2012 Ekim Anneleri

Slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr....

Umarım herkesler iyidir bugün.... Öncelikle hepinize iyi kandillerrrrrr.... Sonrada yarın bu zamanlara Taneciğimi görmüş olacağımmm inşallahhh sorunsuz atlatırda geliriz hem şeker testimizi hem muaynemizi

bizde yarın oğlumuzu görücez 9.20de randevumuz var bakalım büyümüşmü paşa bana göre büyüdü en azından güçlendi hem hareketleri sertleşti hemde arttı habire kıpırdıyo hiç uyumuyo benim oğlum herlade

cnm bende oturuyorum ama sürekli hareket halindeyim bende otur kalk bişi olurmu diye korkuyorum...

kimse sen hamilesin aman bırak ben alırım ederim demiyor...yazıcı ve fax benim masamda sürekli çıktı yolluyolar karşı masamdalar ayaklarına getirip imzalatıyorum tekrar oturuyorum sonra tekrar aynılarr sürekli otur kalk halindeyim..

bu haftada çaycı kadın izine çıkıyor ve benden hizmet beklicekler ne yapıcam hiç bilmiyorum.Mutfakta alt katta...sürekli nasıl inip çıkıcam 1 hafta ben napıcam kafayı yicem...

insanlar anlayışsız cnm malesef benim patronumda dışardan gelir 5 dk sonra bişey ister almaya inerim asansörüde kullanmak istemiyorum hareket olur diye 5 dk önce geldin alıpta gelsene nerdeeee memurda olamadık kaldık yine özel sektörün insafına

benimde sabah 9:00 da heycanlıyım vallaaaa:))

günaydın kızalr hayırlı kandıller.sıcaktan pıstık valla.bizimde pazartesı randeumuz aksam 16 da babaannemızle gıdıcez babamız calısıyor.yok mmu bızımle aynı hastaneye gıden ler acaba belkı denk gelırız

ya kızlar başlarda bu isim konusu bizde hiç dert olmamıştı ama şimdilerde bişiler olcak gbi geçen günümüz vardı çevredede birkaç hamile var hepside kayınpederlerin ismini koydular bana sordular ne koyuyosunuz bizde daha kesin karar vermedik kayınpederim benm adımı koymayın dedi ondan başka isim düşünüyoruz dedim nedne kendi babamın adını koymuyomuşum oğluda yokmuş o daha çok yakışıyomuş kayınpederimin adını diğer oğluda koyabilirmiş millet abuk subuk konuştu bende ses etmedim anneme baktımki oda öyle istiyo yani babamın adı konsun geçen günde çektiler kardeşimle beni onu söylüyolar olmaz falan deyincede birsürü tantana saçma sappan muhabbetler eşimde bende hiç aileden birinin ismini düşünmedik ben sadece kardeşim öldü o olsun istedim eşimde olmaz dedi bebek yaşta öldüğü için tamam dedim kapattık bizimkiler meğersem ya kardeşimin yada babamın adını bekliyolarmış görseniz surat 5 karış babam asla bişi demez annemle kardeşim moralimi bozdular

bende ilk 5 ay 4 kilo almıştım. 6. ayım bitti bugün. toplam 10 kilo almışım:)) doktorum hiç birşey demedi. herşey gayet güzel dedi. byumdan kurtarıyorum biraz:)) eker çıkar diye bende korkmuştum. son haftalarda kirazı çok abartmıştım. bir oturmada kca bir tabak yiyordum. ama 92 çıktı. demekki meyveylealakası yok bunun. bünyeyle alakalı.

b12 kilo aldırmaz bu arada. ben iğnesini kullandım 1-2 ay. sadece iştah açıcı özelliği var. dikkat edersen almıyorsun. kullandığım dönemde hiç kilo almamıştım..

benim işim ağır değil çok şükür ama bazen böyle imalata inip dikilmek zorunda kalabiliyorum. tuvalet bile aşağıda günde kaç kere inip çıktığımı bile bilmiyorum

brck biraz insaflı olsunlar ya 7. aya girdik artık anlayışsız insanlar

evimizde rahat rahat otursak artık keşke

benimde ağır değil cnm masa başındayım bütün gün buaralar işte yok takılıyorum böyle nette bazen banka işleri oluyo ona çıkıyorum onuda yürüyüş yapmış oluyorum evde olsam akşama kadar oturduğum yerden kalkmam eminim yada hergün dip köşe ev temizler kendimi helak ederim temizliği hastalığa çevirme meyili var bende evde çevreme bakmıyorum biliyorumki bakarsam kalkıcam ve kaç saat oturmucam

Merhabalar Arkadaslar
Herkesin Berat Kandili mubarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah Hayirlisiyla gebeliklerimizi tamamlayalim

günaydın arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun

biz bugün 2. aşımızı olduk bide kan verdik sağlık ocağında

76 kiloydum 80,65 oldum şimdi. doktorun gıcığı bana mı

eşimin kuzeni hamile 3 hafta küçük bizden. onun kızı olcak kiloyu genel olarak almış.

benim göbeği gören şok oluyor öyle bir ileri gitti ki erkek bebek olduğu için heralde, sadece göbek büyüyor

canım inan ki erkekle kızla alakası yok bizim de Allah nasip ederse kızımız olacak ama sen bende ki göbeği görme sanırsın doğurdum doğurucam

şimdi böyleyse son aylarda nasıl olacak çok merak ediyorum

canım kimsenin dediğini kafana takma... O kayınpederinin adını koyuyomuş bu babasının adını koyuyomuş diye düşünme...o senin bebeğin ona en çok yakışacak ismi eşin ve sen bulabilirsin.

slm güzel hamişlerrrr

masumiyettt ohhh bu derttendee kurtuldunn inşallahh sonuçlarr çıkana kadarrrr bütün asitt gitmişş olurrrrr saglıcakla al kızını kucagınaaa

bir de benim karnım aşağıda ,dediğin gibi doğurdum doğurucam sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…