2012 Ekim Anneleri

bide tünaydın diooo nispet yapıyoooo yaaa

dövücemmm seni mercim

benim evimde çok serin oluyor gece üşüyorum bennn uyku setinin yorganıyla yatıyoruz bizde:=)

dövme beni noluysunbırak yaz tatilimin keyfini çıkarayım eylülde okullar açılıyor bide bebişim geliyor 2 çocuklu bir anne olarak nasıl uyurum böyle fırsat bu fırsat diyorum ve keyfini çıkarıyorum
çalışan hamiş annelere ALLAH kolaylık versin..

Merhaba anneler nasilsiniz bugün iğrenç bir gün benim
İçin halıma sıvı deterjan döküldü ve mekaye yıkamak zorunda kaldım cok yoruldum ama

arkadaşlar bu anlatılanda etkilenecek yada tedirgin olunacak hiç birşey yok.rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin.yalnız bizim ekim anneleri topiği biraz gerildi dışardan gözlemlediğim kadar. eylül annelerinde bu tarz şeyler olmuyor.birde çoğu kişide ekim annelerinin gerildiği görüşünde sıcaklar bizi çok etkiledi galiba...

bak demekkı okumamayı bılıyormuşsun çok rahatsız oluyorsan okuma senı zorlayan yok ama sen burda gelıpte kımsenın yazdıgı bır yazıya karışamazsın.yerı gelıcek bvurda kendı dogum hıkayelerımızıde paylasıcaz.

canım seni anlayabilirim ilk doğumun olacak ve hiç tecrübeli değilsin..
bak bu sitede doğum hikayeleride paylaşılıyor ve illaki bizde ALLAH nasip ederde doğum yaparsak paylaşacağız ve henüz doğum yapmamış olan arkadaşlar bunları okuyacaklar eminim kendini fazla strese sokma kimseyi RABBİM o darda koymaz inşallah kolaylığınıda verir arkadaşa biraz ağır konuşuyorsun..kırıcı olmayalım lütfen onunda kötü bir niyeti yok bence paylaşmak istedi vede paylaştı..

Biz cok açıklık daha kahvaltı bile yapmadık cok yorulduk kizimlaaa artık yerimden kalkmaya gücüm yok

çokk tesekkur ederım demekkı yanlış lanse etmemışım sadece anlamak ısteyen o şekılde anlamış

Kizlar bu hamilelik takvimi niye 1hafta onden gidiyor bilen varmi biz daha yeni27+1olduk ama28 gosteriyor

Son düzenleme:
Kizlar usluplariniza dikkat edin hepiniz birer melek annesisiniz kendinize saygınız yoksa bebeklerinize olsun

arkadaşlar gerilmeyelim lütfen, elbette doğumlardan bahsedicez ,doğum hikayelerimizi yazıcaz...bu çok doğal bir süreç, hiç sancı çekmeden doğum yapmayı beklemiyoruz herhalde hiçbirimiz di mi? kırmayalım birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…