ya kızlar bana acil cevap lütfen , markafonide ayrı markalardan ürün beğendim , şimdi ayrı ayrı markalardan ürünleri alamicakmıyım aynı sepete ? hepsine ayrı ayrımı kargo ödücemki :26:
Evet cok zor yatarken canim yaa,don sag don sola uyku muyku kalmiyor,bir de uykum cok azaldi,uyuyamama problemim var.Günaydın Hanımlar :119:
Umarım herkes iyidir...Geceler çok zor geçiyor, sanırım hepimizde aynı dertten muzdaribiz malum hem sıcak hemde sürekli sağa sola yatmak oldukça zorluyor bizleri...
Bebek arabası hakknda konuşmuşsunuz gayet güzel modeller..biz bebe confort loola modelini alacağız...
Bebek eşyaları konusunda gereksiz deniliyor bazen ama bunu şimdi söyleyenlerde eminim zamanında bizler gibi ilk heyacanlarını yaşarken şimdi bizlere söylediklerini onlara söyleyenleri duymazdan geldiler..neden ! çünkü ilk heyacanlarında her istedikleri şeye bebeklerininde sahip olmasını istediler...belki tecrübe ettiler şimdi bize söylüyorlar ama unuttukları tek şey kendilerininde geçmişte bu söylenilenleri kulak arkası ettikleri... herkes bütçesi elverdiğince herşeyi almak istiyor doğal olarak...kıyafet konusunda da hediye gelir nasılsa diye hiç beklentiye girmiyorum kendim alıyorum..çünkü biliyorum ki kimse benim aldığım kadar kalitelisini ve iyisini alamaz...kimse üretimine pamuk kalitesine bakıp ince eleyip sık dokumaz ancak bababanne anneanne benim kadar titizlenir...eş dost akraba ancak hediye olsun diye alır bana göre..
ya kızlar bana acil cevap lütfen , markafonide ayrı markalardan ürün beğendim , şimdi ayrı ayrı markalardan ürünleri alamicakmıyım aynı sepete ? hepsine ayrı ayrımı kargo ödücemki :26:
Feliscim sagol,simdi bakicam nunaya da.inceleyeyim bir.
Evet cok zor yatarken canim yaa,don sag don sola uyku muyku kalmiyor,bir de uykum cok azaldi,uyuyamama problemim var.
Ayrica ben de ayni senin gibi dusunuyorum alacaklarimiz konusunda.babanneden bile beklentim yok cunku biliyorum oyle pamuguna organigine falan dikkat etmez o da. ata sozumuz var,tirnagin varsa basini kasi diye,benim dusundugum kadar ince
kimse dusunemez.
evet canım aynen dediğin gibi farklı markaların ürünlerini aldığın için herbirine ayrı kargo ödemek zorunda kalıyorsun
aynen şekerim aynen
bir de gece boyunca kaç kez uyandığımı sayamıyorum bile
kızlar günaydın şimdi sağlık ocağından geldim sonuçlar 2 de.15 gün önce açlık 83 tokluk 50 lik glikozla 179 geldi diye doktırum diyetisyene yollamıştı sağlık ocağı bu durumda senin şekerin yok diyor gereksiz diyet diyor bakalım açlık şekerine damardan bakıldı ne çıkacak?yani 2 haftadır boşunamı aç durdummm
Chicco Liteway Puset için Ön Bar - e-bebek.com
kizlar bizimde bebek arabamiz bu cok kullanisli bir araba ben oglumda 4 sene kullandim ve hic bisey olmadi rengi kirmizi kiz icin olurmu bilemedim ama sordum pembe rengi varmis iskeleti saglam oldugu icin sadece yeni pembe yuz alicam tavsiye ederim cok kullanisli bir araba
Chicco Liteway Puset için Ön Bar - e-bebek.com
kizlar bizimde bebek arabamiz bu cok kullanisli bir araba ben oglumda 4 sene kullandim ve hic bisey olmadi rengi kirmizi kiz icin olurmu bilemedim ama sordum pembe rengi varmis iskeleti saglam oldugu icin sadece yeni pembe yuz alicam tavsiye ederim cok kullanisli bir araba
kızlar günaydın şimdi sağlık ocağından geldim sonuçlar 2 de.15 gün önce açlık 83 tokluk 50 lik glikozla 179 geldi diye doktırum diyetisyene yollamıştı sağlık ocağı bu durumda senin şekerin yok diyor gereksiz diyet diyor bakalım açlık şekerine damardan bakıldı ne çıkacak?yani 2 haftadır boşunamı aç durdummm
Bir de tum konustugum millet diyor ki simdi uyu uyuyabildigin kadar,sonra uyuyamayacaksin,ben uyuz oluyorum cunku simdi de hic uyuyamiyorum zaten.hamilelik kolay diyenleri anlayamiyorum,hic de kolay degil bence!
Az önce gördüm çok şık duruyor benim çok hoşuma gitti.çift yönlü diil ama dimi
Herkese Hayırlı Cumalar Arkadaslar
Bugun kendı doktoruma gıdıyorum Ethıcaya bakalım bebegımı ultrasonda ınceleyecek asıt de gerıleme vardı ınsallah kaybolmustur
Bence sadece doktorunu dinle. Gebelik şekeri çok önemli. Hem anne için hem bebek için. Benim bir yakınım var, iki çocuğu var. Bebekleri o kadar şiş doğdu ki, görünce inanamadım. Normal doğumda yapamıyorsun.
Aç kaldım diye düşünme, sağlıklı besleniyorum diye düşün. Keşke benimde vaktim olsa da bende diyetisyene gitsem.
Ben sağlık ocağına hiç gitmiyorum, böyle durumlarda kafa karışıklığı olacağını düşünüyorum.
140ın üstü normal değil diye biliyorum,gözardı etmemek gerek..
kızlar sabah söylediğim rahatsızlığım üzere kat kat arttığı için şikayetlerim,eşimi çağırdım bi acile gideyim bakalım ne yapılacaksa yapılsın..çok fenayım
Herkese Hayırlı Cumalar Arkadaslar
Bugun kendı doktoruma gıdıyorum Ethıcaya bakalım bebegımı ultrasonda ınceleyecek asıt de gerıleme vardı ınsallah kaybolmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?