maşallah bebeğin 1 hafta önde büyüyodurr ondan olmuştur , tabi çizelgen son adetle uyumluysa....
kızlar merhaba, nasılsınız bakalım?
günlerden sonra iş başı yaptım. çok fena:) evde oturmak ne güzelmiş:):)
sırt ağrılarım başladı çoksizde de öylemi? çok zorlanıyorum
dün şeker yüklememiz yapıldı. 80 açlık çıktı. sonra o tuhaf sudan içtim:) 132 ve 118 çıktı diğerleride. henüz doktora soramadım ama çok yüksek değil diye düşünüyorum. bebişimizi gördük ama kızım yüzünü göstermio bi türlü:) profil verio ama yüzünü saklıo:) canım benim..830gr olmuşuz. tekmelerinin kuvvetinden hissediorum zaten güçlendiğini. 5 gün ilerdeyiz sata göre. sorun yok çok şükür. fetal ekoyada girmedim. yani ilave para için onu yaptıklarını düşünüyorum. bide diğer takip eden doktrumda baktı bi sorun yok dedi. bende yaptırmadım o yüzden..sağlıklı benim kızım biliyorum:)
ama bu sırt ağrılarını napıcaz kızlar? bide benim karnımda çok gerilio.kasılıp kalıorum. büyüyo ondan mı acaba? bilemedim ki?:26:
niye böyle can sıkarlar anlamıyorum yaa .. ... benimde annemin babası [DEDEM) isim söyledi koysunlar diye dayım koymamış biz koyalımmış ... dedim 6 yıl sonra buldum bu bebeği bırakında ben koyim isminibide işin ilginç tarafı benim dedemin önerdiği isim eşimin ölmüş anneannanne sinin ismi , valla korktumm eşimde tamam dicek diye , kayınvalıdemler filan duysa hemen koyun derlerdi ..
41 kere maşallah diyelimmmm bende görmek istiyorum artık yaaaa yarın olurmu acabaaa2::2::2:
kızlar ben 3 gunudur bıraksalar sureklı uyuycam.esım aksam dıyor kı ne oldu boyle sana bugunne kadar dr gıtmesek ben bıle anlamıyordum hamıle oldugunu.bırden elden ayaktan dustum resmen ya.sıcak basıyor ve ayaga kalktıgım zaman basım donuyor.aranızda boyle olanlar var mı?
benim hiç olmadı dikkat edersen olmaz ddi birliktelik yolculuk hırpalanmak ani hareketler yaasak genelde yatarak geçecek kanaman olursa psikolojin bozulur dedi dikkat ediyorum eğer plasentan çıkmassa 4--5 kişi kan vermek için kapıda bekleyecek dedi %10 kanama rahim alınması ihtimalin var umarım olmaz dedi tüplerimin bağlsanmasını önerdi 1 kızım var hamd olsun bizde tamam dedik sende dikkat et
kızlar ben 3 gunudur bıraksalar sureklı uyuycam.esım aksam dıyor kı ne oldu boyle sana bugunne kadar dr gıtmesek ben bıle anlamıyordum hamıle oldugunu.bırden elden ayaktan dustum resmen ya.sıcak basıyor ve ayaga kalktıgım zaman basım donuyor.aranızda boyle olanlar var mı?
niye böyle can sıkarlar anlamıyorum yaa .. ... benimde annemin babası [DEDEM) isim söyledi koysunlar diye dayım koymamış biz koyalımmış ... dedim 6 yıl sonra buldum bu bebeği bırakında ben koyim isminibide işin ilginç tarafı benim dedemin önerdiği isim eşimin ölmüş anneannanne sinin ismi , valla korktumm eşimde tamam dicek diye , kayınvalıdemler filan duysa hemen koyun derlerdi ..
ben varım cnm aynen öyle elimi ayağımı kafamı kaldıramıyorum.geçenlerde şeker yüklemesi yaptırdım sonuçları açlık 86 1.saat 150 2.saat 175 3.saatde 150 küsürdü.doktor diyet felan vermedi normal dedi.bana yüksek gibi gelmişti diorum acaba şekerim varda ondanmı anlamadım gitti.kadın doğumcuma daha göstermedm sonuçları bu ay sonu randevum.
bide nabzım çok hızlı 85 ila 105 arası değişiyor kızlar..
azracım sen şeker diyeti yapıyordun değilmi senin şeker kaç çıkmıştı.
açlık 83 tokluk 179 cnm
benim 50 gr lık yüklememde öleydi açlık 83 tokluk 175.bana nie diye vermedi dahiliye anlamadım en iiyisi be kadın doğumcuma gidene kadar dikkat edeyim yediklerime.sana diyet listesini haftalıkmı verdi cnm.bütün tatlılar yasakmı örnek bir günlüğün ne mesela.
kızlar merhaba, nasılsınız bakalım?
günlerden sonra iş başı yaptım. çok fena:) evde oturmak ne güzelmiş:):)
sırt ağrılarım başladı çoksizde de öylemi? çok zorlanıyorum
dün şeker yüklememiz yapıldı. 80 açlık çıktı. sonra o tuhaf sudan içtim:) 132 ve 118 çıktı diğerleride. henüz doktora soramadım ama çok yüksek değil diye düşünüyorum. bebişimizi gördük ama kızım yüzünü göstermio bi türlü:) profil verio ama yüzünü saklıo:) canım benim..830gr olmuşuz. tekmelerinin kuvvetinden hissediorum zaten güçlendiğini. 5 gün ilerdeyiz sata göre. sorun yok çok şükür. fetal ekoyada girmedim. yani ilave para için onu yaptıklarını düşünüyorum. bide diğer takip eden doktrumda baktı bi sorun yok dedi. bende yaptırmadım o yüzden..sağlıklı benim kızım biliyorum:)
ama bu sırt ağrılarını napıcaz kızlar? bide benim karnımda çok gerilio.kasılıp kalıorum. büyüyo ondan mı acaba? bilemedim ki?:26:
açlık 83 tokluk 179 cnm
canım fetal ekoyu bana da söylemişti doktor ben de yaptırmadım.ben de senin gibi düşünüyorum.Benim oğluşumda Allahın izniyle saglıklı dogacak inşallah.Valla gül cemailini bize de göstermiyor bebişimiz,yeni nesil böyle demek ki
ben de de şeker var.benim değerler çok ilginç çıktı.açlık 78 ,1.deger204,2.deger 194,3.deger ise 56ya düştü.sonuncunun 56 olması bişi degiştirmiyor demek ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?