kızlar benm akşamları hafiften mide bulantılarım başladı
kendime nazarım değdi yaa
ne diyeyim
çok merak ediodum peşine düşüodum nihayet başladı
ama hiç keyifli bişey değilmiş üfv...
nuran cnm çok sevndm dikkat et kendine
inşallah da 8 martta bebişinin kalbini görüp mutlu olucaksın..
benm de rand 7 martta
bişi sorcam kızlar
göbekdeliği kararan varmı dikkat ettinizmi
benim kızımdada göbekdeliğim ve etrafı gögus uclarım acaip kararmıştı
şimdide göbek degiğimin içi kararmaya başlamışşş
allah allah hiç duymamıştım bunu..bende yok..göğsüm benim koyulaşmış ve kahverengi yerler genişlemiş..
gögüsteki normal zaten ama göbek bencede ilginç kızmdaykende baska kimsede duymamıstım sanırım bende bi gariplik var
dur bakalım senin gibi bitane daha çıkacak mı??? :)
bişi sorcam kızlar
göbekdeliği kararan varmı dikkat ettinizmi
benim kızımdada göbekdeliğim ve etrafı gögus uclarım acaip kararmıştı
şimdide göbek degiğimin içi kararmaya başlamışşş
tatlıcıkkkk
iğne vuracak yerim şimdiden kalmadı kendime çıplak aynada bakamıyorum her yerim morardı allah sabır versin bize bide sana bişey sorcam ayak baldırına vurdunmu hiç iğne neresine vurdun doktor iç kısıma vur dedi bana çok morarttım ya kötü oldu ve vururken çok acıyor karnımda yer kalmayınca oraya geçtim biz 5+6 olduk sen kacıncı haftadasın
be kacıyorum kızlar
eşim kızıyor baya radyasyon aldım
sabah test sonuclarını alınca gelirim artık
görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalar
aman bulantımı offf gercekten kötüymüş bende gecen gün bulantı bile sayılmaz içten içten oluyordu gecti şükür cok zor olan arkadaslara Allah yardım etsin
senle bikac gün var aramızda sendemi kalp atışlarını duycan ?
buarada keseyi gördünüzmü kac haftalıkken kac cmdi yada mm di
be kacıyorum kızlar
eşim kızıyor baya radyasyon aldım
sabah test sonuclarını alınca gelirim artık
görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalar
Canım bizim zamanımız da aynı seninle...Ben de kalp atışlarını duymadım henüz...Cuma günü gideceğiz. Sen keseyi gördün mü?? doktor ne dedi...
Canım bizim zamanımız da aynı seninle...Ben de kalp atışlarını duymadım henüz...Cuma günü gideceğiz. Sen keseyi gördün mü?? doktor ne dedi...
allah yardım etsin canım..benim bugün biraz başım dönüo ama içimden bi ses sanki başlıcak bulantılar dio:18:bakalım..inş çok şiddetli olmaz..evde olsak hadi neyse de çalışırken çok daha zor oluyo. napcaz bilmem:26:
kızlar mide bulantısına beyaz leblebide iyi geliyor hatta ben şu an yiyorum baya bastırdı midemi
oyyy kıyamam.. senin ne zaman başladı ki??
herkese selamlar...
ben bugün hiç iyi değilim.nezle oldum.ben nezle olunca göz nezlesi de olurum.gözüm şişti akmaktan.ilaç da alamıyorum.nasıl geçircem bilmiyorum.çabuk geçse bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?