günaydın kızlarrr umarım herkes iyidir aranızda ultrason görüntüsünü cdde alan varmı güzel görünüyomu görüntüsü bebişlerin
Günaydın kızlaaar, aranızda bebişlerin kıyafetlerini yıkamaya başlayan var mı? Daha çok mu erken olur ki? Kızımdan kalanlar(mavi, yeşil, sarılar) ve yeni aldıklarımızla battal boy bir hurç doldu şimdiden. Zaten kimbilir kaç makine yıkanacak, bir de ütüsü var. Erken mi, tozlanır mı, yoksa sonraki aylarda benim için zor mu olur. Öff kararsız kaldım, bir fikir verin bana:18:
günaydın kızlar
dün çok ayakta dikildim gece hep ağrım oldu kasıklarımda
busabah tartıldım 16 günde 650 gr almışım, sevindim çok aldım sanmıştımen son doktora gittiğimde doktor kızmıştı 2 ayda 5 kilo almıştım çünkü
Günaydın kızlaaar, aranızda bebişlerin kıyafetlerini yıkamaya başlayan var mı? Daha çok mu erken olur ki? Kızımdan kalanlar(mavi, yeşil, sarılar) ve yeni aldıklarımızla battal boy bir hurç doldu şimdiden. Zaten kimbilir kaç makine yıkanacak, bir de ütüsü var. Erken mi, tozlanır mı, yoksa sonraki aylarda benim için zor mu olur. Öff kararsız kaldım, bir fikir verin bana:18:
günaydın kızlar kandilimz mübarek olsun inşallah
günaydın kızlar
dün çok ayakta dikildim gece hep ağrım oldu kasıklarımda
busabah tartıldım 16 günde 650 gr almışım, sevindim çok aldım sanmıştımen son doktora gittiğimde doktor kızmıştı 2 ayda 5 kilo almıştım çünkü
2 ayda 5 kilo aldığın 4. aydan 5e geçerkenmiydi? o ay bende sapıtmıştım 4 kilo birden almıştım.sanırım bebeğin birden büyümeye başladığı bi dönem oluyor o zaman.
cnm benimde aşağıda bebeğim...Merhaba arkadaşlar nasılsınız?herzaman yazamıyorum ama arada muhakkak girip okuyorum.şükür herkesin hamişlik iyi gidiyor.bizde iyiyiz şükür.fakat birşey sormak istiyorum.dr um plasentamın aşağıya yakın olduğunu söledi.yani aşağıda değil ama aşağıya yakın yerdeymiş.birdahaki kontrolde bakıcaz dedi.ne olur dedim sezeyan olursun dedi.böle olan varmı aranızda veya bi problem olurmu.hiç bir uyarıdada bulunmadı.dikkat etmem konusunda.napcağımı şaşırdım.yardım edin nolur.kafam karıştı.çok ayakya duruncada belim ağrıyor.acaba ondan dolayımı.
yok canım henüz bende yıkamadım bende kızımdan kalan bebek kıyafetlerini battaniyelerini nevresimlerini uyku setini alt açmalarını v.s herşeyini ortaya çıkardım benimki kız olacağı içinde rahatım mavisi pembesi sarısı turuncusu her renkten vardı kızımın zaten yeni aldıklarımıda hep pembiş aldım zaten bende bu ayın içinde yıkayıp ütülemeyi planlıyorum hani ne olur nolmaz diye de çok telaşlıyım ama yıkadıktan sonra temiz bir bohçaya sarıp kaldırırsak tozlanmaz canım ben sabun tozu bide yumoşla makinada yıkamayı düşünüyorum sen eldemi yıkayacaksın yumoş bebekler için olnlarından alıp tabi ama en geç ağustosta hazır olsun derim ben eee daha hastane çantalarımız var..
cnm benimde aşağıda bebeğim...
Doktora sordum en son gittiğimde aşağıdamı die biraz aşağıda dedi..sezeryanmı oluyor illa bu durumda?
Gerçe ben sezeryan istiyorum zaten ama normal doğum daha kolay olur gibi geliyo bana pırt die çıkmazmı:)
ben ayakta kalınca çok yürüyünce rahim kaslarım ağrıyor..çok yürümemem çok ayakta kalmamam iş yapmamam gerek ama yapıyoruz işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?