ay canım bişi sorcam şu alttaki resim varya bebek gelişim takip onu nasıl ekledin buraya ben yapamadım da bi yardımcı olsan
ben ekim anneleri takip sayfası ilk sayfadaki talimatları takip ederek yaptım...oradan bakıp denedinmi?
tatlım sanırım kabta almak lazım günlük için..
ama sütünün kesilme ihtimalinide düşünürsek bide çalışan bi anne için poşette alınmalı 1-2 kutu sanırım stoklamak için
evet kesilme ihtimaline karşı süt stoklamak gerek ama anne sütü de aydan aya değişiklik gösteriyor. 2 aylık bebeğin sütüyle 6 aylık bebeğin sütünde kıvam olarak da, içindeki besinler olarak da fark var. yani çok uzun süre saklamak bence çok da mantıklı değil.
evet bunu bende geçen gün bir doktor anlatırken duymuştum her ay anne sütü içeriği bebek ihtiyacına göre değişiyormuş diye...ama işte çevremde çalışıp doğum yapanlar hep çalışmaya başlayınca birkaç gün sonra emzirmeyi ve süt sağmayı bırakıp mamaya başladı... ben bunu yapmak istemiyorum sanırım çalışırken daha zor oluyor...en azından hafta sonu yada akşamdan belki fazla sağılarak o dönem rahat geçirilir mi acaba diye düşünüyorum...anne sütü çok önemli bende o dönemi bebek için nasıl en verimli şekilde geçiririm onu bulmaya çalışıyorum açıkçası...ve en zor konu buymuş sanırım...
balığı severim aslında ama bende bu ağır metallerden korkuma yiyemiyorum , hangisinde var hangisinde yok belli değilkio yüzden en güzeli ceviz badem bencede , balığın yerini tam tutmasada riske girmekten iyidir bencede bu gitti gidiyora bayıldım , dün öğlen 3 te verdik siparişi , az önce geldi bile , şaştım kaldım diğer siteleri 7-8 gün bekleyince artık favorim gitti gidiyor
kızlar ben nasıl emziricem bilmiyorum yaaa
ben göğüslerimden çok huylanıyorum ucuna elimi bile süremem
bide ucuda yok zaten...
göğüs kalkanı nasıl bişi tavsiye ediyomusunuz?
kizlar bana bu hamilelik donemi hic bitmeyecekmis gibi geliyor zor gecirdigim icinde keyfini cikartamiyorum hic 2_3 gundur acayip bi halsizlik yatdigim yerden kalkamiyorum canim bisey istemiyor sanki hic bitmeyecek bu hamilelik gibi ya bole dusundugum icinde kendime kiziyorum
kızlar bide termos lazım işten eve sütümüzü götürmek için...nasıl bişi almamız lazım
şöle buldum nette
SEFER TASI YEMEK TERMOSU 0.60 LT 2 KAP GittiGidiyor'da 59608268
Ayni durum benim icinde gecerliAskerlik gibi geri sayim yapiyorum. Arada aglama krizlerine girip ben cok daraldim diye askimin basinin etini yiyorum. Bu dusunce bebeklerimiz icin degil canim o yuzden kizma kendine. Sonuc olarak hayatimiz her gecen gun biraz daha kisitlaniyor. Tadini cikariyim diyorum o da olmuyor. Saglikla kucagimiza aldigimiz gun bor oh deriz ama tabi ondan sonrasi bence daha zorlu:26: Anne olmak gercekten kolay degilmis
yok hassasiyet hep var bende kalıcıydı:)
inşallah emzirirken istekli olurum ve gıdıklanmam:)
cnm mecbur sağıcaz çalışan anneleriz stok yapmamız gerek evde biz yokken bebeklerimiz onlarla beslenecekler nasipse...
süt saklama kabları poşetleri ve eve götürürken bozulmaması için termos lazım
yok hassasiyet hep var bende kalıcıydı:)ucu bebek emdikçe çıkar ama ilk zamanlar çok sıkıntılı oluyor. ucu çatlamıştı benim, emerken resmen tepiniyordum. ama 1 haftaya kalmadan geçiyor. lansinoh kremi şimdiden alabilirsiniz. göğüs uçlarındaki hassasiyet hamilelikle alakalı olabilir. doğumdan sonra emzirmek için yanıp tutuşcaksın emin ol :) göğüs kalkanını ilk dönemlerde kullanan arkadaşlarım olmuştu ama nası bişiy olduguyla ilgili çok fikrim yok
cnm mecbur sağıcaz çalışan anneleriz stok yapmamız gerek evde biz yokken bebeklerimiz onlarla beslenecekler nasipse...sütü işte sağmakbu hiç aklıma gelmemişti :26:
kizlar bana bu hamilelik donemi hic bitmeyecekmis gibi geliyor zor gecirdigim icinde keyfini cikartamiyorum hic 2_3 gundur acayip bi halsizlik yatdigim yerden kalkamiyorum canim bisey istemiyor sanki hic bitmeyecek bu hamilelik gibi ya bole dusundugum icinde kendime kiziyorum
bu aralar o dusunce bende de basladi canim ya neden böle dusunmeye basladik acaba, bende hamilelik döneminden sIkIldim gibi, yani bebisim gelsin istiyorum artik hayirlisiyla, napalim annelik sabir ister emek ister az daha sabredicez kuzularimiza kavusmak icin.bide ben gurbetteyim bi ben bi esim o yuzden yalnizlikta etkiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?