2012 Ekim Anneleri

bişi sorcam kızlar
göbekdeliği kararan varmı dikkat ettinizmi
benim kızımdada göbekdeliğim ve etrafı gögus uclarım acaip kararmıştı
şimdide göbek degiğimin içi kararmaya başlamışşş

kızlar benm akşamları hafiften mide bulantılarım başladı
kendime nazarım değdi yaa
ne diyeyim
çok merak ediodum peşine düşüodum nihayet başladı
ama hiç keyifli bişey değilmiş üfv...
nuran cnm çok sevndm dikkat et kendine
inşallah da 8 martta bebişinin kalbini görüp mutlu olucaksın..
benm de rand 7 martta

aman bulantımı offf gercekten kötüymüş bende gecen gün bulantı bile sayılmaz içten içten oluyordu gecti şükür cok zor olan arkadaslara Allah yardım etsin
senle bikac gün var aramızda sendemi kalp atışlarını duycan ?
buarada keseyi gördünüzmü kac haftalıkken kac cmdi yada mm di

allah allah hiç duymamıştım bunu..bende yok..göğsüm benim koyulaşmış ve kahverengi yerler genişlemiş..

benim göbekdeliğim de değildee kenarları iğne deliklerinden mosmor olduu

gögüsler biraz kararmış...

tatlıcıkkkk

iğne vuracak yerim şimdiden kalmadı kendime çıplak aynada bakamıyorum her yerim morardı allah sabır versin bize bide sana bişey sorcam ayak baldırına vurdunmu hiç iğne neresine vurdun doktor iç kısıma vur dedi bana çok morarttım ya kötü oldu ve vururken çok acıyor karnımda yer kalmayınca oraya geçtim biz 5+6 olduk sen kacıncı haftadasın

ben bi kere kolumdan vurdurdum ebe arkadaşıma ... sonraa hep göbekten kendim vuruyorum..... bacaktan bana ebe arkadaşım baldır değilde diz kapağın 4 parmak üstünde dış kısmına yakın yeri gösterdi ama oraya yapamadım korktum açıkcası bacak daha bi zor geliyo sanki.. kolumada yapamıyorum anca göbekten biraz moru azalan yerden yeniden vuruyorumm...

5+1 haftalık canım sen benden 5 gün fazlasın...

Allah kolaylık versinnn

Son düzenleme:
be kacıyorum kızlar
eşim kızıyor baya radyasyon aldım
sabah test sonuclarını alınca gelirim artık
görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalar

cnm keseyi 5+0 da gördüm
kaç mm söylemedi
ultrason kağıdında yazmıo
ölçmeye gerek duymadı
kalp atışı önemli olan dedi
heyecanla onu bekliyorum..

be kacıyorum kızlar
eşim kızıyor baya radyasyon aldım
sabah test sonuclarını alınca gelirim artık
görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalar

ii geceler cnm hayırlı sonuçlarla gel inşallah

Canım bizim zamanımız da aynı seninle...Ben de kalp atışlarını duymadım henüz...Cuma günü gideceğiz. Sen keseyi gördün mü?? doktor ne dedi...

SLM BEKLENTİ AYNI GEBELİKLERİMİZ BENDE 5+6 DAYIM KESEMİZİ GÖRDÜK CUMARTESİ ÇARŞAMBADA KALP ATIŞINI DUYMAYA GİDİCEM ALLAH HEPİMİZE BEBEKLERİMİZİ ALMAYI NASİP ETSİN CANIM[/QUOTE]

Canım inşallah sağlıcakla gidiyordur gebeliğimiz...hadi hayırlısıyla duy bakalım çarşamba...Burada paylaşalım gidişatımızı...sen hangi ildesin canım..Kaçıncı bebeğin?

Canım bizim zamanımız da aynı seninle...Ben de kalp atışlarını duymadım henüz...Cuma günü gideceğiz. Sen keseyi gördün mü?? doktor ne dedi...

hg canım tebrik ederim rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş.

canım benim sat 17 ocak keseyi gördüm 21 şubatta giitim doktora 10 gün sonra kalp atışı için gidicem inş. güzel haberler alırız:))))[/QUOTE]

Aminnn inşallah canımmm...Hepimiz sağlıcakla alırız inşallah...5. haftada doktor keseyi gördü ama dedi ki yeri biraz aşağıda...yani tutunması gereken yerde değil. Düşük tehlikesi olabilir dedi...Allah korusun...Dedim neden böle oluşmuş.yapısal dedi...İnşallah tutunur bebeğim...inşallah beni bırakmazz...Burada bilgilerimizi paylaşalım olur mu...
Sen hangi ildesin canımm?
Ben İstanbul dayım...2006 da evlendik.16 ay önce bebek istedik anca oldu...Bu ilk gebeliğim....Rabbim bana 16 ay sonra verdi hediyemi inşallah onu benden geri almazz..

selam kızlar nasılsınız bulantım için emedur içmeye başladım ama geçirmedi malesef ii değilim...kızımda yiceklerime çok dikkat ederdim bulantım hiç yoktu dr a sordum süt yumurta falan 12.haftadan sonra dedi rahatladım... bide bişey sorucam 2yaşındaki kızım ayağımda uyuyor gece yatağına alıorum mecbur bi sorun olurmu ki ya...listeye beni eklememişinizzz

sağol canımmm...
ayyy ne güzel seviniyordum 6 hafta oldu daha başlamaz diyordum çat kapı geldi valla..
inş seninkiler başlamaz..hiç birşeyden tat alamaz oldum 10 gündür..

herkese selamlar...
ben bugün hiç iyi değilim.nezle oldum.ben nezle olunca göz nezlesi de olurum.gözüm şişti akmaktan.ilaç da alamıyorum.nasıl geçircem bilmiyorum.çabuk geçse bari...

canım yaaa çok geçmiş olsunnn...
bugün 4. gün bende öyleyim..
ilaç kullanamadığım için atlatmak çok zor oldu ama bugün daha iyiyimm..
bende öksürükte vardı..çok zorladı beni..
kendine çok dikkat ett...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…