Canım benım 27+1 oldugu zaman 28 haftaya gırmıs oluyorsun da ondan.dogru gosterıyor yanı...
sende yaşına başına bakmadan dil pabuç maşallah , kocasızlık vurmuş diline galiba , saygılı olki saygı gör , eğer beni geriyorsa karışırım , bide koca koca harflerle yazıyorsun körlükmü var ?
neyse neyse neyse
kızlar bugun kızımın odasının son halını bırde gobusumu ekledım yorumları alalaım
arkadaşlar gerilmenin bi anlamı yok burda hepimiz herşeyi paylaşıyoruz paylaşılanlar terbiye çerçevesinde olduğu süreece karışamayız kimin ne paylaştığına ve kimse kimsenin gönlüne göre şeyler paylaşmak zorunda değilki söylediğin şey çok saygısızca paylaştığı konuyla kocasızlığının hiç alakası yok havalrdan hamilelikten hepimiz gerginiz birbirimiz kırdığımıza değmez gerçekten arkadaşlar
sende dahil olmak istiyorsan buyur , ben insan gibi ilk ricamı ettim ama karşındaki insansa anlar , o kapasiteye sahip değilse abuk sabuk yazar durur , ama görüyorumki sizler memnunsunuz bu tarz hikayeleri dinlemekten , bende bundan sonra paylaşımlarımı ona göre yaparım , sizde gerilinde bakalım nasıl oluyormuş anlarsınız belki
sende dahil olmak istiyorsan buyur , ben insan gibi ilk ricamı ettim ama karşındaki insansa anlar , o kapasiteye sahip değilse abuk sabuk yazar durur , ama görüyorumki sizler memnunsunuz bu tarz hikayeleri dinlemekten , bende bundan sonra paylaşımlarımı ona göre yaparım , sizde gerilinde bakalım nasıl oluyormuş anlarsınız belki
arkadaşım ama tepkin çok ağır ,kocasızlık başına vurmuş falan çok ayıp şeyler. hepimiz aynı durumdayız ,aynı duyguları yaşıyoruz, çabuk geriliyoruz. üzmeyelim birbirimizi
farkındayım canım o yüzden sildim zaten o mesajı , ben böyle ani çıkışları olan biriyim ama kapatalım artık konuyu ben şahsen şu an itibariyle kapatıyorum konuyu , kusura bakmayın sizide germek istemezdim
güle güle büyüsün Ece'cik odasında inşallah ,çok cici olmuş
cok tesekur ederız.bana hala bırseyler eksık gıbı gelıyor.ılk once beyaz yapmayı dusunuyordum ama vazgectım sonucta cocuk odası renklı olsun dedım.ınsallah kızım da begenır odasını...
cok tesekur ederız.bana hala bırseyler eksık gıbı gelıyor.ılk once beyaz yapmayı dusunuyordum ama vazgectım sonucta cocuk odası renklı olsun dedım.ınsallah kızım da begenır odasını...
Emin ol kızın senin gibi anneye sahip olduğu için cok sansli
evet bişey eksik bul bakalımmmmmmmmmm :))))
sen yemek yedinmi bakalım doyurdunmu bebişini Balım hanım
Emin ol kızın senin gibi anneye sahip olduğu için cok sansli
Yedik teyzesiiii doydu karnımız tepiklemeyi biraktii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?