2012 Ekim Anneleri

bende bu ev tipi ana kucaklarını beğeniyorum ama pil konusu hoşuma gitmiyor , pilmi alıp durucaz ? seninkidemi pilliydi? şarjlı pil alsak 3 tane oda nerden baksan şarjıyla 150 filan tutar sanırım , çok kararsızım , klasik modeller dahamı kullanışlı olur acaba?

CANIM MAŞALLAH BEBİŞİNE BU ARADA DUR BAKALIM DAHA ÇOK POZİSYONLAR ALACAKLARMIŞŞŞ ŞİMDİKİ DURUŞU ÖNEMLİ DEĞİLMİŞŞ

Kardeşimin öyle kaldı devamlı da ondan tırsıyorum bende. Sezaryen olmak zorunda kaldı. Sezaryen de olsam sancımı beklemeyi düşünüyorum. Bebek içinde anne içinde doğum sancısı önemli. Tabi doktor neder bilmiyorum artık.

bende son aya kadar çalışmayı düşünüyorum ama bugün işe gelirken yine yolda fenalaştım ( niye böyle oluyorum anlamadım gitti. birden sanki nefesim kesiliyo ve beynim uyuşuyo gibi oluyo

Allah yardımcımız olsun

hoşgeldin cnmmm

aynen benimde öyle olacak maalesef

Rabbim bize yardım etsin

Bende gün sayanlardanım
Yalnız ben bu ay sonu bırakacağım herhalde. Tatile çıkacağım, sonra 32. hafta iznini alacağım.
Bu arada tatil içinde çok geç kaldık. Şimdi düşünüyorum da hadi giderken uçak iznini aldık, ya dönüşte 32., 33. hafta olacak uçak izni alamazsam ne olacak? Birde artık ağırlaşmış olacağım, insanın kendi evi gibi rahatı da yok. Off, çıkamadım işin içinden.

Bu arada arkadaşlar kan ilaçlarınızı ihmal etmeyin. Benim kanım hamileliğim başında gayet güzel seviyede idi. Buna rağmen doktorum bebek büyüyecek diye 16. haftadan sonra kan ilacı verdi, 2 aydır kullanıyorum. Ç.tesi günü tahlillerde düşük çıktı. Şimdi günde 2 tane içmeye başladım. %30-%50 oranında kan hacimimiz artıyormuş. Sizde dikkat edin.

o beyin uyuşması gibi şey gebelik zehirlenmesinin belirtilerinden biri , sen acil bi idrarda protein baktır , sağlık ocağındaki ebene söylesen yardımcı olur , birde tansiyonuna , artı gözlerde şişlik olurmuş sende varmı ?

Son düzenleme:

tatlim bu senin baktiginda guerlmis bende su salincakli gibi olanla bitane daha var seninkine benzer onlara bakdim bunlardan birini almayi dusunuyorum.

Uyku Zamanı ve Rahatlama

birde ayriyetten otokoltugu alicam arabaya falan binerken ve tasirken kolay olsun diye

diyehttp://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/ElencoProdotti/tabid/377/CategoryID/52/SubCategoryID/250/Default.aspx

alan arkadaslar biraz fikir verebilirmi ikisini mi alicaz yoksa otokoltugunu evdede kullanabilirmiyiz bi arkadasim heryerde yaninda tasiyordu acaba cocuk icin bir sakincasi yokmu ?

tatlim bu senin baktiginda guerlmis bende su salincakli gibi olanla bitane daha var seninkine benzer onlara bakdim bunlardan birini almayi dusunuyorum.

Uyku Zamanı ve Rahatlama

birde ayriyetten otokoltugu alicam arabaya falan binerken ve tasirken kolay olsun diye

diyehttp://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/ElencoProdotti/tabid/377/CategoryID/52/SubCategoryID/250/Default.aspx

alan arkadaslar biraz fikir verebilirmi ikisini mi alicaz yoksa otokoltugunu evdede kullanabilirmiyiz bi arkadasim heryerde yaninda tasiyordu acaba cocuk icin bir sakincasi yokmu ?

Kızlar bende c.tesi günü izne ayrılıyorum allah kısmet ederse... ve pazar günü uçakla istanbula gidiyorum birazcık gezip geleceğim:)) 28-35. haftalar arasında doktordan en fazla 7 günlük rapor alınması gerekiyormuş uçağa binebilir diye...

gözlerimde şişme oluyor ama o hamile olmadan önce de olurdu. yani benim her sabah gözlerim şişer. tahlili de iki hafta önce yaptırdım. bu şikayetlerden dolayı bana gebelik zehirlenmesi demediler de bi bakalım kan ve idrara dediler. ama bişey çıkmadı şükür.

ayy netten biraz bakim neymiş gebelik zehirlenmesi ilk defa duydum

Ben ev tipi ana kucağı almayı düşünmüyorum. Arabamız var, hem arabada kullanacağımız hemde evde kullanacağım ana kucağından alacağım. Araçlarda zorunlu olunca bu ana kucaklarınında adı oto koltuğu oldu. Evde de rahatlıkla kullanabilirsin. Ama ev tipleride güzel, almak istersen alırsın. Ben şahsen bir masraf daha yapmak istemiyorum.

preeklamsi gibi bir adı var

preeklamsi gibi bir adı var

baktım canım şimdi ama belirtileri bana pek uymuyor. benim henüz yüzük şişecek kadar ellerim de bir şişme olmuyor. bide tansiyonum hep 10/6 ve ya 10/8 çıkıyor. normalde bu hastalıkta yüksek tansiyon çıkması gerekliymiş. uyardığın için sağol aklımızda olsun eğer bu belirtilerle birleşirse böyle bişey olduğu aklımıza gelsin

kızlar bızde h.sonu son alısverıslerımızı yapıcaz ınsallah.bu hafta chıcco nun bazalı ana kucagını,bakım cantasını aldık.cok guzeller.

merhaba anneler,
sanırım büyümeye ağırlaşmaya başlamış herkes, çalışanlar izin derdinde.bende 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum, doğumdan sonra 1 gün bile o kadar kıymetli oluyo ki, Allah bebeklerimize ve bize sağlık versin de hepsini atlatırız inşallah. bu arada ben 10 kiloyu devirdim.kocaman oldu göbüş

ben 6 ayda 4 kilo aldım ilk 3 ay hiç almadım seviniyodum fazla almıcam diye ama nerdeee aldık başımızı gidiyoruz benim bacaklarım ellerim felan şişti yüzük takamıyorum o kadarda dikkat ediyorum tuza ama hiç tuzsuzda olmuyoki

hamilelikte ödemin önüne geçmek çok zor, hele bu mevsimde ve hamileliğin son aylarında olunca. tuzu tamamen kesmek de doğru değil diye biliyorum. sonuçta terle idrarla vücuttan tuz atıyoruz yerinede konması lazım. tuzu az kullanmak gerekiyor.
6 ayda 4 kilo çok iyi, hayran kalıyorum böyle az kilo alıp kilosu yerinde bebek doğuranlara. tek tesellim oğlumda da 19 kilo alıp 6. ayımda eski kiloma dönmüş olmam

Güle güle kullanında bu salıncak için erken değil mi?:)
Gerçi evinde müsait koyacak yerin varsa sorun olmaz.
İnsan ne kadar hevesleniyor herşeye. Ben artık nereye gidersem gideyim önce çocuk mağazalarına bakıyorum, yada mağazaya girdim mi çocuk bölümüne. Ama kendime bayağı mukayyet oluyorum. Oğlumla da beraber yapalım alışveriş birazcık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…