2012 Ekim Anneleri

canımmm inş hayırlı haberlerle gelirsin sakın kasma kendini o şekerli şey öyle iğren bişi değil ben kendim yaptım hastane bahçesinde glıkozla su aldım büyük bi bardak ve limon götürdüm limonata gibi gitti yalnız oturduğum yerden kalkmadım 1 saat başım döndü çünkü çok şükür atlattık inş sende hayırlı haberlerle gelirsinnn off yaa benim daha hastaneye 12 gün var oğluşumu özledimm

ben iyiyimde uykumu alamadım sanki , gözüm yatakta hala
ayni sekildeyim hele ki esimi gecirdikten sonra yatinca hicten kafam kalkmiyo yastiktan.bende geceleri hic uyuyamiyorum hem sicak hemde hareket ettikce karnimin ici sanciyor, koltukta daha rahat ediyorum sert oldugu icin. sende de sanci oluyormu hareket ederken?

günaydın herkese...kızım tekmeleriyle uyutmadı annesini halbuki gece 12 de hala uyumamıştı prenses kızım diyorum bu ne hız
ablamız hala uyuyor mışıl mışıl
yerim ben teyzeleri bu minik kuzularımı ALLAHIM acılarını göstermesin çoooooooook seviyorummmmm çoooooooooook evlat ne kadar tatlı bişeymiş ya....RABBİM olmayanada versin inş...

masallah prenseslere amin canim Allah acilarini göstermesin, gercekten cok degisik duygularmis, Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu.

anne olduktan sonra daha çok demeye başladım Allah herkese anne olmayı nasip etsin diye. oğlum annannesiyle bahçe evine gitti salı günü. ev bomboş 2 gündür. neyseki bugün dönecekler. evi dağıtmasını oyuncaklarını mutfaktan banyodan toplamayı özledim :))

bende kızım gözümün önünde hep olsun istiyorum hele hasta olduğunda ne evi dağıtabiliyor ne sesi çıkıyor sakinleşiyor öyle bir içim acıyoki o zaman diyorumki hep oynasın zıplasın evi dağıtsın yeterki kızım iyi olsun inş oğluna bugün kavuşacaksın annesi bırak bugün daha çok dağıtsın evi sende topla dur

cnm git yat yaaaa bi engelin yokki benim yerimede uyu ohhh git yatağına geniş geniş yat mışıl mışıllll

ben yatağımı herşeyden çok seviyorum

günaydın kızlarrr

ayyy kıyamam sana çalışıyorsun tabiki uyku senin için şimdi gözünde tütüyordur
akşam erkenden uyu canım benim hamilelikte uyku vazgeçilmez bişey...

sancı değilde ben sırtüstü dümdüz yatmayı çok seviyorum , soluma yatsamda uyandığımda sırtüstü oluyorum , herhalde ondan tedirgin olup rahat uyuyamıyorum bi türlü

sancı değilde ben sırtüstü dümdüz yatmayı çok seviyorum , soluma yatsamda uyandığımda sırtüstü oluyorum , herhalde ondan tedirgin olup rahat uyuyamıyorum bi türlü

kızlar bende ya soluma yatıyorum olmadı sağıma yatıyorum ama her uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi çokmu şartladığımız için kendimizi acaba?

hasta olmaları kabus gibi oluyor, insan kendini suçluyor, o hasta olmasın ben oluyum diyo. Allah tüm yavrularımıza sağlık sıhhat versin acılarını yaşatmasın. anne olduktan sonra anladım ki, onu kaybetmekten daha büyük bi kaygı yok benim hayatımda.

evet bu aralar bende kendimi sirt ustu buluyordum o yuzden kendimce yöntem buldum yan yatip hem kucagima hemde sirtima yastikla destek veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…