2012 Ekim Anneleri

bende eşime sordum doğuma girmek ister misin diye, hayır dedi

bir de erkekler kadınlardan daha güçlü derler

26. haftadan sonra daha yukarda hissedilmeye başlıyor hareketler, göbeğimi delip çıkçak sanki diyorum eşime

Bana da bir kac kisi karisacak oldu kiyafetle ilgili,hem de dis kapinin mandali kisiler, gunahmis,belli edilmezmis,onlar hep saklamismis...hic umursamadim,bence gunah falan da degil.kocam karismiyor da ele noluyor ayol!!!

Günaydın kızlar,

az önce kızımızın odası için tavan lambası ve abajurlar gördüm bir kaçını çok beğendim, ama en çok hangisi odamıza uyar bilemedim :44: işte resimleri:

bu da odamız:

Bana da bir kac kisi karisacak oldu kiyafetle ilgili,hem de dis kapinin mandali kisiler, gunahmis,belli edilmezmis,onlar hep saklamismis...hic umursamadim,bence gunah falan da degil.kocam karismiyor da ele noluyor ayol!!!

pantolon giyiyorum çocuk sıkışıyomuş ,etek giyiyorum çocuk rahat edemiyormuş

tamam çok daracık giyinince hoş durmuyor belki ama abartıyolar iyice, istiyolar ki eski tip hamile kıyafetlerinden giyelim

elbise giydiğimde ses yok sadece sürekli bol elbiseler giymem gerekiyomuş

rüyan hayır olsun...doğum yaklaştıkça saçmalar artık bizim rüyalar

amin canım sağol...

bayıldım odanıza çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

1. lamba daha uygun gibi sanki ,oda da beyaz ya odayı tamamlar

banada kayınvalidem dedi sevmezmiş o resimli dar badileri giyme dedi bende zaten giymiyorum gömlek giyiyorum az daha uzun olsaymış göbeğimin belli olmaması lazımmış evlendiğimiz ilk sıralarda hep giydiğime laf ederdi hemde eşimin yanında eşimde bikaç kez yanlarında laf söyledi bana şimdi yine aynı şeyi yapmaya kalktı hiçç güzel olmamış hiç giydiğimin yakışığı varmışmı altımda siyah pantolon dar değil üstümde tunik dar olduğu için onunda üstüne hırka giymiştim eşime baktı eşimde hiç bişi demedi bana bende başka kıyafetim yok napim dedim sesini kesti herşeye bi yorumu var sağolsun

ayy hiç sevmem öyle kıyafete karışan insanları ... biz zaten şu an zor bir dönemde sayılırız, ben şahsen zor kıyafet buluyorum bir de aman şöyle giyme böyle giyme diyen olsa kafayı yerim herhalde. benim eşim çok şükür karışmıyor o konuda sadece açık renk pantolonlara takıntısı var bir de göbiş açılmayacak, hoş daha o kadar değilim ama olsam da dikkat ederim buna. onun haricinde baskılı shirtleri eşimde beğeniyor.
takma canım sende kimseyi, kendine göre ölçülü ve uygun giyiniyorsan bırak ne derseler desinler, biz hamişiz bu dönemde canımızı sıkmalarına izin vermeyelim kimsenin

güle güle kullan güzelmiş.. ben bunun büyüyen beşiğini görmüştüm yani ayakucunda da çekmeceleri olan.. markası babyhope mu?

evet canım babyhope olması lazım. büyüyen beşiklerden alcaktım sonra vazgeçirdiler beni. büyüyünce çocuk istemezmiş, ona göre yatak bulmak sorun oluyormuş falan diye.

aynen cnm herşeye karışır ve dediğininde yapılmasını ister hamileyken kıyafet almak gereksiz geliyo bana sonra giyemiyceğim için ondan almadım fazla kıyafet bende giyimime dikkat ederim neymiş kiloluymuşum kiloluysam heralde 50lik kadın gibi giyinmicem istediğimi giyiyorum eşimde bişey demiyor

evet canım babyhope olması lazım. büyüyen beşiklerden alcaktım sonra vazgeçirdiler beni. büyüyünce çocuk istemezmiş, ona göre yatak bulmak sorun oluyormuş falan diye.

ben de büyüyen beşikten vazgeçtim gibi..hala karar vermiş değilim.izmirde forumda mothercare a gittik,bayıldım herbirine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…