2012 Ekim Anneleri

hepinize iyi akşamlarrrr kızlar allaha emanet olun yarın görüşürüzzzzzzz

yarın bebişlerimin pıt pıt larını dinlicem teyzeleri bize dua edin olurmu

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.. inşallah herşey çok iyidir...

canımmm sakın bitki çayları içme bebeğe çok zararı oluyormuş bir tek günde 1 bardak ıhlamur ıcebılırsın onun dısında sakın baska bıtkı cayı ıcme cnm

adaçayı dışında içilebilir diye biliyorum ben..gerçi hiç aramadım öğrendiğimden beri,hiç istemedi canım....

kızlar hamile olduğunuzu ailenizle çevrenizle paylaştınız mı????

ben idrar testi yaptıktan sonra 3 gün dayanabildim pazartesi olsun da doktora gideyim ondan sonra söylerim diyodum ama pazar günü dayanamayıp herkese söyledim sağır sultan bile duydu 4 senedir herkes bizden bebiş beklediği için ilk günden daha hediyeler alınmaya bile başladı

ya arkadaşlarrr şu vitamin hapını içemiyorum çok büyükk 3 tanesi çöpe gitti midem bulandı artık kırıp içmeyi denedm yine olmadı yok mudur şunların daha küçük olanı folik asitinki çok güzel asprin gibi ama vitamin çok kötü yaa başım belada benım bu haplarla

ben sadece folbiol alıyorum bir tane..

kızlar benim 6+3 ama ultrasonda bir hafta geriden geliyoruz.Kasık ağrılarım var ve midem bulantım dün başladı zaten bende reflü var yandım artık.bi de iki gündür çok şiddetli baş ağrısı var yaa...sizde de var mı? dayanamıyorum valla..

ben gidiyorum saglık ocagına bir yıgın test verdim bugun yarın sonucları alcam
mecbur gidicez cunku aşılar saglıkocagında yapılıyor ihmal etmeyin arkadaşlar

bulantı işahsızlık zor bende öle problem yok maşallah
aman bebişleri yarın görun bakalım gec olsun güç olmasın

bende ucundan ucundan bikac kişiye söyledim ama kayınvalideye daha sölemedim annemlere kalp atısını duycaz inşallah haftaya p.tesi ozaman sölicem kayınvalidelerede tam 3 aylık olunca

merhaba canım bende gaz yaptıgı için süt akşam yatarken içiyorum 1 bardak
yumurta yiyorum ama iki güne bir saglıklı beslenmek ne zormuş
bende aclık kan şekeri bugun verdim bakalım yarın sonuçları alcam
bende hipoglisemi olunca şeker hep dengesiz cıkıyor inşallah bişicik cıkmaz

kızlar hamile olduğunuzu ailenizle çevrenizle paylaştınız mı????

ben daha kimseye kesin bişi demedim
annem hastalandınmı dedi yok ama hamileliğim kesinleşmedi dedim kalp atısını duymadan bişi demek istemedim
kız kardeşim ona sölemedim diye bana kızdı cunku kkdan okumussss
kaynanamlara sölemeyi şimdilik düşünmüyorum
benim ikinci olunca hemen sölenek istemiyorum acıkcası

merhaba güzel anneler
bugun gelemedim
sabah uyanır uyanmaz saglık ocagına gittim bir dünya test istedi 2 tüp kan verdim
yarın sonucları alcam inşallah
lekelenmemi sordum dikkat ek egır kaldırma kızını falan kucagına alma lekelenme devam ederse yada pembe,kırmıızya dönerse hemen doktoruna git igne yapar ama şimdilik dinenemek dikkat etmek kafi herkezin basına gelir dedi
içime su serpti
zaten en son lekeyi dun sabah gördüm cok şükür birdaha görmedim
her fırsatta uzanıyorum yatıyorum mecbur kalmadıkca sık hareket etmiyorum
ama kasıklarım agırıyor ama okudugum kadar cogu kişinin kasıklarda agrısı varmıs
hayırlısıyla bir kalp atısını duysaydık
bebişin kalp atıslarını taaaa 8 martta duycaz nasıl dayancam bilmem her dakka kötü senaryolar geliyor aklıma
dua ediyorum bebişimle konusuyorum
ilk 3 ay sag salim atlatsaydık
kızımda hiç böle olmamıstım evet pimpirikliydim gene bu haftalarda hasık karın agrılarım vardı ama
bazı sitelerde bazı ayfalarda kötğ sonucları okuyunca etkileniyorum sanırım

neysem ben buralardayım uanma modundayım

Ben iyiyim çok şükür öyle çok rahatsız edici durumlarım yok burdaki kızları okudukça kendimi iyi görüyorum bakalım böyle devam edecek miyim?

aman aman dilini ıssır
bende midesi bulananlara falan bakarak baya iştahlıyım iyimi kötümü bilmemde
inşallah 9ay sorunsuz geciririz hamileliklerimiiz

aman aman dilini ıssır
bende midesi bulananlara falan bakarak baya iştahlıyım iyimi kötümü bilmemde
inşallah 9ay sorunsuz geciririz hamileliklerimiiz

Kötü yazıları okumamaya çalış canım moral çok önemli bizim için Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah sağlıklı sorunsuz bir hamililelik geçiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…