2012 Ekim Anneleri

herkese hayirli kandiller diliyorum bu gece bol bol dua edelim Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah, bebislerimize de hayirla ve saglikla kavusmayi nasip etsin

kızlar ben 3 gunudur bıraksalar sureklı uyuycam.esım aksam dıyor kı ne oldu boyle sana bugunne kadar dr gıtmesek ben bıle anlamıyordum hamıle oldugunu.bırden elden ayaktan dustum resmen ya.sıcak basıyor ve ayaga kalktıgım zaman basım donuyor. aranızda boyle olanlar var mı?

kızlar merhaba, nasılsınız bakalım?
günlerden sonra iş başı yaptım. çok fena:) evde oturmak ne güzelmiş:):)
sırt ağrılarım başladı çok sizde de öylemi? çok zorlanıyorum
dün şeker yüklememiz yapıldı. 80 açlık çıktı. sonra o tuhaf sudan içtim:) 132 ve 118 çıktı diğerleride. henüz doktora soramadım ama çok yüksek değil diye düşünüyorum. bebişimizi gördük ama kızım yüzünü göstermio bi türlü:) profil verio ama yüzünü saklıo:) canım benim..830gr olmuşuz. tekmelerinin kuvvetinden hissediorum zaten güçlendiğini. 5 gün ilerdeyiz sata göre. sorun yok çok şükür. fetal ekoyada girmedim. yani ilave para için onu yaptıklarını düşünüyorum. bide diğer takip eden doktrumda baktı bi sorun yok dedi. bende yaptırmadım o yüzden..sağlıklı benim kızım biliyorum:)
ama bu sırt ağrılarını napıcaz kızlar? bide benim karnımda çok gerilio.kasılıp kalıorum. büyüyo ondan mı acaba? bilemedim ki?:26:

41 kere maşallah diyelimmmm bende görmek istiyorum artık yaaaa yarın olurmu acabaaa2::2::2:

vallahi bende cok sinir oluyorum isim konusuna karisanlara.birakin cocugun anasi babasi koysun ya.hos bu konuda sansliyim cok sukur.esim takmaz kimseyi,biz meryemde karar kildik.esim meryem olacak dedi,kaynanamda buna benim adimi koyun ikinciyede senin anneni adini koyarsiniz dedi(tastan ses cikti benden cikmadi):)esimde senin adinin anlami neki koyalim dedi ismi meryem bukadar dedi,dahada bisey demedi:)

41 kere maşallah diyelimmmm bende görmek istiyorum artık yaaaa yarın olurmu acabaaa2::2::2:

hepimizin bebişine maşallah canım..ya insan sürekli görmek istio:) zaman ilerledikçe doğsunda biran önce gözümüzün önünde olsun istiyoruz:) hayırlısı ile o günleri görelim inşallah canım..

canım birkaç gün önce bende öyleydim düzeldi şimdi sıkıntı basıyodu resmen...eşime bile durup dururken bağırıyordum, aşırı halsizlik ve uyku vardı bide iştahsızlık tabii... 3-4 gündür iyiyim Allahıma şükür :)

kızlar allah nasip ederde hayırlısıyla doğumumuzu yaparsak önce allaha şükredicez tabi sonrasında ise doktoruma bir teşekkür yazısı yazmak istiyorum o an belki vaktim olmaz belki psikolojim müsade etmez diye önceden hazırlayı bir kenara koymak istiyorum siz olsanız nasıl bir mektup teşekkür yazısı yazardınız???

canım ya senin zaten tam aşağıda değilmiş nie bukadar korkuttuki dr un.bana hiç bişiy demedi.ben okuduklarımdan çok korktum.umarımda birşey olmaz.ben normal hayatıma devam ediyorum.seyahat,yürüyüş,cinsellik vs. Yasak koymadı dr um.herhalde problem görse yasaklardı demi canım..hayırlısıyla geçse şu 3 ayımız..

ben varım cnm aynen öyle elimi ayağımı kafamı kaldıramıyorum.geçenlerde şeker yüklemesi yaptırdım sonuçları açlık 86 1.saat 150 2.saat 175 3.saatde 150 küsürdü.doktor diyet felan vermedi normal dedi.bana yüksek gibi gelmişti diorum acaba şekerim varda ondanmı anlamadım gitti.kadın doğumcuma daha göstermedm sonuçları bu ay sonu randevum.

bide nabzım çok hızlı 85 ila 105 arası değişiyor kızlar..

azracım sen şeker diyeti yapıyordun değilmi senin şeker kaç çıkmıştı.

anlamıyorum insanları bu ne biçim bir takıntıdır öneride bulunulur fakat koysunlar diyede söylenmez yani her ağızdan bir laf çıkıyor ben eşime sadece kardeşimin adını koymayı önerdim 1 yaşında vefat etti oda koymayalım dedi açıklamasını yaptı son olarakta eymende karar kıldık anlamı güzel diye iki tarfta aaa çok güzelmiş demedi yorumsuzlar umrumdamı değil bunu eşimin ailesi yapsa takmazdım ama annemin yapması çok üzüyo beni

açlık 83 tokluk 179 cnm

açlık 83 tokluk 179 cnm

benim 50 gr lık yüklememde öleydi açlık 83 tokluk 175.bana nie diye vermedi dahiliye anlamadım en iiyisi be kadın doğumcuma gidene kadar dikkat edeyim yediklerime.sana diyet listesini haftalıkmı verdi cnm.bütün tatlılar yasakmı örnek bir günlüğün ne mesela.

ben de de şeker var.benim değerler çok ilginç çıktı.açlık 78 ,1.deger204,2.deger 194,3.deger ise 56ya düştü.sonuncunun 56 olması bişi degiştirmiyor demek ki:26:

ya kıslar medicine asya eskii adıyla nene hatunda dogum yapan tanıdıklarınız fln warmı merak ettıgım bı kac sey war.

canım fetal ekoyu bana da söylemişti doktor ben de yaptırmadım.ben de senin gibi düşünüyorum.Benim oğluşumda Allahın izniyle saglıklı dogacak inşallah.Valla gül cemailini bize de göstermiyor bebişimiz,yeni nesil böyle demek ki

ben de de şeker var.benim değerler çok ilginç çıktı.açlık 78 ,1.deger204,2.deger 194,3.deger ise 56ya düştü.sonuncunun 56 olması bişi degiştirmiyor demek ki:26:

fetal eko ney cnm kalple ilgilimi benim bebişde yüzünü göstermedi ayrıntılıda birde 4d liye girmiştik güya görelim die malesef göremedik.

valla cnm şekerden bende bişey anlamadım normali nedir ne değildir.sen diyetmi yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…