2012 Ekim Anneleri

canim tanidigin mi bilmiyorum onu soyleyenler ama akli yokmus onun. herkes bilir ki gebeligin iyi ilerlemesi karnin buyumesi ile ilgili degildir. gecen saglik ocaginda bir hanim gordum benden biraz gedideydi gebeligi ama hic karni cikmamisti. zaten sadece 3 kilo mu ne almis.... ben onun kadarken yinede kocman gobegim vardi. simdi benim cocugum saglikli onunki degil mi yani?? annem de bana diyor benim gobegim doguma yakin seninki kadar oluyordu icn cok darmis koca gobek oldun :) herkesde baska olur. oyle genel bir gelisim zorunlulugu yok gobeginin. sen bebegine bak hayatim. gerisini bosver.

:18::18: anaaaaammmm yaaa
korkmayın kızlar rabbim güç verecek bize herkes doğuruyo bizde yazıcaz buraya şöyle doğurdum böyle doğurdum diye
allah yardımcımız olsun

Amiiiinnnnnn inşallah yaaa sen bahsedınce bende şöyle bir baktım temmuz anneleıne tuhaf oldum yaa..bizlerde buraya yazarız inşallah haftalarına baktım 41.haftada olan var hala

selam kızlar..herkese iyi geceler..geçmişi okuyamadım sayfalar akıp gidiyor maşallah..

bir buçuk haftalık tatilden sonra evimizdeyiz:) çarşamba işbaşı yapıcam, şimdiden gözümde büyüyor:26: tatil güzel ama insanın evi gibisi yokmuş.bu arada yüzmek çok iyi gelmekle beraber geceleri sancı yaptı bende. sanırım soğuk aldım. tatile giden arkadaşlar yüzerken dikkat edin. o an bişi hissetmeseniz bile gece biraz sancılı geçebilir. soket çorap vs muhakkak bulundurun yanınızda.

yarın şeker yüklememiz yapılacaki ben tatlıya çok düşkünüm inşallah ters bişiler çıkmaz.dua edin olur mu? birde fetal ekomuz var:18:en çok onu merak ediorum.bir ay önce kalp ile ilgili sıkıntımız vardı inşallah düzelmiştir güzel defnemin minicik kalbi:26:
içimde her geçen gün büyüdüğünü hissediyorum, kıpır kıpır meleğimama hala kasıklarıma yakın hissediorum aşağılarda:):) sanırım ilerleyen haftalarda yukarı çıkıcak kızım:) şimdilik bizden haberler böyle..
yarın için dua edin kızlar..görüşmek üzere...

Son düzenleme:
kızlar bılıyorsunuz benım kardesımn esıde hamıle 29 haftalık kız demışlerdı bebegıne sanırım erkekden suphelenmış umarım degışmemıştır cınsıyeti yarın bellı olucak

Heey biz 4 boyutlumuzu yaptırdık ablaları, her şey yolundaymış çok şükür! Bir de ce-eee pozu verdik, pek yakışıklıyız değil mi? Maaşallah bu tüçücük erkeke, hepimizinkine maaşallah...

Eklentiler

• $kerem 003.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 23

ayy takma canim ya valla bende göbek hakkinda yorum yapan cahil insanlardan biktim, bana da diyolar aa sen hamilemisin, bebegin kucuk olcak diye hee deyip geciyorum cahil insanlara. benim arkadasim 56 kilo ile dogum yapti, bebegide tosun gibiydi masallah. herkesin vucut esnekligi farkli kimisinin ic karni genis oluyormus, bunyelerimiz hep farkli yani, sahsen ben minis göbegimi cok seviyorum bebiklerimiz saglikli olsun da , göbekler buyukmus kucukmus hiiiiiic farketmez.

aslında her şeyin doğalı iyidir tabi bende sağllıklı bi şekilde normal isterim
ama şu korku yedi bitirdi beni rabbime her zaman dua ediyorum hangisi hayırlıysa o olsun diye her ikisinin de sıkıntısı var

ayy ne güzel ya sabırsızlanıyorum bende az kalmış o zaman iki haftaya şurda ne kaldıki :) kızımın tekmelerinden şikayet edecem heralde o zaman ebe öyle diyor oynamasından uyuyamayacaksın dedi öyle oynasa keşke diyorum her anımız farklı güzel geçiyor Allahım sonuna kadar böyle güzel geçirmeyi nasip eylesin hepimize.
bende bu doğum olayından korkuyorum bilmediğimiz birşey doğal korkmamız tabi ama dua etmekten başka bir çare yok bugün duygusallaştım ben ya eşime diyorum ya doğum yaparken ölürsem diye saçmalama öyle konuşma diye beni susturdu bu ikin ci söyleyişim öyle bir piskolojiye girdimki acaba hissediyormuyum yoksa duygusallıktan mı söylüyorum ben bile ayırd edemedim. Allahım sağsalim kucağımıza alıp evimize gelmeyi boyumuzca büyütüp torun görmeyi nasip etsin. bu dua baya yaşatır bizi :) hayırlı uzun ömürler versin hepimize aminnnnnnnnnnn

canım ya çok güzel olmuş. nasıl yaptın acaba merak ettim bende kendim yapayım diyorum kendi el emeğim olsun evde uğraşacak bir işim olur diye düşündüm zevkle yapılacak birşey ama nasıl yapacam bilemedim yaaaaaa

cnm bende bılmıyordum ama ınankı çok basıt malzeme aldıgın yerde ornek begenıp ona göre malzeme al ve o sekılde bakınca anlarsın.bıde ben anlatayım yuvarlak kesılmış tul aldım ortasına lavanta koydum kurdele ıle bakladım sılıkonla amblemını ve tuyunu yapıştırdım en sonda nazar boncugunu bıde mıknatısını yapıştırdım bukadar

günaydın arkadaşlar,sizi özlemişim,3 gündür izmirdeydim..izmir çok güzel geldi bu sefer.. hem sanki biraz daha serindi geçen gidişime göre,akşamları özellikle..

bu karınlarınlarımız konusunda elalemin yorum yaptıklarını konuşmuşsunuz,herkesin iç karnının genişliği farklı sonuçta.. ben de çok gülüyorum biri bişey dediği zaman..hayır işin ilginci hepsi de doğurmuş insanlar bunlar..neyse benim konum farklı, en son doktora gittiğimde hem kızıp hem güldüğüm birşey oldu.. doktorumun yan odası dahiliye.orada bekleyen bir teyze vardı,köyden gelmişti,işte üzerinde şalvar ve desenli gömleklerden vardı.yanımdaki koltukta o da doktorunu bekliyordu,benim de üzerimde dar denilebilecek bir t-shirt var..kadın birdenbire kızıııııım böyle olur mu hiç? dapdar giymişsin,(başka hamile bi bayanı göstererek) bak buna ne güzek bol giymiş,ne var ben hamileyim diye dolanıyorsun ortada?biz de yaşadık kızıııııııım 9 ay kimseler bilmezdi hamile olduğumuzu evimizde doğururduk,aaaaaaaaa bilmem kim doğurmuş diye diye haberi gelirdi arkadan.. bu ne böyle utanmıyor musun hiç falan diye birsürü fırçaladı beni.. benim de sinirim bozuldu,ama cevaop vermek istemedim,gülümser gibi dinledim,içimden de saydırdımkocam karışmıyor sanane,utanuılacak bişey değil ki benim bebeğim,hem insan bu koca karnı nereye saklar ki?? sadece şalvar saklar karnımı diye diye içimden söylendim,ben dıştan gülümser gibiyim ama herkes anladı bozulup sinirlendiğimi karşısındaki kadın da aynı kafadandı ama kızım biz böyleyiz kusuruna bakma onun gibi şeyler söyledi..ben de o arada allahım iyi ki de bu kadının gelini değilim dedim...

yeni alınan cicişler de çok güzelmiş,o beyaz oda harika,kimindi hatırlamıyorum..güle güle kullansın.

çınarefenin annesi mevlüt şekerlerin çok güzel olmuş,eline sağlık..allah dağıtmayı nasip etsin..

kızlar dün biz eşimle çok değişik birşey yaptık,çok aklımızda yoktu,vardı da hemen almak niyetinde değildik,dün gittik sıfır doblo aldık..arabamız bizim çok minikti,geçenlerde arkadaşlarla gezmeye gittik kızının baston puseti bile sığmadı,gerçi bagajda birşeyler vardı ama yine de biz eyvah demiştik.. dün de kampanyalı bir satış gördük..işlemler bitti,daha arabamızı almadık haftaya gidip alacağız inşallah.

millet bebişine alıyor birsürü şey,biz gittik ne aldık gerçi bu da kızım için alındı sayılır...

http://www.fiatdoblo.com.tr/?gclid=CKbyp_3p_LACFUFO3wodhnzX9A#/home

bu da arabamız,biz beyaz olsun dedik ama türk kahvesi rengi var,o da aklımı çelmiyor değil,değiştirsek mi???

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün eşim nihayet oğlunun hareketlerini hissetti evde gece gece şenlik havası yaşandı bide eşimin morali bozuktu işlerinden dolayı resmen ilaç oldu evimize gece yatağa yatmış izliyodum hareketleride baya sertti bizim paşanın eşime dedim bak solda kıpırdıyoelini koydu bi süre hareket etmedi sonra hafif hafif hareket etti onuda eşim hissedemedi en son bir vurdu beni sıçrattı yerimden babasıda hissetti oğlunu yüzü asık üzgün adam bi anda kahkahalar atmaya başladı oğlumuz ordan destek oldu babasına üzülmesin diye:))))

günaydın güzel annişler

rüyamda doğum yapmak için doğumhanenin kapısında bekliyordum. ama oğlumu doğurmak için değil 2. bir bebek için

oğlum zaten yanımda 1-2 yaşlarında, karnımdaki bebek de erken doğacak ,28. haftada yani tam şuanki haftamda, sancıları hissederek kapıda bekliyorum

hiç hazırlıksız hastaneye gitmişiz , bebek için kıyafet olmadan doğuma almıyolarmış. oğlumun yedek yanımızda olan kıyafetlerinden bebek için seçiyorum falan

bu kadar telaşeye doğuramadan uyandım ama

izmire tam zamanında gelmişsin ,2-3 gündür çok güzel hava. geçen hafta sıcaktan uyunmuyordu hiç

bizim burdaki teyzede hergün kıyafet kontrolü yapıyor bana, dar giymek olmuyomuş artık göbeğim çıkmış diye

güle güle kullanın arabanızı kazasız belasız inşallah

yerim ben onu ya hissediyolar artık da destek bile oluyolar baksana küçücük boylarıyla

evet cnm aynen çok mutlu etti babasını bende eşime diyorum benle evlenirken bile bu kadar mutlu olmadın sen gülüyo eşimin babası evlatlarına çok düşkündür baban gibi bi baba ol diyorum sanırım ondanda fazla olucak benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…