı aslında haklısın ameliyatta zordur hiç başımdan geçmedi ama normal doğumda korkutuyo işte rabbim yardımcımız olsun

canım benimde kızım aşağıda duruyor kasık bölgesinde hareketlerini de kasık bölgesinde hissediyorum yukarı çıkması gerekiyor diye düşünüyordum ama normal dediler erkenmiş dün 8 aylık arkadaşıma sordum 7.ci ayda anca yukarda hissettim dedi.sen yinede doktoruna sor herkeste herşey farklı oluyor kafana takılomasın ben perşembe gidince soracağım.

ben bazen aşağıda bazen yukarıda hissediyorum değişiyo yani ama yukarda hissetmek daha güzel aşağıda ağrı yapıyo
bir de bazen sanki göbeğime dokunuyo içerden çok ağrıyo o zaman zıplatıyo resmen zilli kızım hiç acıması yok

bende yukarı çıksın istiyorum biran önce. arkadaşın 8 aylık elimi koyuyorum tekmelerini hissediyorum bakınca bile uzaktan karnı şekil değiştiriyo çok güzel görünüyor. eşim ne zaman elini koysa benim gibi hissedemiyor onun da hissetmesini istiyorum kızım o gelince duruyor genelde. azıcık daha sabretmem gerekiyor daha 22 haftalığız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…