2012 Ekim Anneleri

bende 2 kere kimyasal gebelik yaşadım benimde değerlerim düşüktü hep.ameliyat oldunmu sen?ıolmuşsundur büyük ihtimal çok geçmiş olsunnn

yok cnm iğneyle sonlandırıldı
çok şükür dr um sayesinde değerler çok yükselmeden farkedildi
bunda çok korkuyodum
Allahıma bin şükür kesem göründü
artık dış gebelik riskim yok

slm kızlar nasılsınız??

benim mide bulantılarım fazlalaşıyor gün geçtikçe :18:
ne yesem yada içsem lavaboya zor yetişiyorum..

allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten..

evet canım aynıyız seninle. ilk öğrendiğimde gögüslerimde çok hassasiyet ve acıma vardı.şuan daha iyiyim. bulantım olmadı.kokulara hassasiyetim var ama henüz rahatsız edecek boyuta çıkmadı. bakalım artacakmı ilerleyen haftalarda? ama kasık batmalarım çok oluyo. geçen gün işte işe geldim hemen dr a gittim duramadım ağrıdan. iki gün rapor verdi. dinlendim çok şükür rahatladım şimdi. parol verdi ağrı kesici olarak. günde üç tane içme hakkımız varmış çok şiddetli ağrılarda.
onun dışında bende uyku hali çok var. akşamları zor duruyorum:) tavuk modu direk yatağa ilk üç ay işte inişli çıkışlı geçicek anlaşılan

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız??

canım..allah yardımcın olsun.bende henüz yok ama muhtemelen ilerleyen haftalarda zorlamaya başlıo anladığım kadarı ile. ilk andan itibaren başlıo işte annelik fedakarlığı:26:

Son düzenleme:
canım..allah yardımcın olsun.bende henüz yok ama muhtemelen ilerleyen haftalarda zorlamaya başlıo anladığım kadarı ile. ilk andan itibaren başlıo işte annelik fedakarlığı:26:

canımm tşk ederimm..
ayyy felaket çok zor birşey..
artık başım dönmeye başladı açlıktan..
benim de ilk zamanlar yoktu..geçen hafta başı yoğun olarak başladı..

allah kimsenin başına vermesinn..
inş seninkide hiç başlamadan atlatırsın ilk 3 ayını..

şuanda herkes duydu ve biliyor artık...
ama ben çok çekiniyorum nedense soran olunca:)

şuanda herkes duydu ve biliyor artık...
ama ben çok çekiniyorum nedense soran olunca:)

biricik canım ben söylemedim daha yakın bi arkadaşım, eşim bide kk kızları biliyo aslında söylemeyi çok istiyorum ama korkuyorum ya kaybedersem diye kısmetse 3 ay bittikten sonra söylemeyi düşünüyorum.....

anne kayınvalide falandamı bilmiyor cnm?
benim kkdaki arkadaşlarım annem babam abim falan biliyordu..
eşime tembihlemiştim sıkı sıkı.Bigün hafif çakırkeyf olunca sevinçten sölemiş ailesinede hep duyuldu sonra

yok daha söylemedik canım belki kayınvalideme bide anneme söylerim ama onlarda ağzından kaçırırlar diyorum :26: sanada değmesin kuzum ben çok inanırım allah korusun da geri dönüşler çok üzüyor insanı....

allah yardım etsin canım..benim bugün biraz başım dönüo ama içimden bi ses sanki başlıcak bulantılar dio :18:bakalım..inş çok şiddetli olmaz..evde olsak hadi neyse de çalışırken çok daha zor oluyo. napcaz bilmem:26:
kızlar hamile olduğunuzu ailenizle çevrenizle paylaştınız mı????
ben ilk gün zaten eşime söylemiştim. sonra yakın arkadaşlarıma ve aileme söyledim. ama eşimin ailesi bilmio henüz..onlara hemen söylemeyi düşünmüorum. biraz daha zaman geçsin sonra

bende biraz zaman geçsin diyorum inş. acaba karnımız kaçıncı haftada ne zaman belli olur

kızlar selam nasılsınız ben çok yorgunum halsizim bugün kolumu kaldıracak halim yok

uyumak istiyorummmmmmm
sanki 15 kişi beni dövmüş gibii...

Son düzenleme:
bende biraz zaman geçsin diyorum inş. acaba karnımız kaçıncı haftada ne zaman belli olur

10-12. haftalarda herhlde belli olmaya başlar:) bilmiorum ki? mecburen söylemek gerekicek. ama işte nazardan korkuyorum bende. bi arkadaşıma söylediğim günün sabahı işte ağrıdan hastanelik oldum korkuo insan. allah nazardan saklasın hepimizi.. bende işte iki üç hafta sonra söylemeyi planlıorum eşimin ailesine. onların bakış açıları biraz farklı zaten. çok sevinmeyeceklerini bildiğim için :26: ne kadar geç söylersem o kadar iyi

kızlar mide bulantısına beyaz leblebide iyi geliyor hatta ben şu an yiyorum baya bastırdı midemi

valla kızlar allahım korusun nazardan hepimizi bizim tüp olduğundan sağır sultan bile duydu maşallahhhhnazar mazar demeyin valla korkutuyosunuz beni bir aydır tebrik telefonlarım bitmedi hala şimdi bile bir ablam tebrik telefonu etti durumu siz düşünün
nazar edenin gözü çıksınnnnn

kızlar hamilelikte kollarınızı yukarı uzatmayın diyorlar ya.siz napıosunuz.ben raflara çok gerilmeden uzanıyorum.bilgisi olan varmı..nekadar uzanırsak tehlikeli olur.

bence hiç uzanma risk alma...be öyle yapıyorum.göz hizamdan yukarı bişey yapmıyorum:)

slm kızlar nasılsınız??

oyyy kıyamam.. senin ne zaman başladı ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…