slmmmm herkese
günaydın mı desem tünaydın mı desem bilemedim
güzel bir gün olsun hamiş arkadaşlarıma
sabah trt de çocuğum büyürken programını izledim çok duygulandım
anne ile yeni doğan bebişin buluşma anı tarif edilemez
rabbim hepimize yaşatsın
slmmmm herkese
rabbim hepimize yaşatsın
nerdesin sen kız bu saate kadar heeeee
bende çok duygulanıyorum bide forumda doğum hikayelerini okurken sonuna doğru gözler dolup akmaya başlıyo benim hemen kendimi düşünüyorum doğuma giderkenki halimi eşimle ailemle ayrılışımı eşimin bebeğimizi ilk gördüğü andaki halini benim doğumdan çıkışımı düşündükçe ağlıyorum
msaumiyetten haber varmı diye bakıyorum arada ama haber yok inş güzel haberlerini alırız.
kilolardan bahsetmişsiniz bizim başımızın tatlı belaları onlar geldikleri gibi giderler umarım. ben 53 ile başladım en son 66 idim aldımmı bilmiyorum alırsam doktor kızacak galiba
perşembeye az kaldı kızımı göreceğiz nasipse bizde inş güzel haberlerini alırız kızımın heyecanlanıyorum 5 hafta oldu görmeyeli şeker yüklememde olacak o sıkıntılı biraz aç karna o kadar bekletecekler beni inş şekerim çıkmaz kızlar perşembeye güzel şeyler yazarım nasipse
aynen canım aynen sabah programı izlerken şuan yazdıklarını düşünüyodum nasıl ağladım eşim sakinleştirdi
allah yardımcımız olsun
neyse sonra bişiler yedimgülmeye başladım yine inşallah annesi gibi güleç bi kızım olur
yemek yemek insana ne kadarda mutluluk veriyo yaa bende yemek yiyince cok mutlu olurum ben nerdeyse tüm anne gruplarındaki doğum hikayelerini okudum her brinde ayrı duygulanıyorum oğlum alışsın şimdiden sulu göz bi annesi olucak :)))
ben de en çok ben yiyorum ben kilo alıyorum zannetmiştim hemşocum
bu yazdıkların çok ii geldi
bende hamile olduğum gün 55 geldim sonra 53 e düştüm şimdi 61 im
annesi sulu göz olabilir ama oğluşun güleç olsun ki annenin gözleri sulandığında anneyi güldürsün acılarını hemencik unuttursun
inşallahhh
cnm yok bizler az kilo almışız bile bazı arkadaşlara göre bence:)6 kilo bişi diilki:)
bende 5,5 6 aldım işte..
doktorum kilodan yana değil..az almışsın bile demedi bana :)
gören beni hamile sanmıyo hiç kilo almamışsın diolar:)
inşallah böyle giderim.hedefim 10 du ama sanırım geçicez 10 kiloyu
kilo bahane sağlıklı olsunlar bebeklerimiz..
ama ben gece kalkıp yemek falan yemiyorum arkadaşlar.çalıştığım içinmi bilemem...5 gibi kalkarsam wc kalkıp hemen yatıyorum su için mutfağa gitmeye bile üşeniyorum:)
benim yememde hala hamile yemesi gibi değil:)eskiden nasıl yiyosam öyleyim
asude iyi günlerde kullansın oğluşun , bende bu salıncaklardan diyordum , diğer ana kucakları güzel ama hem küçük yani kısa süreli kullanılır gibi hemde pilli , o pillerlede uğraşılmaz , benim kardeşim aynı böyle salıncakta büyüdü , 4 yaşında eskidi artık zor indirdik tepesindenbende bunlardan alıcam sanırım
programdakiler konuştukça ağlayasım geliyo ne duygusal bi an ben şimdiden başladım ağlamaya heralde doğuma kadar böyle şeyler izledikçe ağlarım
slmmmm herkese
rabbim hepimize yaşatsın
Doktorum 11 kg izin verdi. Bende senin gibi 5.5 aldım, geriye 5.5 kg hakkım kaldı:) Asıl şimdi daha çok kilo alacağız. İnşallah bu aydan sonra aldıklarımız sadece bebeğimize gider:)cnm yok bizler az kilo almışız bile bazı arkadaşlara göre bence:)6 kilo bişi diilki:)
bende 5,5 6 aldım işte..
doktorum kilodan yana değil..az almışsın bile demedi bana :)
gören beni hamile sanmıyo hiç kilo almamışsın diolar:)
inşallah böyle giderim.hedefim 10 du ama sanırım geçicez 10 kiloyu
kilo bahane sağlıklı olsunlar bebeklerimiz..
ama ben gece kalkıp yemek falan yemiyorum arkadaşlar.çalıştığım içinmi bilemem...5 gibi kalkarsam wc kalkıp hemen yatıyorum su için mutfağa gitmeye bile üşeniyorum:)
benim yememde hala hamile yemesi gibi değil:)eskiden nasıl yiyosam öyleyim
Doktorum 11 kg izin verdi. Bende senin gibi 5.5 aldım, geriye 5.5 kg hakkım kaldı:) Asıl şimdi daha çok kilo alacağız. İnşallah bu aydan sonra aldıklarımız sadece bebeğimize gider:)
Benimde hiç iştahım açılmadı. Aynı şekilde, aynı düzeyde yiyiyorum. Hatta şekerim çıkar falan diye daha dikkat ettiğim gıdalarda oluyor, katkı maddeli hazır ürünlerde yemiyorum yine de bu kadar kg aldım, hamilelik gereği tabi. Daha çok yağ depoluyoruz.
Gece yatarken karnım aç olsa bile yemiyorum. Tehlikeli hareketler onlar:).
Yalnız şu an acayip uykum var, korkarım masaya çıkıp yatacağım:)
Ugurlu07 ben de senin gibi dusunuyorum oto koltugunu kullanirim heryerde ama onlar 0-9kg aradi oluyor.sonrasinda alacagimiz koltuk arabada sabitlenenlerden.o zaman evde ne kullanacagiz? Bir de cocuk ne zaman 9 kg oluyor ki? Daga benim o kadar eksigim var ki! Kiyafetler bitmek uzere ama buyuk esya yok daha.niyetlenince bir gun bile yeter.ben bebek magazalarina girip hepsinu ayni yerden alirim diyorum agustos gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?