ben süt içmeyeli aylar oldu
yoğurt yiyorum onun yerine akşamları...
magnezyum hap olarak veriliyor cnm suda eritiliyor..ama ben onu her akşam içmiyorum aklıma ne zaman gelirse..
2 günde bi falan
Herkese Günaydın,
Aranızda göğüs pompası alan yada almayı düşünen var mıdır? hangi masrkayı önerirsiniz? Ve elektriklimi yoksa manuel mi? Ben çalışıyorum ve doğumdan sonrada çalışacağım oyüzden almayı düşünüyorum ama hala çok kararsızım yorumlarınızı bekliyorum...
banada aynısını söyledi cnm.bende balığı seviyorum ama yapmadım yaz geldi diyede..canım bende sütü içemiyorum ama doktorum bana bu açığı her öğünde ayranla kapatırsın demişti yada 1 kase yoğurtla...ayrıca balığıda pek yemeyi sevmiyorum onu da ceviz ve bademle kapatırız endişe etme demişti...
Bende burada daha önce birisi yazmıştı orada okumuştum...doğumdan önce alırsanız daha iyi olur hastanede gerekebiliyor diye...geçenlerdede arkadaş doğum yaptı özelde olduğu halde vermemişler pompa ve sezeryan olduğu için 3 gün gelmemiş sütü...zorla hastaneden istedik buldular ama sıkıntı oldu dedi...hemen mama vermişler bebeğe....o yüzden bende acaba manuel yada elektrikli alsam mı ki diye düşünüyorum sonuçta o dönemde birde onun stresi olmasın... ama çok kararsızım hiç bilgimin olduğu bir konu değil çünkü....[/QUO
pompa hemen doğum yapar yapmaz şu koşulda gerekli olabilir. bebek memeyi alamaz ememez ancak ozaman lazım olur. onun içinde göğüs kalkanı var, prematüre doğarsa memeyi alamaz, emme refleksi tam gelişmediği için o zaman gerekebilir. annenin sütü gelmediğinde pompa süt getirmez, bebeğin emmesi süt getirir. pompa var olan sütü sağar. ama yinede sen bilirsin nasıl olsa alıcam diyorsan kullanıp memnun kalanların tavsiyelerini dikkate al, ben çok araştırmıştım, o kadar araştırıp verim alamayınca pompadan çok soğudum
bu magnezyumu hap olarakmı alıyosunuz doğal yolla nasıl alırım kalsıyum tamam alıyorum mutlaka günde 2 bardak yağsız süt
içiyorum bir tek dün içmedim akşam onuda balık yemiştm ne olur ne olmaz diye içmedim ama magnezyum almam lazımmm çok ağrıyo bacağım bugun
Bende burada daha önce birisi yazmıştı orada okumuştum...doğumdan önce alırsanız daha iyi olur hastanede gerekebiliyor diye...geçenlerdede arkadaş doğum yaptı özelde olduğu halde vermemişler pompa ve sezeryan olduğu için 3 gün gelmemiş sütü...zorla hastaneden istedik buldular ama sıkıntı oldu dedi...hemen mama vermişler bebeğe....o yüzden bende acaba manuel yada elektrikli alsam mı ki diye düşünüyorum sonuçta o dönemde birde onun stresi olmasın... ama çok kararsızım hiç bilgimin olduğu bir konu değil çünkü....[/QUO
pompa hemen doğum yapar yapmaz şu koşulda gerekli olabilir. bebek memeyi alamaz ememez ancak ozaman lazım olur. onun içinde göğüs kalkanı var, prematüre doğarsa memeyi alamaz, emme refleksi tam gelişmediği için o zaman gerekebilir. annenin sütü gelmediğinde pompa süt getirmez, bebeğin emmesi süt getirir. pompa var olan sütü sağar. ama yinede sen bilirsin nasıl olsa alıcam diyorsan kullanıp memnun kalanların tavsiyelerini dikkate al, ben çok araştırmıştım, o kadar araştırıp verim alamayınca pompadan çok soğudum
ay canım bişi sorcam şu alttaki resim varya bebek gelişim takip onu nasıl ekledin buraya ben yapamadım da bi yardımcı olsan
Göğüs pompası haricinde birde...süt saklama kaplarımı daha kullanışlı yoksa poşetlermi yoksa ikisindendemi almalı? yine kullanan varsa önerilerinizi rica ediyorum...
canım bende sütü içemiyorum ama doktorum bana bu açığı her öğünde ayranla kapatırsın demişti yada 1 kase yoğurtla...ayrıca balığıda pek yemeyi sevmiyorum onu da ceviz ve bademle kapatırız endişe etme demişti...
ay canım bişi sorcam şu alttaki resim varya bebek gelişim takip onu nasıl ekledin buraya ben yapamadım da bi yardımcı olsan
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/500949-2012-ekim-anneleri-paylasim-alani.html
burda anlatılıyo, bu başlığın ilk sayfasında gebelik takip çizelgesi diye anlatılıyor, ordan yapabilirsin
http://www.butikbebe.com/urundetay.aspx?id=539&kid=530&urunid=33889 bu urun hakkinda bilgisi olan var mi acaba? Bebeginizin aglama sesinden aslinda ne istedigini gosteriyormus!! Cok gereksiz belki ama merak ettim ve acikcasi almak istiyorum. Bilemedim....
balığı severim aslında ama bende bu ağır metallerden korkuma yiyemiyorum , hangisinde var hangisinde yok belli değilkio yüzden en güzeli ceviz badem bencede , balığın yerini tam tutmasada riske girmekten iyidir bencede bu gitti gidiyora bayıldım , dün öğlen 3 te verdik siparişi , az önce geldi bile , şaştım kaldım diğer siteleri 7-8 gün bekleyince artık favorim gitti gidiyor
selam herkese
gece krampları demekki bu ay herkeste baş vermeye başladı,
bende birde ben olayı var boynumda,göbeğimde,kollarımda birsürü et beni çıktı küçük küçük,kabus gibi umarım dahada artmazlar yada suratıma sıçramaz((
bende biberonda saklamıştım. 6 ay dondurucuda bekleyebiliyor anne sütü. ama o kadar stoklamama gerek kalmamıştı, günlük sağıp verdim 3-4 biberon yeterli oluyor
gitti gidiyorun bir güzel yanı da satıcı ile mesaj göndererek iletişe geçebiliyorsun ve ürünle alakalı her konuda detay alabiliyorsun...ayrıca ürün geldiğinde bi sıkıntı olursa üründe siparişi onaylamıyorsun gerekçeni bildiriyorsun ve gitti gidiyor parayı satıcıya aktarmıyor o yüzden artıları çok olan bi alışveriş sitesi..
cnm bence çok gereksiz parana yazık günah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?