- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kızlaaaaaaar çok kötüyüm nasıl kaşıntılı birşey. dr hanım alerji dedi ama ben nette gebelik prurigosu diye bişey buldum,benimkine çok benziyor.kendi kendime teşhis koymak gibi oldu ama sanki hastalığın adı bu.25.30.haftalarda olurmuş,doğumdan sonra geçermiş.yani eğer buysa ben bu yaz ayvayı yedim.
kolumun bir kısmından bir görüntü bkalım yapabilecek miyim
selam kızlar,
doğumu mu türkiyede yapmaya karar verdim.Burada tek başıma yapamıycam galiba hamilelik ilerledikçe öyle gelmeye başladı.Birde tam lohusayken vize için giriş çıkış yapmak zorluyacak beni ondan en iyisi bu gibi geldi,pazartesi uçak yolculuğum var28 taftama girmeme 2 gün kala.DR um 2 hafta önden gidiyorsun demişti.Umarım birşey olmaz.
selam kızlar. ben devlet hastanesinde 100'lük şeker yüklemesi yaptırdım, çok şükür hiç bir değer beklenenden yüksek çıkmadı. doktor da bir sorun yok, rahat ol dedidiyetisyene gitmekten, kendimi kasmaktan kurtuldum. haftaya özeldeki doktoruma gidip devlette yaptırdığım test sonuçlarını göstercem. bebişimi de görcem, çoooook özledim. bakalım kaç kg olmuş. çok merak ediyorum.
benim cok bir bilgim yok o konuda ne oluyor saklayinca, Allah korusun ilerde hastalik falan olunca mi kullanilabiliyor tedavi amacli?yuppiiiii bende 2 basamaklı rakamlara düştüm 98 gün kaldı dıyor hamılelelık takvımımdebu arada kordon kanı saklama konusunda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ???
Kizz vallahi ben bu haftaları hiç çözemediğim biraz kafa jetonu galiba
:)))))) benımde ay olarak jeton dusmuyo takılıp kalıyor:)))))yakında dogurucaz kac aylık hamıleyım ogrenemedım gıttı:)))))))
merhaba kızlar. benim çok kötü karnım ağrıyo ve miğdem bulanıyooo. çarşıda az işim vardı iş yerine zor attım kendimi. neden böyle oldum ki şimdi sıcaktan mı acep
Merhabalar
Biz doktorumuzdan geldık cok sukur guzel haberlerle geldık asıt bıtmıs gıbı dedı doktorum cok cok az kalmıs bellı belırsız dedı galıba kayboluyor Allahıma sukurler olsun o kadar rahatladım kı anlatamam su ıkı haftada omrumden ıkı sene gıtmıstır tahlıl sonuclarında da buyuk ıhtımal bısey cıkmayacak bence dedı bu sozler bıle benı rahatlattı kızımın yuzunu bugun gorebıldım cok sukur hatta resmını de aldık bır ara sızlerle de paylasırım kılosu tahmını 1150 gr dedı boyunu sormadım bır daha kı kontrolum 1 ay sonra zaten o ara tahlıl sonucları bellı olucak hem tatıle cıkıcaz kısmet olursa bır kontrol ıyı olur
Bugun lohusa gecelık sabahlık takımı da aldım bı de pıjamalı takım aldım pembelı hep kızım gıymeyecek yaa annesı de pembelı aldı :) markası Pelın ıyı bır markaymıs bır ara paylasırım ısteyen olursa sımdılık bu kadar annemdeyım hala bugun doktora anneannesıyle gıttık zaten annemın cok hosuna gıttı ultrason goruntusu cepten gırıyorum herkeslere ıyı haftasonları dılıyorum :)
bende yaa öyle hesaplıyorum 6 aylık cıkıyo böyle hesaplıyorum 7 aylık cıkıyo e o zaman 10 aylıkken mi dogurucam ben matematigim yetmiyo walla ben kac aylık hamileyim bilmiyorum
bende yaa öyle hesaplıyorum 6 aylık cıkıyo böyle hesaplıyorum 7 aylık cıkıyo e o zaman 10 aylıkken mi dogurucam ben matematigim yetmiyo walla ben kac aylık hamileyim bilmiyorum
Bana bakın kızlar eylül 20-25 arası sakın kimse pıtlamasın ona göre önce ben pıtlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?