2012 Ekim Anneleri

arkadaşlar doğumun her türlüsünün kendine göre zorlukları var hepimiz biliriiz değerli şeyler kolay elde edilmez buda öyle bişey iki doğum çeşidide zor bana göre bende kendimi herkes nasıl yaptıysa bende yaparım normal sezeryan farketmez allah sonunu güzel kılsın bence her acıya değer elde edeceğimiz sonuç.iğneden bile tırsan ben doğumdan korkmuyorum herkes gibi gidip bende doğurucam kendimi böyle telkin ediyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun

ohhhh neresi sizin ora hemen gelelim serin havayı klimalardan alıyoruz biz püfür püfür esen havayı özledim yaprak bile kıpırdamıyor burda

kız ne günaydını pardon tünaydın....öğlen olmuşşşş çoktan geç uyanınca işte şaşırmışım

gelin valla beklerim püfür püfür esiyor kızım gece üşüdüm anne dedidoğu anadoludayım canım..

gece klimanın altında yatıyorum hasta olmamak için klima çalışan odada bile terlemişim ne güzel bu havada deniz değil yayla canım çekiyo valla püfür püfür yemyeşil rize yaylaları geliyo aklıma hep

kız ne günaydını pardon tünaydın....öğlen olmuşşşş çoktan geç uyanınca işte şaşırmışım

bide tünaydın diooo nispet yapıyoooo yaaa

dövücemmm seni mercim

benim evimde çok serin oluyor gece üşüyorum bennn uyku setinin yorganıyla yatıyoruz bizde:=)

Son düzenleme:
bide tünaydın diooo nispet yapıyoooo yaaa

dövücemmm seni mercim

benim evimde çok serin oluyor gece üşüyorum bennn uyku setinin yorganıyla yatıyoruz bizde:=)

Konuşmayın böle şeylerrrrrrrrrrrrrrrrrr Biz antalyanın kavurucu sıcağında kavruluyoruz.....

canım burda elbette iyi kötü herşey paylaşılıyoo seninde paylaşman çok normal birde arkadaşına çok çok geçmiş olsun zor olmuş ama çok şükür sağlıcakla getirmiş dünyaya allahın izniyle kendiside toparlar aslında paylaşman da güzel olmuş bebek madem girmediyse kanala zorluk yaşamanın riske atmanın ille normal olacak diye diretmenın anlamı yok bir an önce bir aksilik varsa sezeryanda yapılabilir düşüncesindeydim sen yazdıkdan sonra kesinleştirdim aklımda sağlıkla doğurmayı nasip etsin rabbimm

gönlünü ferah tut canım bebeğini ve kendini Allaha emanet et gerisini merak etme.her gebelık ayrı bır seyır izler.hıcbırı bırbırıyle aynı olmaz.guzel seyler hayal et sen.emınım o sımdı annesının karnında hoplayıp duruyor sende kendını bosa uzme.

valla ben sabaha kadar klima çalıştırıyorum ofiste klima çalışıyor arabada klima çalışıyor buda yetmiyor birde yelpazem var onu sallıyorummm

aynen işyerinde klimanın başındayım eve gder gtmez açıyorum gecede salonda yatıyorum klimanın altında keşke yollarada taksalar birer klima :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…