- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
günaydin arkadaslar...
bayadir ugrayamiyorum... beni hatirladinizmi bilemiyorum...umarim herkes iyidir...
ben 3 haftadir hastanedeyim ve galibada doguma kadar burdayim... su kaybim var erken dogum riskim var...
hepinizden allah rizasi icin dua istiyorum...
rabbim hamilelelerin duasini kabul eder... gecen yil 38 haftalik kizimi karnimda kaybetmistim... korkularim cookkk,,
rabbim hepinizin bebegini saglikli kucaginiza almayi nasip etsin....
hayirli cumalar....
dualarinizi bekliyorum...
günaydin arkadaslar...
bayadir ugrayamiyorum... beni hatirladinizmi bilemiyorum...umarim herkes iyidir...
ben 3 haftadir hastanedeyim ve galibada doguma kadar burdayim... su kaybim var erken dogum riskim var...
rabbim hamilelelerin duasini kabul eder... gecen yil 38 haftalik kizimi karnimda kaybetmistim... korkularim cookkk,,
hayirli cumalar....
canim birden karnim agridi kasildi sonra birsey geldigini hissettim hastaneye gittim su oldugunu söylediler... elhamdüllilah cok gelmiyor azar azar geliyor... zaten su kendini yeniliyormus... göz altinda tutuyorlar.. antibiotik falan.. karnimda ölen ise pek te birsey yapilacak bir durum yoktu kordonunda dügüm vardi...birde bir defa bogazina dolanmisti... kordonuna baktirabilirsiniz... ama rabbim isteseydi bisekilde dogardi... rabbim herkesin yardimcisi olsun tabi benimde....
günaydin arkadaslar...
hayirli cumalar....
canim birden karnim agridi kasildi sonra birsey geldigini hissettim hastaneye gittim su oldugunu söylediler... elhamdüllilah cok gelmiyor azar azar geliyor... zaten su kendini yeniliyormus... göz altinda tutuyorlar.. antibiotik falan.. karnimda ölen ise pek te birsey yapilacak bir durum yoktu kordonunda dügüm vardi...birde bir defa bogazina dolanmisti... kordonuna baktirabilirsiniz... ama rabbim isteseydi bisekilde dogardi... rabbim herkesin yardimcisi olsun tabi benimde....
günaydin arkadaslar...
hayirli cumalar....
Günaydın Hanımlar :119:
Umarım herkes iyidir...Geceler çok zor geçiyor, sanırım hepimizde aynı dertten muzdaribiz malum hem sıcak hemde sürekli sağa sola yatmak oldukça zorluyor bizleri...
Bebek arabası hakknda konuşmuşsunuz gayet güzel modeller..biz bebe confort loola modelini alacağız...
Bebek eşyaları konusunda gereksiz deniliyor bazen ama bunu şimdi söyleyenlerde eminim zamanında bizler gibi ilk heyacanlarını yaşarken şimdi bizlere söylediklerini onlara söyleyenleri duymazdan geldiler..neden ! çünkü ilk heyacanlarında her istedikleri şeye bebeklerininde sahip olmasını istediler...belki tecrübe ettiler şimdi bize söylüyorlar ama unuttukları tek şey kendilerininde geçmişte bu söylenilenleri kulak arkası ettikleri... herkes bütçesi elverdiğince herşeyi almak istiyor doğal olarak...kıyafet konusunda da hediye gelir nasılsa diye hiç beklentiye girmiyorum kendim alıyorum..çünkü biliyorum ki kimse benim aldığım kadar kalitelisini ve iyisini alamaz...kimse üretimine pamuk kalitesine bakıp ince eleyip sık dokumaz ancak bababanne anneanne benim kadar titizlenir...eş dost akraba ancak hediye olsun diye alır bana göre..
Mamas & Papas Mylo Pushchair Bebek Arabası - e-bebek.com
İste bu,nasil fikir verin hadi canlarim benimBakin opucukler atiyo kizim size
günaydin arkadaslar...
hayirli cumalar....
Çok beğendim güle güle kullan canım. Ben ısrarla inglesina'dan memnunum, neredeyse 3 yıl olacak yazlı kışlı daha taş gibi duruyor, ama son e bebek ziyaretimizde bize nuna pepp markasını tanıttılar, içimiz gitti resmen, küçülüyor küçülüyor ve sonunda çantaya giriyor:)
Şimdi kampanya varmış fiyatı çok çok uygun. Eğer elimde mevcut arabam olmasaydı ben kesin buna atlardım.
Nuna Pepp Bebek Arabası - e-bebek.com
Canım bebe confort loola modelini tavsiye edenler oldu bana da. Ben gidip baktım biraz ağır geldi. Siz gerçi karar vermişsiniz; aklını bulandırmak istemem. Ama bebek arabasının ağırlığına dikkat ediyorsan bu modelin bir dezavantajı ağırlığı
Az önce gördüm çok şık duruyor benim çok hoşuma gitti.çift yönlü diil ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?