bende yaa öyle hesaplıyorum 6 aylık cıkıyo böyle hesaplıyorum 7 aylık cıkıyo e o zaman 10 aylıkken mi dogurucam ben matematigim yetmiyo walla ben kac aylık hamileyim bilmiyorum
benim 30 aralık s.a.t ona göre hesaplıyorum kaç aylık olduğumu 6.ayım doldu 7 den gün alıyorum kafamızın karışma sebebi 9. ayıda dolduruyoruz + 10 günde var 10 ay gibi oluyo =))eylülde son ay artık dicek işte vay bee çözmüşüm hahahaha
:))))))))))))))))))) ben soz veremem benım plasenta tamamen assagıda kesınlestı .erken dogum sebebı degıl dedı ama yınede 37.haftada dogar dedı.oda tam 20 eylul :)))))
Merhabalar
Biz doktorumuzdan geldık cok sukur guzel haberlerle geldık asıt bıtmıs gıbı dedı doktorum cok cok az kalmıs bellı belırsız dedı galıba kayboluyor Allahıma sukurler olsun o kadar rahatladım kı anlatamam su ıkı haftada omrumden ıkı sene gıtmıstır tahlıl sonuclarında da buyuk ıhtımal bısey cıkmayacak bence dedı bu sozler bıle benı rahatlattı kızımın yuzunu bugun gorebıldım cok sukur hatta resmını de aldık bır ara sızlerle de paylasırım kılosu tahmını 1150 gr dedı boyunu sormadım bır daha kı kontrolum 1 ay sonra zaten o ara tahlıl sonucları bellı olucak hem tatıle cıkıcaz kısmet olursa bır kontrol ıyı olur
Bugun lohusa gecelık sabahlık takımı da aldım bı de pıjamalı takım aldım pembelı hep kızım gıymeyecek yaa annesı de pembelı aldı :) markası Pelın ıyı bır markaymıs bır ara paylasırım ısteyen olursa sımdılık bu kadar annemdeyım hala bugun doktora anneannesıyle gıttık zaten annemın cok hosuna gıttı ultrason goruntusu cepten gırıyorum herkeslere ıyı haftasonları dılıyorum :)
canim hakkinda hayirlisi, bende yurtdisindayim benimde burda kimsem yok annem gelicek nasipse, bi sorum olcak yasadigin yer neresi bilmiyorum ama cocugun orda dogsa oranin vatandasi olmuyor mu? yada siz oranin vatandaslik hakkina sahipseniz otomatik olarak cocukta öyle oluyor dimi? yani tr de dogurman farketmiyor.
kızlar şeker yüklemesinden sonraki randevunuz kaç hafta sonra? 1 ay mı 2 hafta mı?
sanırım herkes gezmelerde ben hariçç
sanırım herkes gezmelerde ben hariçç
evet fazla kalamiyorlar canim, peki ne zaman sonra geri döneceksiniz, bebek ne kadarlikken. benim annem gelicek eylul sonu gibi ,araligin ilk haftasi döncek, aslinda zamanlama kötu oldu tam bebegimin kirki cikinca o aralar dönmus olcak, bizim icin zor olabilir biraz. esim annenle beraber tr ye gidersin istersen diyor ama bebisim cok ufak olucak ucakti hava degisimiydi derken o riski göze alamam, bizimkilerde bebis ufak gelme dedilercanım ben türk vatandaşı olduğum için çocuğumda direk türk vatandaşı oluyor,doğumu nerde yaptığım önemli değil.Türk vatandaşı olduğum içinde 3 ayda bir giriş çıkış yapmam gerekiyor.Sen şanslısın annen geliyormuş ne güzel bende burda yapsaydım annem gelicekti ama max 2 ay kalabiliyor Allah hepimize kolay rahat hayırlı doğumlar nasip etsin.İşimiz kolay değil hiçbirimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?