kizlar nasilsiniz
bisey sormak istiyorum benim bebisim cok asagida ya surekli kasiklarimin orda ve bu bikacgundur oynadiginda beni rahatsiz ediyor ozelliklede oturuken hareket ediyorsa dr kafasi asagida dedi onunda etkisi varmi kocaman karnim var ama hareket sadece kasik ve sezeryan bolgemde sizinde bolemi?
kizlar nasilsiniz
bisey sormak istiyorum benim bebisim cok asagida ya surekli kasiklarimin orda ve bu bikacgundur oynadiginda beni rahatsiz ediyor ozelliklede oturuken hareket ediyorsa dr kafasi asagida dedi onunda etkisi varmi kocaman karnim var ama hareket sadece kasik ve sezeryan bolgemde sizinde bolemi?
olmazmı hiç oluyor tabi cnmherkese selam
sanırım artık göbeğimi taşıyamıyorum:)))))ayrıca doğumda yaklaştıkca yaklaştığı içinnn acayip tırsmaya başladım her sancıyı doğum sanıcı sanmaya başladım yahu
sizlerde de sancılar oluyormu??
selam canım, aynı durumu bende yaşıyorum, bende bebişimin hareketlerini baya aşağılarda alt karın / kasıl bölgemde hissediyorum. Bir dahaki kontrolümde doktoruma soracağım bende normal mi diye. :44: aynı dediğin gibi uzanırken bir sorun yok az daha yukarıda oluyor sanki ama otururken aşağılarda
benimne aynı. oğluşumun geleceği ay daha 1 yılımızı doldunacağız. dün bende bahsettim biraz. çatı muayenesi şöyle oluyor, parmaklıyorlar falan diye:)) midesi bulandı. çok güldüm ya:)) nasıl yani oda neymiş diyor. garibim doğuma girip pırt diye çıkıp bitecek zannadiyormuş galiba:))
valla bikaç kişiye sordum kimi acıyo kimi acımıyo dedi
eşime söledim boşver çatıyı biz direk sezeryan istiyoz diyelim doktora dedihayırlısı ne ise o olsun canım
herkese iyi akşamlar tombik anneler
sanırım kimse yok
şafak 101 hala yaaaa
iki basamaklı sayılara düşemedim henüz
bu arada 1 haftada 1 kilo almışım süper de mi
kızlar benım dogumuma esımde gırdı sakınlestırmek ıçın belımden ıgneyı vurdular cıplacık bı kaldım esımın bır kaçışı var dayanamadı erkeklerın ıçınde oyle görmeyı kaçış o kaçış
oooo bebişim sen varsın ya daha kim olsun
kimsede böyle birşey duymamışsınızdır ama bende sezeryandan(ameliyattan) korkuyorum.şu hayatta ameliyattan ve bir yerimin kırılmasından cok korkuyorum
kizlar nasilsiniz
canım benimde kızım aşağıda duruyor kasık bölgesinde hareketlerini de kasık bölgesinde hissediyorum yukarı çıkması gerekiyor diye düşünüyordum ama normal dediler erkenmiş dün 8 aylık arkadaşıma sordum 7.ci ayda anca yukarda hissettim dedi.sen yinede doktoruna sor herkeste herşey farklı oluyor kafana takılomasın ben perşembe gidince soracağım.
ben bazen aşağıda bazen yukarıda hissediyorum değişiyo yani ama yukarda hissetmek daha güzel aşağıda ağrı yapıyo
bir de bazen sanki göbeğime dokunuyo içerden çok ağrıyo o zaman zıplatıyo resmen zilli kızımhiç acıması yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?