2012 Ekim Anneleri

sen yine şanslısın canım o açıdan ,benim ne annem var burda ne kayınvalidem

illaki yabancı birine emanet edicem minicik bebeğimi

senin işinde gerçekten zormuş , inşallah vijdanlı insanlarla karşılaşırsın gerçi kamera filan koyarsınız yani öle körü körünede emanet edilmez minicik bebek

sonunda eve geldim kızlar sabah çıkmıştım kontrolümüz vardı bugün kızım hala kız değişmemiş :) 660 gr ve boyuda 28-29 cm dedi gelişimi iyimiş ultrasona göre 1 gün önde gidiyor boylu olacak sanırım gelişimi gayet iyi dedi kızımda bir sorun yok şükür. en kötü yanı şeker yüklemem vardı aç karna saatler geçirdim sonunda normal dedi diyete falan gerek kalmadı ama kiloya dikkat etmem gerek yarım kilo almalıymışım sadece. nasıl becereceğim bilmiyorum ama deniyeceğim bakalım. herkes iyidir umarım ben biraz uzanacağım çok yoruldum ayaklarda şişti
ilaydakorucu teşekkür ederim canım. bende limon götürdüm istemişlerdi ama limonu kullanmadılar eğer miden kalkarsa lmonu yalayacaksın kesinlikle yemeyeceksin dedi bir seferde dayadım hemen bitirdim açlık zor geçti biraz saatleri saydım hep şükür bitti sonunda evdeyim.
azraaaaaa sende isterrsen tekrar 100 lük testen yaptır şeker sadece ttatlı şeyler yemenden çıkmaz unutma yediğin ekmek makarna pilav vb şeylerde şeker çıkarıyo umarım normale dönersin canım

Bu akşam ne yemeği yapacağız kızlarrr
dün dışarda yedik kurtulmuştum ama:)
gerçe eşim artık benden yemek beklemiyo bundan sonra zor yaparsın sen hayatım dio:)
ama o yapsa hep kızartma türü yapar yada tost yumurta vs:)

bide dün bana dediki seni çarşıya falan yollamam dedi
neden dedim?
ağırlaşıyo karnın tehlikeli artık çok yürümen dio:)
e dedim kim alacak eşyaları bebeğe annemler bakar dior oldu dedim bende haha:)

Son düzenleme:

çocuk konusunda beceriksiz görür die korkuyorum hoş daha bilmiyoruz hiç bişi ama her kafadan bi ses çıkar ya bebek doğunca hani o olunca sinir olurum ben sanırım
yoksa ev konusunda ben ondan iyiyim bişi diemez:)bide hep mesafeliydik geliş gidiş konusunda şimdi birden samimiyet olucak yaa bu beni rahatsız ediyor:)gelsinm cnm görümcende boşver sen bakamassan o sana bakar hehe:)

Hadi seninde gözün aydın canım:))) İkimizde bugün güzel haberlerle döndük darısı diğer tüm herkesin başına inşallah

sende düşünme kanunla iligli takıldığın bir yer olursa sor işim gereği hepsini biliyorum....
çok teşekkür ederim cnmm benim

sen yine şanslısın canım o açıdan ,benim ne annem var burda ne kayınvalidem

illaki yabancı birine emanet edicem minicik bebeğimi

haklısın cnm aslında güzel taraflarıda olacak belki...çamaşırımı yıkarlar ütümü yaparlar:)

ne yapıcam derdi olmasa yemek yapmak 2 dk önemli olan ne yapacağına karar vermek hiçbişi bulamadın közle patlıcanı biberi salata türü yap ye ben pek severim :)))

hadi gözün aydın cnm bizde kontroldeydik sabah iyiymiş oğluşumuz gördük geldik

ne yapıcam derdi olmasa yemek yapmak 2 dk önemli olan ne yapacağına karar vermek hiçbişi bulamadın közle patlıcanı biberi salata türü yap ye ben pek severim :)))

göbek salata yapıcam mısırlıda işte yanına ne yemek yapıcam:)

eşimi arıcam şimdi sen bilirsin hayatım dicek bu lafada sinir oluyorummm

bi kerede o bilsin:)

desinki cnm şunu çekiyo aşkım desin ama cıks

bnm eşimde öyledir canın ne çekiyosa onu yap der tabi her yemeği yemez sınırlıdır menümüz zaten mevsim sebzelerinden yap cnm fasulye börülce felan bende bilmemki öle çeşit çeşit yemek ben patlıcan yemeği yapıcam bugün yanınada bolca yoğurt

bugün pazarımızda yok..neyse uydurucaz bişi artık.
arpa şehriye çorbası çekti cnm çorba salata kandırırım belki

Son düzenleme:
ah ah bu aksam ne yemek yapsammmm...bugun bulursun yarın sunun yanına ne yapsam oyle gıderrrr.
gercı ben yaptım mı ıkı gun ıdare edıyoruz o da ayrı bı mevzu:))
sanırım ben karar verdım taze fasulye ve makarna yapıcam..
sonrasndada blca utu benı beklıyor..her gun aksam utu yapcam dıyorum ve bır turlu yapamadım benm kocıs artık ne zaman yapmayı dusunuyorsun kac zamandır bunlar burda duruyor dıye soylenmeye basladı bu aksam soz verdım kacısım yokkk:)

benm eşim huysuz şekerim bugün yediğini yarın asla yemez kuru ekmek yer yemez öyle bi adam ben hergün düşünüyorum bugün ne pişirsem diye ben kışın bulamıyorum yapıcak yemek kayınvalidem alıştırmış çeşit çeşit yemeği adam hergün taze fasulye barbunya bamya görmekten bıktı bende etli yemek yapmayı hiç beceremem

benım esımde ane evınde corbası ayrı yemegı ayrı yanındada ya makarna yada pılavı mutlaka olur salatası felan cesıt bol..
ılk baslarda bekledı benden bı kac denedım yok yemedı bende dedım annenın evı orda bak cok ıstıyosan gıt ye ben yapamam her gun cesıt cesıt yemek calısıyoruz sonucta ya calısma dıcen yada naparsan yap ben yerım dıcen deyınce..
artık ne koysam yıyo masallah begenmessede kendısıde becerıklıdır yanına yapar bısıler ben yerım:)

ohh cnm ne güğzel kendi becerikliymiş bizimki 1 yumurta bile kıramaz benm kayınvalidemin elide tatlıdır yemekleri süper olur dediğin gibi yemek +makarna yada pilav mutlaka olur salatası turşusu hiç eksik olmaz bense nerde kolay yemek oraya kaçıyorum napim evde olsam akşama kadar bende yaparım deneye deneye alışırım ev için ayrı iş planı yapıyorum hergün bugün gideyim kolay yemek yapayım ardından ütü var yarınınkini bugünden pişireyim ev süpürüp toz alayım hep böyle hesaplarla geçiriyorum günlerimi yoruldum valla ona hizmet etmek tabiki hoşuma gidiyo sevdiği herşeyi yapasım geliyo ama biyere kadar bu haldede cnm

zıpırım mide hizasından çıkaracak galiba ayakları artık oturamıyorum ya

arpa şehriye çorbası istedi benim de canım ben de yapayım

aynen sorma ya bu hamılelık Allahım ne kadannn zormus ya..
belkı dogunca daha da zor olcaklar ama benm karnım fuze gıbı oldu ıkı tane bebek bırı altta mesaneye baskı yapıyo dıgerı ustte mıdeye..
aksamları uyayamıyorum,saga sola donemıyorum merasımle nerdeyse...
karnım oldu davul gıbı her goren dogum ne zaman dıyor..corabımı kendım gıyemıyorum..10 dk yurusem yoruluyorum nefes nefeseyım...
artıkın zaman gecsınde dogurayımmmm yaaaaaa....

bende zor oturuyorum sağ tarafım ağrıyo ayaklarını dayıyo sanırım kaburgama doğru çıkıcak:)

arpa şehriyeyi severim bol salçalı kekik karabiberde yakışıyo yanına

bende fırında ekmek yapmayı düşünüyorum gider gitmez hamurunu yoğurayım hemen gelir zaten hava sıcak yarın akşamda mantı yapıcam pek bi hamaratım cnm bende :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…