bide tünaydın diooo nispet yapıyoooo yaaa
dövücemmm seni mercim
benim evimde çok serin oluyor gece üşüyorum bennn uyku setinin yorganıyla yatıyoruz bizde:=)
valla ben sabaha kadar klima çalıştırıyorum ofiste klima çalışıyor arabada klima çalışıyor buda yetmiyor birde yelpazem var onu sallıyorummm[/QU
daha 3 ay çekcez bu sıcakları napalım ama değer kızlar be:)))) bıdıklar içinnnn:))) su içe içe bi hal oldum valla:)suyun yerini hiçbişey tutmuyor ...su içmekten bişey yiyesim süt içesim bile gelmiyor artık zatn.
kızlarrr arkadasım dogum yaptı çok şukur o orda ben burda dogurdum vallahi
dun öğlen suyu gelmıştı açıklıgı 4 santımdı gece 12..30 da 10 cm buldu fakat gece 4e kadar bebegın gelmesı beklendı gelmeyınce 4.30 da sezeryana gırmış kıyamam ya kac saat sancı cekmış
konuyu saptırma , senin 1 gün boyunca acılar içinde sancı çeken arkadaşından banane ,bide doğuramamışta sezeryana almışlar diyorsun , sen otur yaşa stresini , bana yaşatmaya hakkın yok , zaten bu tarz yazıları kim yasarsa yazsın okumuyorum artık
konuyu saptırma , senin 1 gün boyunca acılar içinde sancı çeken arkadaşından banane ,bide doğuramamışta sezeryana almışlar diyorsun , sen otur yaşa stresini , bana yaşatmaya hakkın yok , zaten bu tarz yazıları kim yasarsa yazsın okumuyorum artık
Biz cok açıklık daha kahvaltı bile yapmadık cok yorulduk kizimlaaa artık yerimden kalkmaya gücüm yok
canım seni anlayabilirim ilk doğumun olacak ve hiç tecrübeli değilsin..
bak bu sitede doğum hikayeleride paylaşılıyor ve illaki bizde ALLAH nasip ederde doğum yaparsak paylaşacağız ve henüz doğum yapmamış olan arkadaşlar bunları okuyacaklar eminim kendini fazla strese sokma kimseyi RABBİM o darda koymaz inşallah kolaylığınıda verir arkadaşa biraz ağır konuşuyorsun..kırıcı olmayalım lütfen onunda kötü bir niyeti yok bence paylaşmak istedi vede paylaştı..
tatlım kendini yorma yaaa uzan dinlen birazzBiz cok açıklık daha kahvaltı bile yapmadık cok yorulduk kizimlaaa artık yerimden kalkmaya gücüm yok
Biz cok açıklık daha kahvaltı bile yapmadık cok yorulduk kizimlaaa artık yerimden kalkmaya gücüm yok
kolay gelsin canım kendini yorma fazla bişeyler ye ve uyu biraz
bak demekkı okumamayı bılıyormuşsun çok rahatsız oluyorsan okuma senı zorlayan yok ama sen burda gelıpte kımsenın yazdıgı bır yazıya karışamazsın.yerı gelıcek bvurda kendı dogum hıkayelerımızıde paylasıcaz.
canım seni anlayabilirim ilk doğumun olacak ve hiç tecrübeli değilsin..
bak bu sitede doğum hikayeleride paylaşılıyor ve illaki bizde ALLAH nasip ederde doğum yaparsak paylaşacağız ve henüz doğum yapmamış olan arkadaşlar bunları okuyacaklar eminim kendini fazla strese sokma kimseyi RABBİM o darda koymaz inşallah kolaylığınıda verir arkadaşa biraz ağır konuşuyorsun..kırıcı olmayalım lütfen onunda kötü bir niyeti yok bence paylaşmak istedi vede paylaştı..[/QUOT
neyse neyse neyse
Kizlar bu hamilelik takvimi niye 1hafta onden gidiyor bilen varmi biz daha yeni27+1olduk ama28 gosteriyor
Kizlar bu hamilelik takvimi niye 1hafta onden gidiyor bilen varmi biz daha yeni27+1olduk ama28 gosteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?