canımmmm ekmek hiç yemiyorum ben... Ben en büyük hatayı çok meyve yemekle yaptım sanırım yemeklerle okadar aram yok zaten akşamları oturuyorum mesela yiyorum 5. kaşıktan sonra tamam bukadar diyorum ve yemiyorum... Ama yinede alıyorum olmazsa artık sırf yoğurtla beslenmeye başlıycam benim çok iyiydi ilk 4 ayda ben 4 kilo aldım her aya bir kilo doktorumda iyi dedi böyle giderse 70 kiloda bitirsin dedi süper dedim. ama ne zaman 5. aya girdim allahım aldıkça aldım 6. ayı bitiriyorum bak 69 kiloyum 9 kilo aldım 4. aydan bu zamana kadar perşembe günü şeker yüklemesi var korkuyorum şeker çıkacak diye birde bana aldıran bu kadar kiloyu ayağımda siyatik çıktı doktorum b12 vitamin verdi geçirsin diye ve düzenli olarak onu kullandım kullanmayada devam ediyorum. Muhtemelen oda bana aldırdı b12 direk kilo aldıran bişeymiş zaten
hehe evet canım nasip böleymiş:)))kızım 28ekim doğumlu bu kızımda 28 yada 29eylül olabilirmiş tabi daha önceden kendi gelmezse...tam zamanını tutturmuşsun yani bravo9 ayda ilk kızına gebeliğin desek tam 3 sene araları olmuş
Aaaa benim kızımla oğlumun arası da tam bu kadar olacak, hayırlısıyla. Bir hafta arayla kutlayacağız doğum günlerini:) Güzel kızım tam 3 yaşında abla olacak!
hehe evet canım nasip böleymiş:)))kızım 28ekim doğumlu bu kızımda 28 yada 29eylül olabilirmiş tabi daha önceden kendi gelmezse...tam zamanını tutturmuşsun yani bravo9 ayda ilk kızına gebeliğin desek tam 3 sene araları olmuş
Aaaa benim kızımla oğlumun arası da tam bu kadar olacak, hayırlısıyla. Bir hafta arayla kutlayacağız doğum günlerini:) Güzel kızım tam 3 yaşında abla olacak!
(( bugun hep bu şekıldeydım....
4,5 yasındakı oglum dugun cd mızı ızlemek ıstedı k.valıdemde taktı bende bebek sekerı yapıyordum.ben ızlememek ıçın caba gösterırken kac defa elımı yaktım su ıçınde hep su toplamış.oglumda babasını görunce babaaa dıye bır bagırdı yuregımıze oturdu kıyamam yaa tv ye yapıştı baba artık gel ordan çok özledım dıye bır opuşu var babasını sonra dısarı çıktı bı geldı elınde yapboz poşetı tv nın yanına gıttı baba gel senle yapboz oynuyalım dıyor çok kötu oldum esımede anlattım keske demeseydım agladı çok kötu baba ogul okadar aşıkkı bırbırıne esımın sesı gıttı konuşamadım daha çok uzuldum.emınımkı halaa aglıyor eşim
Günaydın kızlaaar, aranızda bebişlerin kıyafetlerini yıkamaya başlayan var mı? Daha çok mu erken olur ki? Kızımdan kalanlar(mavi, yeşil, sarılar) ve yeni aldıklarımızla battal boy bir hurç doldu şimdiden. Zaten kimbilir kaç makine yıkanacak, bir de ütüsü var. Erken mi, tozlanır mı, yoksa sonraki aylarda benim için zor mu olur. Öff kararsız kaldım, bir fikir verin bana:18:
günaydın canım , ben açtım hepsini havalanıyor bu ara , iyice havalansın , tozlanırda illaki zaten ondan sonra yıkamayı düşünüyorum 28. haftalarda yani , birde doğumdan hemen önce tekrar bi yıkamayı düşünüyorum malum pamuklularya ilaç kalıntısı filan kalmasın die , ama sen diğer bebişinden kalanları yıkayıp kaldırabilirsin onlarda yoktur zaten bişey , yenileride 2 kez yıkamanı tavsiye ederim , bu arada ben saraçoğlunun doğal zeytinyağlı sabunu aldım , misss gibi kokuyor rengide beyaz yeşil değil , onla yıkicam
herkese günaydın göbüşdaşlar vedeee tatlı kuzucuklarBugün anneannesine gidicez kızımın , sonraaa çarşıyı bi alt üst edelim , annem kızıp duruyor internetten alışverişmi olur , görmeden alınırmı die Gidelimde içi rahat etsin hem belki kısçeme göre güzel bişeylerde buluruz teyzeleri , siz dinlenin bugün biz sizin yerinizede gezeriz bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?