2012 Ekim Anneleri

cnm eşim 4 aydır afganıstanda netten ve telden hergun göruşuyoruz sıksık sorun yok ama yanımızda olsa daha ıyı tee dogumdan 1 hafta once gelcek kısmetse
cnm çok tesekkur ederım 4 gözle 25 eylulu beklıyoruz çok zormuşşş (((

Son düzenleme:
Hayırlı kandiller arkadaşlar,

bu akşam bebeklerimiz için; sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız için; bebek isteyen arkadaşlarımız için bol bol dua edelim inşaallah. Hamilelikte okunan bazı dualar şöyleymiş:

bebeğin güzel ahlaklı olması için: üst üste 40 gün Fetih suresi; cuma günleri Yusuf suresi

kolay doğum için: üst üste kırk gün Meryem Suresi

bakan ne güzel açıklamış işte korkan da sezeryen olabilicekmiş bu eleştirenler için iyi bi haber miş ... biçok tanıdığım var normal doğum istediği halde dr u sadece sezeryan yapıyo diye mecbur kalıp sezeryen olan.. ben bi aksilik olmazsa , Rabbimde nasip ederse normal istiyorum

bende temizlik yaptım dip köşe balkon yıkanacaktı kadlı o da. annem geldi sağolsun yarın kontrolüm var şeker yüklemesi yaptıracağım yanımda biri lazımdı sağolsun canım annem geldi oda olmasa zaten burda yalnızım.varken yoklar yaniiiiiii. şeker yüklemesinden bahsetmişsiniz çok yüksek çıkanlar var ama doktor normal demiş şaşırdım bakalım benim yarın nasıl çıkacak iyi çıkar umarım.

inş yarın güzel haberleri burdan paylaşırız canım. bebişlerimizin sağlıklı olması bizi çok mutlu ediyor sıkıntılarda o an unutuluyor.sende yarın biraz olsun unutursun. isim konusunda bize karışan yok henüz önce almina ismini beğenmiştim o ne öle albeni der gibi dedi kayınçım ne alakası varsa anlamadım. eşimde kim ne düşünürse düşünsün diyor. bir kaç isim önerdi kayınvaldem ama beğenmedim ses yok şimdilik. senin ailende biraz kendilerini düşünmüşler senin açından hiç bakmamışlar. eşinden dolayı olmadığını ikinizin ortak bir kararı olan bir isim istediğini söyle eşine suç bulmasınlar. zaten istemeyerek onların dediği ismi koyarsan sen mutlu olmayacaksın o yüzden canını sıkma isim muhabbetine girmemeye çalış.

canım ya çok zor bir durum çocuğunda var özlüyor lafta anlatamazsın çocuğa gece baya bir duygulandırdın beni valla. umarım sağsalim gelir kavuşursunuz canım

azraa şeker ölçümü yapılacak demişsin açlık mı yoksa tokluk şekerin mi ölçülecek?
açlık şekerini ölçtür gel dedi cnm

canım melisle biizim liste aynı okuyabilirsin meliscim çaldım ama kusurra bakma cnm üşendim

herkese hayırlı akşamlar hayırlı kandiller
bütün günahlarımızdan berat etmek umuduyla....
rabbim bebklerimizi bizlere bağışlasın

kasık ağrısından bahsedilmiş bende de var 1 haftadır doktora sordum genişleme devam ediyo normal dedi

bütün gün valiz topla yerleştir canım çıktı yarın yolculuk var memlekete gidiyorum yaklaşık 1 ay yokum
fırsat bulursam arada gelirim evde net yok çünkü
geldiğimde hepimiz 4 hafta daha büyümüş olucaz inşallah
sizleri özlicemmmm

iyi gezmeler canım geldiğinde inşallah hepimizden hayırlı haberlerle karşılaşrsın bizde seni özlicez

Herkese hayırlı akşamlar hayırlı kandiller
bütün günahlarımızdan berat etmek umuduyla....
rabbim bebklerimizi bizlere bağışlasın

kasık ağrısından bahsedilmiş bende de var 1 haftadır doktora sordum genişleme devam ediyo normal dedi

bütün gün valiz topla yerleştir canım çıktı yarın yolculuk var memlekete gidiyorum yaklaşık 1 ay yokum
fırsat bulursam arada gelirim evde net yok çünkü
geldiğimde hepimiz 4 hafta daha büyümüş olucaz inşallah
sizleri özlicemmmm

canım benim iyi gezmeler sana memeleketin havasından suyundan yararlan gel bakalım gelince daha kilolu geleceksin gibi bir his var içimde :) havası yarar oranın bilirim. gez dinlen bolca keyfini çıkar canım gelince görüşürüz nasipse inş kendine ve bebişe iyi bak

bu arada bugün ara ara sıcak basmaları oldu bana
ayakta duramadım bi süre
tansiyonumu ölçtürdüm çok düşmüş
bu aralar özellikle 7. ayda başlıyomuş bebek büyüdükçe çok sık yaşanırmış bu tansiyon düşüklüğü aman dikkat edin kızlar
doktor söyledi sıcaklarda ayrıca etkiliyomuş
dışarı çıktığınızda çantanızda tuzlu bişeyler ve soğuk su olsun sık sık yüzünüzü yıkayın dedi

canım seninde kandilin mübarek olsun...
Sana hayırlı yolculuklar..bebeğine ve kendine dikkat et..
Allaha emanet olun tatlım..

sağol canım,senin yerine de gezicem
aynen bende kilo alıcağımı düşünüyorum inşallah gezerek yakarım yediklerimi sen de kendine iyi bak
gelince herkesi sapasağlam görmek istiyorum ona göre

İyice gez dinlen canim enerji depola,firsat buldukca gir,ozletme kendini:)))

sana aldırmamış olması aldırmadığı anlamına gelmez , 10 kişiden 9 u kullanınca kilo aldım diyorsa sen istisnasın demektir

geçmişe şöyle bir göz attım geldim , bugün annemdeydik ve çarşıya çıktık , minik kuzuma biçok şey aldık yine , eksiklerimiz baya azaldı artık , annemde anakucağını aldı , gelince eklerim onuda hem pilli hem elektrikli olanından , 1 yaşına kadar kullanalımda sonrasında salıncak gibi birşey alırız artık , motherlove in zarf yaka body lerini buldum indirimde tanesi 3.5 tl di , siparişlerde gelsin eklicem hepsini

Son düzenleme:
herzamanki gibi kimse kalmamış burda :) beni uyku tutmadı yattım geri kalktım yarın kızımı göreceğim nasipse heyecanlıyım baya umarım gelişimi falan iyi çıkar. şeker yüklememde var aç karna oralarda nasıl duracağım Allah yardımcım olsun inş gelince güzel haberleri yazarım size. biraz önce kuran okudum burdaki bütün hemişlere ve tanımadığım şuan hamiş olan herkes için dua ettim inş hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız Allah kabul etsin dularımızı. hamişler ve tüp bebek deneyen olmayanlarada dua ettim hep onlarda bizim tattığımız bu güzel duyguyu yaşarlar inş Allah herkese tatdırsın. ben artık yavaştan gideyim uyusam iyi olur erken kalmak zorundayım yarın görüşürüz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…