2012 Ekim Anneleri

ya kızlar bana acil cevap lütfen , markafonide ayrı markalardan ürün beğendim , şimdi ayrı ayrı markalardan ürünleri alamicakmıyım aynı sepete ? hepsine ayrı ayrımı kargo ödücemki :26:

evet canım aynen dediğin gibi farklı markaların ürünlerini aldığın için herbirine ayrı kargo ödemek zorunda kalıyorsun

Feliscim sagol,simdi bakicam nunaya da.inceleyeyim bir.

Evet cok zor yatarken canim yaa,don sag don sola uyku muyku kalmiyor,bir de uykum cok azaldi,uyuyamama problemim var.
Ayrica ben de ayni senin gibi dusunuyorum alacaklarimiz konusunda.babanneden bile beklentim yok cunku biliyorum oyle pamuguna organigine falan dikkat etmez o da. ata sozumuz var,tirnagin varsa basini kasi diye,benim dusundugum kadar ince
kimse dusunemez.

ya kızlar bana acil cevap lütfen , markafonide ayrı markalardan ürün beğendim , şimdi ayrı ayrı markalardan ürünleri alamicakmıyım aynı sepete ? hepsine ayrı ayrımı kargo ödücemki :26:

Evet, her marka içn ayrı ayrı kargo ücreti ödeyeceksin.
Bu şekilde çalışıyorlar genelde bu tür siteler. Anladığım kadarı ile ürünleri markalar direk gönderiyor. Onun için kargo ücretleri ayrı oluyor.

aynen şekerim aynen

bir de gece boyunca kaç kez uyandığımı sayamıyorum bile

aynen şekerim aynen

bir de gece boyunca kaç kez uyandığımı sayamıyorum bile

Bir de tum konustugum millet diyor ki simdi uyu uyuyabildigin kadar,sonra uyuyamayacaksin,ben uyuz oluyorum cunku simdi de hic uyuyamiyorum zaten.hamilelik kolay diyenleri anlayamiyorum,hic de kolay degil bence!

Herkese Hayırlı Cumalar Arkadaslar
Bugun kendı doktoruma gıdıyorum Ethıcaya bakalım bebegımı ultrasonda ınceleyecek asıt de gerıleme vardı ınsallah kaybolmustur

Bence sadece doktorunu dinle. Gebelik şekeri çok önemli. Hem anne için hem bebek için. Benim bir yakınım var, iki çocuğu var. Bebekleri o kadar şiş doğdu ki, görünce inanamadım. Normal doğumda yapamıyorsun.
Aç kaldım diye düşünme, sağlıklı besleniyorum diye düşün. Keşke benimde vaktim olsa da bende diyetisyene gitsem.
Ben sağlık ocağına hiç gitmiyorum, böyle durumlarda kafa karışıklığı olacağını düşünüyorum.

bende oğluma alırsam kırmızı siyah alıcam cnm:)kızada erkeğede gider kırmızı çünkü.değiştirmene bile gerek yok...bana koyu renkler daha hoş geliyor nedense..

bende oğluma alırsam kırmızı siyah alıcam cnm:)kızada erkeğede gider kırmızı çünkü.değiştirmene bile gerek yok...bana koyu renkler daha hoş geliyor nedense..

benim değerlerimde öyle cnm diyet vermedi banada doktor.netten araştırınca aynı değerlerdekiler diyet yapıyor anlamadım gitti.en iyisi biz yinede çok fazla şekerli hamur işi türü şeyler yemiyelim zaten de zararlı şeyler bunlar.sen dahileyeyemi yaptırıyorsun kadın doğumcuyamı.benim 50 gr kadın doğum doktorum yaptırdı.dahileyeeye yönlendirdi.oda 100 gr yaptırdı sonra normal dedi diyet felan vermedi.vermesin daha iyi tabikide bir ihmalkarlık olmasında.

Bir de tum konustugum millet diyor ki simdi uyu uyuyabildigin kadar,sonra uyuyamayacaksin,ben uyuz oluyorum cunku simdi de hic uyuyamiyorum zaten.hamilelik kolay diyenleri anlayamiyorum,hic de kolay degil bence!

Birde doğum konusunda ahkam kesenleri unutmamak lazım bazı dengesizlerde ayy öldüm geberdim ne fenaaa amann ne zor doğurmak ne zor demiyorlarmı öldürüyorlar beni sanki Romanov hanedanına Anastasıa doğurdular herkes nasıl doğurduysa bizde öyle doğuracağız korkutmaya abartmaya ne gerek var anlamam :44:

bize acele ettiğimizi söylediler araba aldık diye, hastaneden çıkarken hemen arabaya mı koycakmışız ne acelemiz varmış

çok beğenerek aldık valla almayan varsa tavsiye ederim çok hafif bir araba . peg perego'nun aria modeli

Az önce gördüm çok şık duruyor benim çok hoşuma gitti.çift yönlü diil ama dimi

Ana kucağını bir adaptörle birlikte kendine bakacak şekilde takabiliyorsun, yani ana kucağına sığacağı dönemde çift yönlülüğü var. Sonrasında ise kendileri bizi değil dışarıyı izlemek istiyorlar zaten:)

Herkese Hayırlı Cumalar Arkadaslar
Bugun kendı doktoruma gıdıyorum Ethıcaya bakalım bebegımı ultrasonda ınceleyecek asıt de gerıleme vardı ınsallah kaybolmustur

canım güzel haberlerini bekliyoruz..hayırlısıyla bu cuma gününde inşallah bize güzel haberler getireceksin...dualarımız sizinle

140ın üstü normal değil diye biliyorum,gözardı etmemek gerek..

kızlar sabah söylediğim rahatsızlığım üzere kat kat arttığı için şikayetlerim,eşimi çağırdım bi acile gideyim bakalım ne yapılacaksa yapılsın..çok fenayım

cnm gebelik alerjiside olabilir..benimde yüzümde olmuştu bi keresinde..bepanten vermişti 1,2 kere kullanmıştım geçti ama ihmal etme git mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…