evde olsam keşkesıkıldım çalışmaktan
Evde olan hanımlarrrrr trt 1 açın doğumla ilgili konuşuyorlar
ben de büyüyen beşikten vazgeçtim gibi..hala karar vermiş değilim.izmirde forumda mothercare a gittik,bayıldım herbirine..
canım benim inş. doğum iznine bi an önce çıkarsında kuzunla evinde güzel güzel dinlenirsin
Günaydınlar kızlarr...
Daha saat 11 bile değil bugün akşam olmaz yaaa
18:30 a kadar sandalye tepesinde nasıl durucam
Evime gitmek yatmak istiyorumm:2:
Ben mobilya beşik sevmiyorum.almayıda düşünmüyorum çünkü kullanılmıyor maalesef.çocuk ayaklandığında güveli bulmuyorum
ben klasik bir insanım galibapark yatakları hiç sevemedim ben de
asuda sen bu lasinoh kremi kaça almıştın kaç gr. dı?
kızlar bizim arabamız olmadığı için oto koltuğu almayı düşünmüyoruz evtipi ana kucakları çok hoşuma gidiyor kullanan yada kullanışlımı bilen varmı öyle bişi almayı düşünüyorum
Merhaba hanımlar, Allah muhabbetinizi arttırsın, okuyamadım geçmişi. İnşallah herkes iyidir bebekleriyle beraber.
Ç.tesi şeker yüklemem yapıldı. 2 saatlik 75gr lık yapıldı. İçerken çok güzeldi, limonata gibi. Ama sonrası epeyce zor geçen bir 2 saat oldu. Haftalar sonra midem alt-üst oldu yine. Allah'a şükür sonuçlar güzel. Açlık 69, 1. saat 115, 2. saat 71 çıktı. Kilo alımımda güzel, toplamda 5.5 kg. Bu ay az kilo almama rağmen bebeğim 2 katından fazla ağırlaşmış, 818 gr olmuş. Bu rakamlardan sonra bu sabah kendime börek ısmarladım. Kilo alacağım diye hamur işi yemiyorum uzun süredir, nasıl güzel geldi anlatamam:).
Yalnız böbreklerimiz büyümeye devam ediyor. İnşallah erken doğuma sebeb olacak kadar büyüme olmaz.
Son sayfalara az biraz göz gezdirdim. Kıyafetlerinize karışan yaşlılara aldırmayın. Onların zamanında ayıp sayılırmış, hatta büyüklerin yanında kendi çocuklarını bile sevemezlermiş. Bende çok duydum, karınlarını belli etmemek için şöyle yapardık, böyle giyerdik diyenleri. Zaman farkı diyelim. Bize göre ayıp olacak bir durum yok ortada, ama onlara hâlâ öyle gelmiyor.
Eşimin bende doğuma girmesini çok istiyorum ama sağ olsun kendisi pek sıcak bakmıyor. Normal doğuma dayanamaz gibi geliyor banada kaldı ki çarpıntısı tutar falan diye bende ısrar edemeyeceğim. Sonra beni bırakıp onunla ilgilenmek zorunda kalırlar:). Ama sezaryen olursa girebilir belki. Oğlumda sağ olsun hep makat pozisyonunda, daha göremedik doğum pozisyonunda. Evde de hep öyle hissediyorum, sağ tarafımda minik hareketler; eller, yine sağ tarafımda sertlik; kafa, sol tarafımda da kuvvetli hareketler; ayaklar. Bazen o minik ayaklar tam göbek deliğimin altına kadar geliyor. Bir doğsun minik ayaklarını ısıracağım. En huylandığım yerimdir göbek deliğimi sanki babası tembih etmiş gibi göbek deliğimi tekmeliyor:)
Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin, hangi doğum yöntemi bizim için, bebeğimiz için hayırlı ise onu versin.
Büyüyen beşik konusunda bende kararsızım. Aslında 2. bir çocuğumuz olursa büyüyene hiç gerek yok diye düşünüyorum. Bir an öncede almak istiyorum, kafamda hep beşik, ana kucağı. Geçen gece rüyamda odasını boyamak için boya alıyordum.
Neyse lafı fazla uzattım, herkese hayırlı günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?