- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
2 ayda 5 kilo aldığın 4. aydan 5e geçerkenmiydi? o ay bende sapıtmıştım 4 kilo birden almıştım.sanırım bebeğin birden büyümeye başladığı bi dönem oluyor o zaman.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?herzaman yazamıyorum ama arada muhakkak girip okuyorum.şükür herkesin hamişlik iyi gidiyor.bizde iyiyiz şükür.fakat birşey sormak istiyorum.dr um plasentamın aşağıya yakın olduğunu söledi.yani aşağıda değil ama aşağıya yakın yerdeymiş.birdahaki kontrolde bakıcaz dedi.ne olur dedim sezeyan olursun dedi.böle olan varmı aranızda veya bi problem olurmu.hiç bir uyarıdada bulunmadı.dikkat etmem konusunda.napcağımı şaşırdım.yardım edin nolur.kafam karıştı.çok ayakya duruncada belim ağrıyor.acaba ondan dolayımı.
yok canım tabii ki elde yıkamayacağım, gerçi ilk bebekte abartıp, sırf bebek eşyaları için mini çamaşır makinesi almıştım, 3-4 kere kullandıktan sonra evde lüzumsuzlar arasında bekliyordu, taşınırken de verdim kurtuldum. Yumoş kullandığını yazmışsın, keşke kullanmasan, çünkü yumuşatıcılar deterjandan bile tehlikeli, makine onları son suda aldığı için çamaşırlar üzerinde kalıntı bırakabiliyor.
canım benimde aşağıda marjinal plasenta link vereyim ben genelde bu topikteyim okursun atacağım sayfadan itibaren
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/255618-plasenta-previa-47.html
cnm böyle şeyleri okuma etkilenirsin ben hiç bişi okumuyorum o yüzden bırak okuma...saol canım benimde öle galiba.peki dr un ne diyor bu konuda.ben şimdi çok korkuyorum.ya aniden kanamam olursa die(
günaydın kızlar
dün çok ayakta dikildim gece hep ağrım oldu kasıklarımda
Busabah tartıldım 16 günde 650 gr almışım, sevindim çok aldım sanmıştımEn son doktora gittiğimde doktor kızmıştı 2 ayda 5 kilo almıştım çünkü
saol canım benimde öle galiba.peki dr un ne diyor bu konuda.ben şimdi çok korkuyorum.ya aniden kanamam olursa die(
haklısın canım ama bebekler için olanlarıdamı zararlı olur hani yumuşacık olsun diye sabun tozu sertleştirir zaten ütülenince mikrobu kalmıyor ama yinede iyice araştırayım bu yumoşları ona göre kullanmam bende
şimdi nasılsın canım daha iyisin inşallah
iyiyim çok şükür canım, demek ki artık çok fazla ayakta dikilmemek lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?