sen yine şanslısın canım o açıdan ,benim ne annem var burda ne kayınvalidem
illaki yabancı birine emanet edicem minicik bebeğimi
canımmm inş hayırlı haberlerle gelirsin sakın kasma kendini o şekerli şey öyle iğren bişi değil ben kendim yaptım hastane bahçesinde glıkozla su aldım büyük bi bardak ve limon götürdüm limonata gibi gitti yalnız oturduğum yerden kalkmadım 1 saat başım döndü çünkü çok şükür atlattık inş sende hayırlı haberlerle gelirsinnn off yaa benim daha hastaneye 12 gün var oğluşumu özledimm
kızlar konuyla ilgisiz ama bir arkadaş yazmışki 50 lik şeker yüklemesi yüksek çııkanlar 100 lük yaptırsın temiz çıktı diye benim doktor 50 lik istedi açlık 83 1 saat sonra 179 çıktı diyetisyene yolladı 15 gündür diyetteyim 100 lük mü yaptırsaydım acaba artık karpuz kavun yemek istiyorum innşallah normale dönmüştür de pasta yerim offffffffffff rabbim beterinden korusun bakalım ne yapsam
Haklısın cnm ama ne bileyim işte yapamam gibi geliyorOnlar düşünmüyo ben düşünüyorum ne garip:)
beceriksizmi görür :)) görürse görsün canım sen çalışan birisin öyle ev hanımı gibi herşeye yetişmen zaten mümkün değil , rahat ol takma kafana , benimde görümcem aradı akşam, abisine çok düşkün , doğuma gelmek istiyormuş , o biraz kafama takıldı , ilk kez gelicek antalyaya bide , ben napiyim ya o zaman , ağırlıyamam die korkuyorum , bilemedim hiççç
sonunda eve geldim kızlar sabah çıkmıştım kontrolümüz vardı bugün kızım hala kız değişmemiş :) 660 gr ve boyuda 28-29 cm dedi gelişimi iyimiş ultrasona göre 1 gün önde gidiyor boylu olacak sanırım gelişimi gayet iyi dedi kızımda bir sorun yok şükür. en kötü yanı şeker yüklemem vardı aç karna saatler geçirdim sonunda normal dedi diyete falan gerek kalmadı ama kiloya dikkat etmem gerek yarım kilo almalıymışım sadece. nasıl becereceğim bilmiyorum ama deniyeceğim bakalım. herkes iyidir umarım ben biraz uzanacağım çok yoruldum ayaklarda şişti
ilaydakorucu teşekkür ederim canım. bende limon götürdüm istemişlerdi ama limonu kullanmadılar eğer miden kalkarsa lmonu yalayacaksın kesinlikle yemeyeceksin dedi bir seferde dayadım hemen bitirdim açlık zor geçti biraz saatleri saydım hep şükür bitti sonunda evdeyim.
azraaaaaa sende isterrsen tekrar 100 lük testen yaptır şeker sadece ttatlı şeyler yemenden çıkmaz unutma yediğin ekmek makarna pilav vb şeylerde şeker çıkarıyo umarım normale dönersin canım
çok teşekkür ederim cnmm benimsende düşünme kanunla iligli takıldığın bir yer olursa sor işim gereği hepsini biliyorum....
sen yine şanslısın canım o açıdan ,benim ne annem var burda ne kayınvalidem
illaki yabancı birine emanet edicem minicik bebeğimi
Bu akşam ne yemeği yapacağız kızlarrr
dün dışarda yedik kurtulmuştum ama:)
gerçe eşim artık benden yemek beklemiyo bundan sonra zor yaparsın sen hayatım dio:)
ama o yapsa hep kızartma türü yapar yada tost yumurta vs:)
bide dün bana dediki seni çarşıya falan yollamam dedi
neden dedim?
ağırlaşıyo karnın tehlikeli artık çok yürümen dio:)
e dedim kim alacak eşyaları bebeğe annemler bakar dior oldu dedim bende haha:)
sonunda eve geldim kızlar sabah çıkmıştım kontrolümüz vardı bugün kızım hala kız değişmemiş :) 660 gr ve boyuda 28-29 cm dedi gelişimi iyimiş ultrasona göre 1 gün önde gidiyor boylu olacak sanırım gelişimi gayet iyi dedi kızımda bir sorun yok şükür. en kötü yanı şeker yüklemem vardı aç karna saatler geçirdim sonunda normal dedi diyete falan gerek kalmadı ama kiloya dikkat etmem gerek yarım kilo almalıymışım sadece. nasıl becereceğim bilmiyorum ama deniyeceğim bakalım. herkes iyidir umarım ben biraz uzanacağım çok yoruldum ayaklarda şişti
ilaydakorucu teşekkür ederim canım. bende limon götürdüm istemişlerdi ama limonu kullanmadılar eğer miden kalkarsa lmonu yalayacaksın kesinlikle yemeyeceksin dedi bir seferde dayadım hemen bitirdim açlık zor geçti biraz saatleri saydım hep şükür bitti sonunda evdeyim.
azraaaaaa sende isterrsen tekrar 100 lük testen yaptır şeker sadece ttatlı şeyler yemenden çıkmaz unutma yediğin ekmek makarna pilav vb şeylerde şeker çıkarıyo umarım normale dönersin canım
ne yapıcam derdi olmasa yemek yapmak 2 dk önemli olan ne yapacağına karar vermek hiçbişi bulamadın közle patlıcanı biberi salata türü yap ye ben pek severim :)))
göbek salata yapıcam mısırlıda işte yanına ne yemek yapıcam:)
eşimi arıcam şimdi sen bilirsin hayatım dicek bu lafada sinir oluyorummm
bi kerede o bilsin:)
desinki cnm şunu çekiyo aşkım desin ama cıks
bnm eşimde öyledir canın ne çekiyosa onu yap der tabi her yemeği yemez sınırlıdır menümüz zaten mevsim sebzelerinden yap cnm fasulye börülce felan bende bilmemki öle çeşit çeşit yemek ben patlıcan yemeği yapıcam bugün yanınada bolca yoğurt
ah ah bu aksam ne yemek yapsammmm...bugun bulursun yarın sunun yanına ne yapsam oyle gıderrrr.
gercı ben yaptım mı ıkı gun ıdare edıyoruz o da ayrı bı mevzu:))
sanırım ben karar verdım taze fasulye ve makarna yapıcam..
sonrasndada blca utu benı beklıyor..her gun aksam utu yapcam dıyorum ve bır turlu yapamadım benm kocıs artık ne zaman yapmayı dusunuyorsun kac zamandır bunlar burda duruyor dıye soylenmeye basladı bu aksam soz verdım kacısım yokkk:)
benm eşim huysuz şekerim bugün yediğini yarın asla yemez kuru ekmek yer yemez öyle bi adam ben hergün düşünüyorum bugün ne pişirsem diye ben kışın bulamıyorum yapıcak yemek kayınvalidem alıştırmış çeşit çeşit yemeği adam hergün taze fasulye barbunya bamya görmekten bıktı bende etli yemek yapmayı hiç beceremem
benım esımde ane evınde corbası ayrı yemegı ayrı yanındada ya makarna yada pılavı mutlaka olur salatası felan cesıt bol..
ılk baslarda bekledı benden bı kac denedım yok yemedı bende dedım annenın evı orda bak cok ıstıyosan gıt ye ben yapamam her gun cesıt cesıt yemek calısıyoruz sonucta ya calısma dıcen yada naparsan yap ben yerım dıcen deyınce..
artık ne koysam yıyo masallah begenmessede kendısıde becerıklıdır yanına yapar bısıler ben yerım:)
ohh cnm ne güğzel kendi becerikliymiş bizimki 1 yumurta bile kıramaz benm kayınvalidemin elide tatlıdır yemekleri süper olur dediğin gibi yemek +makarna yada pilav mutlaka olur salatası turşusu hiç eksik olmaz bense nerde kolay yemek oraya kaçıyorum napim evde olsam akşama kadar bende yaparım deneye deneye alışırım ev için ayrı iş planı yapıyorum hergün bugün gideyim kolay yemek yapayım ardından ütü var yarınınkini bugünden pişireyim ev süpürüp toz alayım hep böyle hesaplarla geçiriyorum günlerimi yoruldum valla ona hizmet etmek tabiki hoşuma gidiyo sevdiği herşeyi yapasım geliyo ama biyere kadar bu haldede cnm
zıpırım mide hizasından çıkaracak galiba ayakları artıkoturamıyorum ya
arpa şehriye çorbası istedi benim de canımben de yapayım
zıpırım mide hizasından çıkaracak galiba ayakları artıkoturamıyorum ya
arpa şehriye çorbası istedi benim de canımben de yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?