2012 Ekim Anneleri

ben süt içmeyeli aylar oldu
yoğurt yiyorum onun yerine akşamları...
magnezyum hap olarak veriliyor cnm suda eritiliyor..ama ben onu her akşam içmiyorum aklıma ne zaman gelirse..
2 günde bi falan

canım bende sütü içemiyorum ama doktorum bana bu açığı her öğünde ayranla kapatırsın demişti yada 1 kase yoğurtla...ayrıca balığıda pek yemeyi sevmiyorum onu da ceviz ve bademle kapatırız endişe etme demişti...

ameda lactaline çiftli elektrikli pilli süt pompası fiyat/kalite dengesi açısından en iyisi. Yara yapmıyormuş hem de çift taraflı olduğu için zamandan tasarruf. Ayrıca da çok sessizmiş. Gitti gidiyorda buldum en uygununu. Benim kızımda hiç süt gelmemişti, o yüzden şimdiden para bağlamak yerine pompa kiralayacağım ilk 1 ay. Sütün geleceği varsa o sürede gelir zaten diyorum, gelirse de benim tercihim ameda lactaline olacak yine.

banada aynısını söyledi cnm.bende balığı seviyorum ama yapmadım yaz geldi diyede..
cevizide arada aklıma gelirse yiyorum..ilk hamile kaldığım dönemler daha çok dikkat ediyodum hepsine şimdi saldım sanki..

selam herkese
gece krampları demekki bu ay herkeste baş vermeye başladı,
bende birde ben olayı var boynumda,göbeğimde,kollarımda birsürü et beni çıktı küçük küçük,kabus gibi umarım dahada artmazlar yada suratıma sıçramaz((

Çalışacak olan anneler...
süt saklama poşedimi alıcaksınız süt saklama kaplarımı?kap alacaksak uzun dönem saklamak için eğer sütümüz bol olursa poşette almamız gerek diilmi?

ben ceviz ve yer fıstığı yiyorum hergün bende hiç olmuyo kramp birde 2 günde 1 tane kızılay maden suyu içiyorum , bunlar doğal magnezyum kaynakları

Son düzenleme:

Göğüs pompası haricinde birde...süt saklama kaplarımı daha kullanışlı yoksa poşetlermi yoksa ikisindendemi almalı? yine kullanan varsa önerilerinizi rica ediyorum...

bende biberonda saklamıştım. 6 ay dondurucuda bekleyebiliyor anne sütü. ama o kadar stoklamama gerek kalmamıştı, günlük sağıp verdim 3-4 biberon yeterli oluyor

balığı severim aslında ama bende bu ağır metallerden korkuma yiyemiyorum , hangisinde var hangisinde yok belli değilki o yüzden en güzeli ceviz badem bencede , balığın yerini tam tutmasada riske girmekten iyidir bencede bu gitti gidiyora bayıldım , dün öğlen 3 te verdik siparişi , az önce geldi bile , şaştım kaldım diğer siteleri 7-8 gün bekleyince artık favorim gitti gidiyor

Selam kızlar ,

Ben ağustos annesiyim inşallah ama merak ettim sizin topiğe de baktım biraz.. Göğüs pompası ilk anda gereksiz en azından normal doğumlar için süt gelebiliyor çünkü ama ani bir durum olsa zaten hastanelerin yanında illaki eczaneler oluyor eşiniz veya yanınızdaki yakınınız kısa sürede gidip alabilir ihtiyaç olursa... Onun için pek önemsemeyin bence zaten çoğu annenin 30 küsürlü haftalarında süte benzer ilk sıvı göğüslerinden gelmeye başlıo tek sorun bebişin hemen emmeye başlaması .. o da olur inşallah.. ayrıca balık hk. konuşma da olmuş balık yemeliyiz ama şu yaz aylarında insan hiç istemio bnm dr.um balık hapı verdi. 2 aydır kullanıyorum dr.unuza danışabilirsiniz.. HEpinize sağlıklı hamilelikler Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş..

gitti gidiyorun bir güzel yanı da satıcı ile mesaj göndererek iletişe geçebiliyorsun ve ürünle alakalı her konuda detay alabiliyorsun...ayrıca ürün geldiğinde bi sıkıntı olursa üründe siparişi onaylamıyorsun gerekçeni bildiriyorsun ve gitti gidiyor parayı satıcıya aktarmıyor o yüzden artıları çok olan bi alışveriş sitesi..

işte bunu ilk kez duydum , doktoruna hemen sor bence

bende biberonda saklamıştım. 6 ay dondurucuda bekleyebiliyor anne sütü. ama o kadar stoklamama gerek kalmamıştı, günlük sağıp verdim 3-4 biberon yeterli oluyor

tatlım sanırım kabta almak lazım günlük için..
ama sütünün kesilme ihtimalinide düşünürsek bide çalışan bi anne için poşette alınmalı 1-2 kutu sanırım stoklamak için

evet canım birde biçok satıcı olduğu için fiyatlarda çok seçenek var sanırım mesela dönenceye mağazalarda bakıyorum birde gitti gidiyorda ama en uygunu hep gitti gidiyorda oluyo , tek endişem orijinal ürün olması

slmmm Kızlarrrr.... HASTANEDEN ŞİMDİ GELDİM. şEKER YÜKLEMESİ YAPILDI İLK KANIMI VERDİM. YAKLAŞIK 15 DKKA SONRA TEKRAR ÇIKICAM 2. KANIMI VERMEYE GİDECEĞİM. TANECİĞİM ÇOK İYİ GÖRDÜM BEBİŞİNİ BAŞ AŞAĞIDA AYNI POZ DURUYOR 31.CM 675GR OLMUŞ BEBİŞİM.... bAŞI AĞAŞIDA DURDUĞU İÇİN YÜZÜNÜ GENE GÖSTERMEDİ İNŞ ŞEKER YÜKLEMESİNDE SORUN ÇIKMAZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…