2012 Ekim Anneleri

canım benimde aynı şey boynumda olmuştu 2 hafta önce 2 hafta kadar sürdü,kaşıntıdan ölüğyordum ama kaşımadım.Sürekli soğuk duş aldım birde serin yerde durdum.sende terlememeye çalış hamilelikte hormonlardan oluyormuş

selam kızlar. ben devlet hastanesinde 100'lük şeker yüklemesi yaptırdım, çok şükür hiç bir değer beklenenden yüksek çıkmadı. doktor da bir sorun yok, rahat ol dedi diyetisyene gitmekten, kendimi kasmaktan kurtuldum. haftaya özeldeki doktoruma gidip devlette yaptırdığım test sonuçlarını göstercem. bebişimi de görcem, çoooook özledim. bakalım kaç kg olmuş. çok merak ediyorum.

selam kızlar,
doğumu mu türkiyede yapmaya karar verdim.Burada tek başıma yapamıycam galiba hamilelik ilerledikçe öyle gelmeye başladı.Birde tam lohusayken vize için giriş çıkış yapmak zorluyacak beni ondan en iyisi bu gibi geldi,pazartesi uçak yolculuğum var28 taftama girmeme 2 gün kala.DR um 2 hafta önden gidiyorsun demişti.Umarım birşey olmaz.

canim hakkinda hayirlisi, bende yurtdisindayim benimde burda kimsem yok annem gelicek nasipse, bi sorum olcak yasadigin yer neresi bilmiyorum ama cocugun orda dogsa oranin vatandasi olmuyor mu? yada siz oranin vatandaslik hakkina sahipseniz otomatik olarak cocukta öyle oluyor dimi? yani tr de dogurman farketmiyor.

Son düzenleme:

arkadasim merak ettim neden ozelde gittigin dr.a yaptirmadin diye seker yuklemeni.... ekstra ucret mi istedi acaba???

yuppiiiii bende 2 basamaklı rakamlara düştüm 98 gün kaldı dıyor hamılelelık takvımımde bu arada kordon kanı saklama konusunda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ???

yuppiiiii bende 2 basamaklı rakamlara düştüm 98 gün kaldı dıyor hamılelelık takvımımde bu arada kordon kanı saklama konusunda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ???
benim cok bir bilgim yok o konuda ne oluyor saklayinca, Allah korusun ilerde hastalik falan olunca mi kullanilabiliyor tedavi amacli?

merhaba kızlar. benim çok kötü karnım ağrıyo ve miğdem bulanıyooo. çarşıda az işim vardı iş yerine zor attım kendimi. neden böyle oldum ki şimdi sıcaktan mı acep

:)))))) benımde ay olarak jeton dusmuyo takılıp kalıyor:)))))yakında dogurucaz kac aylık hamıleyım ogrenemedım gıttı:)))))))

bende yaa öyle hesaplıyorum 6 aylık cıkıyo böyle hesaplıyorum 7 aylık cıkıyo e o zaman 10 aylıkken mi dogurucam ben matematigim yetmiyo walla ben kac aylık hamileyim bilmiyorum

merhaba kızlar. benim çok kötü karnım ağrıyo ve miğdem bulanıyooo. çarşıda az işim vardı iş yerine zor attım kendimi. neden böyle oldum ki şimdi sıcaktan mı acep

yediğin bişey dokunmuş olabilir mi acaba? sıcaktanda olabilir gerçi dinlen biraz bence baktın geçmiyo git doktora :44:

gozun aydın canım cok sevındım.bebklerımız Allaha emanet bak gordunmu hersey yoluna gırdı.bundan sonrası kucagımıza alıp opup koklamak:)))

bende yaa öyle hesaplıyorum 6 aylık cıkıyo böyle hesaplıyorum 7 aylık cıkıyo e o zaman 10 aylıkken mi dogurucam ben matematigim yetmiyo walla ben kac aylık hamileyim bilmiyorum

benim 30 aralık s.a.t ona göre hesaplıyorum kaç aylık olduğumu 6.ayım doldu 7 den gün alıyorum kafamızın karışma sebebi 9. ayıda dolduruyoruz + 10 günde var 10 ay gibi oluyo =))eylülde son ay artık dicek işte vay bee çözmüşüm hahahaha

benim 30 aralık s.a.t ona göre hesaplıyorum kaç aylık olduğumu 6.ayım doldu 7 den gün alıyorum kafamızın karışma sebebi 9. ayıda dolduruyoruz + 10 günde var 10 ay gibi oluyo =))eylülde son ay artık dicek işte vay bee çözmüşüm hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…