kızım dısında bırseyler eksık gıbı
o kadar eksikte nazar boncuğu olsun cnm bende kzını kastetmiştim eksik derkenn
o zman size alkış annesii
anladım zaten cnım pzrtesı kontrolum var cok heycanlıyım.her gıdısım ayrı heycan ne olcak bu boyle bılemııyorum valla
anladım zaten cnım pzrtesı kontrolum var cok heycanlıyım.her gıdısım ayrı heycan ne olcak bu boyle bılemııyorum valla
butikbebede wenice tulumlar 7.90 , içlerinde çok güzelleri var ama tükenmiş , hatta sabah tükenmişti , hangi ara alıyo millet anlamadım , yoksa gece 12 demi ekleniyor yeni ürünler :44:
Ayy sabah bakacaktım, kaydadı gitti arada. Bu arabalılar çok tatlı oluyordu ya.
Wenice battı gibi bi'şey, gerçi daha iflasını vermedi. Belki toparlanırlar. Onun için yeni ürün çıkarmıyorlar. Benim burada üretim yerleri var, direk satışta var. O tulumları ben burada 3-4 liraya aldım. Daha cinsiyeti belli değilken bile bi'ssürü şey aldım:). Hâlâ uğruyorum. 6 aylıkken olacak t-shirleri 3-4 liraya, eşofman altlarını 4-5 e alıyorum. Ama işte tek tük oluyor. Magazalarda kalan mallar tekrar burada toplanıyor.
Şu arabalılardan bir türlü gelmemişti, üzüldüm şimdi kaçırdım diye.
Ürünleride kalitelidir, %100 pamuk ve Türkiye de üretilmiş oluyor.
aynen canım bende burda wenıce mağazasında 3 liraya badileri aldım hatta itiraf ediyorum bende senin gibi cinsiyeti belli değilken almıştım ama Allah biliyor ya 2 tanesini mavi almıştım içimemi doğmuş ne
:):):)
Ben hep erkek hissettim, erkek ağırlıklı almıştım. Artık kısmet olmazsa hediye götürürüm demiştim. Pembe etiketli ürünlerde aldım ama renkleri her iki cinsede olur. Daha geçen hafta aldım kaç tane t-shirt. Mesela mavi bir örme yelek aldım 5.20 tl. Ürünleri ham kaliteli oluyor hemde göze hitap ediyor. Ben geçen yıl yeğenime dünyanın ürününü almıştım:). Bugün yolum düşmedi o tarafa içimde kaldı:)
göbeğime yine baskı yapıyo zıpırım
ben 32.haftada yapacağım inşalllah ama 10 gün sonra tatile giderken ona da küçük bir çanta yapacağım..Dogum cantasi yapan vaR mi?yapmali miyim simdiden sizce?
geçmiş olsun , umarım ciddi bişey değildir , zaten hassasız birde böyle şeyler geliyor başımıza
bızde 16 temmuzda drumuza gıdıcez ve o gunde bebek alışverışımızı yapıcaz daha sonrada yavas yavas yıkayıp utuleyıp cantamızı hazırlıcaz kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?