bende 2 kere kimyasal gebelik yaşadım benimde değerlerim düşüktü hep.ameliyat oldunmu sen?ıolmuşsundur büyük ihtimal çok geçmiş olsunnn
aynen ben iyi dayandım ama gidincede bişey göremez biraz geçsin dedim bu cumartesi eşim şahir dışındaydı gidemezdik bende çalıştığım için önümüzdeki cumartesine kaldı
senle aynı gidiyoruz sende ki gelişmeler ne benim bir tek göğüslerim hassas arada kasıklarıma batmalar ve adet olucakmışım gibi ağrılar dışında bi gelişme yok
halsizlik yok uyku yok bulantı yok insallah olmaz ama olmayıncada neden olmuyo diyo insan :)
kızlar sizin kaçıncı haftanızda başladı bulantılar ?
slm kızlar nasılsınız??
benim mide bulantılarım fazlalaşıyor gün geçtikçe :18:
ne yesem yada içsem lavaboya zor yetişiyorum..
allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten..
canım..allah yardımcın olsun.bende henüz yok ama muhtemelen ilerleyen haftalarda zorlamaya başlıo anladığım kadarı ile. ilk andan itibaren başlıo işte annelik fedakarlığı:26:
şuanda herkes duydu ve biliyor artık...
ama ben çok çekiniyorum nedense soran olunca:)
biricik canım ben söylemedim daha yakın bi arkadaşım, eşim bide kk kızları biliyo aslında söylemeyi çok istiyorum ama korkuyorum ya kaybedersem diye kısmetse 3 ay bittikten sonra söylemeyi düşünüyorum.....
anne kayınvalide falandamı bilmiyor cnm?
benim kkdaki arkadaşlarım annem babam abim falan biliyordu..
eşime tembihlemiştim sıkı sıkı.Bigün hafif çakırkeyf olunca sevinçten sölemiş ailesinede hep duyuldu sonra
canımm tşk ederimm..
ayyy felaket çok zor birşey..
artık başım dönmeye başladı açlıktan..
benim de ilk zamanlar yoktu..geçen hafta başı yoğun olarak başladı..
allah kimsenin başına vermesinn..
inş seninkide hiç başlamadan atlatırsın ilk 3 ayını..
ben ilk gün zaten eşime söylemiştim. sonra yakın arkadaşlarıma ve aileme söyledim. ama eşimin ailesi bilmio henüz..onlara hemen söylemeyi düşünmüorum. biraz daha zaman geçsin sonrakızlar hamile olduğunuzu ailenizle çevrenizle paylaştınız mı????
allah yardım etsin canım..benim bugün biraz başım dönüo ama içimden bi ses sanki başlıcak bulantılar dio:18:bakalım..inş çok şiddetli olmaz..evde olsak hadi neyse de çalışırken çok daha zor oluyo. napcaz bilmem:26:
ben ilk gün zaten eşime söylemiştim. sonra yakın arkadaşlarıma ve aileme söyledim. ama eşimin ailesi bilmio henüz..onlara hemen söylemeyi düşünmüorum. biraz daha zaman geçsin sonra
bende biraz zaman geçsin diyorum inş. acaba karnımız kaçıncı haftada ne zaman belli olur
kızlar hamilelikte kollarınızı yukarı uzatmayın diyorlar ya.siz napıosunuz.ben raflara çok gerilmeden uzanıyorum.bilgisi olan varmı..nekadar uzanırsak tehlikeli olur.
slm kızlar nasılsınız??
benim mide bulantılarım fazlalaşıyor gün geçtikçe :18:
ne yesem yada içsem lavaboya zor yetişiyorum..
allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?