2012 Ekim Anneleri

Günaydınlar kızlarr...

Daha saat 11 bile değil bugün akşam olmaz yaaa

18:30 a kadar sandalye tepesinde nasıl durucam

Evime gitmek yatmak istiyorumm:2:

Son düzenleme:
ben de büyüyen beşikten vazgeçtim gibi..hala karar vermiş değilim.izmirde forumda mothercare a gittik,bayıldım herbirine..

büyüyen beşikler çok hantal , temizliği zor , her zaman çekilmez kolayca , birde bi mobilya kaç sene kullanılırki ? illaki az büyüyünce yenilemek lazım bence , o yüzden ben beşik aldım 3 yaşına kadar yatsa ondan sonrada oda alırım miniğime

Ben mobilya beşik sevmiyorum.almayıda düşünmüyorum çünkü kullanılmıyor maalesef.çocuk ayaklandığında güveli bulmuyorum

Son düzenleme:
kızlar bizim arabamız olmadığı için oto koltuğu almayı düşünmüyoruz evtipi ana kucakları çok hoşuma gidiyor kullanan yada kullanışlımı bilen varmı öyle bişi almayı düşünüyorum

programdakiler konuştukça ağlayasım geliyo ne duygusal bi an ben şimdiden başladım ağlamaya heralde doğuma kadar böyle şeyler izledikçe ağlarım

ben klasik bir insanım galiba park yatakları hiç sevemedim ben de

park yatakları bende hiç sevmiyorum aslına bakarsan:)
muşamba gibi geliyor:)ama bambuya falan çok para vermeyede lüzum olmadığını düşünüyorum..
abimler kızının odasına beşik aldılar 18 aylık oldu hala beşikte yatmadı bu saatten sonrada yatamaz zaten düşer..
Ben minik bi park yatak yaşına kadar yatabilicek bişi olacak.ki var almamada gerek yok.sonra zaten oda yapacağım normal yatak alıp kenarlarına koruyucu yaptırmayı düşünüyorum.

gunaydin kizlar herkescikler iyidir umarim.

kizim simdilik abisinin park yatagini kullanicak sonrasindada turkiyede kizim ve ogumuz icin kullanisli bir oda yaptirmayi dusunuyoruz.benim park yatagim eskilerden yeni park yataklarin musambasi gibi degil kalin ve kullanisliydi sadece icine oazl yatak yaptiricam cunku yeni park yataklarin yatagi benimkine uymuyor....

fisher price kullandım kızımda sallanan oyuncakları falan vardı, 8-9 ay kullandık. Orada yemek yedi, gündüz uykularını orada uyudu, işim varken beni oradan izledi. Oğluşa da gittim yenisini aldım, ilkini dağıtana kadar kullanmışız da

Baby Cot Beds | Cot Bed Accessories | Mothercare

ben klasik yatakları sevdim çok..bunların hepsi 3 kademeli bebek büyüdükçe yere yaklaştırıyorsun yatağı,derinleşiyor..2 taraf ta sökülebiliyor yani çocuk yatağı oluyor sonra..çok ta geniş sağlam..gittim gördüm beğendim,hatta bayıldım ben yaaa.. ama hangisi kaç paraydı hatırlamıyorum mağazada.

Merhaba hanımlar, Allah muhabbetinizi arttırsın, okuyamadım geçmişi. İnşallah herkes iyidir bebekleriyle beraber.

Ç.tesi şeker yüklemem yapıldı. 2 saatlik 75gr lık yapıldı. İçerken çok güzeldi, limonata gibi. Ama sonrası epeyce zor geçen bir 2 saat oldu. Haftalar sonra midem alt-üst oldu yine. Allah'a şükür sonuçlar güzel. Açlık 69, 1. saat 115, 2. saat 71 çıktı. Kilo alımımda güzel, toplamda 5.5 kg. Bu ay az kilo almama rağmen bebeğim 2 katından fazla ağırlaşmış, 818 gr olmuş. Bu rakamlardan sonra bu sabah kendime börek ısmarladım. Kilo alacağım diye hamur işi yemiyorum uzun süredir, nasıl güzel geldi anlatamam:).
Yalnız böbreklerimiz büyümeye devam ediyor. İnşallah erken doğuma sebeb olacak kadar büyüme olmaz.

Son sayfalara az biraz göz gezdirdim. Kıyafetlerinize karışan yaşlılara aldırmayın. Onların zamanında ayıp sayılırmış, hatta büyüklerin yanında kendi çocuklarını bile sevemezlermiş. Bende çok duydum, karınlarını belli etmemek için şöyle yapardık, böyle giyerdik diyenleri. Zaman farkı diyelim. Bize göre ayıp olacak bir durum yok ortada, ama onlara hâlâ öyle gelmiyor.

Eşimin bende doğuma girmesini çok istiyorum ama sağ olsun kendisi pek sıcak bakmıyor. Normal doğuma dayanamaz gibi geliyor banada kaldı ki çarpıntısı tutar falan diye bende ısrar edemeyeceğim. Sonra beni bırakıp onunla ilgilenmek zorunda kalırlar:). Ama sezaryen olursa girebilir belki. Oğlumda sağ olsun hep makat pozisyonunda, daha göremedik doğum pozisyonunda. Evde de hep öyle hissediyorum, sağ tarafımda minik hareketler; eller, yine sağ tarafımda sertlik; kafa, sol tarafımda da kuvvetli hareketler; ayaklar. Bazen o minik ayaklar tam göbek deliğimin altına kadar geliyor. Bir doğsun minik ayaklarını ısıracağım. En huylandığım yerimdir göbek deliğimi sanki babası tembih etmiş gibi göbek deliğimi tekmeliyor:)
Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin, hangi doğum yöntemi bizim için, bebeğimiz için hayırlı ise onu versin.

Büyüyen beşik konusunda bende kararsızım. Aslında 2. bir çocuğumuz olursa büyüyene hiç gerek yok diye düşünüyorum. Bir an öncede almak istiyorum, kafamda hep beşik, ana kucağı. Geçen gece rüyamda odasını boyamak için boya alıyordum.
Neyse lafı fazla uzattım, herkese hayırlı günler...

bu ev tipi ana kucağını seviyorum ben,3 kademeliymiş yatıyor da yani..ama ben oto koltuğu kullanacağım için onu eve de çıkarırım diyorum..0-9 kglik oto koltuğu geldi kuzenden..9 kgden sonra arabaya 9-36 kglik alacağız,o zaman eve de ana kucağı almak mı gerek acaba? bak kalakaldım şimdi:44::44::44::44::44::44:

http://www.e-bebek.com/ev_tipi_ana_...uggle_ducking_ev_tipi_ana_kucagi/BRG-KIDS6978

Son düzenleme:
Valla benim kızımın odası tamam bende herhangi bir oda takımı almadım bir şifoniyer aldım. Evlenirken yaptırdığım dolabım vardı onun alt kısmını kıza verdik kıyafetlerini oraya asacağız. Ve bende park yatak aldım. Kendi zevki gelene kadar en azından bir 3-4 yaşına kadar rahat rahat kullanır sonrada oda takımı alırız diye düşündük. Şuanda kızım tüm odası hazır 1 yaşına kadar giyeceği tüm kıyafetleri de aldık. Bir tek eksiğimiz kendisi vakti geldiğinde de onu bekliyoruz:)

Kızlar hepinize mrb larrr inş ebeklerde sizlerde iyisinizdirrr

Brck bende çalışmak istemiyorummm ama doğuma 3 hafta kalasıya kadarda çalışacağımmmmm

CANIM MAŞALLAH BEBİŞİNE BU ARADA DUR BAKALIM DAHA ÇOK POZİSYONLAR ALACAKLARMIŞŞŞ ŞİMDİKİ DURUŞU ÖNEMLİ DEĞİLMİŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…