2012 Ekim Anneleri

arkadaşlar gerilmenin bi anlamı yok burda hepimiz herşeyi paylaşıyoruz paylaşılanlar terbiye çerçevesinde olduğu süreece karışamayız kimin ne paylaştığına ve kimse kimsenin gönlüne göre şeyler paylaşmak zorunda değilki söylediğin şey çok saygısızca paylaştığı konuyla kocasızlığının hiç alakası yok havalrdan hamilelikten hepimiz gerginiz birbirimiz kırdığımıza değmez gerçekten arkadaşlar

sende dahil olmak istiyorsan buyur , ben insan gibi ilk ricamı ettim ama karşındaki insansa anlar , o kapasiteye sahip değilse abuk sabuk yazar durur , ama görüyorumki sizler memnunsunuz bu tarz hikayeleri dinlemekten , bende bundan sonra paylaşımlarımı ona göre yaparım , sizde gerilinde bakalım nasıl oluyormuş anlarsınız belki

ben bunda gerilicek bişey bulamıyorum tartışmanıza dahil olmak gibi bi niyetimde yok tepkinin çok sert olduğunu belirtmek istedim sadece ben istediğini paylaşabilirsin

arkadaşım ama tepkin çok ağır ,kocasızlık başına vurmuş falan çok ayıp şeyler. hepimiz aynı durumdayız ,aynı duyguları yaşıyoruz, çabuk geriliyoruz. üzmeyelim birbirimizi

arkadaşım ama tepkin çok ağır ,kocasızlık başına vurmuş falan çok ayıp şeyler. hepimiz aynı durumdayız ,aynı duyguları yaşıyoruz, çabuk geriliyoruz. üzmeyelim birbirimizi

farkındayım canım o yüzden sildim zaten o mesajı , ben böyle ani çıkışları olan biriyim ama kapatalım artık konuyu ben şahsen şu an itibariyle kapatıyorum konuyu , kusura bakmayın sizide germek istemezdim

hadi üzmek yok bebişleri kızlar

butikbebede wenice tulumlar 7.90 , içlerinde çok güzelleri var ama tükenmiş , hatta sabah tükenmişti , hangi ara alıyo millet anlamadım , yoksa gece 12 demi ekleniyor yeni ürünler :44:

kızlar bende pek gerginim yerleştirmeler açıklancak daha açıklamadılar 1 hafta oldu sinirden patlıcam pcde sadece kadınlar kulübü ösym memurlar net açık habire sayfa yeniliyorum kemirilcek tırnak kalmadı elimde

cok tesekur ederız.bana hala bırseyler eksık gıbı gelıyor.ılk once beyaz yapmayı dusunuyordum ama vazgectım sonucta cocuk odası renklı olsun dedım.ınsallah kızım da begenır odasını...

Emin ol kızın senin gibi anneye sahip olduğu için cok sansli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…