ya kıslar medicine asya eskii adıyla nene hatunda dogum yapan tanıdıklarınız fln warmı merak ettıgım bı kac sey war.
canım birkaç gün önce bende öyleydim düzeldi şimdi sıkıntı basıyodu resmen...eşime bile durup dururken bağırıyordum, aşırı halsizlik ve uyku vardı bide iştahsızlık tabii... 3-4 gündür iyiyim Allahıma şükür :)
ben varım cnm aynen öyle elimi ayağımı kafamı kaldıramıyorum.geçenlerde şeker yüklemesi yaptırdım sonuçları açlık 86 1.saat 150 2.saat 175 3.saatde 150 küsürdü.doktor diyet felan vermedi normal dedi.bana yüksek gibi gelmişti diorum acaba şekerim varda ondanmı anlamadım gitti.kadın doğumcuma daha göstermedm sonuçları bu ay sonu randevum.
bide nabzım çok hızlı 85 ila 105 arası değişiyor kızlar..
azracım sen şeker diyeti yapıyordun değilmi senin şeker kaç çıkmıştı.
fetal eko ney cnm kalple ilgilimi benim bebişde yüzünü göstermedi ayrıntılıda birde 4d liye girmiştik güya görelim die malesef göremedik.
valla cnm şekerden bende bişey anlamadım normali nedir ne değildir.sen diyetmi yapıyorsun.
kızlar allah nasip ederde hayırlısıyla doğumumuzu yaparsak önce allaha şükredicez tabi sonrasında ise doktoruma bir teşekkür yazısı yazmak istiyorum o an belki vaktim olmaz belki psikolojim müsade etmez diye önceden hazırlayı bir kenara koymak istiyorum siz olsanız nasıl bir mektup teşekkür yazısı yazardınız???
ya kıslar medicine asya eskii adıyla nene hatunda dogum yapan tanıdıklarınız fln warmı merak ettıgım bı kac sey war.
ben orda doğum yaptım merak ettiklerini sorabilirsin
canım ya ben sımdı sezeryan ıstıorumda ıstege baglı yapıomu sezeryanı bıde ekstra ucretlımı o sezeryan bılıomusun acaba
canım akıl vermek gibi olmasın ama hastaneyi ararsan onlar sana detaylı bilgi verirler. yani benim gittiğim hastane telefonda ne sorarsan söylüyo onlarda öyledir muhtemelen
canım ya ben sımdı sezeryan ıstıorumda ıstege baglı yapıomu sezeryanı bıde ekstra ucretlımı o sezeryan bılıomusun acaba
ben zorunlu sezeryan olmuştum kızım erken doğdu suyum bitmişti onun için bilmiyorum ama artık zorunlu olmadıkça sezeryan yapılmıyor diye biliyorum bide biz kızımla özel durumundan dolayı daha çok hastanede kaldığımız için daha fazla ücret ödemiştik ama ücretleri çok uygun bir hastane çok kalabalık şuan o hastaneye gitmiyotum pek memnun kalmamıştım hep bekledim sonra odamızı değişmişlerdi yani açıkçası ben o hastaneden hiç memnun değildim doktor iyiydi ama yoğun olduğu için çok sıra bekliyorduk muayene çok kısa sürüyordu istediklerini rahat rahat soramıyordun benim acil durum olmama ragmen 8de hastaneye gittim öğlen 3te doğuma aldılar bi daha o hastanenin önünden geçmek istemiyorum yani
telefonda fıyat fln solemıolar benımde haftaya 2. gıdısım olucak ılk gıdısımde aklıma gelmedı sormak unuttum acıkcası.yanı haftayayı beklıcem mecbur :)
ayy gerçekten mii bendee orda dogum yapacagım korktum şimdiiii doktorun kimdi cnm
doktorum hilal bayram dı ben yaşadım diye herkes yaşayacak diye bişey yok canım benim birde hassas durumum vardı erken doğumdu biraz pinpirikliydim ama acil bir durum olsa hiç adam gibi davranmıyoprlar çalışanları çok suratrsız
canım merhaba bende büyük ihtimal orda dogum yapacam istege baglı sezeryan vardı ve ayrıyetten ücretli ama geçen gittiğimde doktor sezeryan yasaklandı ve tıbbı bir mecburiyet olmadıkça normal yapacaksın dediii
hımm benim doktorumda neslihan alan kalabalık konusunda haklısın ya bu saatten sonrada doktor değiştirmek istemiyorum ama ne yapsam:26::26::26::26:sen hangi hast. gidiyosun şimdi
aman yaa bide bu çıktı başımıza normalden korkuyoruz belki kalpten gitcezmi yanii bende panik atakta var.en iyisi psikolojimi normal doğuma hazırlıyayım bari.inşallah kolay doğumlarımız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?