2012 Ekim Anneleri

kimsede böyle birşey duymamışsınızdır ama bende sezeryandan(ameliyattan) korkuyorum.şu hayatta ameliyattan ve bir yerimin kırılmasından cok korkuyorum

zaten sezeryan daha korkunç bişey doğal olmayan bi kurtarma operasyonu ve o kesi büyüklüğünde başka bi operasyon yok hafife almayın sezeryanı ciddi bi ameliyat araştırın derim kızlar karar vermeden önce..

herkesin kendi tercihidir tabi ama şahsen ben normal doğum istiyorum başıma ne geleceğini bilmeden :) ameliyatta beni korkutuyor narkoz veriliyor uyanmayanlar falan oluyo ne biliyim ürkütüyor beni. doğuma yakın bir sıkıntı olurda doktor sezeryan şart derse başka çarem yok tabi mecbur yapacağız ama en son çare bence inş bir avazda doğururuz güzel doğumlar olsun hepimize

bir haftaya kadar çok değişir her şey
ben de dışardan çok rahat hissediyorum artık artık vurma şeklinden ziyade yürüme gibi görüyosun yer değiştirdiğini
benim eşim seslendiğinde tepki veriyo 2 hafta sonra senin minişinde yapıcak bunları

aminn bende aynı düşüncedeyim

bu arada tetenozun ikinci dozunu yaptırdım bugün
kolumda ağrı var neyseki bi altı ay rahatım
3 gün sonra memlekete gidiyorum gezip alışveriş yapıcam annemle
sabırsızlanıyorum

aslında her şeyin doğalı iyidir tabi bende sağllıklı bi şekilde normal isterim
ama şu korku yedi bitirdi beni rabbime her zaman dua ediyorum hangisi hayırlıysa o olsun diye her ikisinin de sıkıntısı var

ooooo asudecim burdaymış seni görünce tebessüm yapıyorum kız
nasılsın bakem inşallah yeni bişiler almadın

iyiyim şekerim :)) aaa almaz olurmuyum hiç pusetle salıncağımız yarın geliyormuş hmen eklerim resimlerini sende al ama hemi çokk lazımmış çokkk

kızlar ömer kuzey adı nasıl uyuyo mu sizce ya sadece ömer olsun istiyorum ama babacım kuzey adını seviyo diye nasıl olur 2 si olsa diye düşünüyorum sizce sadece ömer mi ömer kuzey mi?

kızlar hepinize selam geçmişi okuyamadım benım mıde daha dogrusu gırtlak yanmalarım basladı 4 temmuzdada doktor randevumuz var soracam bakım sızdede basladımı ??

cnm sanıyelık durdu ıçerde ama dogumdan sonra lafını çok yaptı ne o oye nıye heryerını acıyolar sen nıye okadar guldun vs:)))

kimsede böyle birşey duymamışsınızdır ama bende sezeryandan(ameliyattan) korkuyorum.şu hayatta ameliyattan ve bir yerimin kırılmasından cok korkuyorum
'
sezeryan benide korkutuyor bende yapamam sezeryanla. bildigin ameliyat iste.

aslında her şeyin doğalı iyidir tabi bende sağllıklı bi şekilde normal isterim
ama şu korku yedi bitirdi beni rabbime her zaman dua ediyorum hangisi hayırlıysa o olsun diye her ikisinin de sıkıntısı var

evet bende öyle dusuniyorum, hayirlisi olsun tabi herseyden önce. ben normal istiyorum canli canli hissetmek o da bi deneyim sonucta. esimde benle olucak

yaaa benim oglum da babasi elini koyunca duruyrdu. oynamiyordu :) ama 2 gundur falan esim koydukca bilhassa oynamaya basladi. zellikle gobek deligimin ustune dogru koyarsa elini daha cabuk tepki veriyor. sonunda sevindi esim. yoksa neredeyse vazgececekti hissetmeye calismaktan.

kızlar bu göbişler in büyüme peryodu nedır ?? yani atıyorum haftada 1 cm veya günde 1 mm gibi belirli bir periyordu varmıymıs ??? 26.haftaya gırdım kocaman göbişim var ama hala "aa aa 6.aya göre küçük karnıııınnnn "diyorlar ya anlamadım ben bu işi :26:

merak etme canım tek kalmadın bende varım aynen bende eylülde mi alsam bu ay sonundamı diye kararsızım :26:

canim tanidigin mi bilmiyorum onu soyleyenler ama akli yokmus onun. herkes bilir ki gebeligin iyi ilerlemesi karnin buyumesi ile ilgili degildir. gecen saglik ocaginda bir hanim gordum benden biraz gedideydi gebeligi ama hic karni cikmamisti. zaten sadece 3 kilo mu ne almis.... ben onun kadarken yinede kocman gobegim vardi. simdi benim cocugum saglikli onunki degil mi yani?? annem de bana diyor benim gobegim doguma yakin seninki kadar oluyordu icn cok darmis koca gobek oldun :) herkesde baska olur. oyle genel bir gelisim zorunlulugu yok gobeginin. sen bebegine bak hayatim. gerisini bosver.

kızlar ben bu yeme işini iyice abarttım
nette dolanırken bi tarif gördüm
üşenmedim kalkıp yaptım ve yedim amma pis boğaz oldum de mi evet yedim ve pişman değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…