günaydınlar güzel anneler ve bebişlerrrr
neee 1 milyara bebek arabasımııı
Ağırlığının bir önemi yok dersen güzel gözüküyor. Ama bana kalırsa çok ağır bir araba. Kime sorduysam aman hafif olsun alacağın araba dediler. Bence yakından inceleme fırsatı bulursan daha iyi karar verebilirsin.
Ya hanımlar bu magnezyum ilacından 2 tane alan var mı günde?
Bana yetmiyor galiba artık 1 tanesi. Gerçi dün içmeyi unuttum ama. Sabaha karşı öyle bir kramp girdi ki bacağıma, sabah basamadım üzerine. Banyoya suyun altına zor attım kendimi, şimdi rahat yürüyebiliyorum ama bacağımın içinde ağrısı duruyor daha.
Gerçi idrar kültür sonuçlarım için doktara gideceğim, bakalım o ne diyecek.
bencede çok fazla , yani gereksiz o kadar pahalısı , 300 civarıda çok kullanışlıları varken , ben vermem şahsen , gerçi bizim bebek arabamız hediye olucak ama bakalım nasıl bişey alıcaklar :26: çift yönlü ve hafif olsunda gerisi önemli değil bence
bunun kendinide gördüm çok güzel bir araba düşündüklerim arasında...ve hafifti sanırımBaby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 | | Bebefix.com
ben bunu düşünüyorum,yorumları da çok iyi,özellikler aradığım gibi..
Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 | | Bebefix.com
ben magnezyum almıyorum.kramp girecek gibi oluyor arada.hemen ayağımı bilekten büküp parmaklarımı kendime doğru çekiyorum topuğumu baya dışa itiyorum neredeyse parmaklarım bileğime değecek gibi..anında geçiyor.. tabi gireceği zaman anlıyorum hemen bunu yapıyorum..
Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 | | Bebefix.com
ben magnezyum almıyorum.kramp girecek gibi oluyor arada.hemen ayağımı bilekten büküp parmaklarımı kendime doğru çekiyorum topuğumu baya dışa itiyorum neredeyse parmaklarım bileğime değecek gibi..anında geçiyor.. tabi gireceği zaman anlıyorum hemen bunu yapıyorum..
evet atmıştım linki.. zaten sık kullanılanlar bebekle ilgili şeyler hep... hediyeye bişey denmez doğru..daha öncede linklemiştin sen bunu , bende bundasn alırdım kendimiz alıcak olsaydık eğer ama hediye olucağı için bişey diyemem şimdi ayıp olmasın , zaten ben çok kullanacağımıda sanmıyorum bebek arabası
bunun kendinide gördüm çok güzel bir araba düşündüklerim arasında...ve hafifti sanırım
merhabalar arkadaşlarr...antalyada yaşayan arkadaşlara bir sorum olacaktı..şu an şırnaktayım ve malum bebişime hiçbir şey alamadım..ve üzülüyorum gerçekten..ama eylül başında antalyada olucam...doğumu da antalyada yapacağım..bana tüm ürünleri bir arada bulabileceğim, yada bebek ürünlerini alabileceğim yerler tavsiye edebilirmisiniz..korkuyorum yetiştiremeyeceğim diyee...şimdiden çok tşk ederimm...
günaydin arkadaslar...
bayadir ugrayamiyorum... beni hatirladinizmi bilemiyorum...umarim herkes iyidir...
ben 3 haftadir hastanedeyim ve galibada doguma kadar burdayim... su kaybim var erken dogum riskim var...
hepinizden allah rizasi icin dua istiyorum...
rabbim hamilelelerin duasini kabul eder... gecen yil 38 haftalik kizimi karnimda kaybetmistim... korkularim cookkk,,
rabbim hepinizin bebegini saglikli kucaginiza almayi nasip etsin....
hayirli cumalar....
dualarinizi bekliyorum...
merhabalar arkadaşlarr...antalyada yaşayan arkadaşlara bir sorum olacaktı..şu an şırnaktayım ve malum bebişime hiçbir şey alamadım..ve üzülüyorum gerçekten..ama eylül başında antalyada olucam...doğumu da antalyada yapacağım..bana tüm ürünleri bir arada bulabileceğim, yada bebek ürünlerini alabileceğim yerler tavsiye edebilirmisiniz..korkuyorum yetiştiremeyeceğim diyee...şimdiden çok tşk ederimm...
günaydin arkadaslar...
bayadir ugrayamiyorum... beni hatirladinizmi bilemiyorum...umarim herkes iyidir...
ben 3 haftadir hastanedeyim ve galibada doguma kadar burdayim... su kaybim var erken dogum riskim var...
rabbim hamilelelerin duasini kabul eder... gecen yil 38 haftalik kizimi karnimda kaybetmistim... korkularim cookkk,,
hayirli cumalar....
günaydin arkadaslar...
hayirli cumalar....
günaydin arkadaslar...
hayirli cumalar....
Ayyy Allah yardimcin olsun tatlim,moralini yuksek tutmaya calis,insallah saglikla zamaninda dogurursun.suyun azaldigini nasil anladiniz,rutin kontrolde mi?bir de uzmek istemiyorum ama bebegini kaybetme sebebin neydi?belki dikkat etmemiz gereken birseydir diye soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?