fisher price kullandım kızımda sallanan oyuncakları falan vardı, 8-9 ay kullandık. Orada yemek yedi, gündüz uykularını orada uyudu, işim varken beni oradan izledi. Oğluşa da gittim yenisini aldım, ilkini dağıtana kadar kullanmışız da
Kızlar hepinize mrb larrr inş bebeklerde sizlerde iyisinizdirrr
Brck bende çalışmak istemiyorummm ama doğuma 3 hafta kalasıya kadarda çalışacağımmmmm
CANIM MAŞALLAH BEBİŞİNE BU ARADA DUR BAKALIM DAHA ÇOK POZİSYONLAR ALACAKLARMIŞŞŞ ŞİMDİKİ DURUŞU ÖNEMLİ DEĞİLMİŞŞ
Kardeşimin öyle kaldı devamlı da ondan tırsıyorum bende. Sezaryen olmak zorunda kaldı. Sezaryen de olsam sancımı beklemeyi düşünüyorum. Bebek içinde anne içinde doğum sancısı önemli. Tabi doktor neder bilmiyorum artık.
hoşgeldin cnmmm
aynen benimde öyle olacak maalesef
Rabbim bize yardım etsin
bende son aya kadar çalışmayı düşünüyorum ama bugün işe gelirken yine yolda fenalaştım( niye böyle oluyorum anlamadım gitti. birden sanki nefesim kesiliyo ve beynim uyuşuyo gibi oluyo
Allah yardımcımız olsun
bu ev tipi ana kucağını seviyorum ben,3 kademeliymiş yatıyor da yani..ama ben oto koltuğu kullanacağım için onu eve de çıkarırım diyorum..0-9 kglik oto koltuğu geldi kuzenden..9 kgden sonra arabaya 9-36 kglik alacağız,o zaman eve de ana kucağı almak mı gerek acaba? bak kalakaldım şimdi:44::44::44::44::44::44:
Bright Starts Snuggle Ducking Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com
bu ev tipi ana kucağını seviyorum ben,3 kademeliymiş yatıyor da yani..ama ben oto koltuğu kullanacağım için onu eve de çıkarırım diyorum..0-9 kglik oto koltuğu geldi kuzenden..9 kgden sonra arabaya 9-36 kglik alacağız,o zaman eve de ana kucağı almak mı gerek acaba? bak kalakaldım şimdi:44::44::44::44::44::44:
Bright Starts Snuggle Ducking Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com
o beyin uyuşması gibi şey gebelik zehirlenmesinin belirtilerinden biri , sen acil bi idrarda protein baktır , sağlık ocağındaki ebene söylesen yardımcı olur , birde tansiyonuna , artı gözlerde şişlik olurmuş sende varmı ?
tatlim bu senin baktiginda guerlmis bende su salincakli gibi olanla bitane daha var seninkine benzer onlara bakdim bunlardan birini almayi dusunuyorum.
Uyku Zamanı ve Rahatlama
birde ayriyetten otokoltugu alicam arabaya falan binerken ve tasirken kolay olsun diye
diyehttp://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/ElencoProdotti/tabid/377/CategoryID/52/SubCategoryID/250/Default.aspx
alan arkadaslar biraz fikir verebilirmi ikisini mi alicaz yoksa otokoltugunu evdede kullanabilirmiyiz bi arkadasim heryerde yaninda tasiyordu acaba cocuk icin bir sakincasi yokmu ?
gözlerimde şişme oluyor ama o hamile olmadan önce de olurdu. yani benim her sabah gözlerim şişer. tahlili de iki hafta önce yaptırdım. bu şikayetlerden dolayı bana gebelik zehirlenmesi demediler de bi bakalım kan ve idrara dediler. ama bişey çıkmadı şükür.
ayy netten biraz bakim neymiş gebelik zehirlenmesi ilk defa duydum
preeklamsi gibi bir adı var
merhaba anneler,
sanırım büyümeye ağırlaşmaya başlamış herkes, çalışanlar izin derdinde.bende 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum, doğumdan sonra 1 gün bile o kadar kıymetli oluyo ki, Allah bebeklerimize ve bize sağlık versin de hepsini atlatırız inşallah. bu arada ben 10 kiloyu devirdim.kocaman oldu göbüş
ben 6 ayda 4 kilo aldım ilk 3 ay hiç almadım seviniyodum fazla almıcam diye ama nerdeee aldık başımızı gidiyoruz benim bacaklarım ellerim felan şişti yüzük takamıyorum o kadarda dikkat ediyorum tuza ama hiç tuzsuzda olmuyoki
Salıncağımızı kurdu bile babamız
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...bislerine-aldigi-ciciler-53.html#post25348323
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?