2012 Ekim Anneleri

nisa da hayrünisanın kısaltması gibi o zaman:) bakma sen millete ne geçiyorsa içinden onu koy bence ikisi de hoş isimler ama anlamı bakımından nisa biraz daha ağır gibi meyra bende agır bastı.. kolay gelsin sevgiler..

ben geldim ama kimseler kalmamış kayınvaldemler vardı bizde oturduk annem geldi ya o var diye geliyor hatun yoksa o kadar gelmez. eşimle bebek eşya muhabbeti yapmışlar mobilya almayı düşünüyorduk beşik alın sadece masrafa girmeyin sonra genç odası alırsınız diyormuş kıyafette fazla almayın millet getirir demiş ben yoktum bana söylemiyor böyle şeyleri. çok şaşırdım ilk torunları ama hiç hevesleri yok yardım edeyim ne yapılacak hiç sorduğu yok eşimle böyle şeyler konuşulmuyo buraya geldim bende :) aman boşver almasınlar diyo ben gücüm yettiği kadar alırım konusunu yapmam böyle şeylerin diyor. çok gururludur eşim hayatta birşey söylemez istemez ailesinden bu huyu hoşuma gidiyor ama yeri geldiğinde laf söylese keşke güzel olur. böyle böyle idare ediyoruz işte çocuk olunca ne olacak çok merak ediyorum.
eşim tercih yaptı kızlar kpss için geçen seneden girdiği puanla az puanı ama 30 yer yazmış inş dua ediyorum sizde bana dua edin hayırlısıyla gidelim yerleştirmesi yapılırsa doğumda burdan gitmiş oluruz hayırlısıyla olsun inş türkiyenin her yerini yazdı eşim nasip tabi bakalım.
ben siz olmayınca diğer annelerin yaptıklarına bakıyorum bazı güzel fikirler var ne güzel şeyler yapmışlar bende yapmayı düşünüyorum. yapınca paylaşırım burdan neyse hadin yarın görüşürüz kızlar

merhaba cnm..nette alya :gökyüzü, yüksek yer ,yükseklik yazıyor.doğru mu acaba...

Gunaydin kizlar,
E bebek te mamas papas indirime girmis hosuma gitti kolay aciliyo kapaniyo falan.sekli surusu de guzel acaba hic bu markayi duydunuz mu kaliteli midir var mi kullanan?siz bebis arabasi aldiniz mi ya da?markasi ne?soyleyin bakim akillar bekliyorum

nisa kadın demek canım bence uygun değil , düşünsene sürekli kadın diye hitap ettiğini kızına , isimden çok anlamı önemli bence

günaydın göbüşlüler hatta koca göbüşlüler , hayırlı cumalar herkese , kuzucuklarımızada bol keyifli , tekmeli günler olsun

ben niye göremiyorum , indirimlerin içinde yok , nerden bakmam gerek?

GUnaydin fistiklar,tatildeyim biliyorsunuz,cok giremiyorum bi slm veriyim dedim...

Masumcum cok gecmis olsun Allah in izniyle bir ay sonra gittiginde hicbir seyi kalmayacak minik kizinin....

cnm eşin inşallah atanır bende tercih yaptım fakat benimki olmucak bizim bölümden alım az bende çok istemiştim bu alım olsunda gidelim diye ama olmuyo malesef eşya konusuna gelince aynısı bnm başımda bikere sormadılar eksiğiniz ne kaldı ne alıncak borçlar yüzünden zorda olduğumuzuda biliyorlar allah yardım eder alırız bi şekilde ama insan kırılıyo bizim bi komşumuz var kadın nasıl hevesli büssürü şey almış kızının oldu gelinnide olcak cocuğu ne aldıysa 2 tane aldı ayrım olmasın diye çok imreniyorum kadına banada böyle hevessizi denk geldi

günaydııın tüm annelere
yaşasın bugün cuma, evde 2 gün geçirmek mis gibi..
dün oğlum döndü annanesi getirdi bıraktı. nası özlemişiz, uyuyana kadar geldi geldi öptü, karnıma cici yapıyo. evlat sahibi olmak kadar güzel bişey yoktur heralde dünyada.

günaydınlar güzel anneler ve bebişlerrrr

neee 1 milyara bebek arabasımııı

Son düzenleme:
Günaydın Kızlarrrrrr..... Umarım bugünde herkesler iyidirrrr.... Valla ben çok keyifliyimyarın bir haftamızı daha dolduruyoruz ayrıca bugün yıllık izne ayrılıyorummm ki bu inanılmaz güzel bir duyguuuuuuu gelcek hafta p.tesi başlayacağım işe ama tatilde arada girer bakarım sizeeeeeeee

selam kızlar nasılsınız.ben iyi değilim bugün..dün biz parka gittik,üzerimde dirseğime kadar olan bir bluz vardı.sol koltuk altıma doğru bir kaşıntı tuttu.yedim bitirdim hart hurt..bakmadım da neden kaşınıyor diye. geçti sonra..gece yarısı bir wcye kalktım kolumu bir kaldırdım,heryerim kıpkırmızı.bir gece önce sivrisinek vardı vınnnnn vınnnn onu hatırladım.15-20 nokta şeklinde sivrisinek ısırığına benzer birşeyler var.sonra büyük büyük kırmızı alanlar var.omzumdan dirseğime kadar böyle..çok ta kaşınıyor.ne olduğunu anlamadım..sivrisinek olsa yuh yani dikiş makinesi gibi işlemiş..alerji olsa başka yerlerde de olur diyorum..kesin o parkta böcek girdi içime.. ne yapsam ki?

bu arada dkederli sanki seni ben çok iyi tanıyorum.foton o kadar tanıdık ki??

Mamas & Papas Mylo Pushchair Bebek Arabası - e-bebek.com
İste bu,nasil fikir verin hadi canlarim benimBakin opucukler atiyo kizim size

Ağırlığının bir önemi yok dersen güzel gözüküyor. Ama bana kalırsa çok ağır bir araba. Kime sorduysam aman hafif olsun alacağın araba dediler. Bence yakından inceleme fırsatı bulursan daha iyi karar verebilirsin.

Ya hanımlar bu magnezyum ilacından 2 tane alan var mı günde?
Bana yetmiyor galiba artık 1 tanesi. Gerçi dün içmeyi unuttum ama. Sabaha karşı öyle bir kramp girdi ki bacağıma, sabah basamadım üzerine. Banyoya suyun altına zor attım kendimi, şimdi rahat yürüyebiliyorum ama bacağımın içinde ağrısı duruyor daha.
Gerçi idrar kültür sonuçlarım için doktara gideceğim, bakalım o ne diyecek.

Son düzenleme:
Evet canim ben baktim magazda,cokkolay kapanmasi,sekli falan hosuma gitti bir de surusu de cok zahmetsiz geldi bana,magazada azicik surdumben bunu tercih edecegim galiba,bende bunu esimin arkadasi almis bebisine,ordan duydum.magazadaki cocuk da cok iyi dedi.jokerde aynisina baktim 1500 kusur liraydi valla.e iyi indirim sanki ebebekteki.
günaydınlar güzel anneler ve bebişlerrrr

neee 1 milyara bebek arabasımııı

Hersey pahali anacim,hersey pahali:26:Allah hepimizin yardimcisi olsun.bu indirimdeki hali ama kalite bakimindan iyi ve kullanisli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…