2012 Ekim Anneleri

günaydın arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun

biz bugün 2. aşımızı olduk bide kan verdik sağlık ocağında

saoll cnmmm seninde kandilin mubarek olsunnn

geçmiş olsunn kurtuldun aşılardan bendee yarın vurduracam 2. dozumuzu agrı varmııı

kıslar dün aksam yemekten sonra sag kaburgama bı agrı girdi bebek o tarafamı yattı nolduysa sizde de oluomu acaba merak ettım

arkadaşlar merhaba bende ekim annesiyim 18 aylık bir oğlum var şimdi de kızım olacak inşallah

hayırlı olsun..

kandiliniz mübarek olsun kızlar...dualarınız kabul olsun...

bugün okulla da işim bitti artık,tam tatilim başladı..2 hafta sonra çanakkaleye gideceğiz inşallah.yaklaşık 5-6 saatlik yol olacak..acaba ondan önce bir kontrole gitsem mi diyorum,ya da telefon edip mi sorsam doktoruma..daha geçen hafta doktordaydım..dün karnım çok sertti çok korktum,bugün de var ama çok değil.. elliyorum acaba kafası mı poposu mu diye ama anlamıyorum..hareketleri normal... çanakkaleye giderken ufak bi doğum çantası hazırlayacağım,en azından havlu,hastane çıkışı battaniye falan koyacağım,bagajın bir köşesinde dursun..ne olur ne olmaz..

canım kimsenin dediğini kafana takma... O kayınpederinin adını koyuyomuş bu babasının adını koyuyomuş diye düşünme...o senin bebeğin ona en çok yakışacak ismi eşin ve sen bulabilirsin.

bunu eşimin ailesi yapsa annemler sinir olurdu benim kızdığım noktada bu neymiş ben istermişimde eşim istemezmiş o ailemi beğenmezmiş kendi kendilerine senaryo yazıyolar ki eşim ailemi çok sever ve sayar ben ne kayınpederimin nede babamın ismini istiyorum tamam babalarımızn adı olabilir ama beğenmiyorum napim sağolsunlar moralimi bozuyolar bide milletin yorum yapması daha bi gıcık ediyo beni oğlumun adı büyük ihtimalle eymen olucak bunu söyleyemiyorum bile annemler surat yapıyo diye

benim göbüşü hiç sormayın
artık görenler ikiz olduğunu anlıyorrrrrrrr
dün 4 yaşındaki yeğenim ohaaaa haya kaynın kocamannnnnnn dedi gülmekten öldük
saoll cnmmm seninde kandilin mubarek olsunnn

geçmiş olsunn kurtuldun aşılardan bendee yarın vurduracam 2. dozumuzu agrı varmııı
evet kurtuldum canım şimdilik benim geçen seferde ağrım olmıştı şimdide olmayacak gibi hadi yarın sende ol kurtul

bu arada benim kollarımda zaten ağrı var fatoş yaaaa iki kolumuda kaldıramıyorum 10 gündür omuz hizamda iç kısımlarda sancı oluyor:26::26::26::26::26::26:

Hayırlı kandiller arkadaşlarr............

allahım tez zamanda kavuştursun nediyim okuyunca gözlerim doldu , bizde sık sık iş yüzünden ayrılıyoruz seni okadar iyi anlıyorumki...

arkadaşlar merhaba bende ekim annesiyim 18 aylık bir oğlum var şimdi de kızım olacak inşallah

hoş geldin canımmm seni burda görmek ne güzelll ...

iyi tatiller canım sen eğlenmene bak boşver gerisini en azından gezebiliyosn ne güzel ben hep evdeyim bunaldım ama sonra çok gezicem inşallah

kolay gelsin canım inan evdede otur kalk oluyır tabi hem ev hem iş iki katı allah yardım etsin bütün çlışan annelere

kontrolü olan kızlar hayırlı haberle gelin inşallah benimde yarın şeker ölçümüm var eşim yatıyo nasıl gidicem bilmem cumaya kalıcak sanırım inşallah düşmüştür 2-3 gündür gelen giden oldu diyetim bozuldu amaa inşallah düşer

haklısın canım bulunsun yanında bende çanakkaleliyim yolculuk ne tarafa merkezmi

oh ne güzelll cnm yaaa agrın olmamış benim ilkinde 3 gün agrım oldu inşallah bu sefer olmazzzzzz

şekerimmm geçen gün benimdee kollarımda agrı oldu ama geçti gittti tabi sen 2 bebe taşıyosun 2 kat zorluk demek RABBİM yardımcın olsun

evde cok bunaldım canım inşallah değişiklik iyi gelir sağ salim doğuralım da sonra çok gezeriz şekerin düşmüştür inşallah bende cuma yaptırıcam şeker testini birkaç gündür aşırı tatlı şeyler istiyor canım yememek için dirensemde yiyorum bazen. korkuyorum şekerim yüksek çıkıcak diye :)

herkesin kandili mübarek olsun kızlar bugün dua edelim bol bol bebeklerimiz kendi doğumumuz için inş bugünün feyzine hepmizini güzel geçer aminnnnn.
canım benimde 9.50 de randevum 5 haftadır görmedim kızımı bakalım gelişimi nasıl çok merak ediyorum herşey yolundadır inş. birde kilomu merak ediyorum hiç tartılmadım orda tartılmak istiyorum fazla olursa azar işiticem heralde bakalım. canım isim konusunda canın sıkılmış biraz surat yaparlar ama geçer sen ve eşinin sevdiği seçdiği isim daha önemli ailende olsa fikir verebilir sadece sen içine sineni koy doğunca onlarda alışır senin istediğin ismi kullanırlar duymazdan gel

sanAda hayırlı kandiller cnm inşallah bebişlerimizin sağlığı yerindedir evet canım sıkkın isim konusuna bu çocuk tek benm değilki bide ben istemem babamın adını koymayı çocuğun kötü bi huyu olur yüzüme demeselerde arkamdan dedesine çekmiş şu huyu felan derlerse sinirim bozulur babam içki içer soğuk kanlıdır öyle bi benzetme yaparlarsa çıldırırım o yüzden istemiyorum koymak ama bunu anlatamıyorumda annemlere direk eşimin istemiyceğini onları beğenmediğini düşünüyolar öyle bişeyde yok çok sever hepsini eşim illa biyere suç yıkılacak ya eşime yıkıyolar oysaki ben istemiyorum adamcağızın bundan haberi yok

haklısın canım bulunsun yanında bende çanakkaleliyim yolculuk ne tarafa merkezmi

gökçeadaya inşallah canım..abim orada yaşıyor,mekanları var,hem tatil yapıyoruz hem ona yardım ediyoruz..ben çanakkaleye hayranım.. oradan mezunum..

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar allah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.. huzurunuzu mutluluğunuzu arttırsın... tabi benimde :))

niye böyle can sıkarlar anlamıyorum yaa .. ... benimde annemin babası [DEDEM) isim söyledi koysunlar diye dayım koymamış biz koyalımmış ... dedim 6 yıl sonra buldum bu bebeği bırakında ben koyim ismini bide işin ilginç tarafı benim dedemin önerdiği isim eşimin ölmüş anneannanne sinin ismi , valla korktumm eşimde tamam dicek diye , kayınvalıdemler filan duysa hemen koyun derlerdi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…