2012 Ekim Anneleri

günaydın kızlar hayırlı cumalar

bugüne kadar hep pozitif bir hamile olan bana noldu bilmiyorum 2-3 gündür ağlamaklıyım ,korku bastı ya oğluma bişey olursa diye. Allah'ım sen koru

dün eve giderken otobüste kasıldı karnım taş gibi oldu. gittim uzandım hemen evde

bu haftalarda artık böyle kasılmalar ,gerilmeler normal galiba ama insan korkuyor ister istemez

rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

geçmiş olun canım..inşallah sorunsuz kucağına alırsın bebişini..su kaybı nasıl ortaya çıktı.. ben bazen çamaşırımda ter mi su mu akıntı mı olduğunu anlayamadığım bi ıslaklık görüyorum.son kontrolde suyun iyi dedi doktor..

geçmiş olun canım..inşallah sorunsuz kucağına alırsın bebişini..su kaybı nasıl ortaya çıktı.. ben bazen çamaşırımda ter mi su mu akıntı mı olduğunu anlayamadığım bi ıslaklık görüyorum.son kontrolde suyun iyi dedi doktor..

benimde canım sıkılıyor böyle şeyleri duydukça , dualarımız seninle

Allah yardımcın olsun. İyi düşünmeye çalış. Su kendini yeniliyor, bu iyi bi'şey.
Bu kordon işini bende bu gittiğimden doktoruma sordum. Detaylı ultrasona girenlerde kontrol ediliyor zaten kordon uzunluğu falan.
Benim doktorumda "çok nadir olur, kordon kısa olur boğazına dolanır. Taktiri ilahi" dedi, "yapacak bişey olmaz." dedi. Neticede bebek o kordondan gelen kanla bezleniyor.
Hep hakkımızda hayırlıı olsun diye dua ediyoruz, Allah yardımcın olsun.

cnm allah bu bebeğini senden ayırmasın sağ salim doğsunda sen doğana kadar yat hastanede sorun değil allahım bunu sana bağışlasın dün doktorumda bana idrar yolu enfeksiyonundan bahsederken söyledi erken doğum riskini suyun gelebilme durumunu böbrek iltihabı olma durumunu tırstım baya düzenli kullanıyorum ilaçlarımı

kusura bakmayın mesaj tekrarı olmuş

karnım benim de zaman zaman sertleşiyor,doktora sormadım ebeye sordum sağlık ocağında,o aşamaya getirmeden dinlenmelisin dedi..

Günaydın Hanımlar :119:

Umarım herkes iyidir...Geceler çok zor geçiyor, sanırım hepimizde aynı dertten muzdaribiz malum hem sıcak hemde sürekli sağa sola yatmak oldukça zorluyor bizleri...

Bebek arabası hakknda konuşmuşsunuz gayet güzel modeller..biz bebe confort loola modelini alacağız...
Bebek eşyaları konusunda gereksiz deniliyor bazen ama bunu şimdi söyleyenlerde eminim zamanında bizler gibi ilk heyacanlarını yaşarken şimdi bizlere söylediklerini onlara söyleyenleri duymazdan geldiler..neden ! çünkü ilk heyacanlarında her istedikleri şeye bebeklerininde sahip olmasını istediler...belki tecrübe ettiler şimdi bize söylüyorlar ama unuttukları tek şey kendilerininde geçmişte bu söylenilenleri kulak arkası ettikleri... herkes bütçesi elverdiğince herşeyi almak istiyor doğal olarak...kıyafet konusunda da hediye gelir nasılsa diye hiç beklentiye girmiyorum kendim alıyorum..çünkü biliyorum ki kimse benim aldığım kadar kalitelisini ve iyisini alamaz...kimse üretimine pamuk kalitesine bakıp ince eleyip sık dokumaz ancak bababanne anneanne benim kadar titizlenir...eş dost akraba ancak hediye olsun diye alır bana göre..

arkadaslar allah hepinizden razi olsun...
rabbim bebeklerinizi saglikli kucaginiza almayi nasip etsin insallah.. hepimizin...
korkutmak istemedim sizi bagislayin.. benim 4. hamileligim... simdiye kadar hic sorun yasamamistim... her hamilelik farkli oluyor.. korkmayin rabbim sizide bebeklerinizide korusun... yasadiklarimi kimseye yasatmasin... bunada hamd olsun beterin beteri var.. hersey rabbimden... ondan gelene basimiz kildan ince...elden birsey gelmiyor...
dualarinizdan beni ayirmayin ne olur.... tek istedigim bu sizden.........

Canım bebe confort loola modelini tavsiye edenler oldu bana da. Ben gidip baktım biraz ağır geldi. Siz gerçi karar vermişsiniz; aklını bulandırmak istemem. Ama bebek arabasının ağırlığına dikkat ediyorsan bu modelin bir dezavantajı ağırlığı

kızlar günaydın şimdi sağlık ocağından geldim sonuçlar 2 de.15 gün önce açlık 83 tokluk 50 lik glikozla 179 geldi diye doktırum diyetisyene yollamıştı sağlık ocağı bu durumda senin şekerin yok diyor gereksiz diyet diyor bakalım açlık şekerine damardan bakıldı ne çıkacak?yani 2 haftadır boşunamı aç durdummm

Mamas & Papas Mylo Pushchair Bebek Arabası - e-bebek.com
İste bu,nasil fikir verin hadi canlarim benimBakin opucukler atiyo kizim size

Çok beğendim güle güle kullan canım. Ben ısrarla inglesina'dan memnunum, neredeyse 3 yıl olacak yazlı kışlı daha taş gibi duruyor, ama son e bebek ziyaretimizde bize nuna pepp markasını tanıttılar, içimiz gitti resmen, küçülüyor küçülüyor ve sonunda çantaya giriyor:)
Şimdi kampanya varmış fiyatı çok çok uygun. Eğer elimde mevcut arabam olmasaydı ben kesin buna atlardım.

Nuna Pepp Bebek Arabası - e-bebek.com

Canım Allah yardımcın olsun, acısını göstermesin inşaallah. Moralinin yüksek tut, dua et. korkma, sürekli doktor kontrolünde olacaksın. İnşaallah bebeğini sağ salim kucağına alacaksın bu sefer

Az önce gördüm çok şık duruyor benim çok hoşuma gitti.çift yönlü diil ama dimi

Son düzenleme:

Allahim bebegini ve bebeklerimizi korusun,ona emanetiz.kavus bebikine,saril insallah.

jokerde baktık bizde daha sonra karar verdik canım o yüzden aklım bulanmaz aksine bizede oldukça kullanışlı geldi..gayet hafif geldi bize ayrıca çabuk toparlanıyor, çift taraflı kullanılıyor...

ya kızlar bana acil cevap lütfen , markafonide ayrı markalardan ürün beğendim , şimdi ayrı ayrı markalardan ürünleri alamicakmıyım aynı sepete ? hepsine ayrı ayrımı kargo ödücemki :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…