kimsede böyle birşey duymamışsınızdır ama bende sezeryandan(ameliyattan) korkuyorum.şu hayatta ameliyattan ve bir yerimin kırılmasından cok korkuyorum
benimde aksine göğüslerimin altında hareket ediyor canım daha şimdiden 10 dk fazla oturamıyorum hemen batmaya baslıyor bebeğim.
zaten sezeryan daha korkunç bişey doğal olmayan bi kurtarma operasyonu ve o kesi büyüklüğünde başka bi operasyon yok hafife almayın sezeryanı ciddi bi ameliyat araştırın derim kızlar karar vermeden önce..
bende yukarı çıksın istiyorum biran önce. arkadaşın 8 aylık elimi koyuyorum tekmelerini hissediyorum bakınca bile uzaktan karnı şekil değiştiriyo çok güzel görünüyor. eşim ne zaman elini koysa benim gibi hissedemiyor onun da hissetmesini istiyorum kızım o gelince duruyor genelde. azıcık daha sabretmem gerekiyor daha 22 haftalığız
herkesin kendi tercihidir tabi ama şahsen ben normal doğum istiyorum başıma ne geleceğini bilmeden :) ameliyatta beni korkutuyor narkoz veriliyor uyanmayanlar falan oluyo ne biliyim ürkütüyor beni. doğuma yakın bir sıkıntı olurda doktor sezeryan şart derse başka çarem yok tabi mecbur yapacağız ama en son çare bence inş bir avazda doğururuz güzel doğumlar olsun hepimize
herkesin kendi tercihidir tabi ama şahsen ben normal doğum istiyorum başıma ne geleceğini bilmeden :) ameliyatta beni korkutuyor narkoz veriliyor uyanmayanlar falan oluyo ne biliyim ürkütüyor beni. doğuma yakın bir sıkıntı olurda doktor sezeryan şart derse başka çarem yok tabi mecbur yapacağız ama en son çare bence inş bir avazda doğururuz güzel doğumlar olsun hepimize
ooooo asudecim burdaymış seni görünce tebessüm yapıyorum kız
nasılsın bakem inşallah yeni bişiler almadın
gözümde canlandı o an sakinleştirmek için girdi güya
peki sonra kocanı kim sakinleştirdiyazık ya korkmuş ve dayanamamış
ayy benim kocam girmez ya da ben izin vermem dışarda beklesingörse dayanamaz heralde
'kimsede böyle birşey duymamışsınızdır ama bende sezeryandan(ameliyattan) korkuyorum.şu hayatta ameliyattan ve bir yerimin kırılmasından cok korkuyorum
aslında her şeyin doğalı iyidir tabi bende sağllıklı bi şekilde normal isterim
ama şu korku yedi bitirdi beni rabbime her zaman dua ediyorum hangisi hayırlıysa o olsun diye her ikisinin de sıkıntısı var
benim oğlumda öyle annesinden başkasına kıpırdamıyor babası elini koyuyo duruyo geçen gün karşıma geçti uzun süre izledikte öyle farketti uzaktan karnımın kabarışını yoksa daha hissettirmedi kendini paşamız
yatagı almak için erken olmamıs mı tatlım. biz hala düsünüyoruz acaba eylüle mi bıraksak yoksa bu ay sonu mu alsak diye :18: benim gibi henuz yatağını almayan var mı
aranızda yoksa sona mı kaldım ben tek başıma
kızlar mevlut sekerı olarak yaptım nasıllar
Eki Görüntüle 456889 Eki Görüntüle 456890 Eki Görüntüle 456891 Eki Görüntüle 456892 Eki Görüntüle 456893
kızlar mevlut sekerı olarak yaptım nasıllar
Eki Görüntüle 456889 Eki Görüntüle 456890 Eki Görüntüle 456891 Eki Görüntüle 456892 Eki Görüntüle 456893
kızlar bu göbişler in büyüme peryodu nedır ?? yani atıyorum haftada 1 cm veya günde 1 mm gibi belirli bir periyordu varmıymıs ??? 26.haftaya gırdım kocaman göbişim var ama hala "aa aa 6.aya göre küçük karnıııınnnn "diyorlar ya anlamadım ben bu işi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?