2012 Ekim Anneleri

şu insanlarla uğraşmak çok zor ya. banada geniş şeyler giyin karnın belli olmaz diyorlar. utanılacak şey değilki bu eski zamanlarda da değiliz bide hormonlardan lafa gelemiyoruz sanırım. benim kayınvaldemde sağolsun bir iki kıyafet aldı bana geniş almaya çalışıyo karnın belli olmaz diye olsun dedim saklayacak değilimki eşim sağolsun karışmıyor ondan rahatım laf söyleyen olursada cevabını verip geçiyorum bide onları kafama takamıycam valla

Eki Görüntüle 457092 Eki Görüntüle 457093

bizim beşiğimizle şifonyerimiz

Eki Görüntüle 457096

bulutlu lambamız bir de bulutlu mavili cibinlik aldık beşiğimize

canım çok güzeller ben daha alamadım sizi görünce bende hevesleniyorum sağlıkla kullanırsınız inş

Doğru diyorsun, özellikle yaz mevsiminde terle atıyoruz aldığımız tuzu. Ben normalde az tuzlu yerim, geçen yıllarda tansiyon düşüklüğünden doktora gittiğimde tuz ek yemeklerine ilaveten demişti. Hamilelikte de tansiyon düşük oluyor biraz, mesela benim 9/6 çıkıyor genelde. Arasını bulmak lazım ne tuzsuz ne tuzlu. Allah'tan benim ödemim yok, olmaz inşallah. Hâlâ yüzüklerimi takıyorum, ayaklarıma da bakıyorum sık sık ama yok, şükürler olsun.

6 ayda eski kiloya dönmekte hayran kalınacak bir durum:) İşte herkesin bünyesi farklı. Allah cümlemize sağlık versin.

teşekkürler canım yaşadığım yerde bu tarz malzeme satan yer varmı araştırmaya başlıyayım seninki örnek oldu bana tekrar ellerine sağlık benimkilerde seninki gibi güzel olur inş

1.ci lamba daha iyi uyar bence hepside güzel ama beyaza bayıldım sen bilirsin yinede.

cnm ben kiloluyum ama almamam gerekiyo kilo buna bile çok dedi ebe geçen ay bende dikkat ediyorum yememe içmeme oğlumun kilosuda inşallah yerindedir perşembe günü kontrolüm var

Tşk. ederim...odasına koymayı düşünüyoruz..ilk aylarda kullanılamaz tabi ki ama oturmaya başladığında kullanılabilir...

slm tatlı annişler nasılsınızzz? ben çok yorgunum pazar günü tüm ev boyandı , bugün de temizlikçi tuttum hamileyim yapamıyorum diye , kız sabah geldi dediki abla 8 yıldır çocuğum olmuyo çalışıp tüp bebek için para biriktiriyorum , adetimde 4 gün geçti , kocamlada 3 gündür ayrıldık bebek yüzünden , kayınvalidesigil kızın üstüne kuma alıcaklarmış....

dedimki al bende gebelik testi var hadi yap bakalım belki çıkar , utana sıkıla sen yanımda dur yapalım dedi bi yaptıkk çift çizgiiiiiii :))) gitti kan verdi , filan gelişigüzel bi şekilde evi temizledi ben daha çok yoruldum bide üste 60 tl verdim , yemeğini yedirdim gönderdimm:) neyse tek sağlıkla hamile olsundaa yazık .. buseferlik böyle olsun

cnm ben kiloluyum ama almamam gerekiyo kilo buna bile çok dedi ebe geçen ay bende dikkat ediyorum yememe içmeme oğlumun kilosuda inşallah yerindedir perşembe günü kontrolüm var

6 ayda 4 kiloya bence çok denmez. ama çok kilolu olanların daha az alması gerekiyor diye duymuştum. 58 kiloydum 69 oldum

kızlar size bi önerim olacak, benim 2. bebeğim ve ilk bebeğimin deneyimleride çok eski değil. 2 yaşında oğlum. çok şeye heves ediyoruz alışverişte, şunu da alalım aman bu eksik olmasın lazım olur diye. inanın pek çok şey kullanılmıyor bile. ben öğrendim ki, çocuk büyüdükçe ihtiyaçlarını söylüyor, kıyafet olsun, mama sandalyesi salıncak vs. hepsini şimdiden alıp eve yığmamanızı öneririm, bi sürü şey kullanılmadan kaldırılıyor. özellikle kıyafet konusunda abartmayın, o kadar çok hediye geliyorki, zaten yenidoğan takımları 3 ay bile giyemiyorlar.

Benimde kayınvalidem beni gördükçe üstündeki sıkmıyomu diyip duruyor:)
tesadüfende dar paça siyah hamile kotumla görüyor:)tam üstüme yapışıyo o gören hamile pant old zor anlar.
bende her seferinde sıkmıyo diyorum.sanki ben gerizekalıyım sıksa anlamıcam

bana ilk hamile old zaman hamile kotu almıştı yeni yeni giymeye başladım ama hala büyük:)
geçende dediki onu hiç giymiyosun alırken beğenmiştin
sürekli soruyo sürekli büyük geliyo diyorum anlamıyor:)

ayyyy ne güzel canım ya 8 yıldır olmuyormuş bugün o kız için bayram gibi geçiyordur kesin Allahıma binlerce şükürler olsun biz şanslıyız hamile kaldık sağsalim kucağımıza alalım inş. o kız için çok sevindim inş oda kucağına alır bebeğini kayınvaldesinede Allah akıl fikir versin bu zamanda kuma diyorlar hala pes yani.

Ugurlu07 ben de senin gibi dusunuyorum oto koltugunu kullanirim heryerde ama onlar 0-9kg aradi oluyor.sonrasinda alacagimiz koltuk arabada sabitlenenlerden.o zaman evde ne kullanacagiz? Bir de cocuk ne zaman 9 kg oluyor ki? Daga benim o kadar eksigim var ki! Kiyafetler bitmek uzere ama buyuk esya yok daha.niyetlenince bir gun bile yeter.ben bebek magazalarina girip hepsinu ayni yerden alirim diyorum agustos gibi..

evet canım bende çok sevindim benimde 5 yıl boyunca olmadı, oldu ama kucağıma alamadım.. o yüzden onu okadar iyi anlıyorumki , Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi büyütmeyi mürivetlerini görmeyi , torunlar sevmeyi nasip etsin....

kayınvalidesinede bende çok şaşırdım hala böyle densiz düşünceli insanlar var , bide işin gıcık tarafı erkekdeymiş problem... hala kızı suçlamışlar ... bugün evine döner eşiyle barışırlar artık inşallah...

cnm 80le başladım hamileliğe dikkat etmezsem 100ü geçerim o zaman normal doğumda yalan olur şekeri tansiyonuda tetikler fazla kilo hem bebeğim hem kendim için zararlı fazla kilo doktorumda dikkat et tansiyonun sınırda dedi o yüzden dikkat ediyorum cnm

slmmmm herkese
günaydın mı desem tünaydın mı desem bilemedim
güzel bir gün olsun hamiş arkadaşlarıma
sabah trt de çocuğum büyürken programını izledim çok duygulandım
anne ile yeni doğan bebişin buluşma anı tarif edilemez
rabbim hepimize yaşatsın

0-13 kg arası olmalı.
Ya zaten oturmaya- emeklemeye başladı mı ana kucağında yatmak istemeyecekler. Yeğenimden biliyorum, oturmaya başladı onu yatırabilene aşk olsun! Şimdide emekliyor, oturta bilene aşk olsun!
Yani ana kucaklarının evde kullanım ömrü, benim gözlemlediğim 7-8 ay. Ha yemek yedirirken yine lâzım olur tabi. 13 kg olasıya kadarda oto koltuğu işini görmeye devam eder. Zaten oturmaya başladı mı arabada da onda durmak istemeyecektir.
Ama çok lâzım bi'şey.

Kızlar bende 57 le başladım hamileliğe...ilk 4 ay hiç almadım hatta 2 aydır kilo aldım.Bende şuan tok karına 61,5-62 arası çıkıyorum.Boyumda 1,66 falandı sanırsam uzamadıysam haha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…