2012 Ekim Anneleri

hakikaten canım yaa bende kınaya duygulandım sandım ilk başta sonra şarkıya duygulandığını görünce tutamadım kendimi güldüm :))))) heran her dakika ağlamaya hazırız benimde oğlum kıprdadıkça doluyo gözlerim sen ne biçim bişeysin diye soruyorum beni bu hale getirdin güzel oğlum tarifi yok verdiği mutluluğun

Merhaba Arkadaslar Hepinize
Bugun kordosentez yapildi. Bunun sonucunu 1 ay sonra ogrenebilecekmisiz. 15 gun de herhangi bir kanama ates veya suyum gelirse de bu tehlikeye isaretmis insallah sorunsuzca atlatiriz bu donemi kizimla
Su an tekmeliyor beni zaten islem sirasinda da hic rahat durmadi kipir kipirdi minigim
Guzel haberse bebekte gordukleri sivida azalma var belki de kendiliginden kaybolacak ama yine de bu islemi yaptilar cok stresliydim gece de uyuyamadik esimle ama oldu bitti iste Allahtan hayirlisini diliyoruz Rabbim bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

canım tekrar geçmiş olsunnn
herşey güzel olacak dualarımız seninle

Son düzenleme:

canım inşallah sonuçlar güzel çıkacak.ne güzel sıvıda da azalma varmış.inşallah güzel kızını sağlıkla kucağına alacaksın.Rabbim korusun bebişlermizi

Gözünüz aydı canım ohh çok şükür bunu atlattın...Aklına olumsuz bişey getirme canım hiç bişey olmadan 15 günüde geçireceksin Allahın izniyle....Sıvı azalmış ohh maşallah inş. daha da azalacak ve yok olacak
Rabbim senide yavrunuzu da korusun evelallah onu sağlıkla zamanında kucağına alacaksın güzel arkadaşım...hem baksana cadıı o senin kızın kordonuna bile dokundurtmamış doktorları

Allahım sen koru yavrularımızı hayırlısıyla hepimize tek tek kucağımıza almayı nasip et...

benim 100ü geçeceğim belli oldu.. doktoruma da sordum sezeryan normal doğum kısıtlaması olacak mı diye. o da yooooo son aydaki durumlara göre değerlendiririz dedi,ama kilolu diye normal veya kilolu diye sezeryan diye bir ayrım yok dedi..tansiyonum şekerim herşeyim iyi şimdilik,Allahım böyle ettirsin inşallah..
kııııııııız bundan sonra aldıklarımız bebeğe giderse hepsi, bebek 7 kg falan doğar tövbe de
sağol cevabın için,böyle düşünüyorum da kuzen bana bir tane verdi 0-9 kg diye chicco markası.. artı masraf yapmıyım yeni almıyım dedim..amaaaaaan olduğu yere kadar kullanırım napıyım....

geçmiş olsun güzelim inşallah ta kendi kendine gider o sıvı..pis sıvı çık git Ece'nin midesinden,defolllllllllll

canım hadi geçmiş olsun herşey düzelcek inşallahhhh

canım maşallah nazar değmesin, tekmeleye devam etsin inşallah bence de kendiliğinden gidecek ama tabi testi de yaptırmış oldunuz. inşallah şu bir ayıda sorunsuz atlatıp hayırlı haberleri alırsınız. tekrar geçmiş olsun canım

bir ay sonra iyi haberler vereceksin canım
allahın izniyle hiç birşey olmaz bebişine

Bebeklerimiz 3-4 katı artacak, ayrıca kan hacmimizde artıyor. Aşağıdaki tablo gayet aydınlatıcı:)
Gebelik (hamilelik) dneminde ne kadar kilo alacam, gebelikte (hamilelikte) aldm kilolar nereye gidecek? - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

Gebeliği boyunca 12.5 kilo almış ve miadında 3400 gramlık bir bebek doğurmuş bir anne adayında alınan bu kiloların dağılımı

Bebek: 3400 gram

Plasenta: 600 gram

Uterus (rahim) : 900 gram

Amnios sıvısı 0.8 litre (800 gram)

Meme dokusu gelişimi: 400 gram

Kan hacmi artışı: 1450 ml. (1450 gram)

Dokulararası sıvı artışı: 1450 ml. (1450 gram)

Artan yağ depoları: 3500 gram

Şimdide kendine 15 günü 1 ayı zindan etme arkadaşım. Hareketlerini hissettikçe sağlıklı olduğunu düşün bebeğinin. Hamileliğinin keyfini çıkarmaya çalış, sonra herşey güzel sonuçlanınca üzüleceksin kendimi boşuna sıkmışım diye. İnşallah.

kııııııııız bundan sonra aldıklarımız bebeğe giderse hepsi, bebek 7 kg falan doğar tövbe de
Güldürdün beni:)
5.5 kilonun 2-2.5 kg gitse bebeğe yeter. Kilolu bebeğide doğurmak zor.

ben de en çok ben yiyorum ben kilo alıyorum zannetmiştim hemşocum
bu yazdıkların çok ii geldi
bende hamile olduğum gün 55 geldim sonra 53 e düştüm şimdi 61 im

benim kilolarım seni baya mutlu etmiş desene :))) sende 6 kiloya kilomu diyosun canım bende 10 kilo falan aldın sanıyorum yediğin kadar almıyorsun demekki yada yakıyorsun ben 15 kiloyu geçmezsen iyidir ya 13 kiloyu geçtim şimdiden yürüyüşe başladım biraz verdim gibi geliyor ama tamamen pisikolojik olabilir :) perşembe belli olur bakalım almayayımda hatta gitsin fazlalıklar.
5-6 kilo alan arkadaşlar bence hiç kilo aldım bile demeyin şöyle benim gibi 13 kilo alın sonra konuşursunuz yaaa bu arada en kilolu benmiyim aranızda biride beni mutlu etsin varsa tabii :)))))

canım benim ya geçmişler olsun hadi. ben o sıvının kendiliğinden kaybolacağına inanıyorum kordonsentezin sonuçları da iyi çıkacak bak gör kızımız ne güzel oynuyormuş onun keyfi gayet yerinde demekki bugünlerde geçecek inş canım 1 ay geçecek ve sorun kalmamış olacak inş

ben de 6 kilo almıştım son kontrolde.ama 4 kilosunu 1 ayda alınca dr biraz yavaşla dedibu hafta tatilde maşallah yedim, içtim, yattım1 haftada 1 kilo daha almışım.zaten kiloluyum ne olacak bu halim..ayaklarım falan şişiyo ödemler de başladı.dr.m en fazla ayda 1-1,5kg almalısın dedi.ben 1 haftada aldım

valla kızlar ben 56 kilo ile hamile kaldım. şuanda 69 kiloyum nasıl aldığımı bende bilmiyorum... Yemiyorumda öyle aman aman tuz hiç yemem ömrüm boyuncada yemedim ekmek desen onuda yemiyorum ama alıyorum nasıl oluyor bende anlamış değilim vallaaaa... Kaç kiloyla doğuma gircem hiçbir fikrim yok

Arkadaslar guzel desteginiz iyi dilekleriniz icin kizimla size cok tsk ediyoruz
Laptopum maalesef bozuldu artik cok sik giremeyecem cepten yaziyorum sizlere de tek tek yazamadim kusura bakmayin
Allah hepimizin evladini bize bagislasin insallah onlar simdiden kiymetlimiz oldular Allaha emanet olsunlar insallah

Pilav- makarna türü yiyecekleri azalt bakalım arkadaşım. Ben akşamları pek yemiyorum mesela bunları, yesem bile 2 yemek kaşığı kadar.
Dün mesela iki orta boy biber dolması, salata ve bir kase yoğurt yedim. Başka bi'şey yemedim, pirinç yedim diye. Bu akşamda sadece yemekten bir porsiyon, salata, yoğurt yemeği düşünüyorum. Ekmeğide tam buğday ekmeği yemeye çalış. Beyaz ekmeğin faydası yok zararı var. Hamur işi, tatlı, çikolata ve hazır bisküvi falan uzak durduğum gıdalar. Hazır meyve suyuda içmiyorum. Bak bu kadar dikkat ediyorum yinede alınıyor kilo:). Hamilelik gereği. Sonra vermesi dert olmasa bu kadar dikkat etmemde, hem doğum içinde kolaylık olacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…