kızlar hamile olduğunuzu ailenizle çevrenizle paylaştınız mı????
bende biraz zaman geçsin diyorum inş. acaba karnımız kaçıncı haftada ne zaman belli olur
kızlar selam nasılsınız ben çok yorgunum halsizim bugün kolumu kaldıracak halim yok
uyumak istiyorummmmmmm
sanki 15 kişi beni dövmüş gibii...
10-12. haftalarda herhlde belli olmaya başlar:) bilmiorum ki? mecburen söylemek gerekicek. ama işte nazardan korkuyorum bende. bi arkadaşıma söylediğim günün sabahı işte ağrıdan hastanelik oldumkorkuo insan. allah nazardan saklasın hepimizi.. bende işte iki üç hafta sonra söylemeyi planlıorum eşimin ailesine. onların bakış açıları biraz farklı zaten. çok sevinmeyeceklerini bildiğim için :26: ne kadar geç söylersem o kadar iyi
kızlar mide bulantısına beyaz leblebide iyi geliyor hatta ben şu an yiyorum baya bastırdı midemi
bızdede herkes bılıyor allahım nazarlardan saklasın
valla kızlar allahım korusun nazardan hepimizi bizim tüp olduğundan sağır sultan bile duydu maşallahhhhnazar mazar demeyin valla korkutuyosunuz beni bir aydır tebrik telefonlarım bitmedi hala şimdi bile bir ablam tebrik telefonu etti durumu siz düşünün
nazar edenin gözü çıksınnnnn
kalbini duyana kadar sadece eşim ve ben biliyorduk,kalbini duyunca paylaştık herkesle..
herkese selamlar...
ben bugün hiç iyi değilim.nezle oldum.ben nezle olunca göz nezlesi de olurum.gözüm şişti akmaktan.ilaç da alamıyorum.nasıl geçircem bilmiyorum.çabuk geçse bari...
herkese selamlar...
ben bugün hiç iyi değilim.nezle oldum.ben nezle olunca göz nezlesi de olurum.gözüm şişti akmaktan.ilaç da alamıyorum.nasıl geçircem bilmiyorum.çabuk geçse bari...
bu arada kızlar dişçiye gitmek serbest. hatta gitmemiz gerek,dişeti rahatsızlıkları çok tehlikeliymiş.. ben bi randevu alacağım bu haftalarda. benim bi dişimde çekilme var..
bende de hipotiroidi var.oğlumda her ay kontorle gidiyordum.tsh seviyesine göre ilacın dozunu ayarlıyodu dr. bu sefer de ayda 1 olcam kontrollerimi herhalde..canım ben de kalbini duydum,ama bende hashimoto tiroid var sık sık tsh kontrolü olacak ilaç alıyorum dozu değiştirilebilir. ben 2 3 haftada bir doktorda olacağım muhtemelen..Allah korusun tiroidin etkileri çokkkk.. önlem almak gerek....
Arkadaşlar ben de 5+6 günlük hamlileyimmm..Kısmet olursa Rabbim izin verirse 23 Ekim doğum...Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasınn...Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah...
DİRMİT :bende kalb atışları için bekliyorum zaman hiç geçmiyor
sağol canım..ben de 28 yaşındayım ve benim hala hiç 20lik dişim yokçok geçmiş olsuunnn zor valla Allah tez zamanda şifanı versinn..... bende 28 yaşımda 20lik dişimden çekiyorumm napıcam bilmiyorumm
öyle annelik zorbitki çayları falan artık,ne zor işimiz ya... çok şükür..zorluğu bile güzel be annnecimmmmmmmmmmmmm
ben de uzanıyorum raflara napim.oğlumda da uzanırdım hep kızarlardı bana uzanma diye.dikkat etmek lazım aslında...Kızlar bende hiç dikkat vetmiyorum uzanıyorum sandalyeye çıkıyorum işte ne bileyim sonra korkuyorum off ne yapacam bu kendimi anlamadım:)
Arkadaşlar ben de 5+6 günlük hamlileyimmm..Kısmet olursa Rabbim izin verirse 23 Ekim doğum...Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasınn...Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah...
DİRMİT :bende kalb atışları için bekliyorum zaman hiç geçmiyor
bende de hipotiroidi var.oğlumda her ay kontorle gidiyordum.tsh seviyesine göre ilacın dozunu ayarlıyodu dr. bu sefer de ayda 1 olcam kontrollerimi herhalde..
gözünaydın canım..tebrik ederim... senin muhtemel doğum tarihin 1 kasım görünüyo.belli de olmaz tabii ekim annesi de olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?