2012 Ekim Anneleri

bende yaa öyle hesaplıyorum 6 aylık cıkıyo böyle hesaplıyorum 7 aylık cıkıyo e o zaman 10 aylıkken mi dogurucam ben matematigim yetmiyo walla ben kac aylık hamileyim bilmiyorum

:)))))))))))))aynen.bırde benım annemın falanda kafası karıstı.nekadarlık yanı sımdı dıyo ben acıklarken dahada kafası karısıyor cunku benım hesapla doktorunkı ve ınternetınkı farklı cıkıyo:)))))annem dıyokı bız derdık 7 aylık 8 aylık ne haftaymıs dıyor:)))

kızlar sakın dışarı çıkmayın çok sıcak

bayılmak üzereyim işten çıkmışken pazara uğruyayım dedim fenalık geldi içime

zor attım kendimi eve

Çok sevindirici bir haber bu :)) Geçmiş olsun canım benim .Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

canım ben türk vatandaşı olduğum için çocuğumda direk türk vatandaşı oluyor,doğumu nerde yaptığım önemli değil.Türk vatandaşı olduğum içinde 3 ayda bir giriş çıkış yapmam gerekiyor.Sen şanslısın annen geliyormuş ne güzel bende burda yapsaydım annem gelicekti ama max 2 ay kalabiliyor Allah hepimize kolay rahat hayırlı doğumlar nasip etsin.İşimiz kolay değil hiçbirimizin

kızlar şeker yüklemesinden sonraki randevunuz kaç hafta sonra? 1 ay mı 2 hafta mı?

her zamanki gibi 4 hafta sonraya..

selam kızlar,dünkü rahatsızlığım üzerine doktoruma gece anca ulaşabildim,yarın gel muayene edelim dedi. bugün doktora gittik yani.10 gün olmuştu daha.. baktı inceledi,o losyonu kullanma dedi.başka bir jel ve de hap verdi..yolculuğu sordum hiç sakıncası yok dinlene dinlene gideceğiz,karnım arada çok sert oluyor dedim ona da tamam,sorun yok arada olabilir dedi.eeee gitmişken kızımı da gördük bahaneyle..son 2-3 defadır sadece baş kemiğini elllerini kollarını bir de bacak kemiğini görüyor,onların fotolarını alıyorduk..dedim ki biz hiç bunun yüzünü görmüyoruz,göstereyim bakalım dedi ama doktorumun usgsi sadece siyah beyaz,onun için çok anlamayabiliriz dedi. ama kızımın yüzünü tam profilden gördük bir de fotosunu aldık,çok mutlu oldum..kaşıntılarım da düne göre iyi kabarcıklar geçti kırmızılar var baya..

benden haberler bu kadar,umarım herkes iyidir..

semayasar83 sen burda mısın hala? burdaysan o 3 doktordan birini seç ve başla bence..direk doğuma gelme bence de burada doğum yapman daha iyi olur,ama eşin napacak?? gelebilecek mi??

merhaba kizlar biraz islerim vardi ancak gelebildim kerkes iyidir umarim.

masumuyet iyi haberlerini almak cok guzel tatlim rabbim saklikli bir sekilde kucagina almayida nasip etsin.

cimeka tatlim senin de iyi olmana sevindim bikac gune gecer umarim.

kizlar benim agzimda bole tuhaf bir tat var ne yesem zehir gibi ve tadinida alamiyorum bazen yemekden sonra azimda kalan o

tat midemi bulandiriyor. yemek yemek istemiyorum yesemde yemesemde o tat surekli var. surekli dis fircaliyorum oda fayda

etmiyor seker yiyorum sakiz aldim faydasiz sizdede bole olan varmi yada bunun bir cozumunu bilen varmi bu sekilde doguma

kadar surerse yandim ben ac kaldim demekdir.

Sabah kızımla KPSS sınavına girdik ardından temizlik yaptık doktor teyzemize gittik:) gecen hafta seker yukleme yaptırmıştım açlık 73 50gr yüklemede 78 çıktı. Yalnız bugün tansiyonum 140-80 çıktı. Hemen idrar tahlili yaptırdım proteinuri varmi diye neyseki negatif çıktı o kadar tuzsuz yiyorum su iciyorum.ama hem yorgunluk hemde heyecan oldu sanırım birazda sıcaklardan. 8.8 kg almış bulunuyorum artık daha az almam gerek Dr teyzemiz fircaliyor yoksa:)932 gr olmuş herseyiyle max 2.5 kg'dir dedi Dr teyzemiz yani üstünü ben almisim:) bu arada bize kusmuş sanırım önce dil çıkardı tam resim alacaktık sırtını dondü bize...

Son düzenleme:
kızlar karnım cok agrıyo iki gündür ama bugün dayınılcak gibi degil sürekli uzanma istegim var sag tarafım boşlugum heralde üşüttüm annemde yok olsa çorba yapardı bu sıcakta göbegimi ve belimi kat kat giyindim cok agrıyo yaa

evet fazla kalamiyorlar canim, peki ne zaman sonra geri döneceksiniz, bebek ne kadarlikken. benim annem gelicek eylul sonu gibi ,araligin ilk haftasi döncek, aslinda zamanlama kötu oldu tam bebegimin kirki cikinca o aralar dönmus olcak, bizim icin zor olabilir biraz. esim annenle beraber tr ye gidersin istersen diyor ama bebisim cok ufak olucak ucakti hava degisimiydi derken o riski göze alamam, bizimkilerde bebis ufak gelme dediler yazi beklicem artik.

Allah yardimciniz olsun kizlar ya, sicaklar insani mahvediyor, zaten nefes almakta zorlaniyoruz neyseki buralar cok sicak olmuyor, gerci sicaklari özledim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…