2012 Ekim Anneleri

buyrun gelinnnnnnn beklerimmm cnm ama yarın gelmeyinn mantıyı yarın yapcam yetiştiremem ertesi gün gelin :))))))))))))))

valla kalabalığız ona göre birer de bebiş kat hesaba , sayı 2 katına çıkıyor ikizler de var tabi

annecim sağolsun geçen haftasonu yapmıştı mantı yemiştim bu haftada kız kardeşim bendeydi ,o da güzel mamalar hazırladı yedik

bugün evde kimse yok ,yemek de yok. iş başa düştü

bizde arada kayınvalidemlere annemlere gideriz ama insan evinde yemek istiyo bazen kendi bişeyler yapmak istiyo ondan coşuyorum böyle arada ben :)))) sayı önemli değil cnm buyrun gelin gelen nasibiyle gelirr

menüm değiştii...annem kabak göndermiş memlekete gitmişti 2 tane kocaman:)
kalırsa onları çürütürüm ben..kızartmada çok olur..
güzel bi kabak yemeği yapayım yanına bulgur pilavı cacık salata.

ne yapıcam derdi olmasa yemek yapmak 2 dk önemli olan ne yapacağına karar vermek hiçbişi bulamadın közle patlıcanı biberi salata türü yap ye ben pek severim :)))

ben bu aksam közde biber patlıcan yaptım.canım hiç salçalı soğanlı yemek yemekte istemiyor yapmakta midem kalkıyor resmen
benim oğlumda kaburgalarımın orda geziniyor ve hiç oturamıyorum, yatıyorum

Son düzenleme:
ben bu aksam közde biber patlıcan yaptım.canım hiç salçalı soğanlı yemek yemekte istemiyor yapmakta midem kalkıyor resmen
benim oğlumda kaburgalarımın orda geziniyor ve hiç oturamıyorum, yatıyorum

közde patlıcan yaz mevsiminin kurtarıcısı içinde soğan domatesde olursa süper olur bugün hastane çıkışı anneme gittim kahvaltıya kalkmış erkenden bahceye ocak yakmış közlemiş bigüzel yedim ocaktakinin tadı başka oluyor köz köz kokuyor akşam akşam coştuk kızlarr acıktıımm ben kaçar evime

Canim ben Dubai de yasiyorum ve burada herkes ayni maalesef. Hatta burada iki turlu jinekolog var. Bu benim 4. dr um Zaten yine degistirmek zorundayim Cunku normal doguma ben giremiyebilirim seni yonlendiriyim ama sezeryansa sorun yok dedi. Burada her jinekolog ameliyat yapamiyor. Normal dogumsa benim dr um gibi cerrah olanlarda girmiyor. Sacma sapan birsey

Kızlar karnım acıyor yaa...Derisi davul gibi gerilmeye başladı, nasıl tarif etsem güneşte yanmış gibi acısı. Henüz çatlak matlak da yok, inşallah da olmaz ama çok gerildi karnım. Daha 25.haftadayım, nasıl daha fazla büyüyecek bu karın merak ediyorum...Enammm..Tırsmaya başladı bennn...

Son düzenleme:
Hadi seninde gözün aydın canım:))) İkimizde bugün güzel haberlerle döndük darısı diğer tüm herkesin başına inşallah

hadi gözün aydın cnm bizde kontroldeydik sabah iyiymiş oğluşumuz gördük geldik

canlarım benim sağolun güzel haberler almak mutlu ediyor insanı kızım bize dil çıkardı ağzını açıp kapıyo ilk defa öyle gördük saatlerce izleyebilirim onu :)
yalnız bu doktorlar konusunda hiç şansım yok benim ya kadın doktorlar asla iyi gelmiyor bize arkadaş gidiyor çok iyi diyor bizde o kadar ilgi yok. önceleri ona gitmiyorduk son 2 seferdir ona gidiyoruz baştan gidince daha farklı oluyor sanırım. eşimde diyorki doğuma kadar gitmeyelim bunlar bizim kafamızı karıştırıyorlar diyor olmaz dedim arada kızımızı görmemiz lazım herşey yolunda mı baksınlar.
bu arada öyle bir uyumuşumki annem kaldırmasa hala uyuyo olacaktım kadıncağaz evdeki bütün patlıcanları kızartmış kışa hazırlık yapıyo buzluğa atacakmış ben uyurken baya iş yapmış sağolsun anne gibi olmuyor kimse

kızlar ne güzel yemekler yapmışsınız diyette biri olarak sayfayı açmaya korkar oldum avcumu yalamaktan hatırlıyorum da ben erikler yeni çıktığında yedinizmi demiştim kıyamet kopmuştu burda tabi sizin yazdıklarınız bulunur şeylerde yiyemeyince bulsan neolurrrrrrrrr olsun kızlar yazışın siz bana bakmayın

hep yemeklerden bahsedilmiş kızlar benim eşim yemek yapmayı çok sever et yemekleri özellikle ama arkasından mutfak temizle fırını cifle duryapmasın daha iyi bence bende akşama sebzeli bulgur pilavı ve naneli bir cacık yaptım eşimi bekliyoruz yiyelim çok acıktım yyyyaaaa bi gelseydi...:18::76:

canım benim ya diyetsin sen değilmi?çokmu kilo aldın ki doktorun mu diyet verdi peki gün içerisinde neler yiyorsun ama işin çok zor hamile bir kadının canı ne isterse yemesi gerekiyor..

slm az önce esımle göruştuk nesem yerınde suan az kaldı dıyıp duruyor benı mutlu edıyor gelsın kuzum artık.

orda esıme arapca kursu veren bır hoca var alya ıkra dıyorduk ya vaz gectık oglum babannesını çok sevıyor ilknur adı yengem ıyı bır fıkır verdı ılknurun nurunu koyun gönlu olsun dedı ve kızımız ALYA NUR oldu nasıl sızce.alya nur yazılı içlik yaptırıyor eşim benımde ıçıme çok sındı babannemızıde mest edelım dedık

eşin arapça kursumu alıyor cnm erva isminin anlamını sorabilirmisin.nette değişik şeyler yazıyor.ben kızımın ismini erva koymak istiyorum.

eşin arapça kursumu alıyor cnm erva isminin anlamını sorabilirmisin.nette değişik şeyler yazıyor.ben kızımın ismini erva koymak istiyorum.

cnm esım afganıstanda arapcası az buçuk vardı şimdi sınavlra gırcegı ıçın hızlandırmak ıçın arap bır hoca varmış kurs alıyor.alyayıda ona sormuş anlamını söylemış ve koymanı tavsıye ederım demış bı yere not alayım erva yı esıme sorunca ıletırım cnm.

tamam cnm sağolasın.:)

kızlarrrrr........ herkes kendini bu sıcakta dışarıya attı heralde kimsecikler yokkkkkkkkkkkk.bende balkonda oturuyorum eşim gece vardiyasına gitti.aylar sonra ilk defa yalnız uyucam tabi bu sıcaklardan ve sivri sineklerden uyuyabilirsem

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız çok sıcak ya yatak odasında vantişatör çalışıyo anca öle uyuyoruz kızıma dokunucak diede korkuyorum.ben sürekli uyuyorum arkadaşlar gün içinde ya akşamüstü kalkıp sadece yemek yapıyorum o kadar valla...bizde kızıma meyra ismini düşünmüştük baya tepki aldık hümeyranın kısaltılmışı gibi dediler bugün nisayı düşündük sizce nasıl ya akıl verin ayda başka önerilerde bulunun nolur bulamadık isim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…