2012 Ekim Anneleri

canımmmm ekmek hiç yemiyorum ben... Ben en büyük hatayı çok meyve yemekle yaptım sanırım yemeklerle okadar aram yok zaten akşamları oturuyorum mesela yiyorum 5. kaşıktan sonra tamam bukadar diyorum ve yemiyorum... Ama yinede alıyorum olmazsa artık sırf yoğurtla beslenmeye başlıycam benim çok iyiydi ilk 4 ayda ben 4 kilo aldım her aya bir kilo doktorumda iyi dedi böyle giderse 70 kiloda bitirsin dedi süper dedim. ama ne zaman 5. aya girdim allahım aldıkça aldım 6. ayı bitiriyorum bak 69 kiloyum 9 kilo aldım 4. aydan bu zamana kadar perşembe günü şeker yüklemesi var korkuyorum şeker çıkacak diye birde bana aldıran bu kadar kiloyu ayağımda siyatik çıktı doktorum b12 vitamin verdi geçirsin diye ve düzenli olarak onu kullandım kullanmayada devam ediyorum. Muhtemelen oda bana aldırdı b12 direk kilo aldıran bişeymiş zaten

canım geçmiş olsun , geçsin gitsin o suda kendiliğinden bitsin inşallah... hayırlısıyla zamanında al bebişini kucağına

İnsanın sıcaklardan yemek yiyesi gelmiyor zaten. Ama bana bu hafta doktorum kırmızı et tüket diye tembih etti. Hepten sebze, meyveye dayanmamak gerekiyor. Proteinde almamız gerekiyor.
İnşallah şeker yüklemenden güzel sonuçlar alırsın, bende korkuyordum. O kadar meyve yiyince, insan tedirgin oluyor. Ama sonuçlar iyi çıktı Allah'a şükürler olsun.
B12 vitaminin kilo yaptığını duymuştum önceden de.

Herkese hayırlı akşamlar, şimdiden rahat uykular.

52 kilo ile hamile kaldım ilk 4 ay 47 ye düştüm şimdi yeni 53 olmuşum :) biraz daha alsam iyi olucak ama bende yemek yeme özürlüyüm hiçmi hoşlanmaz insan yemekten(

meraba güzel anneler tatlı bebişleri..

benim bi problemim var 2-3 dk lık yürüme sonrasında kasıklarım feci ağrıyor ve oğlum hareket ederken idrarım ve büyük tuvaletim geliyormuş gibi oluyor korkuyorum çok erken olucak diye pazar günü kontrole gidicez kilo olarakta 69 la hamile kaldım 64 e düştüm 4 ay boyunca şu an 70 kiloyum.ablamın da oğlu aşağıdaydı erken doğum sorunu vardı her gece karnına iğne vuruyodu ona anlattım aşağıda olablr senn de dedi yatıyrm sürekli bacaklarım havada.. aynı durumda olanlar var mı acaba?

Bu bir ay zor bir bekleyisle gececek ama sonu ferah insallah!

Geçmiş olsun canım bu 15 gün çok yorma kendini bol bol dinlen fazla ayakta kalmamaya çalış hayırlısıyla sonuçların iyi çıkacak inş. çok stres yapma sonuçlar için bak doktorlarda sıvıda azalma görmüş bu çok iyi bir haber .Tekrardan geçmiş olsun canım Allah hem sana hem bebişine sağlık versin .

sonuç iyi olucak inşallah cnm sen düşünme moralini yüksek tut çalışmıyosanda bi uğraş bul kendine zaman çabuk geçiyo 1 ayda geliverir hemen ben iyi sonuç alacağınıza inanıyorum bunuda bir sınav olarak düşünelim

merhaba,bende birkaç gündür sol tarafıma kasığıma acı gibi batma gibi bişey oluyor,özellikle yatakta dönerken,sanırım yavaş hareket etmeye alışamadım..ama dediğin gibi bişey değil bendeki..ben yürürken de karnımın içi ayrıca sallanıyor gibi oluyor,altından tutma gereği duyuyor gibiyim..ama tutmuyorum..

slm gobusluler nasılsınız..

bız bugun doktor amcamıza gıttık detaylı ult gırdık sukur kotu hıcbırseyımız yokmus sevındık...
bı oglusumun yuzunu gorduk bıze yakısıklı bır pozda verdı ve tıpkı kocısım.hıc bır yanı bana benzemez mı ayolll..
tek sorunumuz bı oglusum gununde gıderken dıger oglusum baya fark atmıs doktorumuz bu duruma bıraz uzuldu erken dogumu getırır bırının cok fazla ırı olması senın ıcın erken kanama suyun gelmesı vb...32 yı bulsak soyle 2 kıloları gorsek rahatlıcaz dedı ınsallah dedık bakalım kısmet...
ama masallah bebıslerımıze kocaman olmuslar her bır yerlerı bartık bellı oluyor.ne kadar farklı bır duyguymus gozlerım doluyor bakarken resmıne evlat baska bırsey degıl bugun bır kocısım dısında ogluslarıma asık oldum resmen....

arkadşlr şeker yükleme testi yaptırdınız mı ben yarn yaptırcam da aç mı olmam gerekio nasl yapıldı merk edyrmm....

canım benimkini anlatayım. gece saat 10dan sonra su dışında hiçbirşey tüketmedim.. ertesi sabah aç karnına gittim.kan verdim.hemen ardından o glikozu içtim.1 saat sonra tekrar kan verdim.bu kadar..şeker yüklemesi tok karnına da olabiliyormuş ama bizimkinde açlık kan şekeri de ölçülmüş oluyor.. sen de aç gideceksin

çalşyrm ben mecburen iş çıkışı gitcem yani akşam 5 gibi aç da olamıcam doğl olarak napcam ben yaa.tokluk da olr mu bilmyrm ki

iyi akşamlar...
bugün misafirim vardı giremedim fazla gecelari çok zor oluyor hergeçen gün sanki daha bir zorlaşıyor yasağsağlım bir doğum yapsaydık hayırlısı olsun diyelim..
kızım bugün çok akıllıydı teyzeleri misafir gelince uyuyor sesi hiç çıkmadı aslında korkuttu beniama onlar gidince uzandım geziniyordu minnak kızım göbişimin içinde.....
havalar bizim burda bir serin ki...çok rahatım o yönden püfür püfür esiyor şimdide tam hamile kadınların havası diyebilirim:119::119::117:...
tuvalete aşırı çıkıyorum neredeyse altıma kaçıracağımsizdede öyle oluyormu ya..geçen gün çok güldüm biraz kaçtı da..

bende mothercare dekılere bayıldım 500-1000 tl arasındaydı

yok canm en kılolu sen degılsın merak etme bende varım

masumıyetcım sana direk gözünaydın dıyorum ne guzel bak sıvı azalmıs demısler ya tam tersini deselerdi değil mi?kordosentezin sonucuda mis gibi çıkacak çünkü sıvı azalmış gör bak bence karı koca güzeellll bir yemekle kutlayın bu haberi ama ece nin sevdiği yemekleri yiyin haaa

evet canım benimde bebeğim çok aşağıda bende fazla ayakta dolaşıcanca baskı yapıyor ve sık sık idrara çıkıyorum ebe geçen gün senin çok farklı bir karnın var dedi üst taraf boş aşağıda bebek kıl başlangıcında sanki tekmeliyor benim ilk gebeliğim böyle değildi bende erken doğumdan çok korkuyorum kayınvalidemde eşimde hamileyken aşağıdaymış bebek sanki bebeğin eli ayağı çıkacak gibiydi diyor ama zamanında doğmuş eşim ama hiç gelişmemiş kafası elma kadarmış avuç içi kadardı diyor evde doğum yapmış kilosunu bilmiyor ama doğunca ağlamamış bile hiç hali yokmuş ama sonra çok ii gelişmiş şimdi en uzun oğlu eşim benimde korkum gelişmemesi bebeğimin neyse sağlıklı doğsunda 2 kilo olsun ne yapalım takdiri ilahi ALLAHIM esirgesin bebişlerimizi...

masumiyet cim yeni okudum geçmişi,çok geçmiş olsun,merak etme sen bebişin inşallah sağlıla gelicek,bu sorunlar seni üzmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…