2012 Ekim Anneleri

günaydın kızlarrr umarım herkes iyidir aranızda ultrason görüntüsünü cdde alan varmı güzel görünüyomu görüntüsü bebişlerin

günaydın kızlarrr umarım herkes iyidir aranızda ultrason görüntüsünü cdde alan varmı güzel görünüyomu görüntüsü bebişlerin

canım 12. haftadan beri bize cd veriyor doktorumuz...çok güzel görünüyorlar hatta izlediğimde ne kadar büyüdüğünü görünce çok mutlu oluyorum bence kalıcı bir hatıra güzel bişey

Kızlar günaydınlarrr

Hayırlı kandiller diliyorumm...

Bu mübarek gecede Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin..Bizide zamanı geldiğinde hayırlısıyla kurtarıp evlatlarımızı

kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:

Dolabını falan aldık ama hala yıkayıp yerleştirmedim...30. haftadan sonra yavaş yavaş hazırlamaya başlamayı düşünüyorum...hastane için valizimide o zman hazırlarım diyorum..özellikle cuma günü tam sela saati yerleştirmeyi istiyorum..

şimdi nasılsın canım daha iyisin inşallah

günaydın kızlar

dün çok ayakta dikildim gece hep ağrım oldu kasıklarımda

busabah tartıldım 16 günde 650 gr almışım, sevindim çok aldım sanmıştım en son doktora gittiğimde doktor kızmıştı 2 ayda 5 kilo almıştım çünkü

yok canım henüz bende yıkamadım bende kızımdan kalan bebek kıyafetlerini battaniyelerini nevresimlerini uyku setini alt açmalarını v.s herşeyini ortaya çıkardım benimki kız olacağı içinde rahatım mavisi pembesi sarısı turuncusu her renkten vardı kızımın zaten yeni aldıklarımıda hep pembiş aldım zaten bende bu ayın içinde yıkayıp ütülemeyi planlıyorum hani ne olur nolmaz diye de çok telaşlıyım ama yıkadıktan sonra temiz bir bohçaya sarıp kaldırırsak tozlanmaz canım ben sabun tozu bide yumoşla makinada yıkamayı düşünüyorum sen eldemi yıkayacaksın yumoş bebekler için olnlarından alıp tabi ama en geç ağustosta hazır olsun derim ben eee daha hastane çantalarımız var..

Benelse bende dün çok yordum kendimi 7:30 gibi işten geldim wc banyo yıkadım,tozları aldım,camların önünü sildim,duş aldım,2 makina çamaşır yıkadım.sofrayı hazırladım eşim geldi yemek yedik bulaşıkları toparladım sonra bahçeye çamaşırları astık eşimle falan.yani baya bi yoruldum..

Akşam eve git yemek yap,beyazları yıkıcam sonra dünkü çamaşırları topla bide katla ütü ooo çok iş varda ütü kalır...

Çalışınca çok zor herşey ya

Son düzenleme:
Hanımlar, e-bebek te bebedor, nuby ve dr. brown 2. ürünlerinden %50 indirim var.
Ya ben dr. brown da cam biberon olduğunu bilmiyordum. Varmış. Plastik olanından almıştım. Gerçi camı bebeklerin tutması zor oluyor, plastikte lâzım gibi. Ama plâstik olmasıda içime hiç sinmiyor.

Bebek kıyafetlerini yıkamak için erken gibi geliyor bana. Ben daha odasını almadığım için, yıkayıp yerleştirme imkanımda yok. Ama yıkamak isteyen bebeğin dolabına güzelce yerleştirirse toz-moz olmaz herhalde. Belki odasını almış olsam duramaz bende yıkayıp yerleştirebilirdim:). Hastane çantası 30. haftadan sonra hazırlanacak sanırım. En güzeli o zaman yıkayıp yerleştirmek gibi.

Hayırlı kandiller, bol bol dua edelim.

2 ayda 5 kilo aldığın 4. aydan 5e geçerkenmiydi? o ay bende sapıtmıştım 4 kilo birden almıştım.sanırım bebeğin birden büyümeye başladığı bi dönem oluyor o zaman.

Herkese gunaydinlar Hamile kaldigim donemlerde kk yi takip ediyordum ara vermistim simdi sayenizde geri dondum Sicaklardan bunalmis bir sekilde hamileligimin hemen (saglikli tabi) bitmesini istiyorum:) Hepimize kolay gelsin ve kandiliniz mubarek olsun

2 ayda 5 kilo aldığın 4. aydan 5e geçerkenmiydi? o ay bende sapıtmıştım 4 kilo birden almıştım.sanırım bebeğin birden büyümeye başladığı bi dönem oluyor o zaman.

Benimde 4. aydan 5 e gecerken bir 3 kilo almisligim var ve bir anda tartida yukselis olmustu hala nasil ole oldu anliyabilmis degilim ama 5 haftadir 500 gr i gecmemistir. Dengeledi mi ne:)

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?herzaman yazamıyorum ama arada muhakkak girip okuyorum.şükür herkesin hamişlik iyi gidiyor.bizde iyiyiz şükür.fakat birşey sormak istiyorum.dr um plasentamın aşağıya yakın olduğunu söledi.yani aşağıda değil ama aşağıya yakın yerdeymiş.birdahaki kontrolde bakıcaz dedi.ne olur dedim sezeyan olursun dedi.böle olan varmı aranızda veya bi problem olurmu.hiç bir uyarıdada bulunmadı.dikkat etmem konusunda.napcağımı şaşırdım.yardım edin nolur.kafam karıştı.çok ayakya duruncada belim ağrıyor.acaba ondan dolayımı.

cnm benimde aşağıda bebeğim...
doktora sordum en son gittiğimde aşağıdamı die biraz aşağıda dedi..sezeryanmı oluyor illa bu durumda?
gerçe ben sezeryan istiyorum zaten ama normal doğum daha kolay olur gibi geliyo bana pırt die çıkmazmı:)
ben ayakta kalınca çok yürüyünce rahim kaslarım ağrıyor..çok yürümemem çok ayakta kalmamam iş yapmamam gerek ama yapıyoruz işte...

yok canım tabii ki elde yıkamayacağım, gerçi ilk bebekte abartıp, sırf bebek eşyaları için mini çamaşır makinesi almıştım, 3-4 kere kullandıktan sonra evde lüzumsuzlar arasında bekliyordu, taşınırken de verdim kurtuldum. Yumoş kullandığını yazmışsın, keşke kullanmasan, çünkü yumuşatıcılar deterjandan bile tehlikeli, makine onları son suda aldığı için çamaşırlar üzerinde kalıntı bırakabiliyor.

günaydın kızlar..herkesin kandili mübarek olsun.bol bol dua edelim de bütün bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar inşallah..

benim kaç gündür tansiyonum 5,5 ya da 5 çıkıyor.evelsi gün başımı yataktan kadıramadım. yüksek tansiyon çok kötü billiyorum.acaba düşük olması da normal mi sizce.bir de sırt ağrılarımız da başlamış bulunmakta.dün çok fena oldum yürüyüş yapmıştım nasıl attım kendimi koltuğa bilemedim..

bebek aşağıda değil canım plasenta aşağıda.rahim ağzını kapatmıyor ama rahim ağzına yakın yerdeymiş.öle olunca sezeryan oluyormuş.çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…