aynen öyle ev borcum olmasa yada borcum az kalmış olsa asla umursamam
alır tazminatımı çıkarım 6 ayda işsizlik parası alırım.1 sene bebeğime kendim bakar eğer istersem sonra yine girerim bi yere
düşündükçe ben kafayı yiyorum Allahım kolaylık versin çok canım sıkılıyo yine duygusala bağladım
gerçe iştende çıkarsa 1 sene tazminat ve işsizlikle kredimi öderim..herşey nasip bakalım ne olacak
ben şuan okadar duygusalımki düşündükçe ağlayasım geliyokızlar sizi okudukça ben üzüldüm yaaa , kocama kızıyordum çalışmama izin vermiyor die ama şu an ne kadar şanslı olduğumu farkettim , ayrıca bizde ev kredisi ödüyoruz ama Rabbim kocama güç kuvvet versin artık , herşeye yetmeye çalışıyor , hakkını ödeyemem asla
aynen öyle cnmmBir de ben seyi biliyorum. Annenin gunde 1 saat erken cikma yani sut izni var. Ister bunu hergune yada haftada tam gun izine cevirme imkanin var. Tabi hakkin olsada, sirketlerde hakkini kullaninca sana kotu davranan gicik mudurler ve hatta anne olmus kadinlar var
kızlarr doktordan geldim şimdi oğluşum iyi 31 cm olmuş 761 grda ağırlığı sağlığıda iyiymiş çok şükür paşamın gittik gördük babasıyla özlemişiz bebişimizi idrar yollarımdaki iltihap hala devam ediyo malesef bide kaşıntım vardı enfeksiyon varmış vajinamda her kontrolde anne sınıfta kalıyo zaten bundan sonrası büyütüp doğurmak kaldı dedi doktorumuz hatta banada takıldı hiçmi şikayetin yok en şikayetsiz annemiz sensin dedi bende yok napim ne sölim dedim çok şükür iyiyim
Selam güzel anneler.. bebeğimin hareketlerini sürekli sağda hissetmem normal mi hiç solda hissetmiyorum tecrübeli anneler yanıtlayabilir mi acaba? bu arada denize girdim bişeycik olmadı çok şükür çıkınca baya bi tekmeledi ama hoşuna gitti sanırsam:) tatil dönüşü şeker yüklemesi yapılacak tekrardan malum 193 çıkmıştıonun için çok heyecanlıyım inş düşmüştür şekerim..
kızlar konuyla ilgisiz ama bir arkadaş yazmışki 50 lik şeker yüklemesi yüksek çııkanlar 100 lük yaptırsın temiz çıktı diye benim doktor 50 lik istedi açlık 83 1 saat sonra 179 çıktı diyetisyene yolladı 15 gündür diyetteyim 100 lük mü yaptırsaydım acaba artık karpuz kavun yemek istiyorum innşallah normale dönmüştür de pasta yerim offffffffffff rabbim beterinden korusun bakalım ne yapsam
Benim doktorumda 20 haftaya kadar kilosunu söylemedi. Sadece baş-popo ölçüsü ve bacak ölçüsü aldı. Ağırlığı söylenmez dedi. 20. haftadan sonra nihayet ağırlığına geçebildik, şimdide boyunu söylemiyor. Hatta burada herkes boyunu yazıyor diye içime sinmedi perinatoloji uzmanına da sordum, o da aynı cevabı verdi. "Boy ölçemeyiz, ama haftasına 5 cm ekleyerek annelere tahmini rakamlar söylüyoruz" dedi, "bazı haftalar 7 cm ekleniyor, değişen haftalar var" dedi.Ya burada hic boyunu ve kilosunu soylemiyorlarTurkiye ye gelir gelmez ilk isim canim doktoruma gitmek olucak Buarada kalbi atiyormu diye bakiyor dr gerisi bos. Soru soruyorum 28 haftadan sonra net soyliyebilirim simdi birsey belli olmaz diyor Gicik oluyorum. Ne varsa ulkemde var
kızlar konuyla ilgisiz ama bir arkadaş yazmışki 50 lik şeker yüklemesi yüksek çııkanlar 100 lük yaptırsın temiz çıktı diye benim doktor 50 lik istedi açlık 83 1 saat sonra 179 çıktı diyetisyene yolladı 15 gündür diyetteyim 100 lük mü yaptırsaydım acaba artık karpuz kavun yemek istiyorum innşallah normale dönmüştür de pasta yerim offffffffffff rabbim beterinden korusun bakalım ne yapsam
canım benım 193 çıktı 3 günlük diyet raporu verdi diyette tatlı ve meyve de var.. 3 günün sonunda yine aç gidip 100 lük şeker yüklemesi yapılacak. sen de öyle yaptır doktorun sölemesi lazımdı ama neden sölemedi acaba.?
öğle yemeğinden sonra zıpırlığımız başlıyordur durak bilmeden tekmelemeye devam akşama kadar
Slm kızlarrrr Şeker yüklemem temiz çıktı Allaha şükür bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?