- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
bende fırında ekmek yapmayı düşünüyorum gider gitmez hamurunu yoğurayım hemen gelir zaten hava sıcak yarın akşamda mantı yapıcam pek bi hamaratım cnm bende :))))))))
yarın akşam sendeyiz o zaman
buyrun gelinnnnnnn beklerimmm cnm ama yarın gelmeyinn mantıyı yarın yapcam yetiştiremem ertesi gün gelin :))))))))))))))
valla kalabalığız ona görebirer de bebiş kat hesaba , sayı 2 katına çıkıyor ikizler de var tabi
annecim sağolsun geçen haftasonu yapmıştı mantı yemiştimbu haftada kız kardeşim bendeydi ,o da güzel mamalar hazırladı yedik
bugün evde kimse yok ,yemek de yok. iş başa düştü
ne yapıcam derdi olmasa yemek yapmak 2 dk önemli olan ne yapacağına karar vermek hiçbişi bulamadın közle patlıcanı biberi salata türü yap ye ben pek severim :)))
ben bu aksam közde biber patlıcan yaptım.canım hiç salçalı soğanlı yemek yemekte istemiyor yapmakta midem kalkıyor resmen
benim oğlumda kaburgalarımın orda geziniyor ve hiç oturamıyorum, yatıyorum
Benim doktorumda 20 haftaya kadar kilosunu söylemedi. Sadece baş-popo ölçüsü ve bacak ölçüsü aldı. Ağırlığı söylenmez dedi. 20. haftadan sonra nihayet ağırlığına geçebildik, şimdide boyunu söylemiyor. Hatta burada herkes boyunu yazıyor diye içime sinmedi perinatoloji uzmanına da sordum, o da aynı cevabı verdi. "Boy ölçemeyiz, ama haftasına 5 cm ekleyerek annelere tahmini rakamlar söylüyoruz" dedi, "bazı haftalar 7 cm ekleniyor, değişen haftalar var" dedi.
Burada da bazen ilgisiz doktorlar olabiliyor, olduğun yerde de doktorunu değiştirip dene istersen.
Benim iki seferdir, doppler olarakta bakıyor, kordon kan akışını, kalbine ve damarlarındaki kan akışını izliyoruz ve dinliyoruz.
Hadi seninde gözün aydın canım:))) İkimizde bugün güzel haberlerle döndük darısı diğer tüm herkesin başına inşallah
hadi gözün aydın cnm bizde kontroldeydik sabah iyiymiş oğluşumuz gördük geldik
kızlar ne güzel yemekler yapmışsınız diyette biri olarak sayfayı açmaya korkar oldum avcumu yalamaktan hatırlıyorum da ben erikler yeni çıktığında yedinizmi demiştim kıyamet kopmuştu burda tabi sizin yazdıklarınız bulunur şeylerde yiyemeyince bulsan neolurrrrrrrrr olsun kızlar yazışın siz bana bakmayın
slm az önce esımle göruştuk nesem yerınde suan az kaldı dıyıp duruyor benı mutlu edıyor gelsın kuzum artık.
orda esıme arapca kursu veren bır hoca var alya ıkra dıyorduk ya vaz gectık oglum babannesını çok sevıyor ilknur adı yengem ıyı bır fıkır verdı ılknurun nurunu koyun gönlu olsun dedı ve kızımız ALYA NUR oldu nasıl sızce.alya nur yazılı içlik yaptırıyor eşim benımde ıçıme çok sındı babannemızıde mest edelım dedık
eşin arapça kursumu alıyor cnm erva isminin anlamını sorabilirmisin.nette değişik şeyler yazıyor.ben kızımın ismini erva koymak istiyorum.
cnm esım afganıstanda arapcası az buçuk vardı şimdi sınavlra gırcegı ıçın hızlandırmak ıçın arap bır hoca varmış kurs alıyor.alyayıda ona sormuş anlamını söylemış ve koymanı tavsıye ederım demış bı yere not alayım erva yı esıme sorunca ıletırım cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?