2012 Ekim Anneleri

günaydınlar..kızlar siz de benim gibi bebişinize sürekli bişiler almak istiyor musunuz?tutamıyorum kendimi alışveriş sitelerne her sabah bakıyorum nerde ne var indirimli hepsini alıyorum.Biri beni durdursun

günaydınlar güzel anneler ve bebişlerrrr

neee 1 milyara bebek arabasımııı

bencede çok fazla , yani gereksiz o kadar pahalısı , 300 civarıda çok kullanışlıları varken , ben vermem şahsen , gerçi bizim bebek arabamız hediye olucak ama bakalım nasıl bişey alıcaklar :26: çift yönlü ve hafif olsunda gerisi önemli değil bence

Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 | | Bebefix.com

ben bunu düşünüyorum,yorumları da çok iyi,özellikler aradığım gibi..

ben magnezyum almıyorum.kramp girecek gibi oluyor arada.hemen ayağımı bilekten büküp parmaklarımı kendime doğru çekiyorum topuğumu baya dışa itiyorum neredeyse parmaklarım bileğime değecek gibi..anında geçiyor.. tabi gireceği zaman anlıyorum hemen bunu yapıyorum..

hemde indirimde normalde 1,5 milyarr
yani kızlar yanlış anlamayın sakın herkes en güzeli olsun ister bide bütçeye göre ama dediğin gibi bende en fazla 300-350 kadar bakabilirim kullanışlı bişi diyodum.
ama bu kadarı çok fazla para yazık günah bide böyle pusetliler bana hiç kullanışlı gelmiyor nedense..tek başına bi yere gitmeye kalksan arabayı katlamak dert.benim içinde önce hafifliği önemli
bide onca ihtiyacı olup en ucuz bi arabayı bile alamayan insanlar varken acırdım sanırım o paraya ben

Son düzenleme:

daha öncede linklemiştin sen bunu , bende bundasn alırdım kendimiz alıcak olsaydık eğer ama hediye olucağı için bişey diyemem şimdi ayıp olmasın , zaten ben çok kullanacağımıda sanmıyorum bebek arabası

Bu markayı sanki ben civil magazasında gördüm ama yakından incelemedim. Alüminyum oluşu güzel, hafif oluyor onlar.

Ya benim gebelikten önceki dönemlerimde de kramplarım oluyordu. Bende ki magnezyum eksikliği daha çok sanırım. Bende önceden gireceğini anladığım zaman epeyce engelliyorum, eşim de yardım ediyor. Hani saha içinde futbolculara yaparlar ya, aynen öyle bacağımı hafaya dikiyorum eşimde ayak tabanımdan bastırıyor, çok faydası oluyor. Ama gece en derin uykuda gireceğini önceden kestirmek zor, anında geliyor. Hâlâ bacağımın arkası sert, şu an ciddi derecede rahatsızım. Oturduğum yerde masaj yapıyorum geçsin diye.

evet atmıştım linki.. zaten sık kullanılanlar bebekle ilgili şeyler hep... hediyeye bişey denmez doğru..
bunun kendinide gördüm çok güzel bir araba düşündüklerim arasında...ve hafifti sanırım

evet çok hafif,tek elle kapanıyor açılıyor ve katlanınca yer tutmuyor minicik kalıyor..

merhabalar arkadaşlarr...antalyada yaşayan arkadaşlara bir sorum olacaktı..şu an şırnaktayım ve malum bebişime hiçbir şey alamadım..ve üzülüyorum gerçekten..ama eylül başında antalyada olucam...doğumu da antalyada yapacağım..bana tüm ürünleri bir arada bulabileceğim, yada bebek ürünlerini alabileceğim yerler tavsiye edebilirmisiniz..korkuyorum yetiştiremeyeceğim diyee...şimdiden çok tşk ederimm...

slmlar.arkadaşlar eşya alırken bebişlere maddi yönden abartmayın bence ne gerek var bütçeyi sarsacak onlar durmadan büyüyecek zaten

e bebek mağazası antalyadada var , sitesinden bulabilirsin adresini , herşey var orda ve güzel kampanyalarıda oluyor

günaydin arkadaslar...
bayadir ugrayamiyorum... beni hatirladinizmi bilemiyorum...umarim herkes iyidir...
ben 3 haftadir hastanedeyim ve galibada doguma kadar burdayim... su kaybim var erken dogum riskim var...
hepinizden allah rizasi icin dua istiyorum...
rabbim hamilelelerin duasini kabul eder... gecen yil 38 haftalik kizimi karnimda kaybetmistim... korkularim cookkk,,
rabbim hepinizin bebegini saglikli kucaginiza almayi nasip etsin....
hayirli cumalar....
dualarinizi bekliyorum...

Ayyy Allah yardimcin olsun tatlim,moralini yuksek tutmaya calis,insallah saglikla zamaninda dogurursun.suyun azaldigini nasil anladiniz,rutin kontrolde mi?bir de uzmek istemiyorum ama bebegini kaybetme sebebin neydi?belki dikkat etmemiz gereken birseydir diye soruyorum.

Canım... Kırcamii tarafına git orda hem e-bebek var hem e-bebeğin akrşı çaprazında yeni açılan başka bir mağza var onun dışındada irem bebe var bi kaç tane daha bebek mağzası var o yolda sanırım tüm ihtiyaçlarını o mevkiiden halledilirsin....

allah yardımcın olsun arkadaşım emin oldualarımız seninle sen gönlünü ferah tut bu sefer hiç bir sorun çıkmadan bebeğini kucağına alacaksın emin ol bence...

rabbim bu bebeğine ömür versin cnm
çok üzüldüm...
hiç bi garantimiz yok
böyle şeyler duydukça dahada korkuyorum..
dualarımız seninle ve hepimizle..

çok geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun inşallah

mübarek cuma gününün, mübarek 3 ayların hürmetine bağışlasın evladını sana inşallah

kalbini ferah tutmaya ,pozitif olmaya çalış hep

canim birden karnim agridi kasildi sonra birsey geldigini hissettim hastaneye gittim su oldugunu söylediler... elhamdüllilah cok gelmiyor azar azar geliyor... zaten su kendini yeniliyormus... göz altinda tutuyorlar.. antibiotik falan.. karnimda ölen ise pek te birsey yapilacak bir durum yoktu kordonunda dügüm vardi...birde bir defa bogazina dolanmisti... kordonuna baktirabilirsiniz... ama rabbim isteseydi bisekilde dogardi... rabbim herkesin yardimcisi olsun tabi benimde....

günaydın kızlar hayırlı cumalar

bugüne kadar hep pozitif bir hamile olan bana noldu bilmiyorum 2-3 gündür ağlamaklıyım ,korku bastı ya oğluma bişey olursa diye. Allah'ım sen koru

dün eve giderken otobüste kasıldı karnım taş gibi oldu. gittim uzandım hemen evde

bu haftalarda artık böyle kasılmalar ,gerilmeler normal galiba ama insan korkuyor ister istemez

rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…