2012 Ekim Anneleri

nerdesin sen kız bu saate kadar heeeee

bende çok duygulanıyorum bide forumda doğum hikayelerini okurken sonuna doğru gözler dolup akmaya başlıyo benim hemen kendimi düşünüyorum doğuma giderkenki halimi eşimle ailemle ayrılışımı eşimin bebeğimizi ilk gördüğü andaki halini benim doğumdan çıkışımı düşündükçe ağlıyorum

msaumiyetten haber varmı diye bakıyorum arada ama haber yok inş güzel haberlerini alırız.
kilolardan bahsetmişsiniz bizim başımızın tatlı belaları onlar geldikleri gibi giderler umarım. ben 53 ile başladım en son 66 idim aldımmı bilmiyorum alırsam doktor kızacak galiba
perşembeye az kaldı kızımı göreceğiz nasipse bizde inş güzel haberlerini alırız kızımın heyecanlanıyorum 5 hafta oldu görmeyeli şeker yüklememde olacak o sıkıntılı biraz aç karna o kadar bekletecekler beni inş şekerim çıkmaz kızlar perşembeye güzel şeyler yazarım nasipse

aynen canım aynen sabah programı izlerken şuan yazdıklarını düşünüyodum nasıl ağladım eşim sakinleştirdi
allah yardımcımız olsun

neyse sonra bişiler yedim gülmeye başladım yine inşallah annesi gibi güleç bi kızım olur

ben de en çok ben yiyorum ben kilo alıyorum zannetmiştim hemşocum
bu yazdıkların çok ii geldi
bende hamile olduğum gün 55 geldim sonra 53 e düştüm şimdi 61 im

yemek yemek insana ne kadarda mutluluk veriyo yaa bende yemek yiyince cok mutlu olurum ben nerdeyse tüm anne gruplarındaki doğum hikayelerini okudum her brinde ayrı duygulanıyorum oğlum alışsın şimdiden sulu göz bi annesi olucak :)))

annesi sulu göz olabilir ama oğluşun güleç olsun ki annenin gözleri sulandığında anneyi güldürsün acılarını hemencik unuttursun
inşallahhh

ben de en çok ben yiyorum ben kilo alıyorum zannetmiştim hemşocum
bu yazdıkların çok ii geldi
bende hamile olduğum gün 55 geldim sonra 53 e düştüm şimdi 61 im

cnm yok bizler az kilo almışız bile bazı arkadaşlara göre bence:)6 kilo bişi diilki:)
bende 5,5 6 aldım işte..
doktorum kilodan yana değil..az almışsın bile demedi bana :)
gören beni hamile sanmıyo hiç kilo almamışsın diolar:)
inşallah böyle giderim.hedefim 10 du ama sanırım geçicez 10 kiloyu
kilo bahane sağlıklı olsunlar bebeklerimiz..
ama ben gece kalkıp yemek falan yemiyorum arkadaşlar.çalıştığım içinmi bilemem...5 gibi kalkarsam wc kalkıp hemen yatıyorum su için mutfağa gitmeye bile üşeniyorum:)
benim yememde hala hamile yemesi gibi değil:)eskiden nasıl yiyosam öyleyim

annesi sulu göz olabilir ama oğluşun güleç olsun ki annenin gözleri sulandığında anneyi güldürsün acılarını hemencik unuttursun
inşallahhh

amin cnm inşallaaahhhhhhh hep dua ediyorum babasına benzesin herşeyi diye pek sıcak kanlı güler yüzlü değildir ama karakteri bitanedir kocamın çok iyi eştir çok iyide baba olcağına eminim

aranızda en sanslı benım herhalde hamılelıgımın ılk aylaında 5 kılo verdım ve suan sadece 2 kılosunu gerı aldım ekstradan hıc kılo yok.

asude iyi günlerde kullansın oğluşun , bende bu salıncaklardan diyordum , diğer ana kucakları güzel ama hem küçük yani kısa süreli kullanılır gibi hemde pilli , o pillerlede uğraşılmaz , benim kardeşim aynı böyle salıncakta büyüdü , 4 yaşında eskidi artık zor indirdik tepesinden bende bunlardan alıcam sanırım

benim doktorda şimdilik bişey demiyo
ses çıkarmadı kiloma inşallah kızdığı için falan değildir bende hep 12 kilo alayım diyodum 15 alsam iyi valla geçer gibi
neyse zaman gösterecek nasıl olucağımızı

sağolasın canım...canım bunu geriye yatırabiliyorsun ayrıca sabitte duruyor oturur pozisyondayken, bende ablamdan biliyorum çok rahat kullandı üstelik uzun süre inmedi yeğenlerimde...yaza balkona koyarım sallarım kuzumu bol bol

kızlar o salıncaklar salladıkça ileri geri gidiyo biliyomusunuz her yeri geziyo hehe:)

ben sanırım böyle çok ıvır zıvır oyuncaklar alamam evim 95 m2 bide ortalıkta çok eşya sevmiyorum çocuğa bile çok oyuncak alamam heralde kalabalığı sevmiyorum hiç:)
bahçem var arkada oraya alırım güzel bi salıncak sanırım.bahçe salıncağımda var ondada biz keyif yaparız:)

programdakiler konuştukça ağlayasım geliyo ne duygusal bi an ben şimdiden başladım ağlamaya heralde doğuma kadar böyle şeyler izledikçe ağlarım

ben de öyleyim valla herşeye ağlayabiliyorum.geçen gün kına gecesindeydik.evli,mutlu,çocuklu şarkısı var ya o çalmaya başladı.baktım bütün çocukluk arkadaşlarım falan tabi hepsi evlenmiş çoluk çocuğa karışmış hep bir ağızdan şarkıyı söylüyolar.eski zamanlarmızı düşündüm bi de şimdiyi.bi oğlum yanımda bi oğlum karnımda gözlerim doldu milletin ortasında ağlayacaktım.sonra dedim bu şarkıda gözleri dolan bi tek benimdir herhalde

bende izledim canım daha doğrusu baştan sonra değilde birazını izledim. doğum sahnesi gösterdiler. orada dayanamadım açtım muslukları
inşallah bizde sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

bu arada benim doktorumda her doktor gibi kilodan yana değil. 8. aya kadar 5 kilo alacak şekilde kendini ayarla demişti ama ben şimdiden 6 kilo aldım :) son aylar daha çok alınıyormuş naparız bilmem

Doktorum 11 kg izin verdi. Bende senin gibi 5.5 aldım, geriye 5.5 kg hakkım kaldı:) Asıl şimdi daha çok kilo alacağız. İnşallah bu aydan sonra aldıklarımız sadece bebeğimize gider:)
Benimde hiç iştahım açılmadı. Aynı şekilde, aynı düzeyde yiyiyorum. Hatta şekerim çıkar falan diye daha dikkat ettiğim gıdalarda oluyor, katkı maddeli hazır ürünlerde yemiyorum yine de bu kadar kg aldım, hamilelik gereği tabi. Daha çok yağ depoluyoruz.
Gece yatarken karnım aç olsa bile yemiyorum. Tehlikeli hareketler onlar:).
Yalnız şu an acayip uykum var, korkarım masaya çıkıp yatacağım:)

5 ten fazla alırız dimi bu 3 ay içinde?Birden alıcaz die benim korkum hehe:)
bu 5 kilonun 1 kilosu zaten çocuk:)1 kilosuda suyu falan olsa gene çok diil
bende gece yemiyorum.ekmekle sabah kahvaltısı dışında aram yok.
bence bu gece yemeleri evdeyken oluyor çalışmayınca sanırım.izne ayrıldığımızda başlarız die korkuyorum gece yemelerine:)

Son düzenleme:

biz de oğlumda otokoltuğunu kullandık hep.yemek yerken falan hep ondaydık.0-13kg oluyo onlar sanırım.zaten hareketlenmeye başladıklarında durmuyolar onların içinde.biz sadece mamamızı yerken kullandık sonraları.1 yaşında falan 10-12 kg civarı oluyolar yanlış hatırlamıyosam.zaten sonra evde anakucağına gerek olmazki.yerlerinde durmuyo yaramazlar.yemek yerken falan da mama sandalyesi kullanışlı olur.biz sonra 9-36 kg oto koltuğu aldık araba için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…