günaydın arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun
biz bugün 2. aşımızı olduk bide kan verdik sağlık ocağında
bir de benim karnım aşağıda ,dediğin gibi doğurdum doğurucam sanki
boşver canım takma bebişlerimiz iyi olsunda göbişimiz büyük olsun
bu arada sen ne kadar kilo aldın?
76 kiloydum hamile kaldığımda ,bu sabah tartıldım 80,65
arkadaşlar merhaba bende ekim annesiyim 18 aylık bir oğlum var şimdi de kızım olacak inşallah
canım kimsenin dediğini kafana takma... O kayınpederinin adını koyuyomuş bu babasının adını koyuyomuş diye düşünme...o senin bebeğin ona en çok yakışacak ismi eşin ve sen bulabilirsin.
eşimin kuzeni hamile 3 hafta küçük bizden. onun kızı olcak kiloyu genel olarak almış.
benim göbeği gören şok oluyor öyle bir ileri gitti kierkek bebek olduğu için heralde, sadece göbek büyüyor
evet kurtuldum canım şimdiliksaoll cnmmm seninde kandilin mubarek olsunnn
geçmiş olsunn kurtuldun aşılardan bendee yarın vurduracam 2. dozumuzu agrı varmııı
(( bugun hep bu şekıldeydım....
4,5 yasındakı oglum dugun cd mızı ızlemek ıstedı k.valıdemde taktı bende bebek sekerı yapıyordum.ben ızlememek ıçın caba gösterırken kac defa elımı yaktım su ıçınde hep su toplamış.oglumda babasını görunce babaaa dıye bır bagırdı yuregımıze oturdu kıyamam yaa tv ye yapıştı baba artık gel ordan çok özledım dıye bır opuşu var babasını sonra dısarı çıktı bı geldı elınde yapboz poşetı tv nın yanına gıttı baba gel senle yapboz oynuyalım dıyor çok kötu oldum esımede anlattım keske demeseydım agladı çok kötu baba ogul okadar aşıkkı bırbırıne esımın sesı gıttı konuşamadım daha çok uzuldum.emınımkı halaa aglıyor eşim
arkadaşlar merhaba bende ekim annesiyim 18 aylık bir oğlum var şimdi de kızım olacak inşallah
iyi tatiller canım sen eğlenmene bak boşver gerisini en azından gezebiliyosn ne güzel ben hep evdeyim bunaldım ama sonra çok gezicem inşallahgünaydınnnn kızlar. herkesin kandili mübarek, duaları kabul olsun...
cuma günü kontrolüm var bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorumsonunda eşim izne çıkıyor kızlar tatilimiz baslıyor cuma günü önce köye gidicez ama hiç gitmek istemiyorum görümcemler ordaymış, eşimde gitmek istemiyor babasının zoruyla gidicez 7. ayıma giricem yakında görümcem olacak şahıs ne bana nede kardeşine bebeğiniz olucakmış hayırlı olsun diyemedi hala...ama fazla görüşmücez zaten biz gidicez onların tatili bitip evlerine dönecekler.
kızlar benim ellerim acayip kaşınıyor ve kırmızı noktalar var...sıkıntıdan cıkıyor sanırım sinirlerim birşeye bozulsa kaşınmaya başlıyorum. doktora çıktım önemli birşey değil mantar türü birşey dedi.
haftaya kuzenlerim gelecek eşiyle ve sonrada biz tatile çıkıcaz :) hala karar veremedik nereye gideceğimize, yakın bir yer olmasından yanayım uzaklara gitmeye korkuyorum.
cnm bende oturuyorum ama sürekli hareket halindeyim bende otur kalk bişi olurmu diye korkuyorum...
kimse sen hamilesin aman bırak ben alırım ederim demiyor...yazıcı ve fax benim masamda sürekli çıktı yolluyolar karşı masamdalar ayaklarına getirip imzalatıyorum tekrar oturuyorum sonra tekrar aynılarr sürekli otur kalk halindeyim..
bu haftada çaycı kadın izine çıkıyor ve benden hizmet beklicekler ne yapıcam hiç bilmiyorum.Mutfakta alt katta...sürekli nasıl inip çıkıcam 1 hafta ben napıcam kafayı yicem...
hayırlı olsun..
kandiliniz mübarek olsun kızlar...dualarınız kabul olsun...
bugün okulla da işim bitti artık,tam tatilim başladı..2 hafta sonra çanakkaleye gideceğiz inşallah.yaklaşık 5-6 saatlik yol olacak..acaba ondan önce bir kontrole gitsem mi diyorum,ya da telefon edip mi sorsam doktoruma..daha geçen hafta doktordaydım..dün karnım çok sertti çok korktum,bugün de var ama çok değil.. elliyorum acaba kafası mı poposu mu diye ama anlamıyorum..hareketleri normal... çanakkaleye giderken ufak bi doğum çantası hazırlayacağım,en azından havlu,hastane çıkışı battaniye falan koyacağım,bagajın bir köşesinde dursun..ne olur ne olmaz..
benim göbüşü hiç sormayın
artık görenler ikiz olduğunu anlıyorrrrrrrr
dün 4 yaşındaki yeğenimohaaaa haya kaynın kocamannnnnnn dedi gülmekten öldük
evet kurtuldum canım şimdilikbenim geçen seferde ağrım olmıştı şimdide olmayacak gibi hadi yarın sende ol kurtul
bu arada benim kollarımda zaten ağrı var fatoş yaaaa iki kolumuda kaldıramıyorum 10 gündür omuz hizamda iç kısımlarda sancı oluyor:26::26::26::26::26::26:
iyi tatiller canım sen eğlenmene bak boşver gerisini en azından gezebiliyosn ne güzel ben hep evdeyim bunaldım ama sonra çok gezicem inşallah
kolay gelsin canım inan evdede otur kalk oluyır tabi hem ev hem iş iki katı allah yardım etsin bütün çlışan annelere
kontrolü olan kızlar hayırlı haberle gelin inşallahbenimde yarın şeker ölçümüm var eşim yatıyo nasıl gidicem bilmem cumaya kalıcak sanırım inşallah düşmüştür 2-3 gündür gelen giden oldu diyetim bozuldu amaa inşallah düşer
bizde yarın oğlumuzu görücez 9.20de randevumuz var bakalım büyümüşmü paşa bana göre büyüdü en azından güçlendi hem hareketleri sertleşti hemde arttı habire kıpırdıyo hiç uyumuyo benim oğlum herlade
herkesin kandili mübarek olsun kızlar bugün dua edelim bol bol bebeklerimiz kendi doğumumuz için inş bugünün feyzine hepmizini güzel geçer aminnnnn.
canım benimde 9.50 de randevum 5 haftadır görmedim kızımı bakalım gelişimi nasıl çok merak ediyorum herşey yolundadır inş. birde kilomu merak ediyorum hiç tartılmadım orda tartılmak istiyorum fazla olursa azar işiticem heralde bakalım. canım isim konusunda canın sıkılmış biraz surat yaparlar ama geçer sen ve eşinin sevdiği seçdiği isim daha önemli ailende olsa fikir verebilir sadece sen içine sineni koy doğunca onlarda alışır senin istediğin ismi kullanırlar duymazdan gel
haklısın canım bulunsun yanında bende çanakkaleliyim yolculuk ne tarafa merkezmi
sanAda hayırlı kandiller cnm inşallah bebişlerimizin sağlığı yerindedir evet canım sıkkın isim konusuna bu çocuk tek benm değilki bide ben istemem babamın adını koymayı çocuğun kötü bi huyu olur yüzüme demeselerde arkamdan dedesine çekmiş şu huyu felan derlerse sinirim bozulur babam içki içer soğuk kanlıdır öyle bi benzetme yaparlarsa çıldırırım o yüzden istemiyorum koymak ama bunu anlatamıyorumda annemlere direk eşimin istemiyceğini onları beğenmediğini düşünüyolar öyle bişeyde yok çok sever hepsini eşim illa biyere suç yıkılacak ya eşime yıkıyolar oysaki ben istemiyorum adamcağızın bundan haberi yok
kızlar dün kontrole gittim doktor bana 24+4 dedi burdaki çizelge 1 hafta erken diyor acaba nedendir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?