2012 Ekim Anneleri

2 ayda 5 kilo aldığın 4. aydan 5e geçerkenmiydi? o ay bende sapıtmıştım 4 kilo birden almıştım.sanırım bebeğin birden büyümeye başladığı bi dönem oluyor o zaman.

18.haftaya kadar 3 kilo vermiştim, doktor demişti niye kilo veriyosun 1-1,5 kg alman lazım ayda artık diye

ama ben 18-26. haftalar arasında 5 kilo birden alınca kızmıştı çok almışsın diye.

CANIM BENİMDE AŞAĞIDA MARJİNAL PLASENTA LİNK VEREYİM BEN GENELDE BU TOPİKTEYİM OKURSUN ATACAĞIM SAYFADAN İTİBAREN
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/255618-plasenta-previa-47.html

hayırlı kandiller olsun inşallah hepimize. hamileliğimiz güzel zamanlara denk geldi aslında ,bebişler kandilleri ,ramazanı yaşıyolar daha doğmadan

kıyafetleri bende yıkamadım henüz, bi yandan da korkmaya başladım ya erken doğarsa diye :26:

haklısın canım ama bebekler için olanlarıdamı zararlı olur hani yumuşacık olsun diye sabun tozu sertleştirir zaten ütülenince mikrobu kalmıyor ama yinede iyice araştırayım bu yumoşları ona göre kullanmam bende

kızlar arada 2011 annelerini okuyalımda seneye bu zamanlar bizi neler bekliyor görelim :))

merhaba hanımlar ve meleklerine....bayagadır giremedim yine sööle bir göz gezdirdim hem sizler iimisniz die bakmak hemde benim bebeişimle alakalı bişeyler paylaşmak adına masumcum bazı sıkıntılar yaşamışsın sanırım çok büyük geçmiş olsun rabbim yaşatmasın kimseye birdaha diyelim...bu arad hepinizin mübarek berat kandilini kutlarım hayrılara vesile olsun inşallah hepimiz için buı mübarek gün....bizde dün bebeişimle kontroldeydik kızlar 922 gr 32 cm olmş bebeişim şeker olayımda düzene girdi sorun çıkmıyor artık şükür kilomuz benim bebeişin yerinde gayet iyiymişiz şükürler olsun teyzeleribir pozlar veriyorki yavrum şaştık kaldık babasıyla ne mutlu oluyor insansizlerde öölesinizdir eminim allah yavrularımızı bizlere bağışlasın ne kıymetliler doğmadan daha dört gözle bekliyoruz....bizde alışverişine başladık odasını aldık şükür yavaş yavaş diğer alışverişlerede başlıcaz allhın izni ile odasını boyatcaz falan derken bi yandanda çalışıyorum bilenler vardır yoğun bir tempodayım yani 14 ağustostada 32.haftamız bitiyor işten ayrılcam dört gözle son 1,5 ayı evde bebeişmle rahat hazırlıklarla geçirmeyi bekliyorum allah hepimizin işini rast getrsin öpüyorum tüm anneleri ve bebişleri benden bu kadar arada giriyorum ama bayağa bir anlatıyorum yani özetle arayı kapamak için

kızlar benimde 2 gündür kasıklarımda bi baskı var bacaklarımı birleştirmek istediğimde kemik ağrısı gibi ağrı hissediyorumm bakalım inş önemli değildir bakalım

saol canım benimde öle galiba.peki dr un ne diyor bu konuda.ben şimdi çok korkuyorum.ya aniden kanamam olursa die(

benim hiç olmadı dikkat edersen olmaz ddi birliktelik yolculuk hırpalanmak ani hareketler yaasak genelde yatarak geçecek kanaman olursa psikolojin bozulur dedi dikkat ediyorum eğer plasentan çıkmassa 4--5 kişi kan vermek için kapıda bekleyecek dedi %10 kanama rahim alınması ihtimalin var umarım olmaz dedi tüplerimin bağlsanmasını önerdi 1 kızım var hamd olsun bizde tamam dedik sende dikkat et

valla bebekler için olsa da işin mantığı aynı, yumuşatıcı neticede, yani illa kullanayım dersen de, çamaşır bitince 2 kere daha durulama yaptır makineye, garanti olsun. Ama bütün o kokular ve kalıntılar alerjiye astıma davetiye çıkarıyor, Allah korusun.

gunaydin kizlar

kandiliniz mubarek olsun..

dun ben cok halsizdim bole bi rahatsizlik vardi uzerimde butun gun yatdim ole sersem gibi bugun daha iyiyim cok sukur biraz evimi falan toparlayayim gelirim.

günaydın kızlar...yoğunluktan ancak giribiliyorum. bizde dün şeker yüklemesini yaptırdık. 92 çıktı. doktor herşey normal dedi. aç karnına şekerli suyu içip 1 saat sonra kan verdim. bütün yapılan işlem bu kadar. berbat bir tat bekliyordum ama şeker kullanmama rağmen çok güzeldi tadı:))

oğluşumu tam göremedim bu kez( doktor bişeyleri kontrol etti yine. bi sağ bi sol derken bütün halinde bi göremedim oğluşumu. içimde kaldı.. bir dahaki kontrolümz 1 ay sonra. yarın izne ayrılıcağım 15 gün. en azından zaman geçer. oğluşumu merak ediyorum. yla çıkacağımı söyledim, çıkabilirsin sorun yok dedi.

herkesin kandili mübarek olsun..

bu arada sonunda oğluşumun kilosunu öğrendim. bu kez doktora soracağım diye gidine kadar eşimi hatırlattım sakın unutma kilosunu soralım diye. daha benim sormama fırsat kalmadan doktorun kendi söyledi:))
oğluşum 689 gram olmuş. tam 24 haftalık dedi. satımla uyumlu gidiyorum.

günaydınnnn kızlar. herkesin kandili mübarek, duaları kabul olsun...

cuma günü kontrolüm var bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum sonunda eşim izne çıkıyor kızlar tatilimiz baslıyor cuma günü önce köye gidicez ama hiç gitmek istemiyorum görümcemler ordaymış, eşimde gitmek istemiyor babasının zoruyla gidicez 7. ayıma giricem yakında görümcem olacak şahıs ne bana nede kardeşine bebeğiniz olucakmış hayırlı olsun diyemedi hala...ama fazla görüşmücez zaten biz gidicez onların tatili bitip evlerine dönecekler.
kızlar benim ellerim acayip kaşınıyor ve kırmızı noktalar var...sıkıntıdan cıkıyor sanırım sinirlerim birşeye bozulsa kaşınmaya başlıyorum. doktora çıktım önemli birşey değil mantar türü birşey dedi.
haftaya kuzenlerim gelecek eşiyle ve sonrada biz tatile çıkıcaz :) hala karar veremedik nereye gideceğimize, yakın bir yer olmasından yanayım uzaklara gitmeye korkuyorum.

iyiyim çok şükür canım, demek ki artık çok fazla ayakta dikilmemek lazımmış

kızlarr sürekli oturmanın bize zararı varmı peki ben sabah işe gelirken bide akşam giderken yürüyorum bide arada iş olursa banka felan ona çıkıyorum 2 günde 1 felan büro içinde geziniyorumda o kadarı fayda edermiki arada patron gidincede uzanıp tv izliyorum

günaydın güzel anneler ve tabi hayırlı kandiller :)

kasık ağrıları bu hafta bende de başladı. sırt ağrılarım ise geçen haftadan beri var ( tüm gün masa başında oturmama bağlıyorum ama sanırım evde olan arkadaşlarda da başladı.

Allah ın işi işte kimisinin bebeği aşağıda benim de tam tersi bebeğim her gittiğimde ters dönmüyo eğer böyle giderse doktor sezeryan olur dedi. ben normal doğum istiyorum ama illa normal olsun diye de bi takıntım yok. Hakkımızda hangisi hayırlı ise o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…