kızlar bu göbişler in büyüme peryodu nedır ?? yani atıyorum haftada 1 cm veya günde 1 mm gibi belirli bir periyordu varmıymıs ??? 26.haftaya gırdım kocaman göbişim var ama hala "aa aa 6.aya göre küçük karnıııınnnn "diyorlar ya anlamadım ben bu işi:26:
kızlar ben bu yeme işini iyice abarttım
nette dolanırken bi tarif gördüm
üşenmedim kalkıp yaptım ve yedimamma pis boğaz oldum de mi evet yedim ve pişman değilim
bizide yemeden gidip yatalım en iyisi
çok güzel eline sağlık
kız sen ne beceriklisin
kocacımda benı becerıklı hatunum dıye sever hep bak aklıma geldı huzunlendım yıne
temmuz anneleri pırtlamaya başlamış kızlar darısı bizlere inşallahhhhhhhhhhhh
anaaaaaammmmmmm :18::18::18:
:18::18: anaaaaammmm yaaa
korkmayın kızlar rabbim güç verecek bize herkes doğuruyo bizde yazıcaz buraya şöyle doğurdum böyle doğurdum diye
allah yardımcımız olsun
kızlar bu göbişler in büyüme peryodu nedır ?? yani atıyorum haftada 1 cm veya günde 1 mm gibi belirli bir periyordu varmıymıs ??? 26.haftaya gırdım kocaman göbişim var ama hala "aa aa 6.aya göre küçük karnıııınnnn "diyorlar ya anlamadım ben bu işi:26:
bir haftaya kadar çok değişir her şey
ben de dışardan çok rahat hissediyorum artık artık vurma şeklinden ziyade yürüme gibi görüyosun yer değiştirdiğini
benim eşim seslendiğinde tepki veriyo 2 hafta sonra senin minişinde yapıcak bunları
aslında her şeyin doğalı iyidir tabi bende sağllıklı bi şekilde normal isterim
ama şu korku yedi bitirdi beni rabbime her zaman dua ediyorum hangisi hayırlıysa o olsun diye her ikisinin de sıkıntısı var
kızlar mevlut sekerı olarak yaptım nasıllar
Eki Görüntüle 456889 Eki Görüntüle 456890 Eki Görüntüle 456891 Eki Görüntüle 456892 Eki Görüntüle 456893
ayy ne güzel ya sabırsızlanıyorum bende az kalmış o zaman iki haftaya şurda ne kaldıki :) kızımın tekmelerinden şikayet edecem heralde o zaman ebe öyle diyor oynamasından uyuyamayacaksın dedi öyle oynasa keşke diyorum her anımız farklı güzel geçiyor Allahım sonuna kadar böyle güzel geçirmeyi nasip eylesin hepimize.
bende bu doğum olayından korkuyorum bilmediğimiz birşey doğal korkmamız tabi ama dua etmekten başka bir çare yok bugün duygusallaştım ben ya eşime diyorum ya doğum yaparken ölürsem diye saçmalama öyle konuşma diye beni susturdu bu ikin ci söyleyişim öyle bir piskolojiye girdimki acaba hissediyormuyum yoksa duygusallıktan mı söylüyorum ben bile ayırd edemedim. Allahım sağsalim kucağımıza alıp evimize gelmeyi boyumuzca büyütüp torun görmeyi nasip etsin. bu dua baya yaşatır bizi :) hayırlı uzun ömürler versin hepimize aminnnnnnnnnnn
canım ya çok güzel olmuş. nasıl yaptın acaba merak ettim bende kendim yapayım diyorum kendi el emeğim olsun evde uğraşacak bir işim olur diye düşündüm zevkle yapılacak birşey ama nasıl yapacam bilemedim yaaaaaa
günaydın arkadaşlar,sizi özlemişim,3 gündür izmirdeydim..izmir çok güzel geldi bu sefer.. hem sanki biraz daha serindi geçen gidişime göre,akşamları özellikle..
bu karınlarınlarımız konusunda elalemin yorum yaptıklarını konuşmuşsunuz,herkesin iç karnının genişliği farklı sonuçta.. ben de çok gülüyorum biri bişey dediği zaman..hayır işin ilginci hepsi de doğurmuş insanlar bunlar..neyse benim konum farklı, en son doktora gittiğimde hem kızıp hem güldüğüm birşey oldu.. doktorumun yan odası dahiliye.orada bekleyen bir teyze vardı,köyden gelmişti,işte üzerinde şalvar ve desenli gömleklerden vardı.yanımdaki koltukta o da doktorunu bekliyordu,benim de üzerimde dar denilebilecek bir t-shirt var..kadın birdenbire kızıııııım böyle olur mu hiç? dapdar giymişsin,(başka hamile bi bayanı göstererek) bak buna ne güzek bol giymiş,ne var ben hamileyim diye dolanıyorsun ortada?biz de yaşadık kızıııııııım 9 ay kimseler bilmezdi hamile olduğumuzu evimizde doğururduk,aaaaaaaaa bilmem kim doğurmuş diye diye haberi gelirdi arkadan.. bu ne böyle utanmıyor musun hiç falan diye birsürü fırçaladı beni.. benim de sinirim bozuldu,ama cevaop vermek istemedim,gülümser gibi dinledim,içimden de saydırdımkocam karışmıyor sanane,utanuılacak bişey değil ki benim bebeğim,hem insan bu koca karnı nereye saklar ki?? sadece şalvar saklar karnımı diye diye içimden söylendim,ben dıştan gülümser gibiyim ama herkes anladı bozulup sinirlendiğimi karşısındaki kadın da aynı kafadandı ama kızım biz böyleyiz kusuruna bakma onun gibi şeyler söyledi..ben de o arada allahım iyi ki de bu kadının gelini değilim dedim...
yeni alınan cicişler de çok güzelmiş,o beyaz oda harika,kimindi hatırlamıyorum..güle güle kullansın.
çınarefenin annesi mevlüt şekerlerin çok güzel olmuş,eline sağlık..allah dağıtmayı nasip etsin..
kızlar dün biz eşimle çok değişik birşey yaptık,çok aklımızda yoktu,vardı da hemen almak niyetinde değildik,dün gittik sıfır doblo aldık..arabamız bizim çok minikti,geçenlerde arkadaşlarla gezmeye gittik kızının baston puseti bile sığmadı,gerçi bagajda birşeyler vardı ama yine de biz eyvah demiştik.. dün de kampanyalı bir satış gördük..işlemler bitti,daha arabamızı almadık haftaya gidip alacağız inşallah.
millet bebişine alıyor birsürü şey,biz gittik ne aldıkgerçi bu da kızım için alındı sayılır...
Fiat Doblo
bu da arabamız,biz beyaz olsun dedik ama türk kahvesi rengi var,o da aklımı çelmiyor değil,değiştirsek mi???
günaydın kızlar dün eşim nihayet oğlunun hareketlerini hissetti evde gece gece şenlik havası yaşandı bide eşimin morali bozuktu işlerinden dolayı resmen ilaç oldu evimize gece yatağa yatmış izliyodum hareketleride baya sertti bizim paşanın eşime dedim bak solda kıpırdıyoelini koydu bi süre hareket etmedi sonra hafif hafif hareket etti onuda eşim hissedemedi en son bir vurdu beni sıçrattı yerimden babasıda hissetti oğlunu yüzü asık üzgün adam bi anda kahkahalar atmaya başladı oğlumuz ordan destek oldu babasına üzülmesin diye:))))
izmire tam zamanında gelmişsin ,2-3 gündür çok güzel hava. geçen hafta sıcaktan uyunmuyordu hiç
bizim burdaki teyzede hergün kıyafet kontrolü yapıyor bana, dar giymek olmuyomuş artık göbeğim çıkmış diye
güle güle kullanın arabanızı kazasız belasız inşallah
yerim ben onu yahissediyolar artık da destek bile oluyolar baksana küçücük boylarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?