hepinize iyi akşamlarrrr kızlar allaha emanet olun yarın görüşürüzzzzzzz
yarın bebişlerimin pıt pıt larını dinlicem teyzeleri bize dua edin olurmu
canımmm sakın bitki çayları içme bebeğe çok zararı oluyormuş bir tek günde 1 bardak ıhlamur ıcebılırsın onun dısında sakın baska bıtkı cayı ıcme cnm
kızlar hamile olduğunuzu ailenizle çevrenizle paylaştınız mı????
ya arkadaşlarrr şu vitamin hapını içemiyorum çok büyükk 3 tanesi çöpe gitti midem bulandı artık kırıp içmeyi denedm yine olmadı yok mudur şunların daha küçük olanı folik asitinki çok güzel asprin gibi ama vitamin çok kötü yaa başım belada benım bu haplarla
ben gidiyorum saglık ocagına bir yıgın test verdim bugun yarın sonucları alcamGünaydın annişler:) ya ben biraz kötüyüm,gece uyuyamadım,sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı,şimdi iyiyim burada kadın doğumcu yok doktorum 40 km uzakta başka ilçede.. aradım odasına tel bağlanmıyormuş.cep telini de almadım...sinir oldum.. gideyim aile hekimine,ebe var orda onunla bari konuşayım.. bu arada sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdınız değil mi??doktorunuzla ortak ikisi yürütüyor gibi. aşılarla ilgilenecek,kilo tansiyon falan..bir de bebek doğunca o aile hekimine direk kaydolmuş olacak..
bende inşallah durumlar iyidir.. kontrolüm cuma günü.. sabırsızlıkla bekleyeceğim.
günaydın güzel anneler hayırlı haftalarrrrrrrbebişlerimiz hafta hafta sağlıklı sağlıklı büyüsün inşallahh
benimde bulantım varrrr hafif hafif ama hiç gitmiyor hiç kusmadım ama iştahım çok kapandıgördüğüm herşey meyvelerde dahil bulantı yapacak sanki bişey görmek istemiyorum ama zorlada olsa yemeye çalışıyorum bebişler içinnnn
biz bugün kalp atışlarını dinlemeye gidecektik randevumu yarına ertelediler çok ameliyat ve yoğunluk varmış of yaaaaaaa geç olsunda güç olmasın diyoruz ama zamanda geçmiyor işteee
doktora gidip keseciği ve bebişi gördükten sonra inanıcaksın merak etme:):) hayırlısı ile inşallah.. bende kalp atışlarını duymadan kimseye söylemiycem demiştim ama bi baktım ki hemen hemen herkese söylemişim:)bi tek kayınvalidem hariç. onada 8 haftalıkken söyliycem kısmetse
Canım benim de lekelenmem oğlumu çok kucağıma aldığım bir günün ertesinde başlamıştı. Dr olabildiğince alma dedi. Ben de oturduğum yerde almaya çalışıyorum. Birtek gece uykuda isteyince mecburen alıyorum. Endişelenme çok kişi yaşıyor bu durumu...
inan içime su serptin valla benle aynı biri varya sanki yandaşmış gibi oldun bana
bende kızımı cok kucagıma almıstım ondan oldu
bide ayagımda sallıyorum kızımı kaldırıp yatagına yatırırken zor ouyor öle olunc artık eşim kaldırıyor gece çişe falanda eşim kaldırıyor ben hiç kucagıma almıyorum artık nolur nolmaz
günaydın müstakbel güzel anneler:)
bugun öyle zor kalktım kı işe gitmek için bazen vurup kafamı yatasım var ama olmuyo iştee( allahtan mide bulantım yok da idare ediyorum. Sütü iki günde bir zorla içiyorum da haşlanmış yumurta ( yiyemiyorum ya kokusundan tiksiniyorum zaten hiç yemezdim ama hamilelikte çok faydalı dediler diye zorluyorum kendimi.. he bu arada kızlar ilk kan testinizde açlık kan şekeriniz kaç çıkmıştı acaba benım kadar yükske çıkan var mı? benim 113 tü
Hepinize iyi akşamlar anneler nasılsınız?
merhaba canım hoşgelsin iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın ?
Ben iyiyim çok şükür öyle çok rahatsız edici durumlarım yok burdaki kızları okudukça kendimi iyi görüyorum bakalım böyle devam edecek miyim?
aman aman dilini ıssır
bende midesi bulananlara falan bakarak baya iştahlıyımiyimi kötümü bilmemde
inşallah 9ay sorunsuz geciririz hamileliklerimiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?