- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
gözümde canlandı o an sakinleştirmek için girdi güya
peki sonra kocanı kim sakinleştirdiyazık ya korkmuş ve dayanamamış
ayy benim kocam girmez ya da ben izin vermem dışarda beklesingörse dayanamaz heralde
canım benimde kızım aşağıda duruyor kasık bölgesinde hareketlerini de kasık bölgesinde hissediyorum yukarı çıkması gerekiyor diye düşünüyordum ama normal dediler erkenmiş dün 8 aylık arkadaşıma sordum 7.ci ayda anca yukarda hissettim dedi.sen yinede doktoruna sor herkeste herşey farklı oluyor kafana takılomasın ben perşembe gidince soracağım.
Bana da bir kac kisi karisacak oldu kiyafetle ilgili,hem de dis kapinin mandali kisiler, gunahmis,belli edilmezmis,onlar hep saklamismis...hic umursamadim,bence gunah falan da degil.kocam karismiyor da ele noluyor ayol!!!
rüyan hayır olsun...doğum yaklaştıkça saçmalar artık bizim rüyalargünaydın güzel annişler
rüyamda doğum yapmak için doğumhanenin kapısında bekliyordum. ama oğlumu doğurmak için değil 2. bir bebek için
oğlum zaten yanımda 1-2 yaşlarında, karnımdaki bebek de erken doğacak ,28. haftada yani tam şuanki haftamda, sancıları hissederek kapıda bekliyorum
hiç hazırlıksız hastaneye gitmişiz , bebek için kıyafet olmadan doğuma almıyolarmış. oğlumun yedek yanımızda olan kıyafetlerinden bebek için seçiyorum falan
bu kadar telaşeye doğuramadan uyandım ama
izmire tam zamanında gelmişsin ,2-3 gündür çok güzel hava. geçen hafta sıcaktan uyunmuyordu hiç
bizim burdaki teyzede hergün kıyafet kontrolü yapıyor bana, dar giymek olmuyomuş artık göbeğim çıkmış diye
güle güle kullanın arabanızı kazasız belasız inşallah
yerim ben onu yahissediyolar artık da destek bile oluyolar baksana küçücük boylarıyla
Günaydın kızlar,
az önce kızımızın odası için tavan lambası ve abajurlar gördüm bir kaçını çok beğendim, ama en çok hangisi odamıza uyar bilemedim :44: işte resimleri:
Eki Görüntüle 457084 Eki Görüntüle 457085 Eki Görüntüle 457086 Eki Görüntüle 457087 Eki Görüntüle 457083
bu da odamız:
Eki Görüntüle 457088
Bana da bir kac kisi karisacak oldu kiyafetle ilgili,hem de dis kapinin mandali kisiler, gunahmis,belli edilmezmis,onlar hep saklamismis...hic umursamadim,bence gunah falan da degil.kocam karismiyor da ele noluyor ayol!!!
Günaydın kızlar,
az önce kızımızın odası için tavan lambası ve abajurlar gördüm bir kaçını çok beğendim, ama en çok hangisi odamıza uyar bilemedim :44: işte resimleri:
Eki Görüntüle 457084 Eki Görüntüle 457085 Eki Görüntüle 457086 Eki Görüntüle 457087 Eki Görüntüle 457083
bu da odamız:
Eki Görüntüle 457088
banada kayınvalidem dedi sevmezmiş o resimli dar badileri giyme dedi bende zaten giymiyorum gömlek giyiyorum az daha uzun olsaymış göbeğimin belli olmaması lazımmış evlendiğimiz ilk sıralarda hep giydiğime laf ederdi hemde eşimin yanında eşimde bikaç kez yanlarında laf söyledi bana şimdi yine aynı şeyi yapmaya kalktı hiçç güzel olmamış hiç giydiğimin yakışığı varmışmı altımda siyah pantolon dar değil üstümde tunik dar olduğu için onunda üstüne hırka giymiştim eşime baktı eşimde hiç bişi demedi bana bende başka kıyafetim yok napim dedim sesini kesti herşeye bi yorumu var sağolsun
Eki Görüntüle 457092 Eki Görüntüle 457093
bizim beşiğimizle şifonyerimiz
Eki Görüntüle 457096
bulutlu lambamızbir de bulutlu mavili cibinlik aldık beşiğimize
güle güle kullan güzelmiş.. ben bunun büyüyen beşiğini görmüştüm yani ayakucunda da çekmeceleri olan.. markası babyhope mu?
ayy hiç sevmem öyle kıyafete karışan insanları... biz zaten şu an zor bir dönemde sayılırız, ben şahsen zor kıyafet buluyorum bir de aman şöyle giyme böyle giyme diyen olsa kafayı yerim herhalde. benim eşim çok şükür karışmıyor o konuda sadece açık renk pantolonlara takıntısı var bir de göbiş açılmayacak, hoş daha o kadar değilim ama olsam da dikkat ederim buna. onun haricinde baskılı shirtleri eşimde beğeniyor.
takma canım sende kimseyi, kendine göre ölçülü ve uygun giyiniyorsan bırak ne derseler desinler, biz hamişiz bu dönemde canımızı sıkmalarına izin vermeyelim kimsenin
bende eşime sordum doğuma girmek ister misin diye, hayır dedi
bir de erkekler kadınlardan daha güçlü derler
Benim eşimde tam tersi doğuma girmeye çok kararlı daha önce gittiğimiz hastaneyi doğuma almıyoruz dedikleri için değiştirdi 14. haftamızda
bende eşime sordum doğuma girmek ister misin diye, hayır dedi
bir de erkekler kadınlardan daha güçlü derler
Benim eşimde tam tersi doğuma girmeye çok kararlı daha önce gittiğimiz hastaneyi doğuma almıyoruz dedikleri için değiştirdi 14. haftamızda
Benim eşimde girecek doğuma allah kısmet ederse.....
Evde olan hanımlarrrrr trt 1 açın doğumla ilgili konuşuyorlar
evet canım babyhope olması lazım. büyüyen beşiklerden alcaktım sonra vazgeçirdiler beni. büyüyünce çocuk istemezmiş, ona göre yatak bulmak sorun oluyormuş falan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?