2012 Ekim Anneleri

ayyy kıyamam sana çalışıyorsun tabiki uyku senin için şimdi gözünde tütüyordur
akşam erkenden uyu canım benim hamilelikte uyku vazgeçilmez bişey...
Çok seviyorum cnm çokkk.sabah yatağımı bırakıp gelince bile hüzünleniyorum
zaten yemekten sonra sızıp kalıyorum cnm.Çok şükür uykusuzluk nedir bilmiyorum ben geceleri mışıl mışıl uyuyorum..
ama gündüzleri çok uykum geliyo.Masamın altında yatak olsada girip ara ara uyusam diye hayal ediyorum aştım artık kendimi

amin canım rabbim kimseyede bizede evlat acısı yaşatmasın ..
ben panik atak oldum anne olduktan sonra zaten herkes bana şaşırıyor sen çocuğu rahat bırakmıyorsun 6 yaşında ama bir yere gitsek gidip onunla beraber bende koşuyorum hep gözüm üstündedir bazı annelere bakıyorum rahatlar acaba diyorum bendemi bir sorun var..bazen anneme bıraktığım oluyor dışarı çıktığımda gitmeden balkon kapılarını kitliyorum yazın sıcağında anne ne olur diyorum dikkat et balkona falan çıkmasın oda diyor kızım korkma sizi kim büyüttü diyor ne bileyim anne olunca garipleşiyor insan şimdi 2.oluyor nasıl yetebilecekmiyim ikisine birden kaygıları başladı bende ALLAHA emanetler yavrularımız ALLAH korusun hepsini

ben tuvalate gidip orda kestirmemi dersin masamda ayakta uyumamı dersin hepisini aştım valla bi gün uyurken yakalanıcam ama bakalım kısmet :)

Herkese Günaydın,

Aranızda göğüs pompası alan yada almayı düşünen var mıdır? hangi masrkayı önerirsiniz? Ve elektriklimi yoksa manuel mi? Ben çalışıyorum ve doğumdan sonrada çalışacağım oyüzden almayı düşünüyorum ama hala çok kararsızım yorumlarınızı bekliyorum...

benimde pompayla ilgili bi sorum olucak, daha önceden kullanan arkadaslar pompa gögusleri cok sarkitiyormus ve sunduruyormus dogru mu? bende almayi dusunuyorum ama arkadasim sakin kullanma diyor

benimde pompayla ilgili bi sorum olucak, daha önceden kullanan arkadaslar pompa gögusleri cok sarkitiyormus ve sunduruyormus dogru mu? bende almayi dusunuyorum ama arkadasim sakin kullanma diyor

çalışan anneler için başka bir çare varmıki cnm?

bana elektrikli verdi bir akrabam onu kullanıcam bende

sana ve bebisine de gunaydinnnn Ayni sıkınti bende de var hatta suan da baldirlarim agriyor cok, acaba magnezyum eksikliginden mi?

canım pompayı kesinlikle manuel alma elektirikli al aslında bi çok marka var ama en profesyoneli ve uygunu medela ben ondan alıcam bakalım

ben ilk bebeğimde kraft kullanmıştım daha doğrusu kullanamamıştım. elektrikli pilli aldım manuelle sağmak çok zaman alıyor diye. ya 1 ya 2 kez kullandım. sonra elle sağmayı keşfettim, 3 aylıkken işe başladım.6 -8 ay elle sağdım sağdım eve bıraktım, sonrada zaten ek gıdaya başlanıyo emmesi azalıyo eve gelince emziriyordum. bu konuda sana marka model öneremiycem ama bence acele etme, doğumdan sonra eğer elinle sağabilirsen hiç gerek bile kalmaz pompaya. benimki yepyeni duruyor. eğer elle beceremezsende manuel al derim, elektrikliler biraz insanın canınıda acıtıyor

çalışan anneler için başka bir çare varmıki cnm?

bana elektrikli verdi bir akrabam onu kullanıcam bende

evet malesef care yok, ama arkadas öyle deyince kararsiz kaldim. benim gögusler zaten ufak dogumdan sonra nasil olurum bilmem

evet malesef care yok, ama arkadas öyle deyince kararsiz kaldim. benim gögusler zaten ufak dogumdan sonra nasil olurum bilmem

Allah vücutlarımızı öyle güzel öyle mucizevi yaratmışki, normal doğuruyosun rahim 10 cm açılıyo, sonra aynı esnekliğine dönüyo, bebek doğar doğmaz her çeşit vitamini barındıran sıcaklıgı ideal besini hazır ve ben inanıyorumki emzirmek göğüslerin sarkmasına değil daha çabuk forma girmesine sebep oluyor

Bende burada daha önce birisi yazmıştı orada okumuştum...doğumdan önce alırsanız daha iyi olur hastanede gerekebiliyor diye...geçenlerdede arkadaş doğum yaptı özelde olduğu halde vermemişler pompa ve sezeryan olduğu için 3 gün gelmemiş sütü...zorla hastaneden istedik buldular ama sıkıntı oldu dedi...hemen mama vermişler bebeğe....o yüzden bende acaba manuel yada elektrikli alsam mı ki diye düşünüyorum sonuçta o dönemde birde onun stresi olmasın... ama çok kararsızım hiç bilgimin olduğu bir konu değil çünkü....

Göğüs pompası haricinde birde...süt saklama kaplarımı daha kullanışlı yoksa poşetlermi yoksa ikisindendemi almalı? yine kullanan varsa önerilerinizi rica ediyorum...

canım kramplar için mutlaka magnezyum ve kalsiyum almalısın.ben de bir gün içmemiştim o gün bacağıma kramp girdi dikkat et

bu magnezyumu hap olarakmı alıyosunuz doğal yolla nasıl alırım kalsıyum tamam alıyorum mutlaka günde 2 bardak yağsız süt
içiyorum bir tek dün içmedim akşam onuda balık yemiştm ne olur ne olmaz diye içmedim ama magnezyum almam lazımmm çok ağrıyo bacağım bugun

göğüs pompası haricinde birde...süt saklama kaplarımı daha kullanışlı yoksa poşetlermi yoksa ikisindendemi almalı? Yine kullanan varsa önerilerinizi rica ediyorum...

canım benim ablam küçük cam biberonlarda saklamıştı bebeğin sütünü poşetde kullanmıştı ama genel olarak biberon kullandı

Göğüs pompası haricinde birde...süt saklama kaplarımı daha kullanışlı yoksa poşetlermi yoksa ikisindendemi almalı? yine kullanan varsa önerilerinizi rica ediyorum...
bende poşet var bi kutu bi onu deneyeceğim kablarını henüz görmedim araştırmadım cnm

ben süt içmeyeli aylar oldu
yoğurt yiyorum onun yerine akşamları...
magnezyum hap olarak veriliyor cnm suda eritiliyor..ama ben onu her akşam içmiyorum aklıma ne zaman gelirse..
2 günde bi falan

günaydın arkadaşlar :) çalışan arkadaşlara kolay gelsin benimde mesaim başladı ne sıkıcı...
bacak kramplarını ben atlattım galiba inanılmaz bi acı burda da paylaşmıştım bi arkadaş kremle masaj yapmamı ceviz yememi önermişti. bende yedim sade soda içtim onu netten okumuştum. kalsiyum bol alıyorum sütü severim belliki magnezyum eksikliğiydi. son olarakta tetanoz aşımda ebeye söyledim ama o dönem geçmişti o da doktorumdan ilaç yazdırmamı (magnezyum) söylemişti.15 gün sürdü, her gece krampla uyanıyordum uykumdan.
çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…