Pilav- makarna türü yiyecekleri azalt bakalım arkadaşım. Ben akşamları pek yemiyorum mesela bunları, yesem bile 2 yemek kaşığı kadar.
Dün mesela iki orta boy biber dolması, salata ve bir kase yoğurt yedim. Başka bi'şey yemedim, pirinç yedim diye. Bu akşamda sadece yemekten bir porsiyon, salata, yoğurt yemeği düşünüyorum. Ekmeğide tam buğday ekmeği yemeye çalış. Beyaz ekmeğin faydası yok zararı var. Hamur işi, tatlı, çikolata ve hazır bisküvi falan uzak durduğum gıdalar. Hazır meyve suyuda içmiyorum. Bak bu kadar dikkat ediyorum yinede alınıyor kilo:). Hamilelik gereği. Sonra vermesi dert olmasa bu kadar dikkat etmemde, hem doğum içinde kolaylık olacağını düşünüyorum.
Merhaba Arkadaslar Hepinize
Bugun kordosentez yapildi. Bunun sonucunu 1 ay sonra ogrenebilecekmisiz. 15 gun de herhangi bir kanama ates veya suyum gelirse de bu tehlikeye isaretmis insallah sorunsuzca atlatiriz bu donemi kizimla
Su an tekmeliyor beni zaten islem sirasinda da hic rahat durmadi kipir kipirdi minigim
Guzel haberse bebekte gordukleri sivida azalma var belki de kendiliginden kaybolacak ama yine de bu islemi yaptilar cok stresliydim gece de uyuyamadik esimle ama oldu bitti iste Allahtan hayirlisini diliyoruz Rabbim bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
İnsanın sıcaklardan yemek yiyesi gelmiyor zaten. Ama bana bu hafta doktorum kırmızı et tüket diye tembih etti. Hepten sebze, meyveye dayanmamak gerekiyor. Proteinde almamız gerekiyor.canımmmm ekmek hiç yemiyorum ben... Ben en büyük hatayı çok meyve yemekle yaptım sanırım yemeklerle okadar aram yok zaten akşamları oturuyorum mesela yiyorum 5. kaşıktan sonra tamam bukadar diyorum ve yemiyorum... Ama yinede alıyorum olmazsa artık sırf yoğurtla beslenmeye başlıycam benim çok iyiydi ilk 4 ayda ben 4 kilo aldım her aya bir kilo doktorumda iyi dedi böyle giderse 70 kiloda bitirsin dedi süper dedim. ama ne zaman 5. aya girdim allahım aldıkça aldım 6. ayı bitiriyorum bak 69 kiloyum 9 kilo aldım 4. aydan bu zamana kadar perşembe günü şeker yüklemesi var korkuyorum şeker çıkacak diye birde bana aldıran bu kadar kiloyu ayağımda siyatik çıktı doktorum b12 vitamin verdi geçirsin diye ve düzenli olarak onu kullandım kullanmayada devam ediyorum. Muhtemelen oda bana aldırdı b12 direk kilo aldıran bişeymiş zaten
Bugun kordosentez yapildi. Bunun sonucunu 1 ay sonra ogrenebilecekmisiz. 15 gun de herhangi bir kanama ates veya suyum gelirse de bu tehlikeye isaretmis insallah sorunsuzca atlatiriz bu donemi kizimla
Su an tekmeliyor beni zaten islem sirasinda da hic rahat durmadi kipir kipirdi minigim
Guzel haberse bebekte gordukleri sivida azalma var belki de kendiliginden kaybolacak ama yine de bu islemi yaptilar cok stresliydim gece de uyuyamadik esimle ama oldu bitti iste Allahtan hayirlisini diliyoruz Rabbim bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
meraba güzel anneler tatlı bebişleri..
benim bi problemim var 2-3 dk lık yürüme sonrasında kasıklarım feci ağrıyor ve oğlum hareket ederken idrarım ve büyük tuvaletim geliyormuş gibi oluyor korkuyorum çok erken olucak diye pazar günü kontrole gidicez kilo olarakta 69 la hamile kaldım 64 e düştüm 4 ay boyunca şu an 70 kiloyum.ablamın da oğlu aşağıdaydı erken doğum sorunu vardı her gece karnına iğne vuruyodu ona anlattım aşağıda olablr senn de dedi yatıyrm sürekli bacaklarım havada..aynı durumda olanlar var mı acaba?
arkadşlr şeker yükleme testi yaptırdınız mı ben yarn yaptırcam da aç mı olmam gerekio nasl yapıldı merk edyrmm....
arkadşlr şeker yükleme testi yaptırdınız mı ben yarn yaptırcam da aç mı olmam gerekio nasl yapıldı merk edyrmm....
çalşyrm ben mecburen iş çıkışı gitcem yani akşam 5 gibi aç da olamıcam doğl olarak napcam ben yaa.tokluk da olr mu bilmyrm ki
Baby Cot Beds | Cot Bed Accessories | Mothercare
ben klasik yatakları sevdim çok..bunların hepsi 3 kademeli bebek büyüdükçe yere yaklaştırıyorsun yatağı,derinleşiyor..2 taraf ta sökülebiliyor yani çocuk yatağı oluyor sonra..çok ta geniş sağlam..gittim gördüm beğendim,hatta bayıldım ben yaaa.. ama hangisi kaç paraydı hatırlamıyorum mağazada.
benim kilolarım seni baya mutlu etmiş desene :))) sende 6 kiloya kilomu diyosun canım bende 10 kilo falan aldın sanıyorum yediğin kadar almıyorsun demekki yada yakıyorsun ben 15 kiloyu geçmezsen iyidir ya 13 kiloyu geçtim şimdiden yürüyüşe başladım biraz verdim gibi geliyor ama tamamen pisikolojik olabilir :) perşembe belli olur bakalım almayayımda hatta gitsin fazlalıklar.
5-6 kilo alan arkadaşlar bence hiç kilo aldım bile demeyin şöyle benim gibi 13 kilo alın sonra konuşursunuz yaaa bu arada en kilolu benmiyim aranızda biride beni mutlu etsin varsa tabii :)))))
canım benim ya geçmişler olsun hadi. ben o sıvının kendiliğinden kaybolacağına inanıyorum kordonsentezin sonuçları da iyi çıkacak bak gör kızımız ne güzel oynuyormuş onun keyfi gayet yerinde demekki bugünlerde geçecek inş canım 1 ay geçecek ve sorun kalmamış olacak inş
Arkadaslar guzel desteginiz iyi dilekleriniz icin kizimla size cok tsk ediyoruz
Laptopum maalesef bozuldu artik cok sik giremeyecem cepten yaziyorum sizlere de tek tek yazamadim kusura bakmayin
Allah hepimizin evladini bize bagislasin insallah onlar simdiden kiymetlimiz oldular Allaha emanet olsunlar insallah
meraba güzel anneler tatlı bebişleri..
benim bi problemim var 2-3 dk lık yürüme sonrasında kasıklarım feci ağrıyor ve oğlum hareket ederken idrarım ve büyük tuvaletim geliyormuş gibi oluyor korkuyorum çok erken olucak diye pazar günü kontrole gidicez kilo olarakta 69 la hamile kaldım 64 e düştüm 4 ay boyunca şu an 70 kiloyum.ablamın da oğlu aşağıdaydı erken doğum sorunu vardı her gece karnına iğne vuruyodu ona anlattım aşağıda olablr senn de dedi yatıyrm sürekli bacaklarım havada..aynı durumda olanlar var mı acaba?
Arkadaslar guzel desteginiz iyi dilekleriniz icin kizimla size cok tsk ediyoruz
Laptopum maalesef bozuldu artik cok sik giremeyecem cepten yaziyorum sizlere de tek tek yazamadim kusura bakmayin
Allah hepimizin evladini bize bagislasin insallah onlar simdiden kiymetlimiz oldular Allaha emanet olsunlar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?