2012 Ekim Anneleri

anladım zaten cnım pzrtesı kontrolum var cok heycanlıyım.her gıdısım ayrı heycan ne olcak bu boyle bılemııyorum valla

valla cnm bizde böyle güle oynaya gidiyoruz doktora heycanlı heyecanlı arkadaşımda1 ay önce doğum yaptı bana dioki bu heycanını doğumdan sonra görcem şimdi iyi günlerin diyo bebişler heycan meycan bırakmıyo insanda diyooo ama herşeye değerler diyoo bakalım bizde öylemi olcaz gece uykularını özlemiş kızcağız

butikbebede wenice tulumlar 7.90 , içlerinde çok güzelleri var ama tükenmiş , hatta sabah tükenmişti , hangi ara alıyo millet anlamadım , yoksa gece 12 demi ekleniyor yeni ürünler :44:

Ayy sabah bakacaktım, kaydadı gitti arada. Bu arabalılar çok tatlı oluyordu ya.
Wenice battı gibi bi'şey, gerçi daha iflasını vermedi. Belki toparlanırlar. Onun için yeni ürün çıkarmıyorlar. Benim burada üretim yerleri var, direk satışta var. O tulumları ben burada 3-4 liraya aldım. Daha cinsiyeti belli değilken bile bi'ssürü şey aldım:). Hâlâ uğruyorum. 6 aylıkken olacak t-shirleri 3-4 liraya, eşofman altlarını 4-5 e alıyorum. Ama işte tek tük oluyor. Magazalarda kalan mallar tekrar burada toplanıyor.
Şu arabalılardan bir türlü gelmemişti, üzüldüm şimdi kaçırdım diye.
Ürünleride kalitelidir, %100 pamuk ve Türkiye de üretilmiş oluyor.

aynen canım bende burda wenıce mağazasında 3 liraya badileri aldım hatta itiraf ediyorum bende senin gibi cinsiyeti belli değilken almıştım ama Allah biliyor ya 2 tanesini mavi almıştım içimemi doğmuş ne

aynen canım bende burda wenıce mağazasında 3 liraya badileri aldım hatta itiraf ediyorum bende senin gibi cinsiyeti belli değilken almıştım ama Allah biliyor ya 2 tanesini mavi almıştım içimemi doğmuş ne

:):):)
Ben hep erkek hissettim, erkek ağırlıklı almıştım. Artık kısmet olmazsa hediye götürürüm demiştim. Pembe etiketli ürünlerde aldım ama renkleri her iki cinsede olur. Daha geçen hafta aldım kaç tane t-shirt. Mesela mavi bir örme yelek aldım 5.20 tl. Ürünleri ham kaliteli oluyor hemde göze hitap ediyor. Ben geçen yıl yeğenime dünyanın ürününü almıştım:). Bugün yolum düşmedi o tarafa içimde kaldı:)

bebişine sağlıkla giydirmeyi nasip etsin Rabbim...dediğin gibi ürünleri güzel özellikle yumuşaklığı dikimi falan gayet güzel

benim erkekim de dun fildir fildir di masallah, sabahtan aksama kadar durmadi resmen. aksam da netten ablamin kinasini izledim canli canli tr ye gidemedigim icin, minigim hissetti mi ne costu resmen esime diyorum bak diyorum nasil costu teyzelerini görunce:) esim de diyor sen mutlusun ya o da mutlu oluyor diye. Allahima binlerce kez sukurler olsun ki cok mutlu bir hamilelik geciriyorum umarim dogumdan sonrada depresyona girmem, mutlu mesut devam ederiz hepimiz

Dogum cantasi yapan vaR mi?yapmali miyim simdiden sizce?
ben 32.haftada yapacağım inşalllah ama 10 gün sonra tatile giderken ona da küçük bir çanta yapacağım..
geçmiş olsun , umarım ciddi bişey değildir , zaten hassasız birde böyle şeyler geliyor başımıza

sağol,şimdi eve girdik.acilde dr baktı ürtiker veya alerji dedi cildiyeye gönderdi,orda da alerji dedi dr.ağaç altında yeşilliklerde oturma dedi. losyon verdi geelikte güvenli dedi ama c kategorisinde. akşam doktorumu arayıp soracağım

kızlarr ben gecenlerde kasıgımdan baya bı asagısında hıssedıyorum demıştım ya boyle kalp atımı gıbı dra anlattım gulerek hıçkırık o annesı dedı şimdi yıne oldu panık yok hıçkırık o dıyorum :))

bızde 16 temmuzda drumuza gıdıcez ve o gunde bebek alışverışımızı yapıcaz daha sonrada yavas yavas yıkayıp utuleyıp cantamızı hazırlıcaz kısmetse

Valla allaha şükür ben o alış veriş işini bitirdim kızlar.... Ama bitirinceye kadar da 3 hafta sonu üst üste aynı mağzaya gidip aynı ürüne bakıp çıktım. En sonunda da gidip o bu şu olsun diyip alıp çıktık:))) Taneciğimin odasıda kıyafetleride hazır hepsi yıkandı ama henüz ütülenip yerleşmiş değil:))) Bir tek bebek arabımız kaldı ondada ne alcağımıza karar verdik sadece erken diye gidip almadık....:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…