arkadasım burda ıyı kötu hersey paylasıyor sımdı gözunuze dogumun nasıl yaptıgını paylasmammı kötu geldı bu sekıl duşncelerden vazgecın lutfen ozaman ıyı kötu kımse burda bışey paylasmasın
günaydın kızlar...keyifler nasıl bugünsıcaktan kimse uyuyamamışş bizim buralar çok serin elyaf yorganla uyuyoruz eşimle bide sarılıyoruz bi güzel uyuyoruz tam bana göre bir hava valla ama koca karından uyuyamıyorumki sürekli bir sağa bir sola dönüp duruyorum :79:
günaydın kızlar...keyifler nasıl bugünsıcaktan kimse uyuyamamışş bizim buralar çok serin elyaf yorganla uyuyoruz eşimle bide sarılıyoruz bi güzel uyuyoruz tam bana göre bir hava valla ama koca karından uyuyamıyorumki sürekli bir sağa bir sola dönüp duruyorum :79:
ohhhh neresi sizin ora hemen gelelim serin havayı klimalardan alıyoruz biz püfür püfür esen havayı özledim yaprak bile kıpırdamıyor burda
gelin valla beklerim püfür püfür esiyor kızım gece üşüdüm anne dedidoğu anadoludayım canım..
kız ne günaydını pardon tünaydın....öğlen olmuşşşş çoktan geç uyanınca işte şaşırmışım
bide tünaydın diooo nispet yapıyoooo yaaa
dövücemmm seni mercim
benim evimde çok serin oluyor gece üşüyorum bennn uyku setinin yorganıyla yatıyoruz bizde:=)
Konuşmayın böle şeylerrrrrrrrrrrrrrrrrr Biz antalyanın kavurucu sıcağında kavruluyoruz.....
offf allah kolaylık versin cnmmcanım inan bana antalya kadar olamaz sabah 10:30 da 42 dereceydi
arkadasım burda ıyı kötu hersey paylasıyor sımdı gözunuze dogumun nasıl yaptıgını paylasmammı kötu geldı bu sekıl duşncelerden vazgecın lutfen ozaman ıyı kötu kımse burda bışey paylasmasın
arkadaslar allah hepinizden razi olsun...
rabbim bebeklerinizi saglikli kucaginiza almayi nasip etsin insallah.. hepimizin...
korkutmak istemedim sizi bagislayin.. benim 4. hamileligim... simdiye kadar hic sorun yasamamistim... her hamilelik farkli oluyor.. korkmayin rabbim sizide bebeklerinizide korusun... yasadiklarimi kimseye yasatmasin... bunada hamd olsun beterin beteri var.. hersey rabbimden... ondan gelene basimiz kildan ince...elden birsey gelmiyor...
dualarinizdan beni ayirmayin ne olur.... tek istedigim bu sizden.........
canım inan bana antalya kadar olamaz sabah 10:30 da 42 dereceydi
yaa valla bizde bunalıyozda sıcakdan sizi düşününce şükrediyorum halima en azından gece serin oluyo
izmirde yanıyo kızlar bu ne sıcak yahu.....duşa girmekten yoruluyorum artıkk
İzmirde yanıyo kızlar bu ne sıcak yahu.....duşa girmekten yoruluyorum artıkk
canım bu şansımıza dışarısı yanıyo:) :18::18:
hemde nasıl yanıyooo dışarı çıkıcam iş için gözümde büyüdü2 adımlık yer
valla ben sabaha kadar klima çalıştırıyorum ofiste klima çalışıyor arabada klima çalışıyor buda yetmiyor birde yelpazem var onu sallıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?