selam kızlar nasılsınız çok sıcak ya yatak odasında vantişatör çalışıyo anca öle uyuyoruz kızıma dokunucak diede korkuyorum.ben sürekli uyuyorum arkadaşlar gün içinde ya akşamüstü kalkıp sadece yemek yapıyorum o kadar valla...bizde kızıma meyra ismini düşünmüştük baya tepki aldık hümeyranın kısaltılmışı gibi dediler bugün nisayı düşündük sizce nasıl ya akıl verin ayda başka önerilerde bulunun nolur bulamadık isim...
cnm esım afganıstanda arapcası az buçuk vardı şimdi sınavlra gırcegı ıçın hızlandırmak ıçın arap bır hoca varmış kurs alıyor.alyayıda ona sormuş anlamını söylemış ve koymanı tavsıye ederım demış bı yere not alayım erva yı esıme sorunca ıletırım cnm.
selam kızlar nasılsınız çok sıcak ya yatak odasında vantişatör çalışıyo anca öle uyuyoruz kızıma dokunucak diede korkuyorum.ben sürekli uyuyorum arkadaşlar gün içinde ya akşamüstü kalkıp sadece yemek yapıyorum o kadar valla...bizde kızıma meyra ismini düşünmüştük baya tepki aldık hümeyranın kısaltılmışı gibi dediler bugün nisayı düşündük sizce nasıl ya akıl verin ayda başka önerilerde bulunun nolur bulamadık isim...
Gunaydin kizlar,
E bebek te mamas papas indirime girmis hosuma gitti kolay aciliyo kapaniyo falan.sekli surusu de guzel acaba hic bu markayi duydunuz mu kaliteli midir var mi kullanan?siz bebis arabasi aldiniz mi ya da?markasi ne?soyleyin bakim akillar bekliyorum
ben niye göremiyorum , indirimlerin içinde yok , nerden bakmam gerek?
ben geldim ama kimseler kalmamış kayınvaldemler vardı bizde oturduk annem geldi ya o var diye geliyor hatun yoksa o kadar gelmez. eşimle bebek eşya muhabbeti yapmışlar mobilya almayı düşünüyorduk beşik alın sadece masrafa girmeyin sonra genç odası alırsınız diyormuş kıyafette fazla almayın millet getirir demiş ben yoktum bana söylemiyor böyle şeyleri. çok şaşırdım ilk torunları ama hiç hevesleri yok yardım edeyim ne yapılacak hiç sorduğu yok eşimle böyle şeyler konuşulmuyo buraya geldim bende :) aman boşver almasınlar diyo ben gücüm yettiği kadar alırım konusunu yapmam böyle şeylerin diyor. çok gururludur eşim hayatta birşey söylemez istemez ailesinden bu huyu hoşuma gidiyor ama yeri geldiğinde laf söylese keşke güzel olur. böyle böyle idare ediyoruz işte çocuk olunca ne olacak çok merak ediyorum.
eşim tercih yaptı kızlar kpss için geçen seneden girdiği puanla az puanı ama 30 yer yazmış inş dua ediyorum sizde bana dua edin hayırlısıyla gidelim yerleştirmesi yapılırsa doğumda burdan gitmiş oluruz hayırlısıyla olsun inş türkiyenin her yerini yazdı eşim nasip tabi bakalım.
ben siz olmayınca diğer annelerin yaptıklarına bakıyorum bazı güzel fikirler var ne güzel şeyler yapmışlar bende yapmayı düşünüyorum. yapınca paylaşırım burdan neyse hadin yarın görüşürüz kızlar
Mamas & Papas Mylo Pushchair Bebek Arabası - e-bebek.com
İste bu,nasil fikir verin hadi canlarim benimBakin opucukler atiyo kizim size
Mamas & Papas Mylo Pushchair Bebek Arabası - e-bebek.com
İste bu,nasil fikir verin hadi canlarim benimBakin opucukler atiyo kizim size
Evet canim ben baktim magazda,cokkolay kapanmasi,sekli falan hosuma gitti bir de surusu de cok zahmetsiz geldi bana,magazada azicik surdumBen bayıldım hatta sana teşekkür ederimbugün Türkiye ye geliyoruz ve oradan alacaktık bebek arabasını ama tam istediğimiz gibi birşey bulamıyorduk. Bu hafta e bebek e gidip bu ürünü inceleyeceğim. Tek koltukla her işlevi olması çok hoşuma gitti
günaydınlar güzel anneler ve bebişlerrrr
neee 1 milyara bebek arabasımııı
Hersey pahali anacim,hersey pahali:26:Allah hepimizin yardimcisi olsun.bu indirimdeki hali ama kalite bakimindan iyi ve kullanisli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?