2012 Ekim Anneleri

bende biraz zaman geçsin diyorum inş. acaba karnımız kaçıncı haftada ne zaman belli olur

aslında bünyeye göre değişir,şu iç karnın geniş mi değil mi muhabbeti.. benim hemen belli olmaz çünkü zaten hali hazırda bir göbeğim var:) arkadaşım hamile 13.14. haftada belli etti kendini.. kimisi .5.ayda çıkıyor..

bu arada anneniz bilmiyorsa hala ve kalbini duymuşsanız annenizle paylaşın bence... ANNE duası gibi var mı??hem çok mutlu edeceksiniz onu hem de 2 cümlesinden birinde sizin için dua edecek...

herkese selamlar...
ben bugün hiç iyi değilim.nezle oldum.ben nezle olunca göz nezlesi de olurum.gözüm şişti akmaktan.ilaç da alamıyorum.nasıl geçircem bilmiyorum.çabuk geçse bari...

güyaa bizde kimseye söylemicektik 2 gün dayanabildikkk:))) şimdi sağır sultan duydu ama herkes çoook dua ediyorr devam etsin hayırlısıyla doğsun diyee...

kızlar selam nasılsınız ben çok yorgunum halsizim bugün kolumu kaldıracak halim yok

benimde şu mesai bitsede eve gitsem dünden kalan yemekte var walla gidip yatıcam hemen

uyumak istiyorummmmmmm
sanki 15 kişi beni dövmüş gibii...

benimde biricik acaba bütün hamileler bi evde toplansa nasıl olurdu:)))

bende korkarım nazardan rabbime emanet yavrularımız inş. karnımız büyüdügü sonrası günleride görürüz
canım eşinin ailesi niye sevinmesin bi sorun mu var eğer anlatmak istersen

kızlar mide bulantısına beyaz leblebide iyi geliyor hatta ben şu an yiyorum baya bastırdı midemi

benimde hafif hafif bulanıyor şuan bide midem kazınıyo sanki hiç bişey yememişim gibi bu gidişle çok kilo alıcam herhalde((

bızdede herkes bılıyor allahım nazarlardan saklasın

kalbini duyana kadar sadece eşim ve ben biliyorduk,kalbini duyunca paylaştık herkesle..

bende kalb atışları için bekliyorum zaman hiç geçmiyor

herkese selamlar...
ben bugün hiç iyi değilim.nezle oldum.ben nezle olunca göz nezlesi de olurum.gözüm şişti akmaktan.ilaç da alamıyorum.nasıl geçircem bilmiyorum.çabuk geçse bari...

çok geçmiş olsuunnn zor valla Allah tez zamanda şifanı versinn..... bende 28 yaşımda 20lik dişimden çekiyorumm napıcam bilmiyorumm

herkese selamlar...

bitki çayları falan artık,ne zor işimiz ya... çok şükür..zorluğu bile güzel be annnecimmmmmmmmmmmmm

Kızlar bende hiç dikkat vetmiyorum uzanıyorum sandalyeye çıkıyorum işte ne bileyim sonra korkuyorum off ne yapacam bu kendimi anlamadım:)

bu arada kızlar dişçiye gitmek serbest. hatta gitmemiz gerek,dişeti rahatsızlıkları çok tehlikeliymiş.. ben bi randevu alacağım bu haftalarda. benim bi dişimde çekilme var..

bu arada kızlar dişçiye gitmek serbest. hatta gitmemiz gerek,dişeti rahatsızlıkları çok tehlikeliymiş.. ben bi randevu alacağım bu haftalarda. benim bi dişimde çekilme var..

ozaman bende gidiyimm bu ara keşke hamile olmadan önce halletseydim bu derdiii

Arkadaşlar ben de 5+6 günlük hamlileyimmm..Kısmet olursa Rabbim izin verirse 23 Ekim doğum...Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasınn...Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah...

DİRMİT : bende kalb atışları için bekliyorum zaman hiç geçmiyor[/QUOTE]

Canım bizim zamanımız da aynı seninle...Ben de kalp atışlarını duymadım henüz...Cuma günü gideceğiz. Sen keseyi gördün mü?? doktor ne dedi...

Son düzenleme:
bende de hipotiroidi var.oğlumda her ay kontorle gidiyordum.tsh seviyesine göre ilacın dozunu ayarlıyodu dr. bu sefer de ayda 1 olcam kontrollerimi herhalde..

Canım bizim zamanımız da aynı seninle...Ben de kalp atışlarını duymadım henüz...Cuma günü gideceğiz. Sen keseyi gördün mü?? doktor ne dedi...[/QUOTE]

SLM BEKLENTİ AYNI GEBELİKLERİMİZ BENDE 5+6 DAYIM KESEMİZİ GÖRDÜK CUMARTESİ ÇARŞAMBADA KALP ATIŞINI DUYMAYA GİDİCEM ALLAH HEPİMİZE BEBEKLERİMİZİ ALMAYI NASİP ETSİN CANIM

çok geçmiş olsuunnn zor valla Allah tez zamanda şifanı versinn..... bende 28 yaşımda 20lik dişimden çekiyorumm napıcam bilmiyorumm
sağol canım..ben de 28 yaşındayım ve benim hala hiç 20lik dişim yok yakın zamanda ben de çekecekmişim gibi geliyo keşke hamile kalmadan bi görünseydim diyorum ben de.hamileyken zor...
bitki çayları falan artık,ne zor işimiz ya... çok şükür..zorluğu bile güzel be annnecimmmmmmmmmmmmm
öyle annelik zor

Kızlar bende hiç dikkat vetmiyorum uzanıyorum sandalyeye çıkıyorum işte ne bileyim sonra korkuyorum off ne yapacam bu kendimi anlamadım:)
ben de uzanıyorum raflara napim.oğlumda da uzanırdım hep kızarlardı bana uzanma diye.dikkat etmek lazım aslında...

Canım bizim zamanımız da aynı seninle...Ben de kalp atışlarını duymadım henüz...Cuma günü gideceğiz. Sen keseyi gördün mü?? doktor ne dedi...[/QUOTE]

hg canım tebrik ederim rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş.

canım benim sat 17 ocak keseyi gördüm 21 şubatta giitim doktora 10 gün sonra kalp atışı için gidicem inş. güzel haberler alırız:))))

hepinize iyi akşamlarrrr kızlar allaha emanet olun yarın görüşürüzzzzzzz

yarın bebişlerimin pıt pıt larını dinlicem teyzeleri bize dua edin olurmu

Son düzenleme:
canımmm sakın bitki çayları içme bebeğe çok zararı oluyormuş bir tek günde 1 bardak ıhlamur ıcebılırsın onun dısında sakın baska bıtkı cayı ıcme cnm

bende de hipotiroidi var.oğlumda her ay kontorle gidiyordum.tsh seviyesine göre ilacın dozunu ayarlıyodu dr. bu sefer de ayda 1 olcam kontrollerimi herhalde..

ne güzel. oğluna hamileyken iroidten kaynaklı sorun yaşadın mı?? bir de illa ki endokrinciye gidecek miyiz?? bunu denissse sormuştum o da çok yardımcı bana,bir de sana sorayım dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…