pantolon giyiyorum çocuk sıkışıyomuş ,etek giyiyorum çocuk rahat edemiyormuş
tamam çok daracık giyinince hoş durmuyor belki ama abartıyolar iyice, istiyolar ki eski tip hamile kıyafetlerinden giyelim
elbise giydiğimde ses yok sadecesürekli bol elbiseler giymem gerekiyomuş
banada kayınvalidem dedi sevmezmiş o resimli dar badileri giyme dedi bende zaten giymiyorum gömlek giyiyorum az daha uzun olsaymış göbeğimin belli olmaması lazımmış evlendiğimiz ilk sıralarda hep giydiğime laf ederdi hemde eşimin yanında eşimde bikaç kez yanlarında laf söyledi bana şimdi yine aynı şeyi yapmaya kalktı hiçç güzel olmamış hiç giydiğimin yakışığı varmışmı altımda siyah pantolon dar değil üstümde tunik dar olduğu için onunda üstüne hırka giymiştim eşime baktı eşimde hiç bişi demedi bana bende başka kıyafetim yok napim dedim sesini kesti herşeye bi yorumu var sağolsun
Eki Görüntüle 457092 Eki Görüntüle 457093
bizim beşiğimizle şifonyerimiz
Eki Görüntüle 457096
bulutlu lambamızbir de bulutlu mavili cibinlik aldık beşiğimize
hamilelikte ödemin önüne geçmek çok zor, hele bu mevsimde ve hamileliğin son aylarında olunca. tuzu tamamen kesmek de doğru değil diye biliyorum. sonuçta terle idrarla vücuttan tuz atıyoruz yerinede konması lazım. tuzu az kullanmak gerekiyor.
6 ayda 4 kilo çok iyi, hayran kalıyorum böyle az kilo alıp kilosu yerinde bebek doğuranlara. tek tesellim oğlumda da 19 kilo alıp 6. ayımda eski kiloma dönmüş olmam
cnm bende bılmıyordum ama ınankı çok basıt malzeme aldıgın yerde ornek begenıp ona göre malzeme al ve o sekılde bakınca anlarsın.bıde ben anlatayım yuvarlak kesılmış tul aldım ortasına lavanta koydum kurdele ıle bakladım sılıkonla amblemını ve tuyunu yapıştırdım en sonda nazar boncugunu bıde mıknatısını yapıştırdım bukadar
Günaydın kızlar,
az önce kızımızın odası için tavan lambası ve abajurlar gördüm bir kaçını çok beğendim, ama en çok hangisi odamıza uyar bilemedim :44: işte resimleri:
Eki Görüntüle 457084 Eki Görüntüle 457085 Eki Görüntüle 457086 Eki Görüntüle 457087 Eki Görüntüle 457083
bu da odamız:
Eki Görüntüle 457088
hamilelikte ödemin önüne geçmek çok zor, hele bu mevsimde ve hamileliğin son aylarında olunca. tuzu tamamen kesmek de doğru değil diye biliyorum. sonuçta terle idrarla vücuttan tuz atıyoruz yerinede konması lazım. tuzu az kullanmak gerekiyor.
6 ayda 4 kilo çok iyi, hayran kalıyorum böyle az kilo alıp kilosu yerinde bebek doğuranlara. tek tesellim oğlumda da 19 kilo alıp 6. ayımda eski kiloma dönmüş olmam
Güle güle kullanında bu salıncak için erken değil mi?:)
Gerçi evinde müsait koyacak yerin varsa sorun olmaz.
İnsan ne kadar hevesleniyor herşeye. Ben artık nereye gidersem gideyim önce çocuk mağazalarına bakıyorum, yada mağazaya girdim mi çocuk bölümüne. Ama kendime bayağı mukayyet oluyorum. Oğlumla da beraber yapalım alışveriş birazcık:)
cnm ben kiloluyum ama almamam gerekiyo kilo buna bile çok dedi ebe geçen ay bende dikkat ediyorum yememe içmeme oğlumun kilosuda inşallah yerindedir perşembe günü kontrolüm var
slm tatlı annişler nasılsınızzz? ben çok yorgunum pazar günü tüm ev boyandı , bugün de temizlikçi tuttum hamileyim yapamıyorum diye , kız sabah geldi dediki abla 8 yıldır çocuğum olmuyo çalışıp tüp bebek için para biriktiriyorum , adetimde 4 gün geçti , kocamlada 3 gündür ayrıldık bebek yüzünden , kayınvalidesigil kızın üstüne kuma alıcaklarmış....
dedimki al bende gebelik testi var hadi yap bakalım belki çıkar , utana sıkıla sen yanımda dur yapalım dedi bi yaptıkk çift çizgiiiiiii :))) gitti kan verdi , filan gelişigüzel bi şekilde evi temizledi ben daha çok yoruldum bide üste 60 tl verdim , yemeğini yedirdim gönderdimm:) neyse tek sağlıkla hamile olsundaa yazık .. buseferlik böyle olsun
ayyyy ne güzel canım ya 8 yıldır olmuyormuş bugün o kız için bayram gibi geçiyordur kesin Allahıma binlerce şükürler olsun biz şanslıyız hamile kaldık sağsalim kucağımıza alalım inş. o kız için çok sevindim inş oda kucağına alır bebeğini kayınvaldesinede Allah akıl fikir versin bu zamanda kuma diyorlar hala pes yani.
6 ayda 4 kiloya bence çok denmez. ama çok kilolu olanların daha az alması gerekiyor diye duymuştum. 58 kiloydum 69 oldum
kızlar size bi önerim olacak, benim 2. bebeğim ve ilk bebeğimin deneyimleride çok eski değil. 2 yaşında oğlum. çok şeye heves ediyoruz alışverişte, şunu da alalım aman bu eksik olmasın lazım olur diye. inanın pek çok şey kullanılmıyor bile. ben öğrendim ki, çocuk büyüdükçe ihtiyaçlarını söylüyor, kıyafet olsun, mama sandalyesi salıncak vs. hepsini şimdiden alıp eve yığmamanızı öneririm, bi sürü şey kullanılmadan kaldırılıyor. özellikle kıyafet konusunda abartmayın, o kadar çok hediye geliyorki, zaten yenidoğan takımları 3 ay bile giyemiyorlar.
Masumiyetten haber varmı kızlarrrrr????
0-13 kg arası olmalı.Ugurlu07 ben de senin gibi dusunuyorum oto koltugunu kullanirim heryerde ama onlar 0-9kg aradi oluyor.sonrasinda alacagimiz koltuk arabada sabitlenenlerden.o zaman evde ne kullanacagiz? Bir de cocuk ne zaman 9 kg oluyor ki? Daga benim o kadar eksigim var ki! Kiyafetler bitmek uzere ama buyuk esya yok daha.niyetlenince bir gun bile yeter.ben bebek magazalarina girip hepsinu ayni yerden alirim diyorum agustos gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?