2012 Ekim Anneleri

bende c kategorisinde ilaç kullandım hemde daha kızımın organları gelişmemişti allaha şükür bi sıkıntı olmadı detaylı ultrasonda yarık damaktan çok korkmuştuk ama bebeğim oldukça sağlıklıydı. bende çok tedirgin olarak kullanmıştım ki 3 aydan küçük gebelere tavsiye edilmezken ben daha 8 haftalıktım canım sen 7 aylıksın ve doktorlar kolay kolay ilaç önermezler ki önerdiyse gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. sen prospektüsten ziyade dr.ciddiye al.

keşke bir de doktoruma ulaşabilseydim süper olacaktı,içim rahat değil..ama kullanacağım mecbur.losyon zaten ,ince bir tabaka süreyim gece yatarken bari rahatlatır.

Bana bakın kızlar eylül 20-25 arası sakın kimse pıtlamasın ona göre önce ben pıtlıcam

sanki ısırgan otu değerde kaşındırır kabarırya yada böcek ısırır aynı o görüntü canım bol su iç bence mikrobu gitsin bence kremi sürmeden karbonatlı su sür ıslat oraları beyaz karbonat sür bence iyi gelir en azından zararsız geçmiş olsun

masumiyetcim göözün aydın tatil iyi gelir kafan dağılır iyi gezmeler

keşke bir de doktoruma ulaşabilseydim süper olacaktı,içim rahat değil..ama kullanacağım mecbur.losyon zaten ,ince bir tabaka süreyim gece yatarken bari rahatlatır.

evet ii olurdu tabii daha rahat ederdi için. losyonmuş zaten silik bi şekilde sürersin. hem bebişinin organları gelişimini tamamladı hiç bişicik olmaz allahın izniyle. benim kullandığım ilacın prospektüsü benim psikolojimi alt üst etmişti. detaylı ultrasonda dr. dedim direk bebeğimin dudağı damağı yarık mı dr dedi nerden çıktı ailede böle bi öykü var mı? dedim hayır yok ee dedi :) dedim ben c kategorisi krem kullandım (anestezik etkili) prospektüste yarık damak yarık dudak diyordu dedim bana güldü dedi yok canım daha neler prospektüsler abartıyor olayı...

arkadaşlar şeker yüklemesiyle ilgili cevaplarınızı alamadım ve zatende kontrol vaktim de geldi. neyse teşekkürler ii akşamlar...

Biliyordum biliyordum Baştan beri söylüyordum zaten asidin kendi kendine tükeneceğini, hadi geçmiş olsun, bundan sonra hep sağlık mutluluk haberleri alalım senden.

Geçmiş olsun Cimeka, kaşıntı ve döküntü eğer sadece fotoğraftaki bölgedeyse bence bir süre parfüm, roll-on ya da deodorant da kullanma, çünkü onlar bile tetiklemiş olabilir.

mrb arkadaslar gecen cuma 50 lık seker yuklemı yaptırmıştım aclık 102 dıgerı 180 çıktı doktorum derhal dahılıyeye gıdıyorsun dedı o gece çok yemek yemıştım dıye tekrar yaptırdım dıger gun 50 lık aclık 87 dıgerı 174 çıktı bu sefer mecbur gıttım dahılıyeye ordakı doktor 100 luk seker yuklemesı deneyıp ona göre bakıcaz dedı fakat bu sabah 100 luk ıctıkten sonra fenalasıp bayıldım sonrada butun glukozu çıkardım test ıptal oldu doktorda kaldıramıcaksın deyıp dırek dıyetısyene yolladı yarın dıyetısyene gıdıcem çok telaslandım ya benım gıbı olanlar varmı yada sızlerınkı kac çıktı ( yemek yıyemıorum artık korkudan (

nisa kadın demek canım bence uygun değil , düşünsene sürekli kadın diye hitap ettiğini kızına , isimden çok anlamı önemli bence
evet canım haklısın eşimle tekrar konuşayım bakayım offf isim bulamıyoruz ya((

saol canım benim meyraya dönüş yapabiliriz heran:)))

Gunaydinnnnnnn.......

Oglusumu gormeme iki gun kaldi,tatilimde bitmis olacak ama sirf kontrol gunu gelicek diye tatili umursamiyorum,geceleri de tepiklemeye basladi cinar im,Allah im saglikla gelsin insallah

cnm çok sevindim çok şükürr rabbimee
gözünüz aydın tekrarr
Bana bakın kızlar eylül 20-25 arası sakın kimse pıtlamasın ona göre önce ben pıtlıcam
hadi ordan önce ben varımmmmm

Son düzenleme:
Kizlar bende gecenlerde yaptirdim seker yuklememi... Allaha sukur birsey cikmadi. bebisim de 790 gr. 30 cm.mis. Gelisimi de iyi, haftasinla uyumlu sukur. Yalniz ben son ay 4 kilo almisim. Kizdi dr.um :) Bu zamana kadar zaten 4 kilo almistim. hic iyi olmadi. Artik dikkat edecegim :)

çok şükür canım gözünaydın

söz veremeyiz

geçmiş olsun canım çok fena olmuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…