2012 Ekim Anneleri

kızlar ben nasıl emziricem bilmiyorum yaaa
ben göğüslerimden çok huylanıyorum ucuna elimi bile süremem
bide ucuda yok zaten...
göğüs kalkanı nasıl bişi tavsiye ediyomusunuz?

cnm benim arkadaşım doğum yaptı.göğüsler yara olmasın diye hastanede hemen göğüs kalkanı vermişler.bebek daha sonra anne göğsünü reddetti.zaten sütü de azdı göğsünden emdiğinde daha güzel uyarılıyor meme ucu süt daha çok geliyor.çocuk kalkanını biberon sandı ve şuanda hiç emmiyor.her çocuk aynı olur mu bilmiyorum ama....

kızlarrrr ayy çok heyecanlıyım ankaradan hamıle arkadasım vardı 39 haftalık hamıleydı dun konuştuk gelmeye nıyetı yok dıyordu bugece ruyamda gördum msjı okumuş 2 dk sonra aradı suyum geldı ruyan çıktı dedı ve sımdı hastanede yatıyor acıklıgı 4 cm mışş kızı olucak onunda kısmetse bol bol dua edelım hayırlısı ıle kucagına alsın cici teyzee oluyorum.sureklı telden konuşuyoruz bu anın tadını yasayalım gece kuşun kucagında dıyorum ama nerdeyse ben aglıcam telde

yapmayın kızlar bence hamilelik çok güzell.çok mide bulantısı yaşadım.şu anda yine bazı sıkıntılar var.mesela dün çorabımı giyemedim.benim miniğim de hep sağımda sağolsun sol ayağımı giyiyorum sağımı kaldıramadım bir türlü :) ama şöyyyle bir uzandım mı o tekmeleri dönüşleri var ya herşeye bedel.bir daha belki bir kere daha,belkide hiç yaşayamayacağımız duygular.bence keyfini çıkaralım.zaten büyükler de başka açıdan en rahat karnında çıkınca görcem ben seni diyor hep.o zaman da daha farklı duygular yaşayacağız mutlaka...

arkadaşımın oğlu 1 aylık oda bana sakın çıkarma kalsın içinde diyo benim oğlumda pek uslu maşallah hiç üzmedi beni ilk günden itibaren doktorum en keyifli en sorunsuz gebelerden birisin dedi bana tadını çıkar herkes bu durumda olmak için can atıyo dedi dediği gibi çok rahat çok güzel bir dönem zaten 2 trimestır en rahat dönemmiş bakalım 3 te napıcaz yine böyle sorunsuz geçcekmi o dönem

canım sen kendini üzme bu kadar allah o insanlara vicdan verir inş rabbim büyük bi kapıyı kapatır diğerini açar

bu konuda herkes kafasına göre takılıyor sanırım , bende okuduklarımdan hiç tatmin olmadım , benim doktorumda 28. haftada bakıcakmış şekere , öncesinde bizi yanıltır dedi :26: benim kendimce önlemim meyveyle süt yoğurt tüketmek veya badem ceviz , o zaman glisemik endeksleri düşüyor şekeri yükseltmiyor , en güzeli şeker çıksada çıkmasada dikkat etmek sanırım

hamile kalmayı o kadar çok isteyen var ki 1-2senedir olmayan.Bence de hamilelik kadınların yaşayacağı en güzel duygu annelik te öyle..Artık kendime hiç bişi almıyorum hep bebeğimeve böyle mutlu oluyorum.Oto koltuğumuz geldi bugün çok mutluyum

bana 75gr şeker verdiler 1 saat sonunda 134 2. Saat sonunda 104 çıktı... Doktorum gayet güzel dedi 6 ağustosa gün verdi...

düşünme canım inşallah 2. bebeğine kendin bakarsın evinde , ev sahibi olmuşsunuz en azından , rahat edeceksiniz ilerde , babaanne anneanne bizdende güzel bakar emin ol , ya bakıcıların eline kalsaydı bebişin ? birde öyle düşün

evet doktorların hepsi farklı bişi söylüyor.en güzeli kafaya takmamak.Zaten dediğin gibi düzenli beslenmemiz gerekiyor ki kan değerlerimiz düşmesin.Bu şekilde rahatsızlık ta yasamayız hamilelik döneminde

Brck canım öyle işten çıkarması kolay değil çıkarırsa tüm tazminatlarını herşeyini ödemek zorunda hele birde sen hamileliğinden dolayı seni çıkardığını kanıtlayıp dava açarsan hem çalışmadığın dönemin parasını alırsın hemde işe iade edilirsin... Ayrıca sakın akrabam ayıp olur diye düşünme çünkü inan onlar seni düşünmüyor...

çok haklısın cnm o yöndende düşünüyorum..
içim rahat olacak belki ama ne bileyim evde düzenim olmıcak hiç bişeyim koyduğum yerde olmıcak..herşeyimin yeri bilinecek vs:)
ama yapacak bişi yok bunlarada katlanıcaz onlar nasıl bi bebeğe bakmayı kabul ediolarsa dimi..Onlar içinde kolay değil zamanları olmayacak ama ne bilim.Sanki kayınvalidem beni beceriksiz görürmüş gibimede geliyor..takıyorum herşeyi daha bişi belli olmadan:)

Haklısın cnm ama ne bileyim işte yapamam gibi geliyor Onlar düşünmüyo ben düşünüyorum ne garip:)

bugün çok hamaratım yine ama yoruldum yaaa , evim miss oldu rahatladım tabiii 3 gün sonra gene berbat olur ama nerden batıyo bu kadar anlamıyorum hiç :26: alışverişede gitmem lazım ama yoruldummm

sen yine şanslısın canım o açıdan ,benim ne annem var burda ne kayınvalidem

illaki yabancı birine emanet edicem minicik bebeğimi

beceriksizmi görür :)) görürse görsün canım sen çalışan birisin öyle ev hanımı gibi herşeye yetişmen zaten mümkün değil , rahat ol takma kafana , benimde görümcem aradı akşam, abisine çok düşkün , doğuma gelmek istiyormuş , o biraz kafama takıldı , ilk kez gelicek antalyaya bide , ben napiyim ya o zaman , ağırlıyamam die korkuyorum , bilemedim hiççç

ben doğumdan sonra ihtiyaca göre alacağım,mesela elektrikli düşünüyorum..
benim iki göğsümün arasında çıkmış bir iki tane,ben terlemeye bağladım,boynumda da bir tane var..
Çalışacak olan anneler...
süt saklama poşedimi alıcaksınız süt saklama kaplarımı?kap alacaksak uzun dönem saklamak için eğer sütümüz bol olursa poşette almamız gerek diilmi?
poşet kullanırım sanırım,henüz bir araştırmam olmadı bu konuyla ilgili..
Allah hayırlı doğumlar versin..ben de balık yemiyorum onun yerine balık hapı verdi.onu alıyorum..
heja kürtçe değil mi?? arkadaşım koymuştu kızının adını,sonradan hela diye dalga geçecekler diye çoooook ppişman olmuştu. kızı 3 yaşına geldikten sonra daha da görüşme fırsatım olmadı..ama neredeyse hergün ismini mi değiştirsem diye sorup duruyordu..isim konusu tamamen zevk işi..bu saydığın 5 ismi beğenmedim..
kızlar ben nasıl emziricem bilmiyorum yaaa
ben göğüslerimden çok huylanıyorum ucuna elimi bile süremem
bide ucuda yok zaten...
göğüs kalkanı nasıl bişi tavsiye ediyomusunuz?
ben bugün sağlık ocağına gittim göğüs ucun var mı dedi,bende sıkıntı yok dedim..benimki baya çıkık zaten.. o da sen yine de kakao yağıyla çok çekiştirmeden ovalamaya başla dışarda olsun doğumda iyice dedi..bir de o yaralar çoğunluk yanlış emzirmeden oluyormuş. çocuk kahverengi bölgenin tamamını ağzına alacakmış,ve bizde gerdirecekmişiz o zaman pek olmazmış yara.şimdi erken 36.haftada emzirme tekniklerini göstereckmiş,nasıl olacaksa..
burdaki çalışan anneler ne kadar süre bebeklerine kendileri bakabilecek

hamilelik dışardan bakıldığı kadar keyifli bir dönem değilmiş, sanırım herkes böyle düşünüyor
benim için çok keyifli..çok sevdim ben bu hamileliği...
ben de hangi yanıma yattıysam o yanımda hissediyorum ama yatmıyorsam hep solda..
ben yazmıştım böyle birşey,arkadaşımda oldu..1 hafta sonraydı sanırım 100lüğü yaptılar..normal çıktı,bişeye gerek kalmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…