herzamanki gibi kimse kalmamış burda :) beni uyku tutmadı yattım geri kalktım yarın kızımı göreceğim nasipse heyecanlıyım baya umarım gelişimi falan iyi çıkar. şeker yüklememde var aç karna oralarda nasıl duracağım allah yardımcım olsun inş gelince güzel haberleri yazarım size. Biraz önce kuran okudum burdaki bütün hemişlere ve tanımadığım şuan hamiş olan herkes için dua ettim inş hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız allah kabul etsin dularımızı. Hamişler ve tüp bebek deneyen olmayanlarada dua ettim hep onlarda bizim tattığımız bu güzel duyguyu yaşarlar inş allah herkese tatdırsın. Ben artık yavaştan gideyim uyusam iyi olur erken kalmak zorundayım yarın görüşürüz inş
sana ve bebisine de gunaydinnnnKızlllarr hepinize günaydınlarrr bu arada benim iki gecedir bacağıma kramp giriyorrr aman yarabbi nasıl canım yanıyooo
günaydın kızlar , nasılsınız bakalım bugün ?
iyiyiz seker, sen nasilsin
ayni sekildeyim hele ki esimi gecirdikten sonra yatinca hicten kafam kalkmiyo yastiktan.bende geceleri hic uyuyamiyorum hem sicak hemde hareket ettikce karnimin ici sanciyor, koltukta daha rahat ediyorum sert oldugu icin. sende de sanci oluyormu hareket ederken?ben iyiyimde uykumu alamadım sanki , gözüm yatakta hala
günaydın herkese...kızım tekmeleriyle uyutmadı annesini halbuki gece 12 de hala uyumamıştı prenses kızım diyorum bu ne hız
ablamız hala uyuyor mışıl mışıl
yerim ben teyzeleri bu minik kuzularımı ALLAHIM acılarını göstermesin çoooooooook seviyorummmmm çoooooooooook evlat ne kadar tatlı bişeymiş ya....RABBİM olmayanada versin inş...
masallah prenseslereamin canim Allah acilarini göstermesin, gercekten cok degisik duygularmis, Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu.
cnm git yat yaaaa bi engelin yokki benim yerimede uyu ohhh git yatağına geniş geniş yat mışıl mışıllllben iyiyimde uykumu alamadım sanki , gözüm yatakta hala
anne olduktan sonra daha çok demeye başladım Allah herkese anne olmayı nasip etsin diye. oğlum annannesiyle bahçe evine gitti salı günü. ev bomboş 2 gündür. neyseki bugün dönecekler. evi dağıtmasını oyuncaklarını mutfaktan banyodan toplamayı özledim :))
cnm git yat yaaaa bi engelin yokki benim yerimede uyu ohhh git yatağına geniş geniş yat mışıl mışıllll
ben yatağımı herşeyden çok seviyorum
günaydın kızlarrr
ayni sekildeyim hele ki esimi gecirdikten sonra yatinca hicten kafam kalkmiyo yastiktan.bende geceleri hic uyuyamiyorum hem sicak hemde hareket ettikce karnimin ici sanciyor, koltukta daha rahat ediyorum sert oldugu icin. sende de sanci oluyormu hareket ederken?
sancı değilde ben sırtüstü dümdüz yatmayı çok seviyorum , soluma yatsamda uyandığımda sırtüstü oluyorum , herhalde ondan tedirgin olup rahat uyuyamıyorum bi türlü
bende kızım gözümün önünde hep olsun istiyorum hele hasta olduğunda ne evi dağıtabiliyor ne sesi çıkıyor sakinleşiyor öyle bir içim acıyoki o zaman diyorumki hep oynasın zıplasın evi dağıtsın yeterki kızım iyi olsun inş oğluna bugün kavuşacaksın annesi bırak bugün daha çok dağıtsın evi sende topla dur
sancı değilde ben sırtüstü dümdüz yatmayı çok seviyorum , soluma yatsamda uyandığımda sırtüstü oluyorum , herhalde ondan tedirgin olup rahat uyuyamıyorum bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?