cnm eşin inşallah atanır bende tercih yaptım fakat benimki olmucak bizim bölümden alım az bende çok istemiştim bu alım olsunda gidelim diye ama olmuyo malesef eşya konusuna gelince aynısı bnm başımda bikere sormadılar eksiğiniz ne kaldı ne alıncak borçlar yüzünden zorda olduğumuzuda biliyorlar allah yardım eder alırız bi şekilde ama insan kırılıyo bizim bi komşumuz var kadın nasıl hevesli büssürü şey almış kızının oldu gelinnide olcak cocuğu ne aldıysa 2 tane aldı ayrım olmasın diye çok imreniyorum kadına banada böyle hevessizi denk geldi
Dogum cantasi yapan vaR mi?yapmali miyim simdiden sizce?
140ın üstü normal değil diye biliyorum,gözardı etmemek gerek..
kızlar sabah söylediğim rahatsızlığım üzere kat kat arttığı için şikayetlerim,eşimi çağırdım bi acile gideyim bakalım ne yapılacaksa yapılsın..çok fenayım
inş canım çok istiyorum atanmasını ama zor görünüyor. hafta sonu sınava girecek dersaneye de gitti ama hiç çalışamadı özel sektörde çalışıyo patronu neden devlet işine giriyorsun boşver özel daha iyi diyormuş dersane saattlerinde hep iş çıkardı genelde gidemedi eşim. hiç olacakmış gibi davranmıyor ümitlenme diyor bana çalışamadım fazla puan almam diyor bakalım inş 4 sene okudu emekleri boşuna gitmesin aşkımın. birde burdan gitmek istiyorum eşimde çok sıkıldı burda kalmaktan. evin büyük oğlu iki tane daha var babası evde olmuyo genelde iş için dışarda olunca evin reisi eşim oluyormuş heryere gidileceği zaman eşime sesleniyorlar onun gitmesi başkaymış garibim sıkıldı oda ama ses çıkaramıyor.
seninkiyle benimki aynılar galiba ortak özellikleri çok. insanda hiçmi heves olmaz diyorum ya hayal kırıklığına uğradım resmen. ilk torun bide kız istiyoruz diyorlardı milletin kızını seviyorlardı hevesle kızda oluyor ama anlam veremedim. bizde borç harç alacağız nasipse ama bekliyo insan kızım ne eksik ne yapacaksınız ne alınacak beraber bir fikir verip konuşalım hani yok ben on kere çocuk doğurmadımki bileyim burda sizden öğrendiğim şeyler oluyor araştırıyorum öyle öyle öğrendim valla. bende senin gibi imreniyorum birlik beraberlik yapanlara hayran hayran izliyorum. bide bizimkisi dün sanki çok yardım ediyor ilgileniyor gibi adı ılgın olsun diyor eşimde beğendim dedi hiç sesimi çıkarmadım bana yardımı yok isim söylüyor bunu koyun diye hayatta koymam beğensem bile. birkaç ayım kaldı bakalım ne yapacaklar Allah bize san kolaylık versin canım ne yaparsak kendimiz yapacağız gibi görünüyor
kızlarrr arkadasım dogum yaptı çok şukur o orda ben burda dogurdum vallahi
dun öğlen suyu gelmıştı açıklıgı 4 santımdı gece 12..30 da 10 cm buldu fakat gece 4e kadar bebegın gelmesı beklendı gelmeyınce 4.30 da sezeryana gırmış kıyamam ya kac saat sancı cekmış
dun öğlen suyu gelmıştı açıklıgı 4 santımdı gece 12..30 da 10 cm buldu fakat gece 4e kadar bebegın gelmesı beklendı gelmeyınce 4.30 da sezeryana gırmış kıyamam ya kac saat sancı cekmış
yok cnm daha erken bence bende izne ayrlınca yapayım diyorum eylül başı yani daha eksikler bitmediki malesef
bize acele ettiğimizi söylediler araba aldık diye, hastaneden çıkarken hemen arabaya mı koycakmışızne acelemiz varmış
çok beğenerek aldık valla almayan varsa tavsiye ederim çok hafif bir araba . peg perego'nun aria modeli
bize acele ettiğimizi söylediler araba aldık diye, hastaneden çıkarken hemen arabaya mı koycakmışızne acelemiz varmış
çok beğenerek aldık valla almayan varsa tavsiye ederim çok hafif bir araba . peg perego'nun aria modeli
günaydin arkadaslar...
bayadir ugrayamiyorum... beni hatirladinizmi bilemiyorum...umarim herkes iyidir...
ben 3 haftadir hastanedeyim ve galibada doguma kadar burdayim... su kaybim var erken dogum riskim var...
hepinizden allah rizasi icin dua istiyorum...
rabbim hamilelelerin duasini kabul eder... gecen yil 38 haftalik kizimi karnimda kaybetmistim... korkularim cookkk,,
rabbim hepinizin bebegini saglikli kucaginiza almayi nasip etsin....
hayirli cumalar....
dualarinizi bekliyorum...
ya böyle şeyleri yazmayın lütfen , ben kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama bunları okuyunca psikolojik olarak etkileniyorum , olumlu şeyler paylaşırsak sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?